Рисков ход! Бившият зам. министър на туризма, кметският син Ал. Манолев номинацията на ГЕРБ Сандански за топ листата от кандидат-депутати

02 февруари 2017 13:09   30 коментара   17472 прочита


Манолев ще бъде номииран от гражданската квота, предричат му 2-ро място. Въпросът е: Познават ли го санданчани и ще го приемат ли?

Бившият заместник министър, сега председател на Агенцията по метеорология Александър Манолев, син на кмета на село Кулата Д. Манолев ще бъде номиниран тази вечер на събранието на ПП ГЕРБ в Сандански.

Манолев, който от години живее и работи в София в момента е председател на Агенцията по метеорология е бил обсъждан и на най-високо ниво в централата на ГЕРБ. Коментарите са, че окончателната листа на партията Манолев ще бъде поставен на второ място.

Кандидатурата му обаче предизвиква противоречиви коментари, той е човек извън структурите на политическа партия ГЕРБ в областта и не е ясно дали избирателите ще го припознаят, ходът на санданчани е изключително рисков, защото може и да загубят голяма част от избирателите си, който няма да припознаят Манолев.. В случая се разчита много на опита на бащата на Манолев да прави избори, но дали това ще е достатъчно не е ясно.

В същото време кандидатурата му се подкрепя и от стари функционери на партията в Петрич. Припомняме, че преди изборите изведнъж изплува името на бившия депутат Митко Захов, който утре на събранието на структурата в Петрич ще бъде номиниран по предложение на младежката им структура.

Бие на очи внезапната предизборна активност на Захов, за когото в последните три години нищо не сме чули. Читатели отправят питания около това, знаем ли колко пъти в последните три години Захов е влизал в офиса на ГЕРБ? Не, не знаем, знаем само, че за първи път в последните три години споменаваме името на този член на партията, кандидат-депутат. Много ще бъдат номинациите на събранието в Петрич. Част от номинираните са познати, други млади е неизвестни.

Интересното в случая е кой ще победи в топ листата - Петрич, или Сандански, чий кандидат ще бъде изведен по напред. Това ще стане ясно до броени дни. Довечера ще съобщим подробности от събранието в Сандански.

П. Попов


Още за: Ал. Манолев   син   събрание   ниво   Още от: Политика

Принтирай статия
30 коментара
02 Февруари 2017 15:04 | Плешивмишотплоски
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Яаааа, струмаджиите в какви размишления са се хвърлили! Ми познават го хората в Сандански, бе, познават го! Това е човека, който барабар с Шарлопа разкеши крупна сума за да купи гласове на Киро. И получи зам. министърско място. После ДАМС. Същият разкеши и за президентските избор, но уцели греда. Сега ситуацията е същата.


02 Февруари 2017 15:39 | ГРАЖДАНКА
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Петричани, не си давайте гласа си на тези долни герберчета!!! Те нямат никакъв морал. Народните пари се харчат много лесно, нали герберчета долни и продажни. Вие не заслужавате гласа на петричани. Видяхме що за стока сте. Парламента може и без вашето присъствие .Скрийте се вече и не се показвайте пред петричани.


02 Февруари 2017 15:41 | .
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
за Гражданите на град Сандански !!

260 000 лева общински пари погребани в радиоактивния водопровод за с. Кръстилци и пълното мълчание на Кмета КОТЕВ по този проблем !!?!
пълното мълчание на областния Михайлов по този проблем

Огнян Герджиков: Ще сменим областните управители, които имат склонност да се заиграват непочтено


02 Февруари 2017 16:36 | .
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ ...
морално и почетно бе областния управите да прати този случай на прокурор...
а не да се крие кат миш у трици, скоро хората в Сандански ще се надигнат ....защо Михайлов си мълчи ...неговата ..защо ...това са кражби, престъпна схема ...и къде е областния ..защо стои в областта и прикрива явни престъпления на неговия съпартиец кмета Котев, защо го тъpпи още премиера Огнян Герджиков:
Санданчанин в една нормална държава за тези изпълнения кмета КОТЕВ ТРЯБВАШЕ ДА Е У ЗАТВОРА .....ТОВА ПРЕД ПОЛИКЛИНИКАТА Е НЕЗАКОННО .....ПЛАЩАНИЯТА СА НЕЗАКОННИ .. !!!! ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ..ЗАЩО БЕ КЕЛЕШ ТАКОВ ..ЗА ЕДНИ КОМИСИОННИ ..ДъРВЕТАТА - магнолиите що тури на мястото на изрезаните явори НЕМА ДА ПРЕЖИВЕЯТ ТАЗИ ЗИМА ... ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА СПИ ...ЗАЩО ??


02 Февруари 2017 17:06 | Зелен
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Само припомням - бащата на това "герберско отроче" всъщност по времето на социализма е носел гръмкото название "агент-теренчик", каквото и да означава това. Но едно е безспорно - бил е агент на омразните комунистически тайни служби/по герберската и други подобни/ терминология. Всеки да си прави изводите.


02 Февруари 2017 17:29 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Прокуратурата повдигна цели три обвинения на здравния министър Петър Москов.
кога прокуратурата ще повдигне обвинения на тандема Тотев - Котев ....г-н Михайлов, само за това бездействие трябва да си ходиш ...това е държавен имот, това е безстопанственост и трябва да ти се повдигне обвинение на теб и кмета Котев !
Огнян Герджиков: Ще сменим областните управители, които имат склонност да се заиграват непочтено
ЗА сладкарница Чинара !!
с 312 кв. м застроена площ от административна сграда
на четири етажа, масивна конструкция, находяща се в гр. Сандански, УПИ І, кв.
39, описана в Акт за държавна собственост №2055/08. 04. 2009г. и Акт за поправка
на акт за държавна собственост №2085/08. 06. 2009г.
този обект държавна собственост е също незаконно продаден но в играта е бившия съда Илия Янев и всичко се покрива .....защо ?! мълчите с кмета КОТЕВ заедно ..


02 Февруари 2017 17:30 | .
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Тоя Марсолев е надут пуяк .


02 Февруари 2017 17:40 | ДО .
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ


02 Февруари 2017 19:56 | И СЕГА КМЕТЕ котев
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ние от ГЕРБ не ти вярваме КИРЕ! Ти ни предаде! Връщаш хора на Тотев на работа/племенницата му на пазара, сестрата на Васка Димитрова десна ръка на Тотев/, назначаваш ги, назначаваш и назначи сумати хора на ВМРО/перфектна работа на Мравчо/, лидер на БСП, остави началници, директори, гл. специалисти все отбор слънчогледи, добри и послушни с всеки кмет, а хората, хората агитирали за теб и работили за ГЕРБ ни смачка, принизи и унижи. Слабия резултат в общината е благодарение на теб, КМЕТЕ КИРЧО! Така още повече боли, но екипът ти, назначенията ти, търси отговорите сам, просто ни П Р Е Д А Д Е.....


02 Февруари 2017 20:11 | браво генерале ...
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Президентът Румен Радев наложи вето върху закона за концесиите. Това съобщи самият той на извънреден брифинг.
браво генерале ...мачкай ...тези алчни гербаджииски говеда


02 Февруари 2017 21:08 | до !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ - Котев да Ви поясня, разясня как са се крали и са се крадат общински имоти, признава се на някой измислен герой имот земеделски, Лалев .....после другия, после третия и т... н ....и тия началници си взимат пая, следва едно завъртане пред една две фирми ...следва искане за строеж .....в общината, там вече действа архитект Васка с нейната фирма на името на архитект Биляна Тумбева, служителката която подготвя скицата им казва ачик, ачик, ако не искате да си имате проблеми и дете при Биляна ....там яко дерене, ама няма на къде, та кака драги ми Кмете тия култов баир над австрийския над бункера стана частен на Петровия Пешо и ти сега се правиш на утепан, кой ги е откраднал и кои служители са участвали !а ти си прецени възможностите ставаш ли и ли за кмет, или не, защо не разпоредиш проверка, защо не сезираш прокуратурата за тоя имот, защо ! кмете, не видиш ли ? не чуеш ли тия кражби са от бъдещето на децата ни, КМЕТЕ, а ти що правиш, правиш се на утепан ..


02 Февруари 2017 22:17 | Анонимен
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Има ли още синове на кметове за номиниране? Защо ли са на мода този сезон?


02 Февруари 2017 22:31 | до Анонимен
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

ГЕРБ си отива .....с тия простотии що прави ...


02 Февруари 2017 23:01 | .
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

до До избирателите на ГЕРБ - гласувайки за такива кат тоз ке умрете държавата ..


03 Февруари 2017 04:18 | Кмете Кирчо - чети !!
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

И СЕГА КМЕТЕ Котев заради таквиз келещи кат теб ГЕРБ ще загуби тотално изборите в Сандански ..... това що се издига тоз човек е пълна излагация ..нещо ГЕРБ са скарани явно с морала ...чисто го удариха през просото ...


03 Февруари 2017 05:03 | чети ИЗБИРАТЕЮ !!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

кмете Котев всички продажби на земеделски земи са незаконни .....и какво прави Санданчанин Общинска служба Земеделие Сандански Удостоверение Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции. няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ . АНДОН КОТЕВ началник на Общинска служба Земеделие гр. Сандански с таква престъпни удостоверения се изпродадоха сумати общински, частни и черковни ..


03 Февруари 2017 07:00 | старогражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

От 1февруари т. г. държавата почва да мери радиоактивност в района на Кръстилци на 170 места. В продължение на три месеца. Обърнете се за информация към инж. Янчева, ДЗК-Благоевград.


03 Февруари 2017 07:07 | за КМЕТА КОТЕВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

СЕГА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ЩЕ УСЕТИ КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ КАТО ИДЕ ДА ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ ..ПРОМИЛИТЕ СА ЯКО ВДИГНАТИ ....ДА СЕ ПОКРИЯТ ХАРЧОВЕТЕ ПО МАШИНИТЕ ЗА МЕТЕНЕ КОИТО НЕ РАБОТЯТ ...ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ


03 Февруари 2017 07:09 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

в с. КРЪСТИЛЦИ ХОРАТА ТИХО, КРОТКО, БАВНО, МЪЧИТЕЛНО УМИРАТ..... КМЕТЕ, ЩО МЪЛЧИШ, ЩО МЪЛЧИШ


03 Февруари 2017 08:15 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Американците.....


03 Февруари 2017 08:51 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

за старогражданин -нещо пак си се объркал
За първи път в жилищните сгради в страната започва измерване за наличие на радиоактивния инертен газ радон, а на хората в засегнатите райони ще бъдат предложени превантивни мерки.


03 Февруари 2017 08:54 | mале - мале
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Мишките котев и додушев ше съсипат тая партия. Манолев бая пари ще ти требват да купиш селяните от кулата и околието, в Сандански гласове ше има да чакаш.


03 Февруари 2017 09:12 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В нашата област няма такова проучване, а че под Сандански не виждаш Кръстилци и под Петрич-Рупите няма какво да спориш с мен.


03 Февруари 2017 09:54 | .
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

за старогражданин -нещо пак си се объркал
радиоактивно замърсяване нс. Кръстилцие от друг тип ....от човешка престъпна постъпка ...


03 Февруари 2017 10:14 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Всички радиоактивни замърсявания са от човешки престъпни постъпки. Така и не разбрахте какво са измерили в района на Рупите, но там пращат 210 датчика отново и 170 в Сандански. И общо изследване на цялата област. Това не е от нищо.


03 Февруари 2017 10:32 | ДОКТОРА
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

НАРОДЕ, ВСИЧКИ СРЕЩУ ЧУМАТА НА ВЕКА ГРОБ!!! НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА УБИЙЦИТЕ НА НАРОДА -ПОЖАРНИКАРСКАТА ИЗМЕТ !!!! НАРОДЕ, КАТО ЮМРУК ДА СМАЖЕМ ТЕЗИ ИЗВРАТЕНЯЦИ -СБИРЩИНА ОТ КРАДЦИ, НАРКОТРАФИКАНТИ, НАРКОЗААВИСИМИ, НЕОБРАЗОВАНИ, ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ-ВСИЧКИ ОТ НА ДОЛНАТА ПРОСЛОЙКА НА ОБЩЕСТВОТО -ВСЕКИ ОТ ИЗМЕТ НАГОРЕ !!!НАРОДЕ, ДА ИЗЛИЧИМ ТАЗИ ОТРОВНА НАПАСТ!!


03 Февруари 2017 11:37 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Цитати от председателя Мао Дзедун...


03 Февруари 2017 12:00 | Македонец
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Този човек е представителна интелектуална извадка или бизнес извадка? Вероятно е хуманист европейска порода и ще работи за израстването на град Сандански и неговите добри, но апатични хора. Явно технологичната машина за избори иска да заработи. Момче, поне се представи преди изборите вербално или по някакъв твой оригинален начин за да те припознаем.. Да ама не! Схема от преди 1989 г. Дори предложението му е обидно за този град!


03 Февруари 2017 14:13 | sos
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

До доктора
Скоро бил ли си на лекар.
Извинявай, но си за психиатър.
Не искам да влизам в задочен спор... просто изчакай изборите.
Не си хаби енергията напразно.. насочи я към нещо градивно и полезно.
Всичко е ясно.


12 Февруари 2017 16:19 | !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Скоро ГЕРБ ще пие по една студена кръстилска вода ..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар