Резултатът от вота е в интерес на жителите на общината

24 ноември 2009 00:04   19 коментара   37583 прочита


Мажоритарният депутат от ГЕРБ Любен Татарски

Доволен съм от резултата на изборите, това сочеше простата политическа логика и интересите на жителите на община Разлог. Трудно ми е да повярвам, че обърнахме резултата и стопихме огромната разлика, но очевидно разумът на втория тур надделя. Хората видяха в своя избор своя интерес и гласуваха за кандидата на ГЕРБ, което означава, че продължаваме да вървим напред. Неочакваният резултат от първия тур стъписа избирателите и много хора си дадоха сметка, че пътят, по който сме поели, не е добрият.

През изминалата седмица гласоподавателите са премислили, за да се получи обратът. Това е показателно, че са оценили своя шанс, и на втория тур гласуваха правилно, което е в интерес на всички. Честито на всички разложани.

19 коментара
24 Ноември 2009 06:33 | за господин Татарски
Оценка:
-38
 (
146
 гласа)

Г-н Татарски,
Знаем как искате да се покажете пред партията , към която рязко се отклонихте , колко много Ви обичат хората! Как искате да припишете всичко постигнато в Разлог , само за себе си.С неистовите манипулации, които извършихте, между двата тура на вота в Разлог
Вие тотално сринахте авторитета си, пред гражданите на общината.Сега вече всички се питат, не е ли това , за да не загубите преди всичко икономическите си облаги?
И отговор не търсят от никого!


24 Ноември 2009 07:01 | спомен от кампанията
Оценка:
-25
 (
83
 гласа)

Доживяхме! Дон Цеци даде рамо на Татарски!Е страшно сдружение ! Подхожда ви.
На хорото , обаче не го видяхме?!Иначе музиката беше негова- зурни и тъпани!!!


24 Ноември 2009 10:24 | 111
Оценка:
-21
 (
71
 гласа)

СРАМУВАМ СЕ , ЧЕ МЕ БЕШЕ СТРАХ ДА АГИТИРАМ СВОБОДНО СРЕЩУ ВАС.
ТОВА БЕШЕ ЗАЩОТО ЗНАМ КОЛКО СТЕ ОТМЪСТИТЕЛНИ.
КАКЪВ АВТОРИТЕТ СТЕ Г-Н ТАТАРСКИ. 10 ГОДИНИ САМО ЛАПАХТЕ, ИЗВИНЯВАМ СЕ НЕ 10 ГОДИНИ , А ЦЯЛ ЖИВОТ. ЛЮБИМАТА ВИ ПАРТИЯ ВИ ИЗУЧИ ,ТЯ ВИ ДАДЕ РАБОТА, ЛИЖЕХТЕ ПОДА СЛЕД Г-ЖА БАЛАКЧИЕВА ЗА ДА ДОЙДЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ВИ ДЕН - ПРИЕМАНЕТО ВИ В ПАРТИЯТА.
В ЕДИН ПРЕКРАСЕН МОМЕНТ СТАНАХТЕ "СИН". КОГАТО ВЕЧЕ БЯХТЕ БОГАТ РЕШИХТЕ ЧЕ СТЕ ОТ "ГЕРБ"
МОЛЯ ВИ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ,ЧЕ ИЗБОРИТЕ БЯХА ДЕМОКРАТИЧНИ.
ПОНЕ ДВАДЕСЕТ МОИ БЛИЗКИ КАЗАХА КАК СА ПРЕДУПРЕДЕНИ ОТ КОЦЕ И ДАНЧО ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАТ , ДОРИ КАК ДА СГЪВАТ ПРАВИЛНО БЮЛЕТИНАТА.
МОЖЕ БИ АКО КРАСИ БЕШЕ ОТ ДРУГА ПАРТИЯ, А НЕ СЪС ВАС ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО. СЕГА ПОНЕ НЕ СЕ СРАМУВАМ ЗА ИЗБОРА СИ.


24 Ноември 2009 11:45 | от янето
Оценка:
-26
 (
54
 гласа)

неЛюбене, виде се че хората умреха да се отърват от тебе, та да станеш депутат, а ти се яви и като защитник на протеженцето ти. Вотът в разлог не е за или против Герб, а Анти Татарски.


24 Ноември 2009 12:18 | 5555
Оценка:
-19
 (
67
 гласа)

Напротив.Много ви е лесно г-н Татарски да повярвате за обрата на изборния ден.Кажете колко стотачки раздадохте и тогава излезте пред народа които ви избра.То се видя че тая скапана държава по добре да си ЦИГАНИН от колкото БЪЛГАРИН.Срамота


24 Ноември 2009 14:58 | съдбата
Оценка:
-79
 (
339
 гласа)

Татарски, мръсен изрод. Всичко обаче ще ти се върне, съдбата няма да ти прости. Горко на поколенията ти. Бил си в БКП, СДС сега си в ГЕРБ, коя ли ще е следвщата партия когато ГЕРБ стигне от нивото на НДСВ?.Къде ти е моралът? Колкото пари си открал и колкото съдби си разрушил, толкова години да гориш в ада, мръснико.


24 Ноември 2009 15:24 | истината
Оценка:
-41
 (
115
 гласа)

едно време се палеше на площада едно Татарско плашило ти Любене ще си следващия все от татарските говеда


24 Ноември 2009 15:33 | до всички по-горе
Оценка:
48
 (
126
 гласа)

Ей, по-кротко, че ще си докарате някои рак от толкова злоба и негативни емоциии!!!! Не че ще е голяма загуба, но бъдете здрави и си потърсете друго поприще за изяви...В Разлог вече достъчно се изложихте пред хората, които не видяха нищо добро и здраво в поведението и изявите ви. Айде свийте се в черупиците си и немката...Разлог и хората му не са простаците, както се опитахте да ни представите пред България, искаме да живеем мирно и кротко и всеки да си гледа спокойно работата.


24 Ноември 2009 15:40 | до всички по-горе
Оценка:
36
 (
96
 гласа)

И приберете неуспелия си кандидат някъде, защото не само ние, но и цяла България се чуди докога ще гледаме тази пиянска фъфлеща физиономия, дрънкаща пълни безсмилици!


24 Ноември 2009 16:19 | искрено и лично
Оценка:
-31
 (
61
 гласа)

беснеете като кучета на синджир обаче сами си вързахте синджира. добре че народа сам се опомни и гласува за ГЕРБ иначе с такива управници като вас щеше да е много мнооого лошо!


24 Ноември 2009 17:02 | оллее
Оценка:
-10
 (
38
 гласа)

Народа не се опомни,народа се изплаши от страх за насъщния, от страх за живота си,виждайки всички мутри наоколо. Щом стигнахне "АБАДОН" да ви бъде "наблюдател" ясно е в каква държава живеем.
А г-н Татарски,кой предаде хората които бяха зад теб толкова години, преди две години точно хората с които си сега създадоха Герб в Разлог срещу теб, всички те плюваха и псуваха, а тези срещу които се обърна те величаеха. Кой е предателят? Ако нямаш срам от хората,то поне имай страх от Господ, той забавя,но не забравя. Каквото посееш,това ще жънеш.


25 Ноември 2009 10:00 | до кметО Татарски
Оценка:
-16
 (
54
 гласа)

Честито г-н Татарски, ще си кметувате до края на четиригодишния мандат, ненапразно ви избраха преди две години, хак им е. От прасе сапун и от комунист власт не се взимат.


25 Ноември 2009 10:49 | до простака отгоре
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

Е, въпреки че се съюзихте с т.н. десни сили от Патриотичен съюз'2009 пак не успяхте да се върнете на власт гадни комуни!!! Няма да виреете в този район, показаха ви го хората още веднъж!


25 Ноември 2009 10:50 | до простака отгоре
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Е, въпреки че се съюзихте с т.н. десни сили от Патриотичен съюз'2009 пак не успяхте да се върнете на власт гадни комуни!!! Няма да виреете в този район, показаха ви го хората още веднъж!


25 Ноември 2009 12:04 | ДОН ЦЕЦИ
Оценка:
-9
 (
35
 гласа)


ПОМНИ , ЧЕ ДОН ЦЕЦИ Е БЕЗМИЛОСТЕН !!!
КОЙ Е СИ ИМАЛ РАБОТА С НЕГО , ТОВА ГО ЗНАЕ !!!
КАКВО ЛИ ТЕ ЧАКА И ТЕБЕ ???
ПРИГОТВИ СИ ОЩЕ ПАРИЧКИ !!!
ИЛИ НАЛИ ЗНАЕШ


25 Ноември 2009 14:26 | До съдбатка
Оценка:
21
 (
55
 гласа)

Татарски никой не е заплашвал, никой не е плюл, както вие от патриотичен съюз го плюете, с такава злоба с такава мъст, че сигурно , ако ви падне ще го късате на парчета.
Сигурно и вие сте от хората на които е дал нещичко и сте се готвили за повечко. Е показахте си истинския лик, всички които назначи в общината и им даваше хляба, изобщо на всички които е помагал се обърнаха срещу него.Дано да го е разбрал и да си прави изводите.
Новият кмет да гледа за какво става на въпрос, с какви хора ще работи за да не подложат и на него динена коричка.
Хората които не са получили нищо тези 12-години от Любен Татарски пак гласуваха за него. А Вие властомани от община Разлог, гледащи с пренебрежение обикновения народ и всички други с постове дадени от Любен Татарски си тръгнете.........
Успех на новия кмет Краси Герчев, дано хората около него да си имат доверие и да няма вече такова плюване, защото станахме за смях в цяла България...
Успех!!!!!!!!!!
Хората които подкрепиха


25 Ноември 2009 14:38 | до 111
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Защо трябва да агитираш .Хората си имат глави на раменете.Мен лично никой не ме е агитирал.А що се отнася до балканстрой и аз щеше да постъпя така.След като искат да гласуват демократично, да си пуснат молбата за напускане и да гласуват както си искат.
Щом Балканстрой или друга частна фирма са икономически зависими от държавата ще настояват за това нещо...И вие да бяхте частници и зависещи икономически и вие по същият начин щеше да направите


25 Ноември 2009 16:18 | един бивш седесар
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

До бившите баненски даскали и даскалици. А после направо разложки директори. Как става това? Спомнете си ...


25 Ноември 2009 17:03 | до един бивш седесар
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Ей така. Имах едно изказване по форумите
Използане до дупка и после шута
Ей тези се уредиха и сега плюят
Страх ги е за местенцата
Сами си вързаха синджира
Хак да и е




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар