Революционно! Вътрешната опозиция в БСП – Петрич с искане за извънредна изборна конференция за избиране на нов лидер, заподозрели таен план

08 декември 2015 12:53   7 коментара   11288 прочита
Д. Капитанов
Д. Капитанов


Д. Капитанов

Вътрешната опозиция в БСП – Петрич, начело с председателя на клуба на ветераните социалисти – Ангел Иванов, настояват за извънредна конференция за избор на нов лидер на столетницата. Революционната идея е обсъдена на среща с представителите на двете опозиционни крила в петричката структура на БСП. Идеята на Ангел Иванов е споделена и от членовете на БСП, от клуба на оз. офицерите и сержантите.

”За да изпреварим събитията, които ще направят Йорданка Атанасова председател на БСП в Петрич, сме обмислили и вариант, в който ще изискаме насрочването на извънредна изборна конференция.”, каза по този повод, пенсионираният полковник от системата на МВР, Ангел Иванов. Иначе такава е предвидено за месец април догодина. ”Няма да чакаме дотогава. Ще искаме свикването още в първия месец. януари.”, подчерта той.

Според него това се изисквало от членовете на столетницата, защото те са крайно разочаровани от водената политика от екслидера Д. Капитанов. Двете крила на опозицията му на досегашен партиен лидер са заподозрели план, в който Капитанов ще наложи за свой приемник именно Йорданка Атанасова.

Сега петричкото БСП се управлявало временно от група от 7 социалисти, призна още А. Иванов. Той издаде в аванс и кандидатурата им за водач на социалистите. ”Това е младият бизнесмен и политик – Николай Попов. ”Ветеранът Иванов подчерта също, че позицията им е да „се изключат всички, които провалиха изборите за кмет и докараха БСП в Петрич до пълен провал.”. ”Затова заставаме зад младия бизнесмен, Николай Попов за наш лидер„, бе категоричната му позиция, изразена днес.

Венци Методиев


Още за: избор   ЛИДЕР   идея   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
08 Декември 2015 14:44 | Гошо Рачката
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Ей не барайте кметО, он е по голем социалист от Маркс и Енгелс и по голем партизан от Митко Палузов.... при него нема задкулисие сичко е ок и никога не гоне личен интерес.. Мите не се оставай старите да те лъзгат! С теб сме!


08 Декември 2015 14:57 | живков
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ей мите обаче си имаш стойка за бивш ген. секретар оно ти требеше преди 10год да станеш бивш във всички направления ама айде от нас да мине


08 Декември 2015 17:33 | Парчо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Леле леле ужас този ли измамник лъжец ще къдрува в БСП. Хора събодете се не се оставяйте на човек с присъда да бъде вожда и учителя в столетницата. Да припомня ли какво правеше при нас в Търговия на едро. Офицер от запаса леле мале голямата му работа. Голям авторитет голямо чудо. Махнете този търчелъжи от партията Крайно време е млади хора да затанат начело. В този град е ад.


08 Декември 2015 18:10 | чичо от село
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Как му подхожда името търчелъжи. Освен да лъже и да мами за друго не ставаше. Ох щях да забравя и като голям любовник го раздаваше до скоро. По това сигорно се превличат с човека който предлага на мястото на Капитанов. Няма ли достойни хора в БСП. Стига със синовете и дъщерите на бивши комунисти.


08 Декември 2015 19:56 | Кулата
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ангеле защо те уволниха от МВР дисциплинарно и за какво престъпление те осъдиха ? Явно прякора ти не е случаен. Сега пък и решил да прокараш и столетницата по твоя път с момченцето което настояваш за лидер.
Един съвет от мен Пийте си ракията с татко му и не се бъркай в политиката защото си редко коромпиран човек и всички от нашия кулски район н. емогат да те понасят


08 Декември 2015 22:42 | Щирлиц
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този мизерник на портрета и митко атанасов нарочно с малки букви, че не заслужава и една главна съсипаха окончателно БСП и не виждам нищо добро в бъдеще тъй-като заразата и отровата след тези двамата остава за десетлетия. Жалко за столетницата!


09 Декември 2015 12:06 | 1-ви ноември
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тов. Капетанов е най-големиот ВиК начальник у Подгоро.
Не го барайте този вожд и учител на петричкия пролетарият.
Нека да закрие БСП в община Петрич.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар