Разследване на Struma.com! Кой продаде ГЕРБ Сатовча за жълти стотинки и получи като награда имот на безценица?

03 май 2020 15:13   37 коментара   38735 прочита


Имот на безценица в местността "Банян" на пътя за Гоце Делчев се оказа разменната монета между ДПС и ГЕРБ. Срещу него ДПС "купи" активен гербаджия, който предаде своите, за да се сдобие като награда за бездействието си по отношение на собствената си партия с  въпросния имот.

Така с тази сделка водещата партия в страната загуби общинския център Сатовча, независимо от усилията на редовите членове и срама ,който носят на плещите си за провала на партията им. За "брака " между въпросния гербер и ДПС в Сатовча отдавна хората говорят.

Твърди се, че под шапката на общинска управа и местния кмет Арбен Мименов, герберът с позиции в партийната структура е уреждал роднините си на управленски постове, без да помага по никакъв начин на останалите си партийни другари.

Негови роднини работят в пречиствателната станция в Сатовча, жената на братовчед е уредена със секретарска длъжност, братовчедки са наместени на работа в местното училище и все такива назначения, резултат от близките му отношения с ДПС.

Безпардонното властване на активния гербер отврати основатели на ПП ГЕРБ като Сазли Арнаудов ,един качествен човек, работил активно за ПП ГЕРБ и го принуди да напусне партията. От партията си тръгнаха радетели на идеята ГЕРБ като Живко Мутафчиев, горският шеф Пламен Поюков, все хора, със заслуги към политическа партия ГЕРБ, разказват с болка пред Struma. com хора от Сатовча.

Ако не бяха тези совалки и това предателство, ГЕРБ щеше да има кмет в Сатовча, смятат членове на партията, които допълват.

"Този политически феодал така се е разпищолил, че не му пука от никого ,многократно активни партийни членове са търсили сметка за действията му, но сякаш е недосегаем...

Добива незаконно камъни от незаконна кариера и всички мълчат, строи незаконна кръчма и всички мълчат, най-страшното е, че този човек прокуди християните от партията. и нито един не е член на ГЕРБ заради него", говорят огорчени членове на ПП ГЕРБ.

Кой е той?! Кой продаде ГЕРБ Сатовча за имот на безценица, кой се съюзи с ДПС и работи срещу своите? Очаквайте в следващите броеве на Struma.com.Тема с продължение..  

П. Иванов.


Още за: ГЕРБ   Сатовча   стотинки   имот   Още от: Политика

Принтирай статия
37 коментара
03 Май 2020 15:55 | Митница
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Изобщо не ни пука за Сатовча . Дай за Томов, Камбитов, Дончо и т. н.


03 Май 2020 16:05 | Гербаджия
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ама Вие защо смятате, че там има ГЕРБ! ГЕРБ таме дойна крава за един селски такрикат с основно образование, който ги прекарва всички наред - която партия се зададе. :_))))) " Боро Истината" му викат, щото лъже на всяка крачка. Лъга Първанов, лъга Цветанов, сега лъже и Бойко Борисов. Махнете това просто говедо от там НЕЗАБАВНО!


03 Май 2020 16:12 | до
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Е, сетихте се, нема що! Един плетенко ви прави на кълбета! Всичкото му е да се докопа до концесията, която е и незаконна на всичко отгоре, но мами Цветанов уж че ще правят общ бизнес. Сега Цветанов го няма - той с концесийка . И работят исие с кмета от години. И двамата сега на Прокурор! И двамата са престъпници! Единия търгаш - другия продава на безценица общински имоти за да си купи изборите. И ги купи! В коя друга държава това е възможно!!!!? Това за Прокуратурата дето постоянно му идва на гости и за почерпка и все няма открит извършител. Бойко да ги сменя тия в Благоевград веднага!


03 Май 2020 16:23 | Новаков
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Този измамник, веднага от там аут!
Възстановете структурата докато все още може! Арнаудов няма никакъв авторитет сред местните хора и никога не е имал за да е някакъв фактор. Лъга Цветанов, води го на лов, ликвидира всички един по един и сега мисли, че няма кой да му държи сметка. Ами разпитайте хората в село и ще ви кажат как той от началото на мандатите на Мименов работи за него. Всичко това да се докопа до концесия за тикли. Всички твърдят, че е незаконна! За съд са и двамата! И той и Мименов! Мименов е умел манипулатор измамник и мръсник! И двамата където им е мястото! ИМА ЛИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!?


03 Май 2020 16:32 | Гербаджия
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Не барайте човека! Той бачка за Цветанов и връщането с нова партия. Едно са с Савеклиевата кучка. Тя го пази и чакат да се върне Шефа и да литнат тоя младия дето сега го туриха там за координатор от другаде и не знае кой кой е. Не само на Арнаудов а и на тая трябва да и видят сметката за да се спре тая отрова в ГЕРБ!!!!! Те искат да смачкат Бойко на всяка цена затова ДПС не им пречи сега. Приятели са даже в общината.
Бойко ти си един голям баламурник мойто момче щом една шепа народ те прави на маймун. :)))))


03 Май 2020 16:46 | Мименов
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ше ви барам докогато ми даде Горния! Мене избирателя ми е дал общината под аренда. Ще продавам на каквато цена ми текне само да съм кмет до пенсия... Може и малко след това, че то се свиква на раать!


03 Май 2020 17:00 | короната
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Боро Лъжата си сменя агентурното име от агент Кириленко на COVID-19


03 Май 2020 17:08 | до ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Гн. ГЛАВЕН ПРОКУРОР - елате в Сатовча и се заемете с Мименов и Арнаудов. Не пускайте тука ПОДКУПНАТА благоерградска прокуратура и Гоцеделчевската. Мименов ги купува за жълти стотинки! Ако сте човек с достойство а не далавераджия като тия дайте на съд тези измамници! ЧАКАМЕ!


03 Май 2020 17:29 | главния
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Справедливост никога не е имало, но когато се пристъпя Закона трябва да се стига до съд! Справедливосттта трябва да възтържествува. Кой е дал право на Арбен Мименов да продава имоти на община Сатовча, които са обществена собственост на безценица!!!!! Този кмет - на съд! Продадени са парцелите на доленския завой до 2000 лев! Кой няма да даде за тях такива смешни пари! Мименов, вие сте един закоравял мошенник и търгаш! Нямате морал да заемате този пост! Ако на добра воля не го направите хората ще ви изгонят от там с камъни! Близките могат да са по Испания и да се тресат от вируса, а вие продавате наши имоти за далавера! Кой ви дава това право? Вие сте престъпник и мястото ви е в затвора! Настоявам Главния Прокурор да си свърши работата и както по-горе са казали не я давайте на местна прокуратура, защото всички те са организирана престапна група с този кмет! Ще следим какво ще стане до последно! Този път няма да остане така безнаказано!


03 Май 2020 18:06 | AK-47
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Махайте тоя плетененец от там веднага! Той е срам за хората и компрометира всичсите усилия на хората срещу ДПС. Мен ме е срам вече да гласувам за Герб. Това там не е партия а сбирщина от тарикати като тоя, докторката от Кочан, мъжа и..... Разкарвайте ги с бясна скорост! Чистка на Цветановата структурка трябва! Кой ги държи отгоре тия хора! Вижте и разчистете! Новаков, ако си накривите шапките на следващите избори ще ни фанете за ку-ра и ти ще го отнесеш пръв! Старата лисица при тебе това и чака да те гътне.


03 Май 2020 18:07 | Илия Илеев
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Добре си знаят от ГЕРБ, само така му се пада на това племе. Далаверите трябва да са без край!!!!


03 Май 2020 18:41 | доленски
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мименов преяде със власт. Това е истината. Повръща вече! Но както плувците се давят накрая на Дунава и той така няма спирка от лакомия и това е. Такова отвратително нещо е човека - не се сеща да спре и рано или късно си плаща.
Да го дават на съд и това е. Избори в общината и него да го няма повече!


03 Май 2020 18:57 | аз
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ниакой ще разясни ли тук на хората какво са направили двамата общински разбойници? То в тая община никой освен тях не знае какво става. За бащиния я имат Хората не знаят нищо какво става там Кой какво продава, за колко, на кого? И това мидже Арбен да идват и да го земат. Такъв боклук не ни трлябва да ни срами навсякаде... свине вълкоселско


03 Май 2020 22:03 | до Струма
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кога ще е продължението. Ще дадете ли нещо с цифри да знаем какво е ставало???
Тва не е община. Както горе го е написал някой, те имат общината под аренда и само по избори ги подкарват като овце и после я камилата - я камиларя. Куче влачи камион. ...Никой не знае грам какво става в тая зграда... Там е като бермудски триъгълник - каквото падне като пара, изчезва и не дават отчет на никой занищо!!!! Да се чуди човек тия в тая държава ли са или в друга някаква????


04 Май 2020 03:26 | някой си
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ГЕРБ Сатовча ги продаде този, как го наричате - "радетел" - пламен поюков. Окраде горското в Сатовча, изми си ръцете с охраните и сега отиде да краде в горското в дупница.


04 Май 2020 10:28 | до някой си горе Муньо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Какво общо имат тук трети лица като става въпрос за двама крадци, които уж са "политически противници"! Това да продаваш на безценица земята на хорана, наречена "Общинска" е престъпление от където и да го погледнеш. Ами ако тези двамата Мименов и Арнаудов имат и нещо свързано? Да имат и общи икономически ползи от това? Тогава какво...? Това престъпници ли са или "радетели"? Престъпници са! Щом някой краде от ползите на народа и държавата са престъпници! Съд за такива!


04 Май 2020 11:05 | до вестника
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Може ли малко повече яснота какво е ставало там, но с факти и документи?
За съжаление в нашата община Сатовча наистина е така. Тази сграда е като Нентагона. Никой не изнася никаква информация от там и обикновените хора не знаят нищо. Влизат и излизат само техни лица и после се оказват бенефициенти по някаква обществена поръчка. А в случая - какво се чудите!? Че ГЕРБ и ДПС са в идеално положение! Половината от общинските съветници са ЗА и другата половина са ЗА. Наш'те отдолу викат УРА - наш'те отгоре викат УРА. Не проигравайте с лека ръка ролята на избирателя и разследвайте. Това положение е обида за избирателите. Значи някой ги мисли за стадо. Как после искате да има държава и хората да не бягат. Че Мименов прогони от общиното всички можещи и кадърни хора. Той унищожи всяка опозиция срещу него и то с държавни пари! Как ще му давате в ръцете милиони и ще очаквате той да не мисли за комисионни!? Осветлете този случай и ще изязат наяве още безброй други неща - сигурни сме!


04 Май 2020 13:44 | Общински съветник
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ние, общинските съветници от Сатовча дадохме съгласие на Мименов да проведе този търг.


04 Май 2020 13:45 | Общински съветник
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

А ние сме избраниците на народа в общината, той е изпълнител на нашите решения.


04 Май 2020 15:47 | доленски
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Вие сте банда глупаци, които правят каквото ви каже Мименов и Арнаудов. Това сте вие "избранниците"! Ще носите отговорност заедно с него за тези престъпления! Може ли избранници тъпи да ми дадете и на мене един парцел от декар и половина на главния път за 1500 лева? Хайде мръсни подлоги! ...Не можете. Защото такива далавери ги подготвя само кмета с общинска земя! И вие ще отговаряте пред закона, продажници такива!


04 Май 2020 15:53 | до
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

"Общински съветник" - това е Арбенката :-))))).... Говньо!


04 Май 2020 16:26 | Общински съветник
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Без одобрението на общински съвет и без нашето решение той - Мименов не може нито да продава нито да купува, а решението ние - народните избраници го вземаме, така че ..


04 Май 2020 17:33 | доленски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А кой ви подкара да "вземете" това решение?
Мършо - не пиши тук простотии! Скоро ще разберете какъв човек е Арбен Мименов и ще бягате с космическа скорост от него! Много скоро!


04 Май 2020 20:22 | Асен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ленко всичко се врьща


04 Май 2020 21:04 | Кой
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кой даде право на герб Сатовча Даме издигат кандидат. Кмет това беше далаверата на боро лъжата Ани многопартийната и аго арсо Мименов пък християните кучита ги яли


04 Май 2020 21:15 | Кой
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Г-н Новаков чисти докато е време агента Ленко и Ани много партийната даги няма теса срам за герб


05 Май 2020 01:09 | някой си
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ей, нощни птици спите ли


05 Май 2020 01:14 | EДИ КОЙ СИ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

НЕ СПИМ, В ДЖАЗА СМЕ


05 Май 2020 01:18 | EДИ КОЙ СИ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ние страничните, в община Сатовча, дето сме нито ГЕРБ, нито ДПС на 100% се убедихме, че този извратеняга П. П., крадеца на горското Сатовча, с право не е станал кмет и нивга не ще бъде в кметския стол. Па за горския хич, та хич.


05 Май 2020 01:26 | сатовчанин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Тоя се оказа не само крадец и лъжец, ама много, много извратен бе ! Какви лъжи ръси тук и свободни съчинения, всякакви ! А на всичкото отгоре, па и си верва !!! С целият му нищожен антураж дето ги е впрегнал да пишат само глупости и лъжи след лъжи, такъв цирк голям разиграват тук, че и самите те искат да си повярват, май че ! Е е ей неразумни отрепки народът явно още, вие не сте разбрали, че знае кой кой е : Алилчо, па дори и изборите погледни, нищо че си сляп от злоба, па ясно ще да разбереш, коооолко те народа тачи. По-голям продажник, историята на община Сатовча от теб не познава.


05 Май 2020 01:35 | Народът
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

най-после, някой да каже 2 верни думи. Иначе е ясно като бял ден, че оня крадеца, непрокопсаник поюков, най-после ще поспи спокойно, че някоя друга лъжа е понаписъл по-горе и на всичкото отгоре си мисли, че някой дори му вярва! КОЛКО ПАРТИИ СМЕНИ, ТИ РАЗОЧАТОВАНИЕ ТАКОВА- П. П. ! ДЕСНИ ЛИ НЕ БЯХА, СДС, СОФИЯНСКИ, ... ЛИБЕРАЛНИ-ДПС, ... И ОЩЕ ГЕРБ И ВМРО, ВМРО, ВМРО ! ЕВРОРОМА? КОЙ СОЙ ПАРТИЯ, ОЩЕ НЕ СИ ИЗЛЪГАЛ? РЕЗУЛТАТ ЯСЕН-НИКОЙ НЕ ГО СЛЕДВА И НИКОЙ НЕ МУ ВЕРВА!


05 Май 2020 01:46 | ...от ВМРО-то
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И ВМРО-ТО НЕ ГО БИНДИСАХМЕ И ТУК РАЗВАЛИ ПЕЙЗАЖА. ПЪК И ЗА НАС НИЩО НЕ НАПРАВИ АЛИЛЧО! А БЕ КОГА Е ПРАВЕЛ НЕЩО ЗА ДРУГИТЕ-САМО ЗА АЛИЛЧО СИ-АПАРТАМЕНТО В СОФЕТО ЗА МИЛИОНИ И ПАЛАТ ПОКРАЙ РЕКАТА ОТ НАЙЛОНИ, ПАК ЗА МИЛИОНИ!!! И НАЙ-ВЕЧЕ ПАРИЧКИТЕ ОТ СИЧКИ ГОРСКИ СТОПАНСТВА В ДЖОБОВЕТЕ НА НЕГОВИТЕ ПАНТАЛОНИ. И ВЕЧЕ ТОГАВА, НАТЕЖАХА МУ!?


05 Май 2020 02:02 | от БСП
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

И гербаджиите горките незнаеха какъв вълк са си вкарали в кошарата- той си влезе сам насила там. Видяха ама късно горките, та го подкрепяха, та го прикриваха и накрая се изплю в лицето на всички които му правеха добро в герб от сатовча та до софия. Има ли още други партии за обхождане:дааааааааааа-БСП и през него мина и там Алилчо Поюков сгази лука до амина! Досетете се чрез кой? Имате право на 3 опита-Дааааааа чрез милчо сиркьовияяяяя си братчед!!!!!


05 Май 2020 02:38 | От ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Виновни са му тоя и оня, тия и ония! Некадърник и злобар с болни амбиции, без покритие! ..КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ТЕ ВЗЕМА ВЕЧЕ ПРИ МЕН, НА ТОПЛО ! Трябва да си получиш заслуженото ! НАРОДЕ НА САТОВЧА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ - НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ПЛАМЕНЧО В КОЯТО И ПАРТИЯ ДА ПРЕЛЕТИ, НАНАСЯ САМО ЗЛИНИ, ВРЕДИ И НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ!


05 Май 2020 14:09 | сатовча
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пишете Ани и Боро :-)))))..... Давайте.


06 Май 2020 08:20 | Свой
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ленко, всяко нещо си има край.


06 Май 2020 16:57 | Сатовчанци
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Пламене, ти започваш измислени скандали, правиш ненужен цирк. А това не ти прави чест !
С уважение, Сатовчанци




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар