Разлог не е виждал такива репресии

24 ноември 2009 00:08   8 коментара   21039 прочита


Лидерът на общинската организация на СДС д-р Христо Георгиев

Разлог не е виждал такива репресии. Това е истината. Става въпрос за изключителен натиск върху хората от фирмите от страна на областните държавни структури. Ако това ще е демокрацията, която ще ни донесе ГЕРБ, просто жалко. Заради многото недействителни бюлетини ще внесем жалба в Общинската избирателна комисия, защото те са повече от разликата от 188 гласа между двамата опоненти на балотажа. Ние водихме почтена и истински демократична кампания за разлика от кампанията на опонентите от ГЕРБ.

Не знам как ще работим с новия кмет, първо трябва да попитате Красимир Герчев как ще погледне в очите хората, срещу които изписа една камара неверни неща, бих казал помията, която изляха срещу достойни хора в тоя град. Най-малкото ще работим трудно.

Ние сме принципни хора, ако от ГЕРБ спрат с това, което показаха като метод, стил, репресия, може и да се говори с нас на принципна основа и с нормални взаимоотношения, но не и с натиск и едва ли не с терор.

8 коментара
24 Ноември 2009 10:54 | до Ицо
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Виждал е виждал е Разлог такива репресии.10 год. как ви избираха, нали точно по този начин. Сега ви боли с вашите камъни да ви бият.
Имайте срам, отдръпнете се достойно. РЛазлог не вие бащиния


24 Ноември 2009 11:52 | от янето
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

неЛюбене, виде се че хората умреха да се отърват от тебе, та да станеш депутат, а ти се яви и като защитник на протеженцето ти. Вотът в разлог не е за или против Герб, а Анти Татарски.
Ицо Георгиев, да върне централния кабинет / извинявайте, два са / в болницата. От баща му Спиро-Градевецо ли забогатя и се аоблажи ?! Ицо, както приканват Радко и тоя и оне да напускат и да се махат, за тебе това важи още повече. Ти си най-големия хрантутник на СДС и кака ви Роска Тоткова, ти и Тошо Дурев олапахте баницата най-много. Е, оне лошо повраща, ама и неговото време че дойде, дуревата мистрия, да река мандзия.


24 Ноември 2009 14:12 | истина
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

сценристите, които подготвиха злостната кампания, срещу Татарски, които години наред се изживяваха като местни влии, тези които плашеха хората, че ако "благо не стане кмет тежко им", които пробутваха по сватби и ЦК квартали златни синджирчета, кито намазаха най- много от предишните управления, същите които построиха грозния сценарии с Диловата, направиха съюз с дявола- Владо Коцаков, измислиха как да употребят злобата на кметиците. Хората които забравиха откъде са тръгнали и кави професии упражняват. Един от тези си ти: Георгиев


24 Ноември 2009 20:56 | Склавлия
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Докторе,иди си с достойнство.Тони се опита да ви подскаже да не подкрепяте доносник на ДС,ама вие не го послушахте.Затова сега постъпете достойно и веднага си подайте оставката. Не обжалвайте защото ако има нови избори сигурно ще ги загубите с 70:30 процента ако ще да се яви махленското куче срещу вас.Просто вие сериозно се оакахте и не си търсете оправдание извън вас.


25 Ноември 2009 10:54 | фенка
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

д-ре,д-ре,баш сте си принципни де! То ,в политиката морал -няма,казват,но и наглостта ви е безкрайна!Сега на Ицката му е терсене,че няма да му се обръща внимние на претенциите в кабинета на новия кмет,та се е "обидил" виждаш ли го,много важно ;)
Та на Герчев ще му е било неудобно да ги погледнел в очите...Кви очи Ве мишок,нали сте се изпокрили,та не смеете да си подадете очите навън...Кви достойни хора,ква помия,мизерник,кой те е забелязал теб,"интелигент"?!?


25 Ноември 2009 16:34 | Клиент
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Бегай да сервираш в турЦката баня, ле там ти са образователните инвестиции...


25 Ноември 2009 20:55 | тстстс
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Абе стига вече на хората им писна от ваште оплаквания и жаления. Вие загубихте примирете се, защото само се излагате с тия статии. Пише Радко, пише Марин, айде после и Георгиев. Видяхме че можете да си се хвалите взаимно. Цяла кампания само тва правите, като няма кои друг "по- велик" от вас да ви похвали вие си сте сами достойни за хвалба! АЙДЕ ЧАО! НЕ ИСКАМЕ ВЕЧЕ ДА ВИ СЛУШАМЕ!


26 Ноември 2009 12:24 | 411
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

ЩЕЕ стана???
Киро вратовръзка си скъса,
Радко от носо си изкри пръска.
Ицо ноже е наточил,
Не бе избран Благо който е посочил.
"Човека партия" беснее,
Градинката му кой че полее.
Ще пресъхне тая боска,
Първо беше с тетка Роска.
Мечоко страшно зарева:
"Какво ще павим с таз заря?"
Театралката Ката и Дуревия от селата
Пак объркаха страната.
Не бойте се другари сини
Бай ви Владо сеир ви чини!
Крайновите черно бели
Езиците си са оплели.
Облечени с фанелките на Благо,
Нека им сега да им е драго!
„да гасим ожине”
Прешелков им рече,
Изборите са в миналото вече!
А на Благо му е лесно,
В оремако е чудесно
Се че нае избирател
Да си пие със слушател.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар