Р. Тасков "Коалиция Заедно за Благоевград": 12 г. съм част от всичко градивно в нашата община благодарение на вас-нашите избиратели

23 октомври 2015 09:17   2 коментара   5698 прочита


Сега отново искам доверието ви. Да довършим започнатото заедно! За един по-модерен, красив европейски Благоевград!

Уважаеми съграждани,

В навечерието на изборите за местна власт се обръщам към Вас най-напред с благодарност. С благодарност за всичко онова, което постигнахме заедно. За това, че вече 12 години съм част от местното самоуправление на нашата община и два пъти бях избиран за председател на Общински съвет – Благоевград, благодарение на Вас. Благодаря Ви и за това, че с Вашата подкрепа имах възможността да се запозная с изключителни хора. Благодаря Ви за това, че имах възможността през последните 12 години да бъда част от всичко градивно, което се случваше в родния ми град.

Дано не звучи нескромно, но с гордост заявявам, че по време на двата ми мандата като председател на Общински съвет наистина постигнахме много. Като започнем от газификацията на Благоевград, създаването на ски център „Картала“, преминем през изработването на Общия устройствен план на общината, десетките асфалтирани улици. Нека не забравяме узаконените жилищни кооперации в кв. „Освобождение“, които чакаха за това от 20 години. Узаконихме вили на наши съграждани в местността „Бодрост“ отново след 20-годишно чакане. Построихме нов закрит плувен басейн с олимпийски размери. Изградихме нови паркове, десетки детски и спортни площадки, възродихме футболен клуб „Пирин“. Дадохме зелена светлина на ново LED осветление на Благоевград и на изграждането на високотехнологичен парк в района на бившата казарма. Започнахме най-мащабното преобразяване на Благоевград през последните 20 години чрез санирането на панелните блокове. Одобрихме Интегриран план за градско възстановяване и развитие, който през следващите 4 години ще п
ревърне в Благоевград в още по-модерен, красив и развит европейски град. Чрез отпускането на средства за ин витро процедури дадохме шанс на стотици благоевградски семейства да родят и отгледат децата си в нашия град. Всичко това обаче постигнахме благодарение на Вас – нашите избиратели, които ни гласувахте доверието си и ни дадохте възможността да работим по тези проекти. Благодаря Ви!

Използвам възможността да се обърна към Вас и с едно извинение – за това, че в забързания ми и натоварен делник много често просто Ви поздравявам и отминавам. Много се надявам, че не приемате това като високомерие от моя страна, защото тези от Вас, които ме познават добре, знаят че никога не съм забравял от къде съм произлязъл. Даже напротив, категорично мога да заявя, че няма човек, на когото да съм отказал среща за разрешаване на конкретен проблем. Много ми се ще, независимо от това какъв ще бъде резултатът от изборите на 25 октомври, вратите на Общински съвет – Благоевград да останат отворени за всички граждани.

Уважаеми съграждани, скъпи приятели,

Вярвам, че добре работи само този, който има доверието и подкрепата на своите съграждани и който застава открито пред хората, както аз винаги съм го правил.

Днес отново искам доверието Ви. Но не на сляпо, а доверие, основано на това, което свършихме до момента. Разчитам на вас, защото започнатото трябва да бъде довършено. През последните 4 години, благодарение на съвместната ни работа с кмета на общината д-р Атанас Камбитов, завършихме успешно и дадохме старт на много важни за Благоевград проекти. Със сигурност пътят, който ни предстои няма да бъде гладък, но той е правилният. Нека вървим по него заедно, за да не загубим вярната посока, която сме поели към модерен, уютен, красив, европейски Благоевград. Ние, от своя страна, че ще работим още повече, с повече ентусиазъм, с повече увереност, защото имаме опита и защото вече се радваме на постигнатото с общи усилия. А големите успехи ще дойдат толкова по-скоро, колкото повече хора се стремят към тях, работейки.

Така виждам аз бъдещето на Благоевград. Ако и вие мислите като мен, подкрепете с гласа си коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД“ - №3 в интегралната бюлетина за съветници и д-р Атанас Камбитов - с №34 в бюлетината за кмет.

Радослав Тасков, председател на ОбС-Благоевград

Водач на листата на коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД“

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

2 коментара
23 Октомври 2015 09:35 | Ицо
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Не съм сигурна в твоята почтеност и честност г-н Тасков след като знам как не вкара в комисия узаконяването на Владивест обекта и мислиш, че никой не разбра ли лъжеш се г-н тасков


23 Октомври 2015 09:49 | Стоянов
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Успех, г-н Тасков! Благодарим ви за подкрепата! Благодарение на човешкото ви отношение детето ни е живо и здраво!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар