Първо ПУ на МВР остана без шефове, Хр. Величков от днес в София

06 декември 2011 00:14   37 коментара   23793 прочита
Г. Костов
Г. Костов


Г. Костов

Вчера бе последният работен ден в Благоевград на началника на Първо полицейско управление в областния център Христо Величков, който от днес започва работа в Столичната дирекция на МВР. Той, както съобщи “Струма”, последва съпругата си, която се премести на работа в София, и Величков се изнася там с цялото си семейство.

От петък, както е известно, в пенсия изненадващо бе изпратен и заместникът му Слави Динев, което смути личния състав, тъй като е едва на 44 години и не е в категорията “подходящи” за пенсия.

Директорът на ОД на МВР Георги Костов отказва коментар кой ще заеме овакантените ръководни постове в Първо управление. Сред номинираните е досегашният началник на Магистрална полиция Пламен Мичев. Той обаче е добър криминалист и е твърде вероятно да заеме мястото на пенсионирания в петък шеф на криминалния сектор в ОД на МВР Красимир Коюмджиев. От София, от 9-то ПУ на МВР, откъдето дойде директорът Костов, ще бъде доведен началник на Регионално звено “Полиция” на мястото на пенсиониранаия Б. Дункин, са другите коментари. В момента поканеният за шеф на полицията софиянец мисли, до няколко дни ще стане ясно дали ще приеме предложението и най-късно в началото на другата седмица ще има нов началник на “Полиция”.

Името на служителя в Регионалното звено за борба с организираната престъпност Владимир Савеклиев все по-често се спряга за висок управленски пост в дирекцията. Ако Пламен Мичев оглави криминалния сектор, то за Савеклиев остава да оглави Първо управление на МВР.

37 коментара
06 Декември 2011 06:45 | 555
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

ако наистина савеклиев оглави първо рпу, това ще коства много на герб. първо той е корумпиран, няма ли да им доиде много с поста на жена му, където също тя е неподходяща, герб обърнете се и към другите си членове, не само тези които ви лижат задниците. има много достойни, интелигентни, честни, морални членове, просто няма кой да ги забележи, от такива като савеклиеви. това една голяма грешка.


06 Декември 2011 07:05 | №1
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Пламен Мичев е за зам директор, а Савеклиев за пост №1


06 Декември 2011 07:40 | радо
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

така е при вашето управление забравихте дупето савеклиев какви ги върши лятото в сандански и за кой път му е а вие началник ще го правите бати пародията в тая система


06 Декември 2011 07:43 | 56
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

господи слези и си събери версиите в одп благоевград


06 Декември 2011 07:49 | 8989
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

добреде де, едни ги пенсионират, а такива, като онзи величков се издигат, как става тая, нали и той ги има годините за пенсия, оня динев май е по млад от него


06 Декември 2011 07:57 | Аватар
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

пламка, я си ходи здраво по земята, беше вече шеф, не ти трябва повече


06 Декември 2011 08:15 | Истината
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Пламен Мичев е един от най добрите в ОД на МВР просто не му дават поле за изява. Дано този път бъде оценен този истински професионалист.


06 Декември 2011 08:55 | запознат
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ИЦЕ ХОДИСИ В СОФИЯ НЕКАДЬРНИК ТАКЬВ И СЕ МОЛИ ДА НЕ ПРОПЕЕ МАРТИН ДЕБЕЛИЯ ЗА ПАРИТЕ КОИТО ВЗИМАШЕ ОТ НЕГО


06 Декември 2011 09:10 | fj
Оценка:
2
 (
14
 гласа)



Пламен Мичев е един от най добрите в ОД на МВР просто не му дават поле за изява. Дано този път бъде оценен този истински професионалист.

В МВР казват, че служител, който смени много служби, незначи че е много кадърен, просто всеки гледа да се отърве от него. вие си направете изводите.


06 Декември 2011 09:46 | Наблюдател
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

София пазисе иде Ицето Величков... Ице иди и там да направиш батак, че тука ти беше малко... ОД на МВР - Бл-д банкет ще вдигне... Ще те забави, но няма да ти се размине некадърник... Както винаги бягаш, Страхливец...


06 Декември 2011 10:41 | колега
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

с края на организацията гроб иде и края на некадърните и използвани мишоци в мвр дайте си сметка от кои сте вие


06 Декември 2011 11:30 | Кристал
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Браво г-н Жоре Костовски, продължавай все така с твърда ръка. Харата в региона започнаха да вярват, че и в ОДП Благоевград може да работят професионалисти, а не крадци.


06 Декември 2011 12:00 | Анонимен
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

хай де герб пенсионирайте всикки който са с трудов стаж над 25 години в системата като Ангов, Проданов стига са лапали от системата


06 Декември 2011 15:17 | Колеги
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Стига сте се плювали, бе колеги, уважавайте се, защото навънка никой не ни иска, ние сме най-зле от всички в тази държава, ние си изваждаме сами кирливите ризи, не вярвайте на политиците независимо от коя партия са, те си гонят техният интерес. Спомнете си девиза на хан Кубрат и само так може да се върви в правилна посока.


06 Декември 2011 15:31 | ...
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

не знам по-точно кое ви е злето, Г-да полицаи, взимате едни от най-големите заплати в града и се радвате на много екстри, така че си вършете работата


06 Декември 2011 15:42 | до Колеги
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Вие ли сте най-зле бе, полицай НАГЪЛ ???Не Ви ли е срам, каква заплата взимате, какви привилегии ползвате, на колко години се пенсионирате, КОЛКО БРУТНИ ВЗИМАТЕ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ ?????Замисляш ли се за тези, които имат висше образование като доктори, учители, социални работници колко пари взимат- точно половин на Вашите, като отбележим, че Вие сте със средно образование /няма да коментирам колко сте грамотни/????
И сте толкова прости, че някой, ако иска да научи за далаверите Ви е достатъчно да пусне едно коментарче свързано с Вашето ОДП и всичките кирливи ризи ще са на показ.
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!


06 Декември 2011 15:54 | До до Колеги
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

А бе тъпанар, във всяко стадо си има мърша, ти докато спиш кой се грижи за твоето спокойствие, когато отидеш на родителска среща какво ти казват най-напред дай толкаво пари за пердета за др. др. др. като отидеш в друга институция пак същото, а като отидеш полицията, полицая е длъжен да бъде вежлив, и много търпелив защото Вие "грамотните" не знаете по някога към кого да се обърнете но въпроса не за полицай ама той нали е вежлив трябва да Ви изслуша и препрати там за където сте тръгнали. Разберете полицая е за да служи на обществото но и да получава някаква нормална отплата. Вие когато празнувате с вашите семейства полицая е на робота, та за заплатата мога да ти кажа че не никак висока, а за вишистите няма какво да говорим, те 90 процента си КУПУВАТ дипломите.


06 Декември 2011 18:12 | до до Колеги
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Ей, намери се един "грамотен" полицай в тази държава, който да може да " пише без правописни грешки и да има правилен изказ", а пък и да бъде търпелив и вежлив, както той сам казва за себе си. Личи виСшист е човека, а може би и шеф на някой сектор в ОДП -то, а??? Не ставай смешен, едва ли ти ни пазиш, сигурен съм, че работното ти време свършва в 17 ч. и се чудиш къде да си закараш семейството на празниците, айде замълчи!!!!
ЕЙ, ТЪПАЦИ СТЕ СИ, НЕ ЗНАЕТЕ ДА ПИШЕТЕ, КАМО ЛИ ДА МОЖЕТЕ ДА " ПРЕПРАТИТЕ ГРАЖДАНИНА ТАМ ЗА КЪДЕТО Е ТРЪГНАЛ"!
ЗАПОМНЕТЕ ПОЛИЦАЙЧЕТА - "више" се пише ВИСШЕ


06 Декември 2011 18:50 | Аватар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Г-н Костов, кога ще проверите сигналите срещу "топ ченгетата" - Е. Секулов и К. Спириев. Тези топ ченгета, защо още се спотайват. Защо големите разбирачи, които пишат тук некажат, кои са те, а ми на "умрели кучета нож вадят"- Дункин, Бункин и т. н. Да Ви ....професионализма


06 Декември 2011 19:05 | ДО ВЕЛИЧКОВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

СРЕДСТВО ДА НЯМАШ ВРАГОВЕ

"Преклонената главичка
остра сабя не сече" -
тази истина едничка
кой би смял да отрече?

Както всички умни хора
аз не ритам тръна бос,
с големците се не бора
и им ставам сявга мост.

На богатий шапка клата
и на силний казвам: да!
И затуй ми е душата
мирна, весела всегда.

Се е харно за челяка
да е скромен и разбран:
не пречупва се гръбнака
от един учтив метан.

За начала, убежденья
в препирня не влазам аз,
нито ме е много еня
кой що мисли тоя час.

Що е бяло, черно, сиво
аз не знам - не ща да знам.
И готов съм услужливо
право всекиму да дам.

Интереса си обаче
нивга ази не презрях
и със силните най-паче
винаги съгласен бях.

Туй завидно положенье
аз дължа на тоз си нрав;
често тегля униженье,
но пък пътят ми е прав.

Завчера една плесница
аз изядох например
от един простак - бъбрица.
Ах! Какъв постъпък чер!

Що вий мислите, че сторих?
- Че предложих там дуел?
Не, аз хитро се престорих,
нищо


06 Декември 2011 19:06 | ДО ВЕЛИЧКОВ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Що вий мислите, че сторих?
- Че предложих там дуел?
Не, аз хитро се престорих,
нищо че не съм видел.

По туй светът има право
тих човек да ме зове,
и уверен съм на здраво,
че аз нямам врагове.


Пловдив, 1882 ИВАН ВАЗОВ



06 Декември 2011 19:12 | ДО СЛЕДВАЩИТЕ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Сряда се приготви

Знаеш колко те харесвам
казвала съм и преди
като цяло си чудесен
жал ме е да те боли.

Кой ден искаш да ти кажа,
любовта ти ми тежи,
искам с теб да си останем
пак приятели добри.

Неделя идва и минава,
а в мен сърцето ми не дава
в очите ти да завали
и чакам следващите дни.
Мил си ми ти
в понеделник нямам сили
да се сбогувам с тебе мили,
но в сряда вече се приготви.

Зад гърба ти не говоря,
не е хубаво така,
като цяло си чудесен,
нека да ти го спестя.

Кой ден искаш да ти кажа,
любовта ти ми тежи,
искам с теб да си останем
пак приятели добри.


06 Декември 2011 19:58 | видов ден
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

абе тоя ПЛАМЕН МИЧЕВ пребиваше бившата му жена от бой тоя идиот я накара да се самозапали а сега началник ще става в коя държава това го има тоя трябва да се скрие от срам тоя е пълен психар всички негови близки знаят че я пребивашеот бой ще дойде пламене видов ден


06 Декември 2011 20:16 | КОНТИНГЕНТ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

пламене мичев знаеме ти настрания задник комбинациите ти с контингента-илия балджиев оттополница, георги комов, никола аргиров-кучето, гипсовете, колеги подсажете ощеимена нека му изкараме кирливите ризи


06 Декември 2011 20:27 | ---------
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

http://blagoevgradrc.judiciary-bg.org/courts/rc/blagoevgrad/ws_blagoevgradrs.nsf/pictures/MTUA-8EAK2D


06 Декември 2011 20:36 | ПАРОДИЯ САТИРОВА
Оценка:
2
 (
4
 гласа)


12 Ноември 2007

60 полицаи от Областната дирекция на вътрешните работи в Благоевград бяха наградени по случай професионалния им празник 8 ноември на тържествена церемония вчера. Със заповед на МВР шефа Румен Петков за постигнати професионални успехи са наградени началникът на Икономическа полиция в ОДП Йордан Латинов, началникът на РПУ - Благоевград Бойко Дункин и Станислав Николов от група “Миграция” в Благоевград. С писмена похвала директорът на ОДП комисар К. Титянов награди 30 служители, сред тях заместник-директорите Любен Милев и Емил Секулов, началникът на КАТ Огнян Сапунджиев, дознател Елица Калпачка, Владимир Савеклиев от РЗБОП, Владимир Карадаков от Пътна полиция. С колективна парична награда комисар Титянов награди служителите от РПУ - Благоевград Христо Величков, Сашо Ангелов, Васил Митов, Данко Младенов, Петър Зашев и Любомир Милков.


07 Декември 2011 07:26 | Аватар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не разбирам, в тази дирекция има ли ченгета. От коментарите разбирам, че има само МКРета, които пълнят форума с пълни измислици. Познавам ПМ и познавам и Кирил Цветанов Буята и мога да Ви кажа, че именно последния и още двама души от Д, му разказаха фамилията на ПМ. Пламка не се навирай пак в шамарите. Нещата не са се променили. Все още.


07 Декември 2011 12:41 | емилия
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

не е лошо началника на мвр - благоевград да се види с близките на бившата покойна жена на мичев и да види за какво става въпрос


07 Декември 2011 12:48 | ДО ЕМИЛИЯ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

АБЕ НЕ ЗНАМ ЗА СРЕЩА С РОДНИНИ, НО Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ ВИДИ С ТОНИ УЗУНОВ И ГОШО СТОЙЧЕВ ОТ ПЕТРИЧ . ТЕ МОЖЕ ДА МУ ЗНАЯТ ВСИЧКИТЕ ДАЛАВЕРИ НА МИЧЕВ.


07 Декември 2011 16:35 | До Тони Узунов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Узунов, не се ли изчерпа най-сетне с малоумни коментари... то бездънна яма като тебе е трудно да се изхаби, ама стига вече не си оригинален. Комплексар гнусен като всички останали с малко ум и големи амбиции. И още ли има тъпоумници, които си мислят, че криейки се зад измислени нечленоразделни прякори успяват да се останат неразпознати.. само за информация-локацията ви е ясна до 2 метра точност на всеки запознат в интернет технологии. Но подобни умения даже не са нужни, за да надушиш простотията от километри. Жалки, жалки.... способните са неудобни... защо за теб никой не ще да пише "топ ченге"?!?!


07 Декември 2011 19:51 | fire
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не мога да приема, че един такъв тъп коментар може да бъде дело на пожарникар.
И много те моля друг път да не ми ползваш ника.


07 Декември 2011 21:23 | Ав
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Емилия незнам дали знаеш, но след нова година на ГС ще му образуват дело, а може би не само едно. Наистина е време някой да го разпита. Има за какво. Що не разпитат и началниците му през последните години.


08 Декември 2011 19:54 | Иван
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ГОСПОДИН ДИРЕКТОР, ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ МАХНАЛ ИЗМИСЛЕНИЯ КАДРОВИК ПЕТЪР ИВАНОВ, ТОВА Е НАДМЕННО И НЕКАДЪРНО ЗЛОБНО МОМЧЕ, СРАМ Е ЗА ПОЛИЦИЯТА, ТОЙ ЗАЕДНО С НЕГОВОТО ПРОТЕЖЕ КОЧЕВ, НАНЕСОХА МНОГО ВРЕДИ НА ПОЛИЦИЯТА, НАЗНАЧИХА СЕ МНОГО НЕКЪДЪРНИЦИ НА ВЪЗЛОВИ СЛУЖБИ, ЗАТОВА БОКСУВАТ НЕЩАТА!


09 Декември 2011 12:06 | Евелина Вл. Бързачка
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До всички долни идиоти, които си позволяват да наричат черното бяло... Не знам дали се замисляте като плюете по някого и то с лъжливи доводи и просташки неграмотни изявления. Започвам с основен урок по правопис ...НЕ ЗНАМ, а не незнам!!
Последното, което може да се каже за Пламен Мичев е, че е необразован, неграмотен, неспособен и пр.... прочел е повече книги от всички вас взети заедно! Защо не се чудехте за "имотното му състояние" до миналия месец, докато имаше кола за 300 лв на 20 години и ходеше пеш?!!? Колата на сина му... леле колко сте долни и гнусни, детето е на 20г. и работи без да лежи на гърба на баща си! Относно личният му живот-вие нямате и такъв щом висите пред статии на измислен вестник по цял ден... супер низък, малоумен начин да нараниш цяло семейство... вие замисляте ли се, че хората, за които пишете имат деца, близки.. и лъжите ви идват в повече. Зад прякор всеки може-страхливци! Важното е, че близките му знаем що за човек е и се гордеем с него, а вие сте просто жал


09 Декември 2011 12:20 | Евелина Вл. Бързачка
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В скапаната ни държава си умираме да плюем всеки по-добър от нас... завистливи, злобни, но със самочувствие без покритие, без потенциал. Особено интересно ми е всеки от "коментаторите" къде е успял да стигне в "развитието" си. Изглежда абсолютно никъде, човек който постига резултати с действие не се крие зад празни думи по адрес на друг. Супер лесно е да кажеш колко е смотан съседа, отнема по-малко усилия от това да си седнеш на задника и да направиш нещо сам, нали?! Да си "коментатор" е много по-лесно от това да си на терена.. давайте в същият дух.. живейте злобеейки срещу околните, зарити в собствената си мизерия и помия... и после ще обвиняваме колеги, политици и т. н. нали така е по-лесно?! Не е нужно нищо повече от това да си закърмен с простотия и БГ манталитет! Основна рецепта за щастие и просперитет- повтаряйте си колко сте велики преди и след лягане... все някой ден гротеската в огледалото ще ви се усмихне. Хора, които не будят респект в реалния живот не са по-малко жалки и ту


09 Декември 2011 12:36 | Евелина Вл. Бързачка
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

страшни мъже, нямам думииии... единствено момиче на половината на вашите години не се страхува да си напише името..


18 Август 2012 21:36 | до евелина
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ти да не си от гастролиращите проститутки, който обслужват тоя лаком мичев .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар