Първият "изгърмял" кандидат кмет в Петрич е Георги Хаждимаргаритов: Категоричен съм, няма да съм кандидатът на БСП на изборите

31 май 2015 10:38   11 коментара   13724 прочита


Георги Хаджимаргаритов се отказва от битката за кмет на Петрич. Ротарианецът не иска занапред името му да се афишира по никакъв повод като кандидат за кметския пост по предложение на БСП.. ”Категоричен съм! Няма да съм кандидатът на БСП на изборите.”, призна председателят на петричкият Ротари клуб. Хаджимаргаритов не е давал на никого съгласието си, той да кандидат за кметския стол на предстоящия местен вот на есен.

”Предпочитам да стоя настрана от цялата тази шумотевица около името ми, поясни още младият мъж, който се занимава с месопреработване чрез фирмата си намираща се на разклона за село Ръждак. Хаджимаргаритов знае обаче, че в момента текат събрания по клубове в цялата петричка община на първичните партийни организации на БСП. Името му е предложено именно от тях да оглави предизборната кампания като кандидатурата на столетницата за кмет на Петрич. Той трябваше да бъде издигнат като независим, но подкрепен от петричките социалисти. С категоричният му отказ, обаче БСП –Петрич остава в патова ситуация.

Спешно на първичните партийни организации е сведено да преосмислят решението си и да предложат друга кандидатура. По всяко вероятност това ще е кандидатурата на Георги Янкулов

Венци Методиев

11 коментара
31 Май 2015 10:48 | Гоше
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

винаги съм те подозирал, че си страхливец, ама този път премина границата. Първо се уговаряш да ти вдигнат кандидатурата, но после напълни гащите. Думата ти не струва пет пари. Айде отивай да си тъпчеш сужуците и свии гарда. Не ставаш! Шубелия си!


31 Май 2015 13:20 | Тери
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Кандидатурата на Георги Хаджимаргаритов не беше добре обмислена, въпреки че момчето заслужава да е на този пост. Другата кандидатура на БСП гр. Петрич за г-н Янкулов е достойна за голяма подкрепа не само от структурите на БСП, но и от други наши съграждани. Желая успех на г-н Янкулов !Мисля, че това е една заслужена кандидатура на БСП


31 Май 2015 14:12 | чиче
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

От трън та на глог. Кандидатурата на бсп вече е компрометирана... гола вода сте. за нищо не ставате. една кандидатура не може да издигните като хората.


31 Май 2015 18:03 | ГЕОРГИ
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

БСП ИЗДИГАТ ВИНАГИ КАНДИДАТ КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ.


31 Май 2015 22:51 | Ай
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Правилно е отказал - явно е усетил, че му е отредена ролята на "бушон" от стратега. Не е правилно, че именно стратега не се кандидатира- като лидер на БСП е длъжен на тези избори да поведе хората си в боя, а не да се крие като мушморок зад гърбовете на такива като Хаджимаргаритов или Янкулов. Впрочем това се отнася и за лидерите на всички партии в общината-


01 Юни 2015 11:34 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Др. Янкулов е най-подходящ за кандидат-кмет от БСП. Поне на цвят го докарва... Шри Ланка или Бангладеш. Това е особено важно за цигански град като Петрич.


01 Юни 2015 16:07 | социалист
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Браво др. Станков. Имаш вкус. За цигански град като Петрич, кандидатурата на др. Г. Янкулов е най подходяща. Само два пъти да влезе между брат, чедите в махалата и ще го прпознаят че е техният човек. ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ ! НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ ....! само че с него /знамето/ такива като др. Станков си избърсаха гъ.. ъ.


01 Юни 2015 16:25 | бсп
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

е предадена в ръцете на велчо илиев за лично ползване от председателя и сивия кардинал. Единствено Малчев се опитва да говори истини за велчо, но пък него не го долюбват защото е заможен.


02 Юни 2015 16:55 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Гошката Ротарианецо доказа, че е умно момче и няма място при др. Станков от партията БСП...


03 Юни 2015 11:30 | гошката ротарианецо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

е подлец подлъжа бсп то и се откажа.


04 Юни 2015 15:16 | ПЕТРИЧ
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ГЕОРГИ ХАДЖИМАРГАРИТОВ ЩЕ ДЪДЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ПЕТРИЧ ОТ ЛИСТАТА НА АБВ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар