Публичният защитник на братя Галеви - Кр. Милев, отново оглави ГЕРБ

10 май 2010 00:20   19 коментара   22008 прочита
Кр. Милев
Кр. Милев


Кр. Милев

Д-р М. Попниколов си направи отвод, предпочита да е директор на Здравната каса

Хирургът от частната болница в Дупница и общински лидер на ГЕРБ д-р Матей Попниколов не пожела да бъде номиниран отново за председателския пост на партията на отчетно- изборната конференция, която се проведе преди Гергьовден. Д-р М. Попниколов разясни на присъстващите, че не желае да бъде номиниран, тъй като иска да стане шеф на Здравната каса в Кюстендил, което е несъвместимо с председателския пост на ГЕРБ в Дупница. Сред номинираните бе депутатът от ГЕРБ Емил Гущеров, но той си даде отвод, тъй като не може да бъде и депутат, и председател на партията.

Единодушно присъстващите избраха за лидер на ГЕРБ в Дупница общинския съветник от ГЕРБ и началник на Областна дирекция “Земеделие и гори” Крум Милев.

Той беше председател на ГЕРБ в Дупница, но след като застана пред националните медии на площада в града в защита на братя Галеви, беше принуден да подаде оставка, но запази съветническото място в дупнишкия парламент. Любопитното е, че заради фамилната фирма “Тоби” на бащата на Крум Милев - Стойчо, който също е съветник, кметът на Дупница Атанас Янев бе даден на прокурор с обвинение в неизгодни договори.

Дупнишки лекари се опитаха да се свържат с премиера Бойко Борисов, когато преди около месец дойде в областната болница в Кюстендил да открие ново отделение, но тогава лидерът на ГЕРБ отказа среща с тях. Те поискали среща и с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, за да протестират срещу евентуалното назначение на д-р Матей Попниколов за началник на Здравната каса в Кюстендил, тъй като според тях в назначението му има конфликт на интереси. Д-р Матей Попниколов работи като хирург в частната болница на д-р Ени Лефтеров, доскоро той му беше и съдружник. Лекарите се опасяват, че ако д-р Матей Попниколов застане начело на Здравната каса, то общинската болница в Дупница ще бъде принудена да фалира.

На отчетно-изборната конференция в курортната община Сапарева баня единодушно бе преизбран с мнозинство досегашният лидер на ГЕРБ Росен Тимчев. Срещу него се изправи за лидерския пост Димитър Димитров, който е собственик на шивашки цех “Мария Магдалена” в Сапарева баня, но бизнесменът получи само 1 глас от присъстващите 18 души.


Още за: Кр. Милев   ЛИДЕР   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
19 коментара
10 Май 2010 07:06 | дупничанин
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ГЕРБ И ГАЛЕВИ СА ОТ ЕДИН ОТБОР !!!!????? ЗАТОВА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НИТО ВИЖДАТ НИТО ЧУВАТ КАКВО СТАВА В ДУПНИЦА . ТОВА ОБЯСНЯВА И ТЕАТЪРА КОЙТО СЕ РАЗИГРАВА ТИЯ ДНИ ОТ ЯНЕВ ГЕЛЕ И ТЕМ ПОДОБНИ !!!! ТОЗИ ПЪТ МАЙ МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРАВА ЗА ОТНОШЕНИЯТА ГАЛЕВИ-ЯНЕВ -ГЕРБ !!!!


10 Май 2010 08:08 | ss
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Тоя пландир ли е ГЕРБ. Само гледа да лапа.Те текива тупани че провалят ГЕРБ.


10 Май 2010 09:21 | Роко
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ами да - тоя е ГЕРБ , и останалите общински председатели - това е ГЕРБ- кой друг ! Не бъдете наивни - неговата цел не е благоденствието на съгражданите му , а неговото собствено . Негоната цел е " Солунската митница" в случея наречена Здравна каса. Както е ставало много често- и с БКП навремето и със СДС - партиините партизани ще забгатеят на гърба на партията си и народа си ! Прав е Бойко -" матеряла" е лош и от това няма отърване !!!


10 Май 2010 09:49 | Ейяфятлайокутл
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да живееш ,означава да дебелееш. Няма истински живот без много ХРАНА !


10 Май 2010 10:15 | ss
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Егати свинчоко е тоя круме.От къде го намериха това прасе.Що суджуци могат да станат от него.Жалко за ГЕРБ щом лансира такива тъпи тикви.


10 Май 2010 11:45 | читателка
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

В ГЕРБ не ги ли гледат лидерите да имат поне малко нормален вид? Този да вземе да отслабне, че не изглежда сериозно в тая криза.


10 Май 2010 12:49 | Анонимен
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Защо коментирате, като нито познавате нито сте срещали Крум Милев. Все пак той си върши работата както му кажат!


10 Май 2010 14:04 | СЛАВИ
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ТОВА ЧЕ Е ДЕБЕЛ ДА МУ Е ПРОБЛЕМА!!! АМА НЕ Е...:) ИНТЕЛЕКТА МУ Е КОЛКОТО НА ПОЛУИДИОТ!!! МОМЧЕТО Е С ЦЯЛ КУП КУПЕНИ ДИПЛОМИ! ЩЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА ВЗЕМЕ ДА ГО ПОПРЕПИТА НЯКОЙ ОТ ДАСКАЛИТЕ ДЕТО СА ГО УЧИЛИ...:))) ГОЛЯМ ЦИРК ЩЕ ПАДНЕ..;) НЯМА КАДРИ ГЕРБ И ТОВА СИ Е!


10 Май 2010 16:15 | Чавдар
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Само наличието на скандала за договора с общината е достатъчен,за да се оттегли за цял живот от политиката...А този,наглец!Син на уличен в корупция!Защитник на мафиотска система!Веднъж отстраняван,но опитващ отново,т.е. репетент - наглец!....Какво гледаш бе,Бойко?По килограми ли ги избираш?


10 Май 2010 17:09 | 3366
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

За всеки знаете,погледнете се вие........


10 Май 2010 22:34 | Пешо З.
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Това е поредното унижение на което са подложени дупничани.Срам за града!Срам за морала!


11 Май 2010 20:14 | Пешо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Началник Областна Дирекция "Земеделие и гори!!!!!Та това момче е пълна пародия....Без нито един ден държавна служба,хоп Началник....Това може да стане само в страната на кухите" тикви"наречена" Абсурдистан"....Или тая"тиква" е специален сорт"бокова превъзходна"или за политическите назначения важи правилото"мераците на чичо Денчо"!!!Стани за да седна!!!!Та Крум Милев е неграмотен....Явно е с нередовна диплома за висше образование...Една обикновена проверка и....ще им лъснат дупетата....но няма държава...Бягайте,братя....където Ви видят очите...


12 Май 2010 16:58 | do 3366
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

точно така,съгласна съм и аз с теб,всеки гледа в паницата на другия!!!


15 Май 2010 09:17 | анонимен
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ТАКОВА ПРАСЕ!? ЛИДЕР НА ГЕРБ? КАКВАТО ПАРТИЯТА_ТАКЪВ И ЛИДЕРА!


15 Май 2010 10:01 | до анонимен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

оправи си първо речника и тогава пиши!!!!


15 Май 2010 11:48 | свинчоко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

епа и круме свинчоко и матейчо и гущеров и тимчев са един дол дренки - тъпаци, празноглави мутри дето само ядат и ходят до тоалетната


11 Февруари 2011 22:38 | чоко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

това е круме мастиката него ли знаете и матейчо неговио човек, само лажат




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар