Прокуратурата поиска отстраняването от длъжност на кмета на Дупница Ат. Янев

07 април 2010 00:20   52 коментара   38329 прочита
Ат. Янев
Ат. Янев


Ат. Янев

След продължило 14 месеца разследване на управник за скандални сделки

Прокурорът от Окръжна прокуратура - Кюстендил Владимир Мицов внесе вчера в Кюстендилски окръжен съд искане за отстраняване от длъжност на кмета на Дупница Атанас Янев по повод повдигнатото му обвинение по член 282 от Наказателния кодекс за престъпление по служба, свързано със сключване на неизгодна сделка. Очаква се съдът да насрочи съдебно заседание. Времето за това не е обвързано със срок по закон.

Кметът Атанас Янев ще отговаря пред съда за това, че е сключил сделка с фирмата на съветниците баща и син Стойчо и Крум Милеви за доставка на хранителни продукти в детските градини, детските ясли, Домашния социален патронаж. Сигналът беше внесен от съветниците на “Атака” Милен Попов и Методи Стойнев. При проверка те, а по-късно и прокуратурата, установиха, че тези цени са силно завишени и надвишават значително цените на същите продукти в търговската мрежа на град Дупница.

Бе установено още, че към договора за възлагане на съответната обществена поръчка има редица анекси за увеличаване цените на купените хранителни продукти.

Още когато гръмна скандалът, дупнишки общинари издадоха, че фирма "Тоби" доставя на социалните звена хляб на цена от 1.20 лв. за 700 грама на едро, при положение че в магазините на Дупница цената е 1 лев. Срещу 3.70 лв. фирмата, избрана от кмета Янев, доставяла литър олио, докато в търговската мрежа на региона то може да се намери на цени много под 3 лева. Картофите екстра качество на пазара се търгуват срещу 50 стотинки, а Дупнишка община ги купувала по 85 стотинки.

Проверката на прокуратурата установила още, че договорът с фирма "Тоби" бил подписан от градоначалника Атанас Янев в екип с главния счетоводител Васил Попов и главния юрисконсулт на общината Емилия Гигова.

Атанас Янев по същото дело е с мярка за неотклонение “подписка” по искане на Окръжна прокуратура - Кюстендил.

Кметът на Дупница е обвиняем и по второ дело - за източване на европейски пари по програма “Леонардо да Винчи” в размер на 75 000 лева. По това дело Атанас Янев е на свобода срещу 10 000 лева парична гаранция. Парите са били отпуснати на фирмата на Янев “Специалремонт” през 2004-2005 година, преди той да стане кмет на Дупница. Дружеството се води на сина му, след като той спечели изборите преди две години. Проектът е за практическо обучение на работници и служители от фирмата в Белгия. В тази връзка миналата година беше извършено и претърсване в офиса на “Специалремонт” от ГДБОП и ДАНС, иззеха се множество документи, компютри и други вещи, свързани с разследването.

До решението на прокуратурата за отстраняването на Атанас Янев от длъжност се стигна след продължило година и два месеца разследване. Пръв прокурорът Бисер Любенов започна проверката по сигнала на атакистите, но я приключи за отрицателно време със становище липса на престъпление. Преписката беше прехвърлена на колегата му Владимир Мицов, след като решението на Бисер Любенов беше протестирано пред Главна прокуратура и Върховна касационна прокуратура.

За да спаси кмета, неговият пръв приятел и съученик от детските години - председателят на Общинския съвет Явор Тодоров, внесе абсурдна докладна на последната общинска сесия, чрез която издаде оправдателна присъда на кмета Атанас Янев. Явор Тодоров уведоми общинските съветници, че собственикът на фирма “Тоби” Стойчо Милев, общински съветник от движение “Нашият град”, е върнал 221 лева в касата на общината, защото точно толкова била сумата, с която по договора е ощетена общината, и застави съветниците да гласуват, че кметът е действал законно и всички в местния Общински съвет го подкрепят.

Съветниците от “Атака” Милен Попов и Методи Стойнев веднага напуснаха в знак на протест залата и сезираха прокуратурата за опит да се прехвърли лична отговорност на градоначалника в колективна. От прокуратурата са категорични, че решението на Явор Тодоров и съветниците няма никаква юридическа стойност и кметът Атанас Янев ще бъде изправен пред съда.

Производството срещу кмета на Дупница е по чл. 69, ал. 2, във вр. с ал. 1 от НПК за отстраняване от длъжност на обвиняемия по делото Атанас Александров Янев и е първото такова, гледано в КОС за последните 20 години, казаха юристи от областния център.

Късно снощи се разбра, че срещу кмета Ат. Янев има постъпили материали за две нови досъдебни производства, едно от които е свързано с драстични нарушения в процедурите по провеждане на общинските поръчки и продажбата на имоти.

52 коментара
07 Април 2010 07:01 | ААА
Оценка:
158
 (
182
 гласа)

ЧЕСТИТО ДУПНИЧАНИ! Има още много след него -тодоровчета,милевчета,кацовчета.


07 Април 2010 07:08 | 55
Оценка:
285
 (
433
 гласа)

Отива си един комунист,приел ценностите на капитализма.


07 Април 2010 08:12 | 555
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Честит празник на здравните работници ! Бъдете живи и здрави защото с вас лошо, но без вас още по-лошо :))))
Вестник Струма се сеща, че съществувате само когато има дела срещу вас, но не и на празника ви!


07 Април 2010 09:11 | Възмутена
Оценка:
50
 (
62
 гласа)

Подобна наглост е ... хубост ненагледна, да се чудиш дали да вярваш, че това е възможно. Да крадеш на гърба на малкото деца на България...


07 Април 2010 09:12 | 69
Оценка:
-117
 (
135
 гласа)

прав си 555.наи-гнусните комрентатори са в този саит.изиала ги е злобата и безделието.


07 Април 2010 09:18 | ники
Оценка:
-36
 (
50
 гласа)

така е.има ли ниакои успял които да не е оплют тук.мизерията ги е озлобила.


07 Април 2010 09:24 | !
Оценка:
-34
 (
80
 гласа)

ЦЯЛА ДУПНИЦА ЩЕ СКОЧИ ДА ЗАЩИТИ КМЕТА,БЪДЕТЕ СИГУРНИ!!!!!!!!!!!!


07 Април 2010 09:24 | dupnica1
Оценка:
-110
 (
136
 гласа)

От къде намирате толкова злоба? Задайте си въпроса какво сте направили вие за този град и тогава плюйте другите!


07 Април 2010 09:35 | симитличани
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Не е ли крайно време и Окръжна прокуратура - Благоевград да вземе да отстрани от поста нашия кмет Апостол Апостолов . От местните медии разрибаме ,че срещу него има сумати дела за кражби на даржавна пара и други далавери и няма кой да го махне. явно тия от прокуратурата са бъзливци и нема кой да му скочи и да го махне.


07 Април 2010 10:28 | дупничанин
Оценка:
-123
 (
147
 гласа)

Дупница1, не се учудвай! Това е обичайната човешка завист и злоба! Човешката природа е такава, че именно тези, които не са направили почти нищо не само за другите, но и в собствената си работа, намират най-много кусури, а не схващат, че режат клона, на който седят! Народът ни го е казал точно: "Ум царува, ум робува, ум патки пасе."!


07 Април 2010 10:36 | дупничанин
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

"Който има очи да види и уши да чуе", ще защити кмета си, защото по този начин защитава себе си. Който пък иска да влачи жалкото си необезпокоявано съществуване, нека си злобее.Кучетата си лаят, кервана си върви...


07 Април 2010 10:50 | Чичо Пейо
Оценка:
87
 (
167
 гласа)

Ей, дупничанино ! Заради мекерета (ако не си извинявай, но тогава си неосведомен) като теб Янев все още има шепа хора, които го подкрепят. Факт е, че се направиха много неща за града този екип (от консултанти)р но градинки и паркове няма да дадат работа и преживяване на 50-60 хилядна община! Знаеш ли колко са заемите на Община Дупница? Не можеш и да си представиш колко са и не е тайна къде са - в "Специалремонт" и няколко фирми фантоми, които само фактурират и точат! Къде е Сметната палата? Само имитират проверки и правят ревизии на предни мандати!! НА КОЛЕНЕ , АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИКО, ЯНЕВ! ДАНО ДАДЕШ ПАРИТЕ ,КОИТО КРАДЕТЕ С ГАЛЕВИ ЗА .... АКО СЪМ ПРАВ


07 Април 2010 11:05 | Nishtiya
Оценка:
125
 (
213
 гласа)

Не зная колко от тук пишещите са дупнични макар и да са се писали такива.Едва ли някой от тях е обърнал внимание на некачвственото и изпълнение на всичко което е около парка и в него.Едва ли някой от тях е видял че канавката покрай пътя до парка е така изпълнена че не е свършено и наполовина както трябва а парите са взети.Едва на някой от тука пишещите им прави впечатление че дупките по улицете се "Шпакловат" а не се ремонтирата защото слоят който се полага е около 2-3 см а се взимат пари за 10-2.е това ли е кмета който се грижи за Дупница и дупничани или от тези грижи имат полза само няколко човека?


07 Април 2010 11:15 | крупник
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

идва ред и на кмета на симитли апостол апостолов-поли.той е по корумпиран и от дупнишкия.но май че се подмазва на областния управител смиленов ,като се надява ,че ще му се размине.крайно време е герб да действат по твърдо,за да останат в историята на община симитли,че са се преборили с корупцията.


07 Април 2010 11:37 | дупничанин
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Браво, специалисте! Когато направиш нещичко за хората, обади се! Дотогава приказките ти са без значение.


07 Април 2010 11:41 | дупничанин
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Чичо Пейо, обади се, като дадеш работа на дупничани! Дотогава си трай.


07 Април 2010 12:54 | НИКОЛАИ
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

ЕТО ЕДИН МАЗОХИСТ
СТРАХЛИВЕЦ
ИКАК СЕ КАЗВАШ ТИ
И КАКВО Е КОЧИНА
А ЗНЕШ ЛИ КАКВО Е ФОРУМ


07 Април 2010 13:19 | до Николай
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

АРЕ УУУУУУУАААААААААА БОКЛУК МРЪСЕН! БЕГАЙ СИ ГОНИ БИЗНЕСА С КОЗИТЕ И КРАВИТЕ,НЯМАШ РАБОТА ТУКА!


07 Април 2010 13:20 | Гепи Тарикатски
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

ЧУШКАРИТЕ(МИЛЕВИ) ... ТАКА НАПРАВИХА ПАРИЧКИТЕ КОГАТО ВЗЕХА СКЛАДА ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ЗАЕДНО С ПАТРИИНИЯ СЕКРЕТАР..;) НАТЪПКАХА ГО ДО КАПАТА СЪС СТОКА, КУПИХА ГО, И СЛЕД ДЕН ВСИЧКИ ЦЕНИ СТАНАХА ДВОЙНИ... :))) "НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО И НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН".......;) НАЯСНО САЧЕ ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПАРИЧКИ БЪРЗО.... МА НЕ ВЯРВАХ ЧЕ ЯНЕВ Е ТОЛКОВА ТЪП И АЛЧЕН, ЧЕ ДА ИМ СЕ ВЪРЖЕ НА ТИЯ НЕГРАМОТНИЦИ.... АМИ.... ДА УМИРА КОПЕЛЕТО СЛЕД КАТО Е РЕШИЛ ДА ПРАВИ ПАРИ НА ГЪРБА НА СОЦИАЛНИТЕ И ДЕЦАТА В ГРАДА...


07 Април 2010 13:35 | НИКОЛАИ
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

А,ЗАБРАВИХ НЕШТО
И ..........3 СМЯНА НА РАБОТА
ЧЕ ДА МОГАТ И ЖЕНИТЕ ВИ ДА УСЕТЯТ /ДА ГИ ОПРАВЯТ/
ГЛУПАЦИ , РОБИ


07 Април 2010 13:55 | до Николай
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Ами и ние се радваме, че не си тук! Ако впрегнеш злобата си в енергия, май ще успееш да излезеш от гетото.


07 Април 2010 13:56 | доброжелател
Оценка:
58
 (
76
 гласа)

На тия които защитават Янев , Галевци и другите крадци около тях им пожелавам колкото са прави толкова да са здрави те и техните наследници .


07 Април 2010 14:30 | 55
Оценка:
278
 (
302
 гласа)

Да,всички дупничани биха защитили кмета си,ако той беше достоен човек.......Но Янев отдавна продаде човешкото си достойнство,превръщайки се в нещо като измамник,нещо като крадец,нещо като организатор и говорител в черните структури на подземния свят,наречен "Империята на семейство Галеви"......Какво правехте с новите си "другарчета",кмете?Източвахте до максимум общински и държавни пари,сътрудничехте в пласмента на "бяла смърт",внедрявахте "специалисти" в общинските служби,купувахте преданност,крадяхте пари от еврофондове,респектирахте боязливите учителки и пр. и пр...Единствените,които ще ви подкрепят са сродните вам душици.Разчитайте на Галеви,Милеви,Кацови и всички други,за които думата "крадец" не е обидна,но на обществото на Дупница не се осланяйте - то няма да ви подкрепи,защото вие го предадохте,а предателите никои не ги цени.


07 Април 2010 14:36 | dupnica1
Оценка:
-58
 (
74
 гласа)

Всички здравомислещи хора в Дупница са зад Г-н Янев, защото виждат, че прави за града толкова, колкото с десетилетия преди него не са направили. Като плюете, кажете вие какво сте направили за този град??? Само стоите отстрани и злобеете за това, че някой успява, а вие -не! Създали ли сте работни места, свършили ли сте някаква обществена работа?? Такива като вас заслужават управление от хора като Дангов - да тънете в мизерията и в собствената си злоба...


07 Април 2010 14:41 | 333оооппаа
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Има бог Дупничани


07 Април 2010 15:20 | dum spiro
Оценка:
-81
 (
95
 гласа)

Псетата си лаят, кервана си върви....Янев направи в пъти повече за този град от кучкарят дангов и всички други.Помним.То се вижда на изборите де, не от вестничето струма.


07 Април 2010 15:42 | До 55
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

За теб 55 не е достоен Янев защото ти спря далаверата да взимаш пари с документи менте.


07 Април 2010 15:46 | До дупничанин
Оценка:
104
 (
126
 гласа)

Не си дупничанин ти,а мръсно,гадно копеле.Би било добре да се извиниш на този съсипан народ.Мисля,че си долна отрепка,продала се на уличния жаргон,циганската наглост и мафиотската щедрост.Голямият срам за дупничани е че търпяха управници,които се нуждаеха от нагли и безкруполни слуги като човечето,наричащо себе си дупничанин.


07 Април 2010 15:46 | Аз!
Оценка:
83
 (
97
 гласа)

Имаше един коментар..."А някога беше човек.." Много правилно е казано!Там, в Общината, обичат да се самозабравят! Няма да плюя по Кмета наш - той така яко е затънал, че вече ми е жал...много ми е жал!!!


07 Април 2010 15:51 | до Николай от САЩ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Николай, ти нямаш бизнес в САЩ! Жена ти има а ти си един алкохолик и нищо повече! Знаеме те добре.


07 Април 2010 15:52 | ААА
Оценка:
155
 (
173
 гласа)

Истина е,че от много години дупничане изпитват гаврата на избраните от самите тях управници,но също така е истина,че Яневото управление е апогеят на тази гавра.Прави сте,че "кучетата си лаят,а керванът си върви"и връщане назад няма - това е краят на епохата на кметове мизерници,прекланящи се пред лесните пари...Сигурно е,че който и да е следващият,ще е коренно различен от последния,защото по - лош от него не съществува поне на Балканите.


07 Април 2010 16:09 | До АЗ
Оценка:
59
 (
75
 гласа)

Поздравявам те.За тези,който си отиват, е добре да не казваме нищо..Нека не се намесваме в работата на прокуратурата,дори и само защото местният велик прокурор Василев не е в играта Разумно е да изчакаме решенията на институциите до намесата на комисията Кушлев


07 Април 2010 16:28 | Колега
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Чао шефе И мене не ме брой


07 Април 2010 16:41 | 66
Оценка:
97
 (
113
 гласа)

Това е прекрасен ден за дупнишката демокрация


07 Април 2010 16:53 | ББ
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Приятел си ми Наско Много искам да те защитя но не мога Какво да кажа


07 Април 2010 17:39 | до ББ
Оценка:
-65
 (
81
 гласа)

ББ, приятел в нужда се познава! Не цапай думата приятел!


07 Април 2010 19:12 | Аз!
Оценка:
109
 (
125
 гласа)

Факт е, че има престъпление по едикой си член с едиколко си годинки на топло! Виновният трябва да си понесе последствията! Защо трябва да го нападаме и обиждаме тук?! Не, че няма какво да кажем, че лъже като бесен, че не може две думи правилно да каже, че си е простичък, лицемерен, удобен слуга, одупил се здраво на консултиращите... В случая това не ни интересува, почти... Защото пак ще кажа - има престъпление - има закон и наказание! Поне така е в цивилизованите страни! Хубаво - направил градинки, посадил цветя... Но да краде от хората, да ощетява нашите деца! Никой не му дава това право! Един Кмет трябва не само да сади цветя (на невероятни цени, но повечето не го знаят), а най-вече да спазва закони и да бъде пример! С шаренийки и украси, се опитват да отвличат вниманието на хората тук, от далеч по-жизнено важни въпроси! Но голяма част от дупничани предпочитат да си затварят очите, да не се намесват, вегетират....И накрая - не Кметът има вина - той е виновен до толкова, че е продал


07 Април 2010 19:13 | Аз!
Оценка:
11
 (
25
 гласа)

душата си на консултанти и Явор Тодоров!Те са тези, които издават заповедите!


07 Април 2010 19:54 | 123
Оценка:
43
 (
59
 гласа)

Чичо Тони чичо тони , и тук ли те споменават пак мръсен долен комунис . ДС мекере краставо, дано гориш в ада така както ти пържеше невинните хора докате агентстваше за ДС.


07 Април 2010 22:08 | dimitar
Оценка:
76
 (
92
 гласа)

Най накрая ще се отървем от тези мафиоти . А за пишещите по горе че цяла Дупница подкрепя Янев и Галеви да знаят че са в голяма грешка , и пресрочните кметски избори ще докажат твърденйето ми .


07 Април 2010 22:25 | НЕ ЗНАМ КОЙ САМ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ, ЕГАТИ И ПУШИЛКАТА. не разбрах за колко лв. става въпрос? там некаде
се чудат и се майат 100 000 000 лв ги нема, а вие за ????
И пушилката се разнася от ветара бе ама яко!!!!!


07 Април 2010 23:29 | на доброжелател
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Да си жив и здрав, нищо, че мразиш и хората, и себе си.


07 Април 2010 23:33 | на другар,колега и ББ
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

То се знае, "другар", "колега" и ББ приятел - мишоците първи напускат кораба!


08 Април 2010 10:30 | до на доброжелател
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Не мазя хората а идиотите и тресръпниците подлизурковсите, мазняри и нагли нахални типове. Да си жив и здрав и ти .


08 Април 2010 10:45 | лелеееее
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Е каква е тази злоба, тази завист и жлъч ??? Като гледам, май на по-горе пишещите КРИТИЦИ, КОЙТО И ДА Е КМЕТ, НИКОГА НЯМА ДА ИМ СЕ УГОДИ И САМИТЕ ТЕ ДА СТАНАТ КМЕТОВЕ, ПАК ЩЕ СА НЕДОВОЛНИ!!!!!!!!!! СЛЕДВАТ УСИЛЕНО ПРИНЦИПА "САМ ДА САМ СИ У РЕЙСО, ПА ЧЕ СЕ БУТАМ"!!!!
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!! МАЛКО ЛИ СЕ НАПРАВИ ЗА ГРАДА, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ, ЧЕ СЕГА Е ПО-ХУБАВ, ИМА МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА, А ХОРА КОИТО НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ МАЛКО, НЯМА ДА СА ДОВОЛНИ И НА МНООООГО! ДУПНИЦА НИКОГА НЯМА ДА Е ДОБРЕ, ДОКАТО ТУК ЖИВЕЯТ ТОЛКОВА ЗЛИ И ЗАВИСТЛИВИ ХОРА!!!!
ЯНЕВ НА ЗАСЛУЖАВА ТАКИВА ОБИДИ, ЗАЩОТО НАИСТИНА Е МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК!!!!


08 Април 2010 12:01 | RED
Оценка:
-10
 (
24
 гласа)

Абе махайте се, колко се може по на запад и ги оставете да си чорбаджийстват на воля. Живота е един. Не се занимавай те с тея хора. Тая България не е за нас, обикновенните хора.


08 Април 2010 12:21 | Nishtiya
Оценка:
24
 (
36
 гласа)

лелеееее ,наистина Леонардо ДаВинчи направи града по привлекателен с непроходимите му от дупки улици, с праха който се разняся над града защото снега не се почистваше а се хвърляше пясък на поразия а дупките ги запълваше с кал и пепел.Е на това ли му викаш провлекателна Дупница?Или на некачественото изпълнение на всички ремонти защото се правеха да се вземат парите а не да се направят както трябва.Разплати ли се кмета с фирмите извършвали тези ремонти или още влачи задълженията към тях с оправданието "Няма пари".Или е привлекателен със таксите събирани от учениците за да има охрана на училищата?Отговори си на тези въпроси и тогава пиши колко е привлекателен град Дупница.


08 Април 2010 12:43 | НИКОЛАИ
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

АБЕ ОЩЕ ЛИ ГО ОБСАЖДАТЕ ТОЗИ ПРЕСТАПНИК
ТЕ ГО ХВАНАХА В ТОВА НЕЩО А ВИЕ НЕ ТА НЕ
Е ЧЕ ОТ ДУМА НЕ РАЗБИРАТЕ
И ТОИ И ШЕФА МУ ГАЛЕВ СА ПРЕСТАПНИЦИ
ТОВА Е
И НЕ ЗАЛАГАИТЕ НА БИТА КАРТА
АБЕ ЗАЩО СТЕ МАЗОХИСТИ А НЕ РЕАЛИСТИ
ПРЕСТАПЛЕНИЕ-НАКАЗАНИЕ
А ВИЕ КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ НИЩО
НЕ ПРАВЕТЕ СВИРКИ МОЛЯ ВИ
ЕЛАТА НА ЗАПАД ....БЬРЗО АМА МНОГООООО
БЯГАИТЕЕЕЕЕЕ


08 Април 2010 13:05 | dum spiro
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Абе критици , що не посочите някой управлявал по-добре, дори и за друг град да става въпрос, да сравниме?
Наско не се е "продал", спомняте си изборите нали, Янев бе кандидатиран точно от Галев, явно и почтенно, открито!Хората го избраха и изгониха кучкарят, това са фактите, всичко друго са празни приказки и zлоба на лузърите.Трябва да ги разберем, трудно им е да гледат как хората около тях постигат нещо в живота, а те си мизерстват от живково време и няма никакъв шанс един ден и те да имат нещо, затова се нуждаят да доказват на себе си че който е успял е успял нечестно, не приемат че са втора класа, не знаят да губят.


08 Април 2010 13:41 | 999
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Приятели, защо се карате по форуми. Няма смисъл. Всички знаем , че Дупница се управлява от другаря Пламен Галев и другаря Ангел Христов .А , всички други момченца , като Атанас Янев, и агент Тони -Явор Тодоров са само пешки , които играят по шакматната дъска -наречена Община Дупница. Истинските царе , които играят с пешките са Двамата пичове , които са номер едно. Лошо е , че трябваше Пламен Галев да стане кмет , момчето поне знае карате е има визия и е готин .И млад .


08 Април 2010 13:46 | до dum spiro
Оценка:
-21
 (
37
 гласа)

Колко си далече от истина само , дори и сам не си вярваш в нещата дето пишеш. А да сте живи и здрави всички грамотни и можещи бизнесмен и като очистят ресиловските маимуни да ви видим в коя миша дупка ще се наврете .


08 Април 2010 17:22 | до Nishtiya
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

В дупка си, щом гледаш само дупките, а не направените пътища! С капаци си, щом стигаш само до таксите за охрана на училищата, а не виждаш ремонтирани и с ново парно училища, както и че децата спортуват безплатно и на треньорите плаща "гадната" община! Де кажи, да видим, ти точно какво направи за града и тогава ще ти слушаме дребнавите мисли на един дребен човек!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар