Прогноза на “Струма” се потвърди: Б. Дункин единственият кандидат да оглави служба “Полиция”

27 март 2010 00:19   17 коментара   39141 прочита
Б. Дункин
Б. Дункин


Б. Дункин

Началникът на Първо полицейско управление в Благоевград Бойко Дункин е най-вероятният шеф на служба “Полиция” в Областната дирекция и първи заместник на новия директор Йордан Кочев. Дункин е единственият кандидат за участие в конкурс за овакантеното място на полицаи -1 в региона на мястото на Емил Еекулов, който се върна в Регионалното звено за борба с организираната престъпност.

Вчера кадидатурата на Б. Дункин бе съобщена от директора на ОД на МВР Йордан Кочев, който уточни, че срокът за подаване на документи е изтекъл и други кандидати не е имало.

Бойко Дункин бе едно от предложенията на ГЕРБ в Благоевград за директор на Областната дирекция заедно с името на Владимир Савеклиев от РЗБОП и избрания Кочев. Когато се заговори за конкурс за поста началник служба “Полиция”, из кулоарите на местната дирекция се спрягаха две имена - на началника на Икономическа полиция Йордан Латинов и на шефа на охранителния сектор Любен Милев. Изненадващо обаче се оказа, че никой освен Дункин не е подал документи за участие в конкурса.

Не е насрочена дата за изпита, каза директорът Кочев на работна среща с журналисти вчера. В момента се очаква конкурс за мястото на началника на “Кадри” Васил Георгиев, който напусна системата на МВР поради смяна на местоработата си.


Още за: Б. Дункин   МВР   дирекция   Още от: Политика

Принтирай статия
17 коментара
27 Март 2010 09:58 | ТТ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Някой от СТРУМА имал гадателски способности........Браво.


27 Март 2010 10:06 | АЗЪТ
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

и какво толкоз трудно за отгатване има нали е ог ГЕРБ е па той ще е да не би друг някои да е що сте очаквали друго


27 Март 2010 11:07 | джумаец
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Какъв ГЕРБ полицайте нали ужким бяха деполитизирани още през 1992 година,


27 Март 2010 11:11 | бивш от ГЕРБ
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Защо никой не прочете заповедта за конкурса!!!!Тя е така издадена , че гореспоменатите имена нямат право да се явят , поради това , че са вече комисари, а пък не са и от ГЕРБ.Така , че нищо ново , кандидатурата на Дункин не е случайна , очаквайте сега на неговото място някой друг изявен от ГЕРБ!!!Момчета полицаи, ако искате да заемате важни постове подкрепяйте ГЕРБ!!!!! STONI е прав , не можем да се преборим със статуквото...


27 Март 2010 19:43 | Иван Петров Петрич
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Бойко Дункин е доказан професионалист. Не го свързвайте с партии и др. организации. Минал е през всички нива в йерархията.


27 Март 2010 22:47 | иван хр.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Може и така да е защото снощи (26 03) в р-т,,Кристо" Дункин,Милев, шефа КПП Логодаж Христов,Сл.Цонев (ДС) Иван Свинаро поливаха това нещо.Здраво плюскане,Свинаро дава лапане а наще заедно с разни жени неможаха да излезат от ресторанта.Муфтаджий.И Дункин е обвързан с разни типове.Но ........няма смисъл, какво от това.Накрая ще се окаже,че са били съвсем случайно в ресторанта.


28 Март 2010 16:39 | Минчо Празников
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Новите назначения най вероятно са : Б. Дункин - Зам . директор , Пламен Мичев - началник на 1- РПУ - Бл-д и Петър Иванов - началник на " Кадри " . Ще има и пенсионирания на някой началници на РПУ -та .


28 Март 2010 16:49 | АЛЕНА
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

НОВИЯ ДИРЕКТОР НА ЦСБОП В БАЛГОЕВГРАД СЕ КАЗВА ВЛАДО САВЕКЛИЕВ ОТ ПЕТРИЧ . В ТАЗИ ДИРЕКЦИЯ ЗАПОЧНА ДА КАДРУВА САШО КОСТОВ БИВШИЯ ШЕФ НА БОПАДЖИЙТЕ - СЛУГА НА БСП , НДСВ И СЕГА НА ГЕБР И ПРИЯТЕЛ НА ЖИВКО ФАШИСТО ,ЖЪЧКАТА И ДРУГИ " ИЗВЕСТНИ " БИЗНЕСМЕНИ . ДОСТА ДОНИСИ СЕ ИЗПИСАХА ОТ ТОЯ И ОТ ОЩЕ ЕДНА ГРУПА БИВШИ И НАСТОЯЩИ ЧЕНГЕТА СРЕЩУ ТИТЯНОВ И НА КРАЯ УСПЯХА. СЕГА Е ВРЕМЕ ТАЗИ ГРУПА ДА ПОЛУЧИ ЗАПЛЮТИТЕ ПОСТЧЕТА . ИВАН КАТРАДЖИЕВ СЕ НАТИСКА ДА СЕДНЕ В СТОЛА НА ЛЮБЕН МИЛЕВ .


28 Март 2010 17:26 | готин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

12


28 Март 2010 17:26 | ив
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

латинов,ще седне на стола на милев


28 Март 2010 18:34 | Глупоста си има име......
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Абе какъв Катарджиев какви 5 лева.Този некадърник,със самочувствието на шериф да вземе да си ходи на Петрово и да сади картофи и тютюн.Айде стига селяци и тешовалий са ни командвали тук.Нека един път бъде направена поне една рокада,която да не е политическа и един джумалия да стане шеф.Катърджиев,Владо кефало,оня селяк от извънземното Ключ Латинов.Някои от Гореме,Габрене като оново енергийното недоразумение Смилков няма ли???.Аиде стига тъпанари,коматари и темподобни жалки типове.Стига!!!!!!!!!!!!!!


28 Март 2010 18:45 | Stoni
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Титянов, Сашо Костов, Боги Янев, и останалите знайни и незнайни ви "професионалити" са в едно и също гърне на статуквото. Разбиването може да стане с позициониране на млади и независими хора, представящи се на обществеността с имената и вижданията си по въпроси по темата с много месеци напред.
Рзпознаването им ясно от зрялата общественост, която пък от своя страна трябва да направи същото със своите си представители. Това е процес, дълъг и сложен, а в момента още дори не е на етап осъзнаване на тази необходимост.


28 Март 2010 20:19 | БОНИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

АБЕ ХОРА ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК РАБОТИТЕ ЗАЕДНО, СЛЕД КАТО СЕ СКЪСВАТЕ ДА СИ ВАДИТЕ ОЧИ ТЕ И ДА ПЛЮЕТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.. А НЯКОИ МИ БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ САМО БЛЕЕТЕ ПО ЗАДНИЦИТЕ НА КОЛЕЖКИТЕ . ДОЛНОПРОБНА ЛЪЖА ВИЕ ОСВЕН ЗА СЕ САМОИЗЯЖДАТЕ ЗА НИЩО ДРУГО, МАЙ НЕ СТАВАТЕ


28 Март 2010 22:19 | към глупоста си има име
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Шматко ,какво да се прави такива са традициите - директорите да се от други населени места . Явно си нямате кадърни местни кадри или се те корумпирани типове и за това не ви гласуват доверие . За това директорите са от други селища : Й. Кочев - с. Самуилово , К. Титянов от Г. Делчев , К. Георгиев - Кюстендил , Б. Янев - Тешово , Ст. Стойчевски - от майна си райна , Кр. Младенов - София , Вл. Димитров - Г. Делчев , Димитър Стоянов - с. Седелец, Д. Балев - Банско , С. Вельов и други и други. В края на краищата никъде не пише ,че тази дирекция трабва да се ръководи от човек роден в този град. Причкопов и Паскалев да не би да са раждани в Благоевград ,та изкараха по 2-3 мандата. Трябва да се гледа професионализма на хората а не това ,кой къде е раждан. И спрете да се ядете ченгетата ,че ставате за смях пред хората.


29 Март 2010 11:24 | ДАНИ
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Господин Дункин е не само интелигентен,стабилен,професионалист а и се радва на уважението на гражданите в този град.Успех-напред и нагоре!Ти си най-добрият!


29 Март 2010 18:17 | Stoni
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

С глупави лозунги ще стигнете пак до там от където сте тръгнали...
Този град носи името на един от причинителите за нещастието на нормалните хора в него..
после идва въпроса, колко са останали там такива и какви са тези дето ще следват тоя напред и нагоре:)))




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар