Проект за здравето на гражданите на Сандански, Петрич, Кресна и Струмяни

31 март 2012 00:18   12 коментара   59308 прочита
Кметът на община Сандански А. Тотев /вдясно/ подписа договора с представителя на фирмата-изпълнител Хр. Каракостов
Кметът на община Сандански А. Тотев /вдясно/ подписа договора с представителя на фирмата-изпълнител Хр. Каракостов


Кметът на община Сандански А. Тотев /вдясно/ подписа договора с представителя на фирмата-изпълнител Хр. Каракостов

Градоначалникът А. Тотев подписа договор за закупуване на най-модерна техника за МБАЛ "Св. Врач" на стойност 3 739 152 лв.

Жителите на община Сандански ще бъдат лекувани с най-модерна техника и инструменти, обяви кметът Андон Тотев, след като подписа проекта "Обновяване и оборудване на МБАЛ "Свети Врач". Изпълнител на поръчката е консорциум "Сандански Свети Врач" - София. Стойността на проекта е 3 923 712 лв., от които 3 739 152 лв. е безвъзмездна финансова помощ, а 184 560 лв. са съфинансиране от община Сандански .

Това е голяма придобивка не само за жителите на община Сандански, но и за съседните общини Петрич, Струмяни и Кресна. В момента санданската болница е на 5-6 място от 68-те общински здравни заведения в страната. Вярвам, че след като бъде монтирана новата апаратура, тя ще се изкачи в тройката, каза кметът Тотев.

Като пример той посочи, че сега действащата рентгенова апаратура в края на месец юни излиза извън строя, проектът, спечелен от общината, идва точно на време. Представителят на консорциум "Сандански Свети Врач" Христо Каракостов поясни, че ще бъдат доставени и монтирани в болницата нов рентген и апаратура за хемодиализа.

До края на годината ще изпълним проекта и новата апаратура ще се ползва от гражданите на общината. Лекарите и помощният персонал в болницата ще бъдат обучени, а в рамките на една година консорциум "Сандански Свети Врач" ще поддържа апаратурата, увери той.

Кметът А. Тотев не пропусна да благодари на правителството, съдействало община Сандански да спечели и проекта за отпадни води на стойност 52 милиона лева, и проекта за "Сандански - Зората на ранното християнство" за създаване на Археологически парк в град на стойност 6 милиона лева.


Още за: А. Тотев   техника   МБАЛ   Още от: Политика

Принтирай статия
12 коментара
31 Март 2012 03:12 | ПП
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Браво Тотев. Жив и здрав бъди. Петричани не гласуваха за когото трябва и няма да имаме модерна мед. апаратура. Кмета и приближените му се лекуват в София, за какво им е модернизиране на болницата.....


31 Март 2012 06:16 | магистрала
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

каде са петричаните сега


31 Март 2012 08:32 | гражданин
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

БРАВО КМЕТЕ!


31 Март 2012 09:03 | пръч
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

КАКВО БРАВО НА ТОЗИ КРАДЕЦ, ДА БЕ ТОЙ ГИ ДАВА ПАРИТЕ, И КОЙ Е ПОСЛЕ ПАК В КЮПА-ТЪПИ ХОРА НЯМА ИМА САМО МАЗЕН МАДУРКО, НО ЩЕ СЕ ВИДИ СКОРО.....


31 Март 2012 09:14 | !
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ТОТЕВ НАИСТИНА Е ГОСПОД !

Какво става - уж се намираме с една пазарна икономика, а най-голям работодател се явява общината в частност Кмета!! очукани и изхвърлени от всякъде хора си бутат да се включат по разни програми за по 250- 300 лева ! за да могат да оцелеят физически ! и пак с благословията на Кмета ! Обществени поръчки - пак същото ! начукана един върху друг човек администрация с благословията на на господ Тотев -пак същото - това поражда тежка зависимост !! Да ни е жив и здрав Кмета още дълги години при тази така поставена икономическа обстановка той може винаги да печели избори и ако срещу него се изкарва този заспал Георги и той да ни е жив и здрав още дълги, дълги ..... години победата е от сигурна по сигурна за г-н Тотев!

И защо гласувахме за ГЕРБ !


31 Март 2012 12:04 | Чичо от Чочо лигово
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А такааа, ке купат на ванчето шоповата нов ренгер нов скенер а на илчо тонев ина митко станоевия нов апарат за продухване на сърцетата, та да ни ги продухат и на нас, оти ся ни пращаа в плевен.


31 Март 2012 13:55 | цанев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ЕДИН ЖИВОТ КРАДЕЦ–ЦЯЛА ВЕЧНОСТ В АДА.


31 Март 2012 14:01 | Ради
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Откакто крадеца с агентурен псевдоним КЕЛНЕР е кмет на Сандански, градът ни запада. Запада и то със страшна сила. Вижте Разлог, Банско, Велинград. Иди обяснявай на тъпаците че ЛЕВУНСКАТА ТИКВА е родена да краде. Обаче внуците му ще плащат. Така боли повече. АНАТЕМА.


31 Март 2012 16:33 | Кмете, не режи !!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)


в парка дърветата - това на нищо вече не прилича ! минава всякакви законови и морални граници !
господин Кмете, тази лудост с така наречената корекция на река Бистрица е временно спряна !! в очакване в удобен момент пак да тръгне ....и 100-170 дървета да паднат жертва на твоето безумие ... Четата с ръководител г-н Атанас Чачев /откъде го изкопа този/ вече отрезоха 10-12 - 50-60 годишни дървета ... кой е отговорен за това което стана в парка! Кой се е разпоредил... кой сега ще поеме отговорност !!

Кмете, всички знаем, че при тази заспала опозиция водена от тоя заспалко Георги Баханов -съд, прокуратура, полиция -пак знаем, че нищо не мърда -направо бездейства, ти и чинара да отрежеш никой нищо няма да предприеме срещу тебе и твоята вярна и сговорна дружина, но ако нямаш срам от хората имай поне страх от бога!!


31 Март 2012 22:25 | браво
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

браво


01 Април 2012 18:13 | браво Кмете !!!!!!!!!!!!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

2. Красимир Ангазов: Три години ни бавеха с ремонта на базата. Фирмата, която го извърши за 30 000 лева, си остави ръцете. Изби мухъл и влага, вратите са от талашит, уж много специални, за един месец станаха за нищо.
3. След водата, очакваме и тока да ни спрат.
4. Кирил Котев, общински съветник: Те имат нашата подкрепа. На първо място в групата си са през миналата година, а ОбС не ги подкрепи.
5. Георги Баханов, лидер на ПП ГЕРБ - Сандански: Кметът на Катунци е от ГЕРБ, на изборите аз имах там повече гласове от г-н Тотев. Не искам да мисля, че това е наказателна акция срещу хората от Катунци. дано не е така, но фактите водят натам.



03 Април 2012 18:52 | Санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво, браво! Виждам че и новата власт от ГЕРБ се грижи за имиджа на левуновския крадец, и му пълни джоба с разни аджамийски проекти, които после другите след него ще трябва да дооправят.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар