Продължава рейдът на кандидат-депутатите от ИТН в Пиринско! Ползотворни срещи белязаха гостуването им в Петрич и Сандански

31 октомври 2021 17:06   5 коментара   12247 прочита


Обиколката на кандидат депутатите  от ПП "Има Такъв Народ" из област Благоевград продължи и днес. Верни на стила си, бъдещите парламентаристи  от младата и пълна с енергия партия, проведоха срещите си очи в очи с гражданите на Петрич и Сандански.

Разходиха се по улиците на двата града ,топло поздравявани от местните хора.  Домакин на срещата в Петрич бе младата майка,втора в листата на ИТН, Анита Коцелова, а  в Сандански групата бе посрещната от  д-р Христо Гушков.

Официални гости бяха бележитият актьор Краси Радков,  водачът на листата г-жа Виктория Василева и кандидатит-депутатите Станислав Богдански, Мария Чобанова, Бисер Ушев, Димитрина Николова и Мустафа Кьоров. Навсякъде срещите преминаха в  ползотворни разговори по актуални теми, касаещи както национални политики, така и регионални такива.

А доброто настроение и позитивизма, с които представителите на ИТН разговаряха с хората ,заредиха с енергия всички участници в срещите.  

"Директният контакт  с местните жители са от изключително значение, защото позволяват на нашите експерти да се запознаят от първо лице с проблемите, чиито решения следва да бъдат намерени в парламент.

Благодарим им на всички ,които се срещнаха с нас ,за проявения интерес и активното участие и за това, че не се притесняваха  да задават  своите въпроси, както и да споделят  вижданията си  по теми, които са важни за района, заяви водачът Виктория Василева 

За пореден път всички си обещаха, че с всеобщи усилия ще реализират успешно идеите, които ги обединяват.

П. Попов 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

. .


Още за: итн   пиринско   обиколка   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
31 Октомври 2021 17:10 | Избирател
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

По- смешни от тези, българският народ не е виждал. СМЕШНИЦИ, на какво се надяват. Пропиляха си шансовете.


01 Ноември 2021 06:00 | Сс
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А тия даскалици, какво търсят майка си там?
Не са ли на ясно, че училища и университети са деполитизирани?
Срам!!!!!


01 Ноември 2021 07:28 | Крум Просеников
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

По цирковете неуспешни опити за клоунада отмах се освиркват. С оперетъчни похвати тези същества се плезят, кикотят, но нито едно свързано изказване освен зубрашките им гъгнения за някаква си "промяна", която и те самите не проумяват. Ако са в дочени работни дрехи, които явно повече ще им прилягат, поне ще са правдоподобни и ачик ще мязат на колхозници в СССР, празнуващи отработена петилетка в съкратени срокове. Има и един с фамилия Кьоров, ако позира за статуята Сияещия балама, вероятно ще прогледне кой е и къде му е реалното място на него и околните му. Не знаех какви са при първата ми среща с тях и ги взех да възпитаници на някое помощно училище, пуснати в градски отпуск. На повечето им личи, че страдат от хронически запек и на ум заекват. След загубата им на изборите поне ще има реален повод да си правят майтап с тях.


01 Ноември 2021 13:19 | ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

чалгарите се разбунтуваха в чалга държавата. срам- срам. и пак. срам.


05 Ноември 2021 20:15 | До СС
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А кой казва, че училища и университети са деполитизирани. вижте в Жостово какво става Бат Бойко режи лентички открива физкултурен салон горд все едно от джоба си го е платил. предизборна агитация на цялата клика на гроб. тва си е чиста поитика в училище. Без срам даже раздава и автографи на ученици, които видимо са на пълнолетна възраст. Сигурни гласове. Това си е пир по време на чума.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар