Признание: Европа поздрави водачa на листата на „БСП Лява България” в Благоевград Кристиан Вигенин

04 септември 2014 12:16   12 коментара   8568 прочита


 Водачът на листата на „БСП Лява България” в 1-ви МИР Благоевград и бивш външен министър Кристиан Вигенин получи поздравителни писма от върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Катрин Аштън и европейския комисар по разширяване и политика на съседство Щефан Фюле.

„Изразявам най-искрените си благодарности относно приноса Ви за гарантиране на отличното сътрудничество с Дипломатическата служба на България”, пише баронеса Аштън. Върховният представител по външна политика подчертава, че измежду постиженията на бившия външен министър се отличават усилията, които са положени за създаването на единен подход към държавите-членки по отношение на Източното партньорство. „Вашата подкрепа за по-задълбочено партньорство с нашите източни съседи, както и вижданията Ви по общите предизвикателства пред Европа, сред които темите за миграцията и енергийната сигурност, вдъхновиха много от проведените министерски дебати”, се посочва още в поздравителното писмо.

„Разбирам, че отново сте се присъединили към политическия живот в България и вече активно водите кампания за предстоящите парламентарни избори през октомври. България може само да се възползва от Вашия опит и проевропейска визия”, пише Катрин Аштън.

„За мен бе удоволствие да работя с Вас в сферите на политиката по разширяване и политиката на съседство на Европейския съюз. Имаме обща визия относно необходимостта от създаване на подходящи условия за страните-кандидатки за членство в Съюза, които споделят идеите за общия европейски проект”, пише европейският комисар по разширяването и политика на съседство Щефан Фюле до Кристиан Вигенин. Желая Ви всичко най-добро в бъдещите Ви начинания, се казва още в писмото от комисар Фюле.

12 коментара
04 Септември 2014 13:08 | мг
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Разделението на българския народ, което направи ГЕРБ, бе напълно анахронично, тъй като онова, неизбежното от началото на прехода, вече се беше поуталожило. Ако е въпрос, и него не би трябвало да го има. Какво представляваше тъй нареченият социализъм?

Един най-обикновен държавен капитализъм, какво ли друго и би могло да бъде. Понеже е най-непроизводителният вид капитализъм, животът върна частната му разновидност, която е по-производителна, а иначе и тя е все толкова благословена.

да се делим на бивши комунисти и настоящи антикомунисти поначало си е глупава работа. Какво ще излезе от нея? Комунизмът е изопачавал живота 50 години, сега още 50 години ще го изопачава антикомунизмът, ледващите 50 ще бъдат нормализационни все още и едва след 200 години горе-долу всичко ще е нормално. Ако Бойко Борисов го бяха оставили за главен секретар следващите, а още по-добре вътрешен министър с още една звездичка на пагона и по-висока фуражка, нямаше да има никакъв ГЕРБ, камо ли пък да го нарича


04 Септември 2014 13:11 | Геле
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Ако ще и от луната да го поздрават, ние не го искаме. По слаб външен министър България не е имала. Кажете с каква ще го запомним? С Украйна ДА! Решението на Миков е на инат, да се намери мяста на милото ни отроче, което ще дондуркаме до старини. Той ни принуди да гласуваме за всеки друг но не и за БСП.


04 Септември 2014 14:00 | &&&&
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Стара снимка за нови мераци - не нам. Да подкрепим АБВ


04 Септември 2014 14:10 | Букваръ
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Имаше СДС, вече го няма! Имаше НДСВ, вече го няма! За сега има ГЕРБ, скоро и него няма да го има! Сега се пръкна и абв - то на предателя "Гоце". Но и той е от ден до пладне. Социалистическата идея винаги ще я има, докато свят светува, дали се харесва на лумпениадата, нас въобще не ни интересува. ПЕС и БСП завинаги!



04 Септември 2014 14:33 | Гелена
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Приносът си е ПРИНОС и никой не може да го отрича, а що се отнася до това искате, не искате, АБВ, РЗС,...... прилича ми на малаковския "ум"- И ЗЛАТЕН ДА Е, ЩОМ АЗ НЕ ГО ИСКАМ, ЗНАЧИ.... ТОВА Е..... ДА АМА НЕ !!!!!


04 Септември 2014 15:01 | хе хе
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Айде бе, най-вероятно го е поздравил бат Серго дето ни излъга, че няма да ходи в ЕП. И сигурно е подлъгал тая грозотия на снимката, за да мине поздрава и като предизборен театър. Не сме вече тъпатари и няма да гласуваме за БСП.


04 Септември 2014 15:59 | бай Горски
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Айде почнаха да мажат с голямата баданарка, ама кел файда!


04 Септември 2014 20:48 | ИЗБИРАТЕЛ ОТ БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ТОЗИ КОЙТО ПРЕДЛОЖИ ВАГИНИН ЗА ВОДАЧ ОТ ЛИСТАТА НА БСП Е АГЕНТ НА ГЕРБ.
САМО ТАКА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ АЗ ЛЕВИЦАТА-КАТО НИ НАТРЕСАТ ВАГИНИН.


05 Септември 2014 00:49 | Poppy
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе какво си мислите, всичко в старата БГ си е както беше преди 1990. Само че децата и внуците на Другарите са се групирали в различни групички с различни имена, попребиват се или се навикват от политическата сцена и се чудат под каква форма да изсмучат повече пари.


05 Септември 2014 00:51 | Poppy
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

шописание по картинка:

Катрин го гледа като че не е виждала мъж!


05 Септември 2014 23:06 | ха ха
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Какъв ужас за Асенчо Балабанов - плю срещу Вигенин в пресата, а му го наложиха за шеф. Сега Вигенин е на ход!


09 Септември 2014 10:32 | Славе силата
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ащън е най противната жена, погледнеге и физиономията . Тя е в основата за войната в Украйна . Какви Европейски ценности подкрепя, като даваше съвети на превратаджиите и раздаваше питки на майдана . Тя и Вегенин са Агенти и микерета на Америка . На съвеста и са хиляди жертви. Да не винят Русия. Не гласувайте другари за този порашутист от София . Да подкрепим Волен .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар