Призив на ГЕРБ към гражданите на благоевградска област

04 юли 2009 00:04   3 коментара   21917 прочита
Корнелия Нинова
Корнелия Нинова


Корнелия Нинова

Уважаеми съграждани,
Ние от ГЕРБ - Благоевград искаме да знаете:
Кандидатът на БСП - Благоевград Корнелия Нинова е политически парашутист и представител на политическата олигархия, наемник на политическата лъжа и цинизма на 20-годишния преход. Тя изпълняваше мокрите поръчки на алчната политическа класа по разграбването на българската икономика, като участва във външнотърговски взаимотношения (търговия с работници, сделки със специална продукция, оръжие и др.) в страни като Либия и други арабски държави против стратегическите национални интереси на България като част от НАТО и ЕС.
Как ще обясни купеното от нея чрез разбойническо-мениджърската приватизация през 1998 г. на богатото държавно задгранично дружество “Техноимпекс”. Откъде са парите? Искаме проверка на всички сделки преди и след арестуването на медицинските сестри в Либия. Съответства ли това, което е платила, на това, което е получила. С какъв морал сега гледа в очите зам. министъра на отбраната Спас Панчев, като през 1998 г. го изхвърля като шеф на “Техноимпекс”?!
Защитавала ли е икономическите интереси на българските работници в Либия (условия на труд, социални права и редовно заплащане), или всичко е било подчинено на личните интереси, на сделки извън правилата на ЕС с участието на  трети страни - политически и търговски конкуренти на ЕС и НАТО. 
Ще искаме проверка дали арестуването на медицинските сестри в Либия не се дължи на престъпната  икономическа политика на такива като Корнелия Нинова в Либия и защо е било  допуснато да се натрупа големият дълг на Либия към България.
Тези въпроси са важни и са поставени пред хората от Пиринския край и нашите европейски партньори. Такива политици ли ще управляват българските европейски пари? Затова не е чудно, че не ни отпускат еврофондовете. Затова и усвояването на нашите европейски пари от правителството на Станишев и Доган е 1%. Те  са лицемери към Европа, с неистова алчност и корупция към живота и работата на българския народ. Не искат европейски правила, не искат МВФ да отпусне пари, защото трябва да дават отчет как харчат парите на България.
Тук трябва да припомним многото случаи на кражби и корупция на това правителство - САПАРД, Пътния фонд (Батко и Братко), източването на държавния резерв, заменките на гори и др.
Да припомним циничното отношение към млекопроизводителите, животновъдите, земеделците, работниците и т.н.


Още за: ГЕРБ   К. Нинова   призив   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
04 Юли 2009 18:33 | Georgi Rilski
Оценка:
-40
 (
198
 гласа)

Nai-posle....aide daite poveche glastnost.


04 Юли 2009 23:22 | Niki_1975
Оценка:
-19
 (
417
 гласа)

А бе,помичри смотани,тъпи ГЕРБери.Не ни казвайте кой какъв е от другите,ами се похвалете вие какви сте,какво сте направили и какво искате да направите.С антиреклама не се печели доверие,а само се доказва,че и вие сте същите боклуци...


05 Юли 2009 05:56 | ник
Оценка:
2
 (
392
 гласа)

гласумам за вас.Но да знаете че г-н Камбитов е израснал с протеините, от млякото на БКП.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар