Президентът Г. Първанов насрочи за 24 октомври извънредните избори за кмет на Разлог, хората протестират, че е избрал празника на града

18 август 2009 00:20   2 коментара   26047 прочита
Г. Първанов
Г. Първанов


Г. Първанов

Опасност от политическо противопоставяне в деня за обединение

За 24 октомври /събота/ насрочи извънредните избори за кмет в община Разлог президентът Георги Първанов. Той издаде Указ №280 за провеждане на частичния вот, след като градоначалникът Любен Татарски спечели мажоритарния вот за депутат.
Президентът не се съобрази, че на 24 октомври е празникът на града, поискахме да изтегли седмица по-рано или по-късно кметските избори, но нямаме отговор, съобщиха от Общинската администрация. До момента не е получено потвърждение или отказ на молбата за преместване на изборната дата, за да не се бърка политиката в празника и да се делят хората заради очакваните изборни страсти.
Както е известно, най-късно до 24 септември в Общинската избирателна комисия трябва да бъдат регистрирани кандидатите.


Още за: избори   Разлог   Г. Първанов   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
20 Август 2009 08:42 | dari
Оценка:
-8
 (
258
 гласа)

Радвам се,че в родния ми град ще има отново избори.И това ще стане на празника на града,и дано спечели този който трябва.Знам също че кандидатите са 14 души за този пост,е представете си каква е била изгодата за предишния кмет,няма да коментирам за това.Дано обаче този път гражданите на Разлог гласуват по съвест.Защото хората от Разлог го заслужават,града е прекрасен само да попадне на качествени ръководители. Уважаеми граждани много внимателно направете своя избор между всички кандидати има поне трима, които отговарят на моралните и политически по -малко норми за кмет на града ни.Останалите са просто ненужни за обществото на Разлог, защото срамят името му.В този момент бихме могли да направим равносметка, за качествено управление, не за лично облагодеталстване на шепа управници от града ни.


21 Август 2009 15:51 | realist
Оценка:
-6
 (
82
 гласа)

Uvajaema Dari, ako taka moga da te nazova. G-n Tatarski e edin dokazal se kmet na Ob6tina Razlog. Za takiva kato nego ima mjasto v Parlamenta.Vapreki 4e sam ot Blagoevgrad se stremja reano da vzemam stanovi6te po otno6enie ka4estvata na dadena li4nost.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар