Преизбраха за втори мандат лидера на НДСВ С. Овчарченска

27 февруари 2010 00:16   3 коментара   26128 прочита
С. Овчарченска
С. Овчарченска


С. Овчарченска

Жълтите се стопиха до 35 членове в Дупница

Лидерът на НДСВ в Дупница Силвия Овчарченска беше избрана за втори мандат на отчетно-изборна конференция на жълтите активисти. Тя ще управлява с още трима заместници, които са нови имена - Сашка Максимова, Албена Митева и Соня Кьосева. Секретар остава действащата от миналата година Калина Вълева, която посреща и изпраща посетители в местния офис. НДСВ се стопи в Дупница до 35 членове. Но това не смущава лидерката Овчарченска, която е и общински съветник, и твърди, че са достатъчно за една общинска структура.

Тя е избрана с гласовете на всички 22-ма присъстващи на събранието в четвъртък късно вечерта. Имало ли е други претенденти за поста на вчерашната пресконференция, не бе съобщено. За предстоящите местни избори през ноември догодина ще се активизираме, НДСВ ще се яви самостоятелно, поне това е моята воля, заяви Овчарченска.

НДСВ активно подкрепя политиката на кмета Атанас Янев и консултантския съвет. В местния парламент Силвия Овчарченска е част от твърдото мнозинство.


Още за: НДСВ   членове   Дупница   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
27 Февруари 2010 05:52 | Гошо
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Като извадим лидерката,заместничките и организацонният секретар все жени,оказва се че ЧЛЕНОВЕТЕ присъствали на събранието не са 22,а само 17(22-5=17).Да се смеем ли или да плачем,та гардовете на Галевите са повече и все са с млади ЧЛЕНОВЕ!!!Защото от 17 -те редови членове на НДСВ не се знае колко са с твърди и колко са с меки,за разлика от момите в управителното тяло на брой 5 и все млади.Млади но непривличащи нови членове,липса на харизма.....Пък и обслужващи модела на Галевите...Затова и няма млади с членове,страх ги е от....е..биячите....Чао сладурани...Успех....


27 Февруари 2010 16:15 | наблюдател
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Амбициозна си г-жо Овчарченска, но там където си тръгнала става с друго и на труго място- др. партия.А за другото го имаш само го използвай докато му е времето, не става въпрос за акъл , а за ... Поздрави и успех.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар