Председателят Я. Тодоров отлетя тайно за Брянск

20 септември 2010 00:20   20 коментара   17031 прочита
Я. Тодоров
Я. Тодоров


Я. Тодоров

Никой не знае кой го придружава и колко пари ще харчи от хазната

Председателят на Общинския съвет в Дупница Явор Тодоров замина за руския град Брянск. Двата града са побратими и председателят е там по повод празниците на града. От общината не съобщиха кой придружава Явор Тодоров. В делегацията не са кметът Атанас Янев и неговите заместници Даниела Ушатова и Йордан Йорданов.

Визитата се пази в тайна от гражданите на Дупница. Общинският съветник от “Атака” Милен Попов заяви по повод заминаването на Явор Тодоров за Брянск следното: По принцип Общинският съвет трябва да знае за пътуването му до Русия, тъй като не отива като частно лице там, а като представител на общината. На заседанието на икономическа комисия, което ще бъде днес, ще попитам с какви пари пътува Явор Тодоров и делегацията с него и защо никой не знае кои са в нея и каква ще е програмата им. Председателят, след като се върне, трябва да направи писмен отчет къде е ходил, за какво и с какво неговата командировка е допринесла за развитието на Дупница. Има ли сключени спогодби или договори. Откакто е председател на Общинския съвет, Явор Тодоров не е давал никога отчети, заключи съветникът Милен Попов.

Дупница и Брянск са стари побратими. По времето на социализма от Брянск пристигаха огромни делегации с тамошни партийни величия. Дупнишките управници също ходеха на екскурзии до Брянск. След няколкогодишно прекъсване отношенията бяха възстановени при управлението на ексчервения кмет Първан Дангов.

20 коментара
20 Септември 2010 09:20 | АннА
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Утвърден доносник, съпричастен пазител на болшевишката щкола крадци /Леонардо/, верен, като родител на червените клоунинги /Галеви/, той е съвсем достоен да посети страната на алкохолното опиянение. Когато се върне, трудно ще си спомни какво е правил там,с кого е бил и колко народни пари е похарчил.


20 Септември 2010 09:34 | ДО АннА
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Неграмотна, но с мнение. Научи най - напред българската граматика, а след това пиши тук. Така ще се излагаш по-малко!
Аман от неграмотни всезнайковци, на които всичко им е ясно!!!
Като критикуваш и знаеш всичко, кажи ти какво си направила? Освен да даваш "обективни" мнения за друго бива ли те???


20 Септември 2010 09:53 | dupnica1
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Целия град знае за визитата, и сега - голяма сензация!!!


20 Септември 2010 10:44 | do vsi4ki
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Какво направи ти за града си? Нека обсъдим тази тема! Чакам обсъждането с нетърпение, ще бъде полезно за всички.


20 Септември 2010 16:09 | Явочро
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Завършен болшевик, син на партизанин и баща на млад комунист! Отвратителен човек с подла душа!


20 Септември 2010 19:02 | дупница
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А Вие, Учители ще получите заплати, ама друг път.


20 Септември 2010 19:05 | до до всички
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

НИЕ СМЕ ИЗБРАЛИ КОЙ ДА ПРАВИ ЗА ГРАДА. Какво да се обсъжда?


20 Септември 2010 19:48 | Гиздов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Кои сте вие? Гладните цигани от махалата при стадиона и тези от квартала при казармите ли? Да,вие сте,но към вас трябва да добавим и страхливите и наплашени душици, не бива да пропускаме обиграните апаши от всички порочни школи, не са за пренебрегване и послушните подвластни яхинци, смело можем да добавим и всички препитаващи се от корупция служители и онези наивници, който повярваха на останалия в небитието спомен Янев. Да,вие избрахте кой да управлявя и резултатът е виден - Дупница прилича на грозна циганка със голяма златна брошка на гърдите.


20 Септември 2010 19:56 | Найден
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Браво Гиздов! По-добре не би моголо да бъде казано. Циганизацията в Дупница е навсякъде и във всичко. Започваш от парка със натрапващата се цигания и стигаш чрез поциганените съветници до съвършенните цигански навици на управляващите и заемащите длъжност. Съсипан, обрулен и обречен град.


20 Септември 2010 20:06 | dum spiro
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Е вие двамата ли ще давате оценки? Вие двамата ли ще решавате кой да управлява? Хайде усетете се малко, вие сте нищожества, от вас нищо не е зависело никога, в момента нищо не зависи и никога няма да зависи. Можете да се правите на важни по кръчмите до някъде и пред жените ви, в реалният живот все едно сте мъртви, не съществувате. На следващите избори ще се убедите отново , че и правото ви на глас хич нищо не определя, по незначителни сте и от кучетата. Лайте си по кервана де....


20 Септември 2010 20:07 | До дупница 1
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Да, убедени сме, че всички дупнишки паразити са знаели за този воаяж, защото те са го планували,н о нито Лидка, нито всички нормални граждани са паразити и почудата е закономерна и логична. Не е много красиво някои да се забавляват на общинска сметка, а други да гладуват, защото е нужно да се пълни тази общинска сметка. Това е плодът на вашия многогодишен труд, господа дупнишки учители! Ето на това сте ги научили днешните силни на деня с прекрасните имена Яневи, Галеви, Кацови, Тодорови, Ибришимови, Николови и прочие.


20 Септември 2010 20:11 | Е Спиро,Спиро,
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Докъде те доведе алкохола и половата немощ, приятелю. Ти оглупяваш бързо и необратимо в свят на химери и видения.


20 Септември 2010 20:22 | Московец
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ех водка, руская водка!..... На здраве, таварищи Спиро и Тодоров!


20 Септември 2010 20:47 | Анализатор
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това,че Тодоров е професионален доносник, не е страшно. Това,че е мръсник, също. Страшното е това,че е безкрайно предан слуга, достоен за такава награда да посети Русия с общински портфейл.


20 Септември 2010 21:03 | Тони
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Трагично смешно е това, че феодалите са взели решение да покажат тази маймунка и зад европейска граница. Те навярно са решили да се изгаврят с братята руси, показвайки им какъв изрод е създала тяхната съветска идеология.


20 Септември 2010 21:26 | Dupni4anin
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Хей дами и господа защо се джавкате-не виждате ли че целият град и община страда, всички без изключение сме притиснати, смачкани, унижени. Хайде да съединим усилията си и да махнем от общинския съвет както председателя така и общинските съветници, защото са предатели за гражданите на общината. ВЪН ОТ ОБЩИНА ДУПНИЦА...


20 Септември 2010 21:30 | Браво,дупничанин!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ето това е единственият изход и единственото спасение за този град. Вън галевистите от Дупница! Вън кацовистите от управлението! Град без бавдити, рекетьори и крадци! Град на свободните и мислещите граждани..... Стига галевизъм, стига цигания!


20 Септември 2010 23:52 | dum spiro
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Хахаха Найден и Гиздов!!!!! Всъщност Милен Попов, девственното атакарче дето и изпитите не можа да вземе и сега се чуди как да добута края на месеца.
Виждам призиви за обединение на "антигалевисти" и насилственно взимане на властта... много ли сте, много яки ли сте или пък сте големи биткаджий ? Хахаха
Джафкане по кервана му е майката.....


21 Септември 2010 11:59 | 4ерни
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Спироооооооо' Спри се , ставаш за смях бе интелигенцио селска :)))))))




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар