Председателят на НФСБ Валери Симеонов призова Благоевград да гласува за истинските патриоти

19 октомври 2015 15:30   6 коментара   12523 прочита


Най-истинските и отговорни патриоти. Така председателят на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов определи кандидатите за общински съветници в Благоевград.

„Това са хора неопетнени и честни. Това са хора, за които родолюбието е въпрос на чест“, подчерта той.

През почивните дни лидерът на най-родолюбивата партия гостува в областния център, за да изрази личната си подкрепа за съветническата листа на НФСБ, водена от Николай Божков, дългогодишен мениджър на популярния ансамбъл „Българе“.

И за да докажат, че в сърцето на Пиринска Македония се пази жив българският дух, кандидатите за общински съветници организираха подобаващо посрещане на стотиците симпатизанти пред Читалище „Никола Вапцаров“. Всеки гост имаше възможност да се наслади на изпълнението на гайда и тъпан от двама музиканти, които се оказаха съмишленици на родолюбивата партия. Народните ритми звучаха цяла вечер и превърнаха предизборната среща в истински празник за всички благоевградчани.

Пред препълнената със симпатизанти и съмишленици зала в читалището Валери Симеонов и заместникът му Борис Ячев гарантираха, че кандидатите за съветници на НФСБ в Благоевград ще работят за нов модел на местното управление – честен, отговорен и в полза на обществото. „За нас най-важното е обещанията да бъдат облечени в дела. Затова обещавам думите ми да се покрият с дела, ако ли не – нека името ми да се покрие с позор“, даде дума водачът на съветническата листа Николай Божков.

„Преди 4 години, когато основахме партията НФСБ, Благоевград ми се струваше някак много далечен. Сега обаче не е така, защото идвам често тук. Аз и кандидатите за общински съветници знаем какви са проблемите на благоевградчани и няма да ви предадем“, обеща Валери Симеонов. Той призова всички българи да следват примера на великия писател Николай Хайтов, когото определи като истински патриот и духовен баща на нашия народ.

„Така, както Народното събрание се промени, когато в него влязоха истински патриоти, така и общинският съвет в Благоевград ще се промени след 25 октомври, защото съм убеден, че НФСБ ще има максимално широко присъствие в местния парламент, а отборът на Никоолай Божков ще работи отговорно в полза на благоевградчани“, подчерта Валери Симеонов.

Той бе категоричен, че кандидатите за съветници на НФСБ са подбрани внимателно и отговорно. Втори в листата е уважаваният директор на II Основно училище в Благоевград Христо Манчев. Трети е младият предприемач Йордан Николов, следван от икономиста Борис Стоименов. Останалите кандидати в листата са също утвърдени в своята професия хора - Емил Гяурски, Николай Черкезов, Радой Димков, Емил Ирибозов, Величко Владев. В този мъжки отбор е намерила място и една дама – това е Мария Картулева, председател на Регионалния съюз на слепите.

Водачът на листата Николай Божков, който е и областен координатор на НФСБ, даде дума, че ще настоява за преразглеждане на всички сключени договори за концесии и дългосрочни наеми в общината. Основни акценти в предизборната платформа на партията са модернизация на градския и междуселищния обществен транспорт, гарантиране на конкурентна среда за развитие на малкия и среден бизнес, създаване на общинска полиция, както и пряко участие на гражданите в управлението чрез организиране на местни референдуми. Изнесените заседания на Общинския съвет и постоянните му комисии в населените места от община Благоевград пък ще гарантират, че съветниците на НФСБ ще чуят проблемите и на хората в най-малките и отдалечени села.

„Това е листата на честните хора, на истинските патриоти, на съветниците, които не лъжат, а изпълняват своите обещания. Нека Благоевград да подкрепи на 25 октомври листата на партия „Национален фронт за спасение на България“, призова Валери Симеонов.

Кандидатите за общински съветници на НФСБ в Благоевград дадоха дума да покрият думите си с дела

Председателят на НФСБ Валери Симеонов и заместникът му Борис Ячев гостуваха в Благоевград, за да изразят подкрепата си за съветническата листа, водена от Николай Божков

Симпатизантите на НФСБ бяха посрещтани пред Читалището в Благоевград с изпълнения си на гайда и тъпан. Двамата музиканти в народни носии превърнаха предизборната среща в истински празник

Гайдаржия посрещна Валери Симеонов в Благоевград

Стотици симпатизанти на НФСБ изпълниха залата на Читалището в Благоевград

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

6 коментара
19 Октомври 2015 16:35 | филанкишията
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Национализмът е последното убежище на провалените политици . НФСБ са сбирщина националкомунисти - псевдопатриоти, гигантски конформисти и подлоги на ДПС


19 Октомври 2015 18:17 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

тея измислени герои какви са. Погледнете им снимките олигофрени, тъпи и малоумни погледи. Особено тоя № 6 е полуидиот, до края на кампанията със сигурност ще стане пълен идиот. Аман се каза от мераклии


19 Октомври 2015 18:21 | павката
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

НЕ СА ИЗМИСЛЕНИ, ТЕЗИ СА АБСОЛЮТНИ АНОНИМНИЦИ. АКО СТАВАШЕ ТАКА ДА СЕ НАРЕДИМ ВСИЧКИТЕ ДА СМЕ У СЪВЕТО. ТЕЯ СА ПЪЛНЕЖИ НА ЛИСТИ, АЕ У ЛЕВО


19 Октомври 2015 18:32 | ей филанкишията,
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

комунистите нямат място сред тия измислени патриоти, набий си го в кухата глава!
Комунистите ви изградиха всичко, което бившите затворници и бившите подмазвачи-хамелеони, сменили кожата си след 89 г като "демократи и патриоти " разграбиха и разсипаха всичко, родители ще продадат, заради лична изгода! Ти от коя категория си?
И я върни апартамента, придобит през комунистическо и се сдобий сега с нов, да те видим или върни тр стаж, натрупан през комунистическо и сега натрупай, да те видим, оттам и пенсията, която крадеш още от комунистите преди да плюеш по комунистите, разбира се, в случай, че не си от бившите затворници- тогава ще си ми ясен що за стока си съвсем!


19 Октомври 2015 18:38 | гражданинът
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

наистина очаквах повече от Валери Симеонов. Кой му е предложил тези хорица да го разкара веднага .Не полуидиото ами всичките да се махат. От тези само тази женичка какво прави там не знам. Някой я излъгал много


20 Октомври 2015 09:25 | РАЙЧО
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ТРАЗВО МИСЛЕЩ ПОЛИТИК В МОМЕНТА . МНОГО ПОЛИТИЦИ, МАЛКО ДЪРЖАВНИЦИ, А ТОЙ ИМА ТОВА МИСЛЕНЕ . ТОЙ ИДВА ОТ РЕАЛНИЯ БИЗНЕС И ЗНАЕ КАКВО Е ДА БАЧКАШ . ТОЙ ЧОВЕКА, КОЙТО ОТКРИТО ПОСТЯВА ПРОБЛЕМА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОВЕ И ИСКА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРИТЕ ЗАЩОТО СА НЕИЗГОДНИ . ТОЙ СКОЧИ НА ДПС ЗА АГИТАЦИЯТА НА ТУРСКИ . ТОЙ НЕ СЕ ДУПИ НА РАЗНИ ПЕДАЛИ ПОСЛАНИЦИ И ЕВРОКОМИСАРИ, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ С НАС ПО НАЙ ДОЛНИЯ НАЧИН . ЗА КАНДИТАТИТЕ МИ ЗА СЪВЕТНИЦИ НИЩО НЕ МОГА ДА КАЖА, НО СЕ РАДВАМ ЧЕ В ПОЛИТИКАТА ВЛЕЗНА ТАКЪВ ЧОВЕК КАТО СИМЕОНОВ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар