Председателят на ГЕРБ в Гоце Делчев А. Плевнелиев се бетонира на поста с пълно мнозинство от гласовете на 170 делегати

30 април 2010 00:08   13 коментара   20927 прочита
Ангел Плевнелиев
Ангел Плевнелиев


Ангел Плевнелиев

Икономистът Георги Смилев в конкуренция с ексченгето Костадин Мечкаров избран за секретар със 135 гласа

Почти до полунощ в сряда продължи конференцията на ГЕРБ в община Гоце Делчев. Координаторът Ангел Плевнелиев с пълно мнозинство и без конкуренция получи доверието на делегатите за още един мандат. За секретарското място се бориха двама кандидати - съветникът-икономист Георги Смилев и пенсионираният ексзаместник-началник на РУ на МВР в Гоце Делчев Костадин Мечкаров. Смилев се наложи над Мечкаров със 135 гласа.

За попълване на седемчленния състав на новото общинско ръководство от залата бяха номинирани и гласувани 15 кандидатури, от които Изпълнителният съвет на партията в София ще утвърди петима. Сред номинираните кандидати, които ще чакат одобрение от най-висшия орган на ГЕРБ, са кметът на с. Мусомища Иван Ламбрев, бизнесменът Ангел Тунчев, който събра най-много гласове, Наташа Розова, Емилия Лукова, Румен Костичков, Димитър Гаминчев, Вили Томополу, Николай Аврионов, Атанас Чурков и др.

Отчетно-изборните конференции в регион Гоце Делчев се провеждат в пълна секретност и забрана за медийно присъствие. Преди дни на конференцията в община Гърмен бе преизбран досегашният лидер на ГЕРБ Розен Марчев, кмет на село Марчево. На 5 май предстои провеждане на отчетно-изборна конференция в община Сатовча, където до този момент общински лидер е Михаил Парпелов от с. Слащен. Предстои провеждане на конференция и в община Хаджидимово, където партията на Бойко Борисов се води от съветника Кирил Пасков.

13 коментара
30 Април 2010 22:01 | Знаещ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

С такъв председател ГЕРБ нямат никакъв шанс в Гоце Делчев...


30 Април 2010 22:20 | тоя
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

мекерета


30 Април 2010 22:27 | иха
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Каква пък е тази пълна секретност и забрана за медийно присъствие? Какви ли ги мътят та не искат да се гледа


01 Май 2010 21:46 | ---
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

този Плевнелиев не е ли сьщия дето БСП преди години искаха да го правят директор на Булгартабак , не е ли кум на Сарандев


02 Май 2010 15:57 | До всички наивници
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

"Големият " интерес към статията показва отношението и към лидера и към партията му. В действителност КОЙ Е АНГЕЛ ПЛЕВНЕЛИЕВ?
- Едно никому неизвестно, а за тези които го познават - безинтересно момченце, което отдавна е чакал да му дойде редът да бъде удобен на някого. Този път е успял, защото тези, които го посочиха са почти толкова тъпи, колкото и той самият. Те са от един дол дренки. Блажени са вярващите.


02 Май 2010 16:03 | ГЕРБЕРИ.........
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

В ГЕРБ намериха мястото си най-голямата пастмина и издънки на обществото. Такива са и в Гоце Делчев. Те не правят изключение, а са една статистическа извадка за ГЕРБЕРИТЕ в страната. Господи, опази България от тях самите, защото те са напаст за всички ни.


02 Май 2010 16:57 | ГЕРБЕРИ ..........
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ГЕРБЕРИ,ГЕРБЕРИ-ГМО комунистически утрепки.Плевни,кошове за боклук, пожарникари, учители по физкултура, рекетьори всички сте проклятие за България !


02 Май 2010 18:26 | До Гошето Смилев
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Гоше, Гоше , политическа роститутко ......Гоше, Гоше, помниш ли комунистическите си напани преди деведесета .Забрави ли ,че на Хенри и Гюров викаше татко,за да те направят шеф в болницата. Писа се пръв националист във ВМРО,надуваше кавала и при Софиянски,а сега си при боклуците от ГЕРБ. Браво Гоше, там ти е мястото. Дано си разбрал, че от теб дъска за кочина не става.


02 Май 2010 22:05 | lll
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Атаките към ГЕРБ и от ляво и от дясно стават все по ожесточени и брутални .Това означава че посоката е правилна . А що се отнася до личните и безличнте така е защото червената пасмина не остави неопетнен всеки честен и почтен човек който им е отказал да им служи .Така е и със Смилев и с Плевнелиев и с много други . Не мога да си обясня така ли не се написа нито едно положително мнение за нито един член или лидер на ГЕРб. В БСП ли са само верно мислещите и почтените хора , смях в залата , продължавайте да плюуте платени писачи но и това няма да ви помогне защото сте пътници към небитието и дано никога да не се връщате от там .


02 Май 2010 22:10 | кои са бе тези свястните
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Зелен Тошо или червен Тошо , дали тези дето са пуснали корени по партиина линия в канцелариите на общината и общинските фирми и предприятия . Избройте петима свястни комунисти от нашия град и ще ви кажа евала . Няма такива виждаме как живеят , виждаме как крадат , виждаме и как ни купуват за по няколко месеца работа за по 200 лева . Така че хич не плюйте против герберите и политиката на сегашното правителство защото на това дередже сме ние и България точно заради тези пиявици които ни изсмукаха кръвчицата .


02 Май 2010 23:06 | До защитниците
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Като не сте искали да работите за Зелен Тошо, защо не избрахте АНГЕЛЧО за кмет? Защото неможе и никога няма да може. Колкото и да се мислите за Велики, ще си останете само с мисленето за величие. Повярвайте най-после, че Гоце Делчев никога няма да има кмет от ГЕРБ., а вие няма да работите и за 200 лв.


02 Май 2010 23:36 | ДО БОКЛУЦИТЕ...........
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Зелен Тошо е име в Гоце Делчев макар и комунист,той никога не е криел това.Евала на такива хора в Гоце Делчев.Тези измислени герои - Плевни, Кавалджии, Омовци, знайни и незнайни герои са само жертви на Благоевградския СЕЛЕНИН- зидаро -мазач ГЕЙЬОВ и на неграмотния ПОЖАРНИКАР ,който закопа държавата.


03 Май 2010 16:02 | ГРАЖДАНИН..........
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Извинете бе,хора! Пропуснали сте БАЛАМАТА АНГЕЛ !!! О,о,о не бе хора -пропуснали сте МАЛКАТА БАЛАМА !!! Препоръчвам на бандата на =БОКЛУЦИТЕ=,да привлече и близките на МАРИН ФАШИСТА ,а за да е пълен набора от екзотични екземпляри не може и без близки на КАРАВЧО.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар