Предизборно! Тежки проблеми в столетницата! Цялото ръководство на червените в Петрич с оставки в джоба! Чакат отговор от Позитано 20

28 януари 2021 19:31   8 коментара   15964 прочита


Забави ли се, БСП в южния град се разпада   

Тежки проблеми раздират столетницата в Пиринско. Особено изострено е напрежението в партийната организация на Петрич, оглавявана от Йорданка Атанасова. Днес няколко от партийните структури в региона изпратиха отворено писмо до Корнелия Нинова с искане да се вземат спешни мерки, тъй като няколко от организациите са подложени на системни финансови проверки, които разклащат устоите, дразнят състава и са демонстрация на негативно отношение към хората в тях..

"Ние не сме получили субсидии, те ни спукаха от финансови проверки, миналата година проверката продължи няколко месеца, не установиха никакви нарушения, сега отново сме подложени на подобна преса, заявява Атанасова, която пусна и бомбата, че цялото ръководство на Петрич са готови да депозират оставки, независимо, че приближават парламентарни  избори.

Същата е ситуацията и в структурата в Якоруда, а днес отвореното писмо след Петрич  подписаха  Кресна, Струмяни, Симитли и  Якоруда. Под сурдинка се говори, че от Позитано 20 недолюбват петричката организация, тъй като само в Петрич по  време на изборите за председател на левицата победи опонента на Корнелия Нинова -Кирил Добрев и именно заради това организацията е подложена на системен натиск.   

Проблеми има и в БСП  Благоевград, които пък не могат да се разберат кой от кой е по- голям и по- заслужил  да влезе в листите  и караниците им са емблематични преди всеки избор. Социалистите от Благоевград, ръководени от  Любен Милев, не са подписали отвореното писмо, явно показвайки, че "чуждите проблеми не ги интересуват. В  момента са ангажирани с номинациите за депутати и битката за челните места в предстоящата им листа.

Вътрешните  проблеми в БСП Благоевград  скоро ще избуят страховито, тъй като приближават изборите и битката за депутатската листа  ще извади на светло всичките противоречия и първични властови инстинкти. Тук отдавна се бият два лагера, а антагонизмът между тях преди време стигна и до физически сблъсъци.

До бой стигнаха и червените в Банско. Разпадна се и структурата им в Сандански и то преди важните местни избори. Така, че БСП в Пиринско е раздирана  от тежки проблеми, което неминуемо ще се отрази на изборния им резултат. Интересно е на този фон как ще реагират от Позитано 20 и каква ще е позицията на лидерът Корнелия Нинова. Очаквайте нейния коментар.

П. Петрова  


Още за: БСП   проблеми   Петрич   оставки   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
29 Януари 2021 09:10 | боби
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

да го духат всички политици, продажни боклуци, на хранилка на гърба на хората, само лъжи и кражби, това е основната дейност на тези лешояди


29 Януари 2021 10:08 | Вар
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Те и ГЕРБ са в насипно състояние ! на изборите от 14 общини спечелиха само 2, в Благоевград ще се избият помежду си Роска, Илиян и т. н. време е за изчистване на гнилите ябълки иначе лошо


29 Януари 2021 10:41 | социалист
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Атанасова оставката да не ти е в джоба, оставяй я на масата, заключи отвънка и не се мяркай повече . Ти и капитанов сте срам за БСП.


29 Януари 2021 11:51 | Един
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Атанасова, първо ще кажа, че никой не е застрахован от болест, но вие минахте всички представи за морал, и семейни ценности. Според мен, няма по-свято от семейството. Гледайте си човека до вас който ви е направил майка. Мисля, че няма по-голямо щастие, той да бъде по-дълго време сред своите деца които сигурно го обожават. Толкова ли свободно време имате та да се занимавате с тази мръсна дума политика. Нужна сте му тук и сега после ще бъде късно и ненужно-от собствен опит го казвам. Не съм политически обвързан . Не губете времето си с ненужни циркове, няма да израстнете повече от това което сте, само давате храна на хората които и без това фантазията им работи много. Теникога не забравят миналото, помнят кои какъв е бил и в най неподходящия момент го използват.


29 Януари 2021 21:13 | пепино
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Атанасова и Капитанов се елементарни циркаджии и по-добре да викнат Георги Юруков да им кумува и да заживеят щастливо. Без БСП тия двамата са едно голямоНИЩО.


30 Януари 2021 10:43 | Москов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Направено е предложение пред ЦК другаря Причкапов да поеме ръководството на столетницата в Пиринско!


30 Януари 2021 13:11 | 895 един от вас
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

О, "неразумни, гласувайте за ГЕРБ И ПРОБЛЕМИТЕ ВИ ИЗЧЕЗВАТ! " Остават само неволите, с които ще добрувате!


01 Февруари 2021 11:10 | Българин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дори децата в детските градини не вярват на старите боклуци в БСП. Не могат да бъдат излъгани с "едно време беше много хубаво". Бесепарите са хитреци, които с всичка сила си гледат интересите дори за сметка на други бесепари. Това са безмилостни разбойници. След разпада на БСП е препоръчително останалите живи комунисти насила да вършат общественополезен труд като да чистят кенефи и да метат улици. Време е демократите отново да сме елит.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар