Предизборно от Банско! Ал. Мацурев, М. Граченов, Ст. Баненски- имената спрягани за кандидат-кметове! Кметът Иван Кадев- колеблив...

18 август 2023 08:04   92 коментара   21221 прочита


Очертава се интересна презизборна битка в Банско, разказват източници на Struma.com

 

Бившият депутат, сега зам. областен управител Александър Мацурев, областният лидер на ПП-ДБ Марио Граченов, и зам. кметът на Банско, Стойчо Баненски, са спряганите имена за кандидати за кметове на предстоящите местни избори в курортния град., научи Struma. com Действащият кмет Иван Кадев все още не е заявил участието си в изборите през октомври и по-скоро е колеблив около кандидатурата си, казват източници на Struma. com. И в Банско предизборните интриги вървят с пълна сила, битката е кой, кого ще подкрепи от актуалните лица в политиката, в която от преди около година се появи и екскметът на града Георги Икономов.

Икономов оглави местния общински съвет след добре подготвена политическа революция и се върна в голямата игра изненадващо. Очаква се той да изиграе ключова роля при подготовката на изборите, като доказал се изборен играч. Помощта му в полза на някои от кандидатите ще означава сериозна преднина за кандидата.

Със сигурност, Икономов няма да работи за кандидата на ГЕРБ Александър Мацурев, заради съществуваща дълбока конфронтация и вражда между двамата, датираща от години. Мацурев беше откритие на Икономов. С неговото съдействие, по времето, когато водеше ГЕРБ , както  и с подкрепа на сдружението в Банско, Александър Мацурев стана  депутат. Така влезе в политиката, от която както е видно не му се излиза, въпреки неуспешните му 2 опита да се върне в   Народното събрание като депутат.

Този път, Мацурев играе като за последно в битката за градоначалник, работи сериозно, много преди старта на предизборната кампания и преди официалното произнасяне на ИК на ПП ГЕРБ дали той ще е кандидатът им. На събранието на герберите Мацурев беше издигнат и единодушно подкрепен от делегатите на събранието, чиито резултати чакат одобрение от централата на партията на Борисов.

Казват, че по- рано от 15 септември Борисов няма да обяви кандидатите си. Мацурев ще разчита в битката за кмет на собствени сили, тъй като всички останали партии ще имат свои кандидати, а няма индикации и кои ще застанат зад него при евентуален изборен балотаж.

В Банско най- важна по време на избори е ролята на сдружение "Бъдеще за община Банско", обединило под шапката си известни бизнесмени и общественици с богата история и възможности. Досега кмет на Банско е ставал този, когото сдружението подкрепи.

Коментарите са обаче, че сдружението ще издигне свой кандидат и ще играят за победа още на първи тур и вариантът дали на балотаж ще подкрепят някой друг от кандидатите не се обсъжда сред тях. Първото име, което се спрегна като техен кандидат, е това на сегашния заместник-кмет Стойчо Баненски. Проучване направено от сдружението сочи, че Баненски е най-харесван след кандидатите за кметове, първо защото е най-разпознаваем, дълги години е заместник-кмет, многократно доказвал своята обществена ангажираност и безукорно справяне с функциите му в общинска администрация.

Има още едно спрягано име, което засега ще премълчим. Кандидатурата на сдружението ще бъде подкрепена и от други политически сили и познати имена от курортния град, които нямат политическа принадлежност.

На състезателната писта се пуска и младият политик, наскоро влязъл в УС на ЮЗДП, областният лидер на ПП-ДБ Марио Граченов. Няма да правим прогнози за неговото представяне като кандидат -кмет, но смелостта му да се хвърля в дълбоки води, след доказано успявали изборни играчи е похвална. Граченов е харесван сред съгражданите си, затова и появата му може да обърка сметките на кандидата Александър Мацурев и герберите, например.

Интересно е политическото поведение на сега действащия кмет Иван Кадев. Умерен и предпазлив около кандидатирането му за нов мандат, Кадев провокира множество въпроси- ще се кандидатира ли отново, или е вярно това, което се говори в курортния град, че по-скоро ще се оттегли от надпреварата за кметското място.?

От няколко дни в града пълзи тази мълва, която си обясняваме с това, че Кадев за разлика от много други кметове по места упорито мълчи около кандидатурата си. Още съвсем малко време и нещата в курортния град ще се изяснят официално. Засега политическата обстановка се натяга плавно, истинската предизборна битка не е започнала, но се очаква да избуи съвсем скоро.

И тук очакваме сериозни удари под кръста между кандидатите, изваждане на "кирливи ризи", тъй като на някои от тях кметската битка е на "живот и смърт" и загубата ще означава край на политическата им кариера. Очаквайте подробности... 

Петя Колева 


Още от: Политика

Принтирай статия
92 коментара
18 Август 2023 09:23 | банско
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

започва се


18 Август 2023 10:38 | Катя
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Марио Грачанов се е доказал като сигурен лузър във всичко, с което се захване. Едва ли ще изкара 300 гласа, но поне ще може сам да види реалността каква е. Изборите за кмет не са кадрови назначения и политически парашутизъм


18 Август 2023 10:41 | Гражданин
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Марио Кмет? Ужас ! Ей само власт и пари дай на това момче!


18 Август 2023 10:42 | Гражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Селския какви кадри произвежда!


18 Август 2023 10:44 | Гражданин
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Е ако стане Марио Кмет дръж се Банско! Ще ви трябват по два сезона на година да покрие разходите в Банско!


18 Август 2023 10:44 | Горски
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Този от две места ли ще взема заплата?


18 Август 2023 10:45 | Ах леле
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Как ги е страх от Марио тролчетата…
Спокойно, момчета, все някога трябваше да дойде времето на младо и кадърни хора. Стига нафталинови схемаджии.


18 Август 2023 10:46 | Горски
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ако сте бодали гласувайте! Тоя с връзките и с горите ще дава дърва на корем!


18 Август 2023 10:49 | Хуба буба
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Младостта не е порок, но липсата на качества ще го затрудни Марио да поведе хората


18 Август 2023 11:00 | Любо
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Успех, Марио!


18 Август 2023 11:03 | Банско
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Нещата започват да се променят и за Банско! Човешко е да се реагира със трах и отпор, когато идва нещо ново. Но с хубавото лесно се свиква. Успех, Граченов!


18 Август 2023 11:31 | АНТИ ГЕРБ-ПП
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Няма шанс банскалии да подкрепят хомосексуалистите от ГЕРБ-СДС-ПП


18 Август 2023 11:33 | хаха
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Това дори не звучи като виц, но накъдето е тръгнала държавата ... Марио - кмет! И на него, като на ПростоКиро, татко му Кваси ще му дава акъл за яко харчене, а мама му ще го светка на усвояване на чужди пари ... Кандидатурата му е обида за Банско. По-голямата обида е само кандидатурата на Сашо, чиято вдлъбнатост не може да я измери нито един тъпомер.


18 Август 2023 11:42 | Хуба буба
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

В Банско кметовете винаги са били силни и с уважение от хората, ако желаете това да се промени действайте


18 Август 2023 11:46 | бахти
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

От развала към провала!


18 Август 2023 15:00 | баи онзи
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ЗАЩО в коментариите се споменава само името на МАРИО. СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ. А МАРИО ДЕИСТВИТЕЛНО Е НАД ВСИ4КИ ОСТАНАЛИ


18 Август 2023 15:21 | Aaaaa
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

За Сашко кво ще кажете


18 Август 2023 15:47 | Благоевград
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За Банско не знам, обаче в Благоевград ако Роска водоноска е вашия кандидат работата ви е спукана.


18 Август 2023 16:25 | Жико
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Аз искам Джорьето Ангеловия да го сложат кмет. Да може най-сетно пиенето да го довърши. Това е най-големия паразит в цело Банско! Доносник и продадена душа! Разби съдбите на сума народ деба неговата мама деба и педераса пиян деба.


18 Август 2023 16:43 | Мило Банско
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Всичко което е направено в Банско е от Сдружението и Икономов... мацурката две думи неможе да каже камо ли пари да осигури...
мацурката си преписа заслугите на доста хора а всъщност нищо не осигури освен собствения си живот


18 Август 2023 16:57 | Доктор
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Давай Марио, страх ги е от теб!!!


18 Август 2023 18:19 | БАНСКО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Наистина този Гошката Ангеловия и Владо Кушлевия (бего) саси лика прилика и двамата сосипаха
община Банско. Единия по време на Икономов а другия све още се пери в общината и се хвали че е най. Но и неговия край се вижда. Те не могат друго да правят освен простотии. Затова сугоно Жорката си осеща края и днес сеса снимали и пуснали в фейса за спомен. С заглавие някой беше казал че ако не познаваш тия значи си живял напразно. Найстина трябва дасе запомнят единия е подсъдим и заплашва децата в гимназията на Банско и другия най - добрия доносник продажник. Ликетата на Банско ги запомнете!!!


18 Август 2023 18:36 | До мило Банско
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Каквото и да искате да си прилазвате едно искам да кажа, че хората знаят също, че Мацурев също допринесе доста по времето на Икономов и първите две години по времето на Кадев. Както да си кривите душите си е така. Помогна за доста неща, то е видимо. Хората, който не са злобни и зависници го гледат и разбират


18 Август 2023 18:40 | Хората
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ние в Банско колкото и дани натискат или заплашва ЩЕСИ гласуваме за който си искаме и ще е правилния избор. Не живеем в онези времена на заплаха мили хора


18 Август 2023 18:46 | Банскл
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А кой ще е кандидатът за кмет на Владо Колчагов и алчния му зет - Тасе Ангелинин?


18 Август 2023 18:58 | Пено
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Сашо Марурев кмет може да стане ако рече Даньо


18 Август 2023 19:01 | Банско
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги подлец


18 Август 2023 19:01 | Набюдател
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Знетели колкото и данемсе иска на някой Мацурев е с най много опит. Баненски с два мандата като знамесник кмет които телефона не сваля от ушото и никакво отношение към хората. А Граченов е с най малко опит в политиката от 1 година какво знае той. Дано само дане като баща си. Това е мое наблюдение а вие ЩЕСИ решите кой е за тази длъжност


18 Август 2023 19:02 | Банскооо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги подлец


18 Август 2023 19:17 | Банскоооо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Раздорите се правят нещасницита. Който от злоба не виреят. Незнам какво искате да кажете писовачите на коментари в Струма и Пиринско. Това не е тайна


18 Август 2023 19:23 | Дина
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Да да то се знае кой пише правилно. Тези който нямат друга работа освен да пишат коментари те са трима. Те сисе знят глава до глава са всеки ден.


18 Август 2023 19:25 | Мария
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е вие незаетели от кой се пише коментарите ПИАРА на общината, Дина и Кушлевия. Това не е тайна


18 Август 2023 19:37 | Дина
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дано този който се избере за кмет първата му работа да е да махне този самохвалко пиарът на общината. Това е един съвет към бъдещия кмет. Той съсипа общината, от това само неговата работа да си хвали.


18 Август 2023 19:41 | Елена
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Раздорите в общината се знае от кой се правят от фотографа на община той не е тайна


18 Август 2023 19:52 | Мариета
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Вероятно друга работа нямате освен да пише тук колко висе плаща


18 Август 2023 20:01 | Гошо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аз ще съм за Мацурев. Вие симе знаете че съм с този който е на власт и работа симе вързана да знаете несе притеснявай те


18 Август 2023 20:07 | Теодора Обецанова
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В Банско само аз си обичам батко и го защитавам никой го нече


18 Август 2023 20:09 | Банско
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги подлец


18 Август 2023 20:11 | ГЕОРГИ Любенов
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Аз съм най добрия незнам защото ме нападат


18 Август 2023 20:17 | ВЛАДО
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Много батковци има в това Банско


18 Август 2023 20:18 | До Струма ком
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защо уважаема медия триете коментарите срещу сдружението


18 Август 2023 20:20 | До Струма ком
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Оставете коментарите за “ сдружението “, което вече не съществува. Това “сдружение “ никога до сега не е правило кмет. Само последният път, но и тогава беше благодарение на всички останали


18 Август 2023 20:35 | Банско
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги подлец


18 Август 2023 20:40 | Банско
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги подлец


18 Август 2023 21:27 | Банско
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Статията е платена от Марио Граченов и Сдружението (които са едно и също нещо на тези избори), така че нормално да трият коментарите за Стойчо Баненски.


18 Август 2023 21:29 | Тодора
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Мацурката вечния кандидат виде на всички изборие от Банско изкара някви 1000 гласа от родата тва тряя да му говори нещо


18 Август 2023 21:36 | Интересно
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

До Банско
Когато човек не може да достигне другия, започва да го плюе. Това е единственото му оръжие.
Това е абсолютно истина!!!


18 Август 2023 21:44 | Банскалия
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До Пирин
Евала да това е точно така


18 Август 2023 21:56 | До интересно
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Говориш за себе си, защото на 5 избора не стана депутат хаха впрегни си
Каручката с 5мата около теб и отивай на Бали това е нивото ти


19 Август 2023 00:52 | До до интересно
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пожелавам ти от тук натак само да ходиш на Бали вероятно е твоето ниво щим го пишеш


19 Август 2023 01:21 | До община Банско
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Kак може свеоще да държи този Пиар на работа кой създава разни клипове в сайта си щом си за Банско Георги Любенов създателя на смешните клипове за Мацурев. Вероятно за това получава пари в община


19 Август 2023 01:39 | Един съвет
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Един съвет към Стружението в Банско малко си съпордисаите ПИАРА си Гошката Ангеловия че ве излага много пред народа срамота ДАГО допускате до вас тази плюнка


19 Август 2023 01:55 | Гошо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много бъркате клиповете ги прави моя приятел Владимир Кушлев още от преди. Той сега има по голямо свободно време като шофьор на Дурчов и майстор на климатици


19 Август 2023 06:55 | Теди
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги


19 Август 2023 06:56 | Теди
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги


19 Август 2023 06:56 | Теди
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги


19 Август 2023 07:56 | До Банско
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Как един човек пуска едно и също съобщение вероятно е наказан достатъчно от Бог. Досетете се кой е само като го погледнете


19 Август 2023 08:00 | Теди
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хохо мери крисмас


19 Август 2023 08:00 | Теди
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги


19 Август 2023 08:01 | Теди
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги


19 Август 2023 08:14 | Теди
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Седни си на гъза и обърни внимание на семейството си а не да киснеш по сайтовете и да коментираш едно и също ама да то като няча кой да защити брат ти и друго хората ви знаят как като дойдат избори ги притеснявате 100 пъти по телефона и ги претичате по улиците. Банскалиите са интелигентни и будни хора сямо да знаеш


19 Август 2023 08:30 | Хаха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Така коментира само една което работи в един хранителен магазин Теди нали я знаеш коя е. Вероятно друга работа си няма. Дано скоро дая разберат


19 Август 2023 08:30 | Банско
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Проблемът е, че няма личност, за която да гласуваме. Кадев се явява като най-компромисния вариант за кмет. Другите са толкова зависими и безгласни букви, че жална ни майка, ако някой измежду въпросните стане кмет.


19 Август 2023 08:35 | Хахха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Струма, длъжни сте да споменете в текста, когато една статия е платена от ООД-то


19 Август 2023 08:43 | Банскалия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Задава се интересна предизборна битка, взимам пуканките и почвам да мелем. Успех, Мацурев! Доказа, че можеш- мечкай! Този Марио ми се струва, че е завъртял гъза към ВЛАСТЕЛИНИТЕ, но то ще си покаже. Друзите двама ги носеше на гърба и банскалии го помнят. Всичко което се направи в Банско през техният клет мандат е благодарение на тебе


19 Август 2023 09:11 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 09:12 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 09:12 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 09:18 | Банскалия
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Задава се интересна предизборна битка, взимам пуканките и почвам да мелем. Успех, Мацурев! Доказа, че можеш- мечкай! Този Марио ми се струва, че е завъртял гъза към ВЛАСТЕЛИНИТЕ, но то ще си покаже. Друзите двама ги носеше на гърба и банскалии го помнят. Всичко което се направи в Банско през техният клет мандат е благодарение на тебе


19 Август 2023 09:19 | Хихихи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Копи-пейст, копи-пейст, че ви изсъхнат пръстите


19 Август 2023 09:23 | Шаляля
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Доста гербаджиии се отказаха и нямада гласуват заради Мацурев вечен


19 Август 2023 09:35 | Информиран
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Доста фалшиви “гербаджии” си се прибраха към сдружението. Скоро и от там ще се махнат, когато изгубят изборите


19 Август 2023 09:37 | Дудук
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Шаляля шаляля дудук ще има скоро


19 Август 2023 09:52 | До хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Този който пише едни и същи коментари вероятно е за ПСИАТРИЧНАТА КЛИНИКА. Даската им хлопа вече доказаха го


19 Август 2023 10:12 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Махнаха се заради Теда и Мацурев завиждайте и злобейтеееее па сестра му да си драска цала година тука тааа си е


19 Август 2023 10:35 | Банско
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Марио Граченов доста отдавна е прихванат от Сдружението. Нека не забравяме роднинската връзка на баща му с двама от тарторите на въпросното ООД.


19 Август 2023 10:57 | До Дина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хората несе махна заради тех. А лично заради теб ти излъчваше отрицателна енергия. Ти не се ли осещаш колко си злобна от злоба не можеш да виреш. Задружната Банскалийка която до вчера плюеш Гошо и Владо помисли си ти 1 как можеш да си създадеш семейство та след това давай съвети на този и онзи


19 Август 2023 11:01 | Читател
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

По яловите дръвчета никой не хвърля камани. Дано даме разберете какво искам да кажа


19 Август 2023 11:04 | Елена
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Немисля, че тя ще падне толкоз ниско като вас.


19 Август 2023 11:46 | Аааааа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хубаво че съществува ГЕРБ-СДС Банско тада се разбере че съществува името Дина иначе кой ли щеше дая познава.


19 Август 2023 12:50 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 12:50 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 12:51 | Хохо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 13:05 | Хаха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

То се вижда КОЙ Е БОЛЕН МОЗЪК с доказателства хаха


19 Август 2023 13:29 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Докателства има за вас хохохо кеф


19 Август 2023 13:31 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 13:34 | Хохо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 13:34 | Хохо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Мацурката не донесе нищо за банско мила му сестрице а само раздор между хората всичко което се направи в банско не е от мацуреве той няма речник за да договори толкова парички сдружението направиха банско да цъфти сашко си преписа заслуги
Тодорке мн си зле болен мозък жалка притеснявате хората досади такива


19 Август 2023 15:59 | Банскалия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До хохо
Не трябва да св именуваш хохо а Хахо при теб се знае че не само мозъкът ти е болен а и друго. Откачалка вземи се скрий. Твоето
е чисто малоумство


20 Август 2023 14:32 | Йопенце
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Горките банскалии, фати тоо - лупи в оне!


20 Август 2023 17:11 | цоцо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

марио е много кадърен, слуша много татко му, кваси кваченов, и ще го биде....


21 Август 2023 22:52 | banskalia
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

а мацуревуя щом бърка Ботев с Гоце делчев сметайте как си е взел вишетата




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар