Предизборно ГЕРБ – Сандански се цепи от скандали

21 септември 2015 19:25   115 коментара   18599 прочита


Никола Москов: Кирил Котев и Андон Тотев са едно цяло! Едноличното дружество Котев син и сие заграбиха ГЕРБ

Обръщам се към гражданите на Сандански и преди всичко към симпатизантите и членовете на политическа партия ГЕРБ:

В ОИК – Сандански е регистрирана фалшива, нелегитимна листа на ГЕРБ за общински съветници. Тези хора не са избрани от общинското събрание на ГЕРБ – Сандански проведено на 17 юли. Те са подставени лица, платени марионетки на кръга „Перун”. Този кръг е махнал и заменил с удобно за тях протеже и нашия кандидат за най-голямото село Катунци - Стоян Танушев. Това ме накара да подам заявление пред изпълнителната комисия да бъда освободен от ръководството на ПП ГЕРБ - Сандански. Бях длъжен да го направя, за да знаят хората в община Сандански какво става с партия ГЕРБ.

Искам да попитам: Ние, като основна и парламентарно представена политическа сила, борим ли се да спечелим местните избори и да излъчим кмет или участваме в театрална постановка с цел да помогнем на г-н Тотев да управлява отново?! Политически съперници и опозиция ли сме на досегашния кмет или негови тайни помагачи и сътрудници?! Има нещо от особена важност, което санданската общественост трябва най-сетне да разбере - между Тотев, Котев и Наско Стоянов няма никаква разлика. Те са в един кюп. Те са марионетките в един куклен театър, който трябва да заблуди гражданското общество, че Кирчо Котев, Атанас Стоянов и д-р Станоев ще се явяват като опозиция на г-н Тотев. И този театър щеше да сработи, ако Яне Янев не се беше появил и объркал сценария, обръщайки внимание на фалшивата опозиционност на тотевите помагачи.

Нека си спомним как „работеха” Кирил Котев и парламентарната група на ГЕРБ в Общинския съвет на Сандански през тези 3 години. Посочете ми една тяхна инициатива или предложение за решаване на проблеми свързани с усвояване на европейски фондове или програми за развитие . Ние от нашата парламентарна група не чухме нищо.

На практика такава парламентарна група сякаш не съществуваше. Просто времето минаваше. Нека да излезе Кирил Котев и да обясни на кого служи - на партия ГЕРБ или на тъмните кръгове, които се събират в хотел “Перун” и на чаша ракия решават съдбините на цялата партия? Ако му е трудно да прави разлика между управлението на фирмата му за дограма и работата за интересите на партия ГЕРБ, да вземе да прочете устава и още веднъж да открие, че няма правомощията еднолично да решава кой да бъде в листата. Да си припомни, че върховният орган на общинската организация е общинското събрание. В

сичко постигнато от партия ГЕРБ на общинско ниво се руши и отстъплението вече не може да се скрие – офисът на партията се е превърнал в гробище и един месец преди изборите не изглежда като политическа централа готова да се бори за спечелването им. По скоро прилича на изоставена крепост, чийто ключ е предаден на кръга ”Перун”, който е в ръцете на Тотев.

Не е нормално, не е редно ръководството на партията да не знае кои кандидати са изпратени до изпълнителната комисия и кой е редил тази листа, след като общинското събрание вече се е произнесло с решение. А после виждам в листата случайни хора, някои от които изобщо не са присъствали на събранието, кой, как, къде ги е определил, може би пак кръга “Перун”.

Чуваме слухове за „човката”, за „кълвача”, „плейбоя”. Аз съм бил предаван много, свикнал съм с тези неща, но той предаде моите избиратели, моите симпатизанти. Той сведе нашата партия до прислуга на кръга от мафиози, които ограбват града и общината десетки години.

И проблемът не е, че кариерата на Кирил Котев ще завърши позорно на 25-ти октомври, с поредните изгубени избори, а че местната партийна организация дълго няма да може да изтрие позора на предателството и съглашателството!

 


Още за: ГЕРБ   Сандански   скандали   Още от: Политика

Принтирай статия
115 коментара
21 Септември 2015 19:35 | мнение
Оценка:
-2
 (
28
 гласа)

кирчо, кирчо за нищо не ставаш, въздух под налягане


21 Септември 2015 19:35 | анонимкo
Оценка:
3
 (
29
 гласа)

време да излезе истината наяве !


21 Септември 2015 19:36 | целия град знае:
Оценка:
2
 (
34
 гласа)

Има нещо от особена важност, което санданската общественост трябва най-сетне да разбере - между Тотев, Котев и Наско Стоянов няма никаква разлика. Те са в един кюп. Те са марионетките в един куклен театър, който трябва да заблуди гражданското общество, че Кирчо Котев, Атанас Стоянов и д-р Станоев ще се явяват като опозиция на г-н Тотев.


21 Септември 2015 19:37 | гражданин
Оценка:
-1
 (
35
 гласа)

добре е че има хора като господин москов, който направи разкритие


21 Септември 2015 19:37 | Истински ГЕРБ
Оценка:
-2
 (
32
 гласа)

Браво. Един достоен човек най-после да каже ИСТИНАТА.


21 Септември 2015 19:39 | БОБЪР
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

ГРИЗНА ДРЪВЦЕТО ТОЯ МОШЕНИК КОТЕВ ДЕТО ОКРАДЕ ЗЕМИТЕ НА ХОРАТА С ТАТКО МУ


21 Септември 2015 19:41 | за областния управител !
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!! за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта .
ЗА ЦИГАНИТЕ от с. Гърмен закона може да се изпълнява за Тотев и Гикенски не може !
Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !



21 Септември 2015 19:42 | Сандански каза:
Оценка:
-1
 (
31
 гласа)

И истината лъсна. Котев- Тотев, двете страни на една и съща монета.


21 Септември 2015 19:46 | за областния управител !
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

!0бщина САНДАНСКИ има право да се разпорежда със земеделските земи останали след реституцията на земеделската земя, но законодателят е направил ограничения описани в пар. 27 от ПЗР на ЗСПЗЗ.
Едно от тези ограничения е да е налице !!!!! - обезщетяване на собствениците, чиято собственост не може да бъде възстановена, т. е производствата по обезщетяване по чл. 10б и 10в да са приключили..... РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН -
Всичките тези продажби на земеделски земи са незаконни, г-н Янев ти що мълчиш ???? за незаконните решения за продажбата на земеделски земи ! решенията на общинския съвет САНДАНСКИ подлежат на контрол от областния управител !! в случая г-н МИХАЙЛОВ !!! но той нищо не прави, което е подсъдно.....
тук е зарито кучето ! .....за тия щуротии що са правени с земеделските земи, някой трябва да иде у панделата ...
за модератора !не трий


21 Септември 2015 19:46 | БОБЪР
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

Кирррррчо, до кога ще си патерица на Тотев. Да беше си останал дограмджия, там поне можеше да да ти минат номерата.


21 Септември 2015 19:48 | отвратен
Оценка:
1
 (
33
 гласа)

Браво г-н Москов! Поздравления за смелостта, да кажете истината. Всички знаеха за заверите на Котев-Тотев ООД. Сега едва ли ще има някой, който да отрече...


21 Септември 2015 19:48 | За Сандански
Оценка:
1
 (
29
 гласа)

Мале мале какви схеми и далавери. Тоя котев изглеждаше кротък пък то какво излезна.


21 Септември 2015 19:50 | Санданска Трибуна
Оценка:
0
 (
26
 гласа)

Котев =Тотев = на провал !!!!!


21 Септември 2015 19:50 | !
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Кмете,
голяма част от Вашите служители работят за частни фирми в ущърб на интересите на община !!то това явно се толерира от г-н Тотев на него му трябват зависими хора/включително пиандета/и той е по принцип е широко скроен човек краде но и но хората около него дава възможност да правят което и той прави !! всичко което не действа по тоз модел бива смачкано !! отстранено !!! висок управленчески морал - нема що !! но и тоз смачкан народ търпи, търпи..... но ще дойде време когато това търпение ще свърши и чашата на търпението прелее ...и тогава ще стане страшно.... дано съм лош порок!!



21 Септември 2015 19:52 | олеееееееееееееее
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Егати схемаджията, аман от черни котки.


21 Септември 2015 19:52 | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Трябва да се направи проверка на една група чиновници който близко стоят до Кмета Тотев - някак си доста бързо забогатяха с подписването на документи които и те знаят че се краде нагло общинска и държавна собственост и завишени сметки по обектите които строи общината !! голяма част работят за частни фирми в ущърб на интересите на общината!! с едната ръка се подписват като общ. служители с другата като представители на частни фирми !
С заплати от по 400-600 лв. как се купуват такива имоти ..
Учередителен договор
Днес 26. 04. 2002 год. -между - 1. Кирил Блажоев Данаилов Адрес София, кв. Бръбница-1, бл. 550, етаж 4, ап. 79
2. Таня Иванова Илиева - София, ЖК "Люлин", бл. 513, вх. В, етаж 9, ап. 35.
3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност.
Наименованието на учереденото по силата на тозиэ договор дружество е "ТОП ГЕО% с ограничена отговорност или съкратено "ООД"



21 Септември 2015 19:55 | БОБЪР
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

котев гризна дървото


21 Септември 2015 19:56 | тук е зарито кучето !
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански

Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански


21 Септември 2015 19:58 | Санданска Трибуна
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

И този театър щеше да сработи, ако Яне Янев не се беше появил и объркал сценария, обръщайки внимание на фалшивата опозиционност на тотевите помагачи.


21 Септември 2015 19:59 | Сандански каза:
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

Яне Янев кмет!!!


21 Септември 2015 20:01 | Gerber
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

Тоя Котев стана случайно депутат, ама случайно няма да стане кмет на Сандански. Наигра се на политик.


21 Септември 2015 20:01 | защо ГЕРБ МЪЛЧИ ???
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

КМЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН !!
О П Р Е Д Е Л И :
ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО
ДОКЛАД НА СЪДА:
На 04. 03. 2014 г. в регистратурата на Административен съд - Б. е постъпило
писмо, подписано от Кмета на Община Сандански с което заявява, че подписалият акт за
непълноти и грешки Павел Стойков не е бил упълномощен да представлява Кмет на Община Сандански
в правомощията му по ЗКИР.

АДВ. Ф: Запознах се с представеното писмо. Да се приеме същото. Считам,
че в тази Община се въртят някакви игри между този служител, гражданите и Кмета . При направена справка в Търговския регистър се оказа, че Павел Стойков е
едновременно съдружник на 1/3 от капитала на търговско дружество „Топ ГЕО " ООД
и управител. Същият, като държавен служител, как работи и в общината, не ми е
ясно. Най-вероятно същият злоупотребява със служебното си положение, за да
мотае гражданите, извършва някакви преписки, подписва ги от името на Кмета ТОТЕВ !


21 Септември 2015 20:03 | за областния управител !
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Областния управител г-н Михайлов що не иде да види тия отровени хора ! в с. Кръстилци ?
Тия хора са забравени и от държавата и от бога .....поп за заведе живи да ги опее ..


21 Септември 2015 20:04 | 1
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

малиии Бойко Борисов като разбере, ще стане страшно


21 Септември 2015 20:05 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

питай .....що не одиш КМЕТЕ ???
за Санданчани
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 04. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 25. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 16. 12. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя К. на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 27. 01. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител. Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 10. 03. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашков
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
защо ??? бе джанам Кмете?? не одиш



21 Септември 2015 20:06 | за Круме ТРЕНКОВ !!
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Кмете това е рекет !!
Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се проверат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !!! Докога


21 Септември 2015 20:09 | Novus Ordo Seclorum
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Времето за промяна ще дойде тогава когато е желано от хората, надявам се хората да го желаят и да изберат Яне Янев за Кмет както и неговия екип. _^_


21 Септември 2015 20:09 | Лигъл бой
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

Браво на Москов, трябва да му мият краката и да му пият водата. Осмели се да каже истината. За тази история говори целия Сандански. Москов спасителя на САНДАНСКИ.


21 Септември 2015 20:11 | за Санданчани !!
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Гласувай те ! с Преференции за Крум Тренков !!!!човека бит, бит а ма има една
поговорка за един бит двама небити дават


21 Септември 2015 20:13 | Алокин
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Черен Котев, бел Тотев пази боже на тъпанари власт да дадеш.


21 Септември 2015 20:14 | Санданчанин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Разпореди проверка г- н Михайлов, това дето става в Санданска община минава секакви морални и законови граници !!
В отговор е постъпило писмо с вх. No С - 266#2/22. 10. 2013 г . / л. 17-19 от делото/, в което се сочи следното – Павел К. Стойков. на длъжност„главен експерт“ УТ дирекция „УТИП“, община Сандански, в качеството си на член на Общински експертен съвет, възползвайки се от служебното си положение и близостта с главния архитект, внася за одобряване и гласува инвестиционни проекти, изготвени от фирма, в което дружество е съдружник и управител.



21 Септември 2015 20:15 | СТОЯН
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

пропука се тандем КОТЕВ - ТОТЕВ


21 Септември 2015 20:17 | МАРИН
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Санданчани да се вдигнем срещу групировката на екс съдията Илия Янев ! стига сме мълчали и с нашето мълчание прикриваме кражбите ! да поискаме оставките на прокурорите прикрили кражбите ! някакви тъмни субекти на тридесет метра от прокуратурата разфасоват сградата на старата община ! кой е разрешил какво ще се прави там ! какво !!!?!?! защо сите си мълчите !
защо и от ГЕРБ си мълчат !
щото сите са на Илюьо и бай Дончо измекяри гадни, долни ! що си мълчите бе ?!?що -сите барате и лапкате покрай Кмето ! сите сте маскари - ама се правите на вода ненапита ! лапкате сите ! яко



21 Септември 2015 20:17 | Никола Павлов
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Хора мисля че 12 години са доста време да си направите сметка за управлението на Тотев и неговия екип както и хората които го бутат да бъде кмет, нека покажем че във община Сандански повечете хора са си извадили поука и са готови за изберат човек който е готов да помогне на града.


21 Септември 2015 20:19 | Гражданин
Оценка:
-4
 (
22
 гласа)

НАЙ-НАКРАЯ ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ, Г-Н МОСКОВ!!! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ РАЗБРА, ЧЕ ТОТЕВ И КОТЕВ ИГРАЯТ ЗАЕДНО!!!


21 Септември 2015 20:29 | защо ?!?
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

след като се установи, че тия продажби на земеделски земи са незаконни, търговете продължават .....


21 Септември 2015 20:29 | НИКОЛАЙ
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Поздравявам ви за смелостта гн. Москов и това копеле ни предаде на Тотев


21 Септември 2015 20:31 | за Санданчани !!
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Гласувай те !
с Преференции за Крум Тренков !


21 Септември 2015 20:32 | за НИКОЛАЙ
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

прав си .....


21 Септември 2015 20:41 | Обикновен
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

Абе тоя Тотев кво ли му е обещал на този Киро. Сигурно да е заместник кмет или баща му да вземе от общината още доста земи. Много интересна симбиоза. Ама каде са Цветанов и другите лидери на Герб. Да вземат мерки че иначе ще ни затрият партията тези.


21 Септември 2015 20:56 | Волвап
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Край нека спрат шемите


21 Септември 2015 21:02 | !
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

да го отзовем от парламента тоя шемет !!!!! какво прави там


21 Септември 2015 21:03 | ОСКОВ
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

ПЛАТЕНИ СТАТИИ НА РЗС. ПРИЕХА ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛЕОН. КОЛКО ПАРТИИ СМЕНИ МОСКОВ?
ЗАЩО КРИТИКУВА ГЕРБ СЛЕД КАТО ДЪЩЕРЯ МУ БЕШЕ СЪВЕТНИК И СИ СТОЕШЕ ТИХО И КРОТКО С ДРУГИТЕ ОТ ГРУПАТА. МОЖЕ СЕГА ДА НЕ Е В ЛИСТИТЕ НА ГЕРБ ИЛИ Е НА НЕИЗБИРАЕМО МЯСТО. РЗС БЯХА НАЙ-ДОБРИТЕ ПАРТЬОРИ НА ТОТЕВ. СЕГА ОСВЕН ДА ПЛЮВАТ ПО ВСИЧКИ ПАРТИИ И ЛИЧНОСТИ НЯМА КАКВО ДА ПРЕДЛОЖАТ. ПАРТИИ КОИТО ПРИЮТЯВАТ ТАКИВА ПИШМАН ПОЛИТИЦИ ГУБЯТ ИЗБИРАТЕЛИ. ЯНЕТО Е НАЙ-БЛИЗО ДО ТОТЕВ. КАК ПЛЮВАШЕ БОЙКО. СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ЦЕЛУВА РЪКА НА ТОЗИ КОИТО СПЕЧЕЛИ. А ДОБРИ И ЧЕСТНИ ПОЛИТИЦИ НЯМА ВСИЧКИ СА МАСКАРИ


21 Септември 2015 21:08 | за ОСКОВ
Оценка:
-8
 (
18
 гласа)

в библията е казано - по делата им ще ги познаете !
КОТЕВ явно игра со ТОТЕВ и обратното е верно !


21 Септември 2015 21:21 | Обикновен
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Абе осков ли си незнам ама ми кажи ако този говори глупости този терикат вуйката от шарлопа какво прави н челно място в листата на Герб като той е супер близък с Тотев.


21 Септември 2015 21:43 | за ГЕРБ
Оценка:
-9
 (
21
 гласа)

махнете КОТЕВ, тоя тотално се остра, застанете зад ЖИвко Иванов това е правилния избор


21 Септември 2015 21:47 | за ГЕРБ - дека сте !!
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

тава въпрос за незаконни продажби на земеделски земи, като по този начин се ощетяват стотици наследници на земеделски земи ! това е проблема ! и г-н Котев мълчи .....защо мълчи ??! защо !


21 Септември 2015 21:52 | Санданчанин !!
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

На 25 октомври, излезте и гласувайте за личности и хора, постигнали нещо.
НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ !!!
Нека променим статукство и Тотев да си гледа внуците !


21 Септември 2015 21:56 | за областния управител !
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Заповедта на ДНСКА София ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!! за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта .
ЗА ЦИГАНИТЕ от с. Гърмен закона може да се изпълнява за Тотев и Гикенски не може !
Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва ??? къде е ГЕРБ 9-що спие


21 Септември 2015 22:09 | КИРЧО
Оценка:
-9
 (
23
 гласа)

Яне Янев ще стане кмет на Сандански, това го говори целия град. а Крум Тренков - одитор !


21 Септември 2015 23:28 | Тотьо милионера
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Кирчо балъче, ритнах ти канчето мото момче. Ма ти не ставаш и са КАТ гледам ще си даже и след жифко Иванов дървения философ.


21 Септември 2015 23:35 | Sandanski
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Не знам дали ще е Тотев-Котев ООД, но май и Янето не става!!!


21 Септември 2015 23:59 | Перко
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

Дреме му на Котев, като не стане кмет, ще си продължи да е депутат до 2018 г.


22 Септември 2015 00:05 | Москов - продажно келеме
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Москов, кажи колко пари ти предложиха Дончо Тотев и Кольо Малчев ? На стари години се маскарите еи !


22 Септември 2015 01:59 | за Перко
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

ще го ритнат и от там... КИРЧО СЕ ПРОВАЛИ ? ГЕРБ НЯМА ДА ГО ТЪРПИ ТОЗИ ПРОВАЛЕН ПОЛИТИК


22 Септември 2015 04:13 | за Санданчани !!
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

ОСТАВА АНДОН РИЗОВ няма друг


22 Септември 2015 04:18 | за Санданчани !!
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

що стана със сладкарница Чинара, на ли е държавна защо стои така, защо областния не предприема нищо, нали е държавна, ГЕРБ е на власт, нали е държавна ...


22 Септември 2015 05:59 | милчо
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

фактите говорят, че Москов е прав !
на ГЕРБ не му остава нищо друго - да смени КОТОВ !! той и без това нищо не говори ! няма да каже нищо ! ГЕРБ отвътре се самоуби ! никой не им е виновен ! такова слагане на ТОТЕВ е престъпление


22 Септември 2015 06:03 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Към всички родолюбиви организации !
Да се съберем пред Областта в Благоевград !
Да изкараме тая долна гербажииска мишка от ОБЛАСТТА ! да го натоварим в колите и в с. Кръстилци !
Да го накараме да изпие един галон вода от тая радиоактивната що са пили тия хора !
ТОВА СА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ !!
ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪБЕРЕМ .....ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЛАСТТА В БЛАГОЕВГРАД ..
ГЕРБ САНДАНСКИ би ли подкрепи ли една такава форма на протест .....бездействието на областния управител минава всякакви морални и законни норми !
Идете поне по един стек вода отнесете на тия отровени хора -българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи


22 Септември 2015 06:16 | старогражданин
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Времето за естествени човешки реакции от страна на членовете на Герб в Сандански изтече през май, юни, юли, че даже август. Листата Ви е редена в София. До колко е съществувала и е зачетена обратната връзка вътре в партията -Вие преценявате. Логично е последните действия на национално ниво да са били насочени за отваряне на Герб към РЗС, а не към Тотев. Ако дъщерята на Москов, пък и другите досегашни съветници от Герб са вън от списъка или най-малкото са пратени на неизбираеми позиции, това е по-добре от нищо. Нищо не е последно в Герб.


22 Септември 2015 07:17 | за Крум ТРЕНКОВ !!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

от с. Склаве - питай ??
Оставиха го Вихрен да открадне 30 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева не одеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот


22 Септември 2015 07:18 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Осъдиха кмета на Мелник Христо Ташев за документни престъпления. Председателят на Районния съд в Сандански Димитър Узунов наказа управника Ташев с пробация. По силата на присъдата Ташев няма право да заема кметския пост и друга обществена дейност. В продължение на 1 година и 6 месеца мелнишкият управник трябва да полага труд в полза на държавата и да се подписва ежедневно в кметството. Няма право да променя настоящия си адрес, посочен пред магистратите.
Христо Ташев призна в съдебната зала вина по пет образувани от прокуратурата наказателни дела. Съдът одобри сключеното преди това споразумение за по-леко наказание между Ташев и държавното обвинение, съобщиха за Дарик. Христо Ташев бе даден на съд за съставяне на документи с неистинско съдържание. Делата, водени срещу него, са по член 311 от Наказателния кодекс. По този текст законодателят предвижда до пет години затвор и лишаване от право да се заема държавна или обществена длъжност.
тоя си стои у кметството у Мелник


22 Септември 2015 07:20 | !!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

а областния управител !
съобщение от Костадин Върбанов Хаджигаев - Областен управител.
Със сигнал с наш вх. № 94С-00-25/14. 02. 2012 г., подаден от Стоян Стоянов, се изисква от Областния управител на Област Благоевград извършването на проверка относно Решение № 144/1992 г. и № 147/1992 г. на Общински съвет Сандански и участието на община Сандански в „Лев Бобър” ООД.
Сигнали със същите твърдения са подадени до Областния управител на област Благоевград с вх. № 94-АП-00-8/28. 09. 2009 г., с вх. № 94С-00-80/06. 04. 2009 г. и вх. № 94С-00-9/05. 02. 2010 г.
С оглед гореизложеното и на основание чл. 124, ал. 1 от АПК отказвам да разгледам така подадения сигнал, тъй като същият е подаден по въпрос, по който има решение на административния орган надлежно съобщено на лицето със съобщение с изх. № 94С-00-9 (1) /11. 02. 2010 г. С настоящият сигнал не се представят нови факти и обстоятелства поради което същият не следва да се разглежда.
така се откраднах 7 дка общинска земя !!


22 Септември 2015 08:18 | за МОСКОВ
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

Един достоен човек, който не се страхува да казва истината, такава каквато е. Браво д-р Москов вие сте човек с висок обществен морал.


22 Септември 2015 08:22 | симпатизант
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Това е времето на разпад в ГЕРБ навсякъде. На повече места общинските лидери не показаха характер и се продадоха. Жалко, много жалко. Но нали змаем ..... рибата замирисва от главата. Види му се края. Без да съм пророк зная какво ще се случи с ГЕРБ след време- като СДС, а дотогава тежко ни. Г-н Москов, стискам Ви ръка, за проявената смелост да кажете това, което е типично за повечето организации в ГЕРБ.


22 Септември 2015 08:28 | гражданин
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

За съжаление в Сандански нито има ГЕРБ, нито има достойни кандидати за кмет. Това не се ли вижда от централното ръководство на ГЕРБ Почти целия град не одобрява Кирил Котов, който не става за нищо, нека се върне да работи с баща си в семейния им бизнес. С тези действия ние гражданите променяме и отношението си към ГЕРБ, защото виждаме, че не се работи за хората, а за нечии интереси; Много, много жалко!!!


22 Септември 2015 08:29 | за г-н МОСКОВ
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

браво


22 Септември 2015 08:53 | Счетоводителя
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Местното управление на община Сандански е в пълно зацикляне. 12 год. все още сме на демонстрации ентусязъм и воля за реформи без никаква детализация какво представлява Реформа. Хора анализирайте тези пропуснати 12 години когато се прави анализ трябва да се отчитат резултатите видимите промени в количество и качество които 12 години в Сандански ЛИПСВАТ.


22 Септември 2015 09:01 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

излез със становище .....верно ли е това ???? що се криеш кат миш ? излез със становище !
вярвах ме у ГЕРБ, а Вие се оказахте същите мушенници


22 Септември 2015 09:03 | за г-н Счетоводителя
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Гласувай те !
с Преференции за Крум Тренков !


22 Септември 2015 09:32 | за г-н Москов
Оценка:
-13
 (
19
 гласа)

Поздравления за смелоста да разкриеш истината г-н Москов
БРАВО


22 Септември 2015 09:40 | Вън
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

За съжаление на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ в община Сандански, казаното от
г-н Москов е абсолютно вярно.
Поздравления за смелостта да каже истината. Има още хора, който са на ръба да разкажат още подробности за едноличното управление на Котеви и Сие.


22 Септември 2015 10:12 | Наблюдател
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Нали някой трябва да събира отпадъците, нормално РЗС събира отпадналите от всякъде. Москов обиколи шест партии и нормално изпадна до последнатата опция РЗС.


22 Септември 2015 10:33 | за Наблюдател
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

тоя път грешиш ! яко прав е МОСКОВ ! ПРАВ Е ..... виж какви смешни гербаджииски назначение са у поземлената ....и на други места, мълчи се за незаконните продажби на земеделски земи !?! защо ?!?


22 Септември 2015 10:39 | За Г-н Москов
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Москов е маскара. Цял живот изнудва магазинчетата за сирене и кренвирши. Дребна душа.


22 Септември 2015 10:52 | бай Иван от Катунци
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

15 години в политиката скандали и провокации от ЯЯ, димки, кьорфишеци, простотии..... ЗАТОВА ИЗПАДНА ОТ ВСЯКЪДЕ....


22 Септември 2015 11:04 | ЦИРК рзс
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Изпадналите от всякъде влизат в цирк РЗС с предимство!


22 Септември 2015 11:48 | Ива Николова
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Москов, първо кажи колко партии смени? Ако имаш достойнство и чест не е нужно да ходиш в РЗС/ там са изпадналите от всякъде/. Там нямаш никакво бъдеще.
Аз мисля, че най нужният и знаещ кмет е Живко Иванов и най достоен икономист пред тези Тотев, Котев, Яне Янев


22 Септември 2015 11:55 | ЯЯ
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Заедно с Радо джойнта имаме да научим децата на Сандански на мнооого интересни работи


22 Септември 2015 12:14 | РЗС
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Колко трябва да е изпаднал някой да дойде при нас? Закъсал човека, от всякъде сигнали, че рекетира магазините естествено при нас иде целата глупост. Хората ни питат да покажеме барем едно храстче засадено от агронома Яне, ама немаме. Имаме димки, кьорфишеци, пускавици, измишльотини и НИЩО за Сандански от 15 години в политиката.


22 Септември 2015 12:14 | за Ива Николова
Оценка:
-10
 (
10
 гласа)

права си най нужният и знаещ кмет е Живко Иванов и най достоен икономист пред тези Тотев, Котев, Яне Янев .....
но какво общо има истината с смената на партиите .... истината е, че Котев е заиграл со Тотев и това е ясно на всички, но Москов намери сили публично да го каже, а мотивите са си негова работа .
Що не излезеш с истинското си име ..... секи с неговите си страхове ...но за случая евала на МОСКОВ .....време беше ....някой да каже цара е гол..... защо не излезе Котев да каже ...за това Москов не е прав, крив, седнал, а мълчи ...


22 Септември 2015 12:16 | за РЗС
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

статията е за ГЕРБ ! който стои зад ТОТЕВ и прикрива неговите золуми ..


22 Септември 2015 12:19 | Ян Бибиян
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Нормално е един доказан политически труп да си дойде при мене. При мене зомбито се обявява за светец, дегенерата за гении, активист за дрога в училищата за граждански активист. При нас е лесно


22 Септември 2015 12:19 | Яне Янев
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Москов, ти си един нещастен ренегат.


22 Септември 2015 12:32 | Обикновен
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Стига говорите за ЯЯ и разни други кандидати. Аз съм истински гербаджия име боли че нашия кандидат не става за нищо. Мълчалив, безличен даже бездушен. Ама той явно не иска да се бори. Само грешка след грешка. Относно листата само стари муцуни доказали, че са неккадърни общинари и нови схемаджии. До Б. Б. моляте идвай и ги махай тия смешници.


22 Септември 2015 12:49 | за Обикновен
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Кирчо не става за нищо !! това е ясно - няма идеи, явно е зависим от ТОТЕВ, което го прави плах и несигурен ...
няма мнение - за продажбите на земеделски земи -които откъде и да ги погледнеш са незаконни
за радиоактивния водопровод в с. Кръстилци и т ..н ....
идеи никакви .....само един гол мерак за Кмет, бутан от централата у София !трагедия


22 Септември 2015 13:19 | Обикновен
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Ама гол мерак на гърба на партията. Тя да не му е собственост. Това че го избрахме за депутат ще му е за последно. И днес чета пак се прегръща с мравката и др. Станоев. Ама вместо да се държи като лидер на управляващата партия той се държи като лакей на другите. Направо съм потресен от този човек Киро Котев.


22 Септември 2015 13:22 | ?
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Кметът на града трябва да е мислеща, действуваща, предприемчива, активна, творяща, почтена и обичаща съгражданите си ЛИЧНОСТ. От изброените по-горе персони нито един не заслужава да управлява общината, защото най-лошото е невежа мижитурка да определя развитието на града и съдбата на местните хора.


22 Септември 2015 13:48 | за Обикновен
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

не се държи като лакей, той си е такъв ... грешка природна ....


22 Септември 2015 13:49 | Гергана
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Абе хора защо се хабите, целия град знае, че Москов го бие сачмата, къде да иде, ако не при свои:)))


22 Септември 2015 13:51 | за ?
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

има - г-н ЖИВКО ИВАНОВ !! да е участвал в някаква схема ?!?!?!


22 Септември 2015 13:54 | за Гергана
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

какво го бие си е негов проблем, но казва истината - Кирчо не става за Кмет, зависим е от ТОеВ !!


22 Септември 2015 14:01 | РЗС
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Ние сме доволни, от един освободен за корупция пенсионер като Москов, изкарваме мъченик, ха, ха, ха. Най-добрите димки и провокации са винаги при нас.


22 Септември 2015 14:04 | за РЗС
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

нещо пак бъркаш !
КИРЕ С ТИЯ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ НЯМА ДА СТИГНЕШ ДО НИКЪДЕ


22 Септември 2015 14:19 | Стоян
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Браво на Котев, изритал корумпираната откачалка, а къде да иде една откачалка, къде да иде муха, ако не при РЗС?


22 Септември 2015 14:22 | chlen na gerb
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Член съм на герб от време "оно" и не съм подозирал, че е имало такава задкулисна игра. Направо съм шокиран!


22 Септември 2015 14:30 | за Стоян
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Кирчо, трябва да излезе пред избирателите и да говори .....и отговори, много въпроси се събраха .....
а не чрез платени тролове .....


22 Септември 2015 14:33 | до chlen na gerb
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

сега разбра ....


22 Септември 2015 14:35 | Христо Николов
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Ако някой мисли, че Кирчо Котев е трябвало да държи корумпирания пенсионер, за да не иде в РЗС, изобщо не съм съм съгласен.


22 Септември 2015 14:37 | Сотир рзс
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

С димки до никъде не се стига шефе, язък....


22 Септември 2015 15:12 | Венци
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

За да станеш член на РЗС трябва да си сменил минимум 6 партии. С много усилия Москов изпълни този критерий и вече е горд член на тази организация.


22 Септември 2015 15:15 | до Христо Николов
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

темата е Кирчо Котев - това момче да не е нямо


22 Септември 2015 15:18 | до Венци
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

най - верните са и най тъпи !

питай Кирчо за незаконните продажби на земеделски земи - защо мълчи


22 Септември 2015 15:20 | до Сотир рзс
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Кирчо, трябва да излезе пред избирателите и да говори .....и отговори, много въпроси се събраха .....
а не чрез платени тролове ....


22 Септември 2015 15:43 | Нина
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Кажете г-н Москов как рекетирате хранителните магазини-кой с парче сирене, кой с кренвирши ....Безсрамник.


22 Септември 2015 16:01 | за Нина
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

темата е Кирчо Котев - това момче да не е нямо ?


22 Септември 2015 16:09 | Нина
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Аз не мога да кажа кой е ням, но виждам едни недостойни хора, които само "лаят"


22 Септември 2015 16:19 | Генчо
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Браво на троловете на РЗС -от 19. 35 до 22. 09 имат над 40 коментара. Много сте смешни


22 Септември 2015 16:20 | за Нина
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Кирчо трябва да излезе пред избирателите .....
Обидите към МОСКОВ ли наричате лаене ??.....
АКО е така права сте .....


22 Септември 2015 16:23 | за Генчо
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

това са гербаджийски тролове ..


22 Септември 2015 16:52 | Христо Николов
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Кирчо е трябвало да го изхвърли поне по три причини, от години целия град знае, че Москов стриже хората яко, второ Герб щеше да бъде атакуван ако тази скандална личност се появеше в листите, и трето да се завлечеш в листата на РЗС си е диагноза. От


22 Септември 2015 17:10 | за Христо Николов
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Кирчо да каже !
Кире, от камък да беше ти би проговорил


22 Септември 2015 17:18 | за ГЕРБ
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

нещо забравих те да атакувате управлението на ТОТЕВ, а се устремихте срещу РЗС .,те не са управлявали. .
Вашия Кирчо имаше функции в общинския съвет да контролира актовете на Кмета ТОТЕВ, на пример - незаконните продажби на земеделски земи, за които Кирето мълчи, Вашто КИРЕ !!!


22 Септември 2015 18:41 | Сотир рзс
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Хората ни питат всеки ден, защо 8 години поред съветниците на РЗС са гласували само за Тотев, интересуват се дали има връзка с тия 11000 декара на шефа по Пирин, записани на брат му и любимото шофьорче... Питат ни, дали шефа като е агроном има поне един храст засаден или само димки, простотии, интриги... Стари хори му викат, абе момче остай лошотиите, едно добро дело в тоя живот стори.... А нашия им вика, мълчи старо, какво са за мене милион лева субсидии, пари за семки са това за мене..


22 Септември 2015 22:36 | Бъни
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Шофьорче ке цепи рзс, така кажуваше леля Ванга




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар