Пред 800 жители на община Разлог ПП ГЕРБ в Благоевградска област закри предизборната си кампания

10 май 2013 17:58   12 коментара   21851 прочита


ПП ГЕРБ в Благоевградска област закри официално снощи предизборната си кампания с концерт в Разлог. Над 800 на Разлог препълниха голямата зала на читалището, за да се срещнат с кандидатите за народни представители на първата политическа сила.

„Правителството на Бойко Борисов доказа, че може да работи по европейските правила. Договорихме 32 млрд. лв., които ще се влеят в българска икономика, в малкия и среден бизнес, образованието, социалната сфера, за младежка заетост. Направихме много за България през този мандат, затова опонентите ни са толкова озлобени. Те нямат програми и идеи, преследват една единствена цел – дестабилизация на България, отклоняване от европейския й път и хаос. ГЕРБ няма да допусне това”, заяви областният координатор на партията и втора в листата Даниела Савеклиева. С викове „Победа” хората в залата посрещнаха думите й.

Кандидатът за депутат от Разлог Любен Татарски, който бе народен представител и в 41-вото Народно събрание призова съгражданите си отново да подкрепят ПП ГЕРБ и на предстоящите избори.

„Вашето присъствие и препълнената зала показват, че ПП ГЕРБ я има, че сме много, че сме силни и на 12 май ще победим. Вашето присъствие означава, че не слушате яростното говорене на нашите опоненти. В Разлог постигнатото от ГЕРБ през мандата се вижда – ремонтираната болница, училищата в общината. Всичко направено само в Разлог е един от малкото примери затова как управлява ГЕРБ. Един мандат обаче не е достатъчен, затова трябва отново да ни подкрепите”, обърна се Татарски към жителите на община Разлог.

”Имам две малки мечти – първата е след изборите на 12 май да имаме правителство на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов. И втората, община Гърмен да има кмет като кмета на Разлог Красимир Герчев, който е от ГЕРБ. Само ГЕРБ може да промени статуквото в общините със смесено население и хората там да заживеят без страх”, заяви пред пълната зала кандидат-депутатът от гърменското село Дъбница Асим Адемов и призова хората да гласуват на 12 май с номер 15 в интегралната бюлетина.

 


Още за: новини   ГЕРБ   кампания   Още от: Политика

Принтирай статия
12 коментара
10 Май 2013 18:13 | тамерланд
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

дано тия от герб никога да не откриват по вече предизборна кампания


10 Май 2013 18:54 | иде края
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Мутренският разговор в дома на Борисов. Проблемът не е само в лексикона. Отдавна се знае, че общуването на махленски-полугангстерски, кръчмарски език, е органична част от манталитета и стилистиката на бившия бодигард и топ-полицай. Не пошлостта на езика, а наглостта в изказа е онова, което ще накара мнозинството българи да загърбят бюлетината на ГЕРБ и нейния символ- Бойко Борисов.


10 Май 2013 19:04 | !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)



за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! да Ви се порадва ....




10 Май 2013 19:30 | аха-а
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Президентът на европейските десни Вилфред Мартенс неочаквано е променил програмата си и няма да присъства на закриването на предизборната кампания на ГЕРБ в старата столица Велико Търново тази вечер. Според обяснения на гербери, изникнали неочаквани ангажименти и Мартенс трябвало да отпътува по-рано от България. Източници на Faktor. bg твърдят, че шефът на ЕНП бил смутен от негативните настроения срещу ГЕРБ, които се прехвърляли и към европейската десница, която привидно трябвало да продължи да подкрепя Борисов. Днес гостът станал на два пъти свидетел на народната „любов” към ГЕРБ


10 Май 2013 22:11 | НАГЛИ ГЕРБЕРОЛИЗЦИ
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЗВАТ ИЗОБЩО ПРЕД НАРОДА И ДА ГОВОРЯТ ТЕЗИ ЛЪЖИ. ТО НЕ ГИ ЗАМЕРЯХАС ЯЙЦА, ТО НЕ БЯХА ПСУВНИ, А ТЕ ПАК ИМАТ НАГЛОСТТА ДА СИ ПОКАЗВАТ ПРОДАЖНИТЕ ТЪПИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ФИЗИОНОМИИ. ДОКАРАХА ХОРАТА ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ ОТ МИЗЕРИЯ И ПАК ИМАТ НАГЛОСТТА ДА ЛЪЖАТ. СПАСЕНИЕТО Е САМО ЕДНО, РАЗСЛЕДВАНЕ И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ.


10 Май 2013 22:12 | ТАЧЕР
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

тОЗИ НА ПЪРВИЯ РЕД НЕ БЕШЕ ЛИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС РАЗЛОГ, А СЛЕД ТОВА КМЕТ ОТ СДС И ПАТРИОТИЧЕН СЪЮЗ, СЕГА ОТ ГЕРБ ЛИ Е, О БОЖЕ АМИ СЕГА КАТО НЕ ГО ИЗБЕРАТ ОТ КОИ ЩЕ Е, АМА ТОЙ СИГУРНО НА МЛАДИНИ Е БИЛ И КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР, ТАКА СИ РАЗСЪЖДАВАМ, ЗАЩОТО ГО СЪЖАЛЯВАМ, А ПЪК ТОЙ ИМА ОЧИ ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ХОРАТА. НО НИЩО НЕНАКАЗАНО НЯМА ТОЙ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТОВА. ХАЙДЕ ЛЕКА И НА 12 МАЙ ИМ БИЙТЕ ШУТА ПЪК ТЕ НЕКА СИ ГОВОРЯТ, ЧЕ НЕМА КОЙ ДА ГИ БИЕ.


10 Май 2013 22:35 | коко
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

На12 май ще гласуваме за ГЕРБ, толкова е просто!


10 Май 2013 22:37 | лени
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Разбира се, че за ГЕРБ. Това е логично и правилно!


10 Май 2013 22:57 | съучастие
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Тези, които ще гласуват за герб ( без значение дали го разбират или не), са хора, които си затварят очите пред явни закононарушения, подигравка с демокрацията и издевателства не просто над политическите или бизнес опонентите, но и над всеки невинен български гражданин. Изборът на 12-и не е просто между различните партии, а е между това в каква държава искаме да живеем - в модерна и европейска, в която цари върховенство на закона или в бедна, малограмотна и нискокултурна страна с балканско-ориенталски уговорки и табиети, вместо спазване на правилата.


10 Май 2013 23:00 | кво
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Я да видим какви проблеми реши ГЕРБ и лично Борисов в последните четири години:
- прекрати митническата проверка на Мишо Бирата;
- уреди Вучката да работи на митницата, за да може да рита мачле с премиера;
- подслушва министри, президент, прокурори и т. н. (при това сам Бойко си го казва - вижте интервюто му при Росен Петров!);
- предостави правителствения самолет на аматьорския футболен клуб, в който рита топка самият премиер;

- развали отношенията ни с Русия, Запада и САЩ до такава степен, че макар да се срещат с него (няма как - премиер е), щатските институции да отказват да работят по сериозни проблеми с българските си колеги.

- и т. н., и т. н., и т. н. списъкът вероятно има край, но едва ли е по силите ни да стигнем до него.
И накрая - не, не съм забравил за "магистралите" и "метрото". Но си давам сметка, че който и да беше премиер - магистрали и метро пак щяха да се строят. Те се строяха и по времето на Станишев, и по времето на Симеон, и по времето на Костов,


13 Май 2013 06:42 | до разложени
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

разложани, че сте лоши хора се знае, но освен това прости и тъпи. та първа е вашта. ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ БАБУГЕРИ ЦЯЛ ЖИВОТ


13 Май 2013 10:43 | razlogenin
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

е брее, горниа нема да ти се обида от истината, ооооо. ако любо иде депутат, че спаси него си от разследването. и кее само толко годин изработова селянето и в града да го спасяват. евала му. ама ме е яд оти си прав. а на здраве.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар