Правила и план за работа приеха на областно заседание социалистите в Благоевградско

02 септември 2012 12:27   10 коментара   14501 прочита
Лидерът Емил Костадинов и общ. съветник Асен Балабанов
Лидерът Емил Костадинов и общ. съветник Асен Балабанов


Лидерът Емил Костадинов и общ. съветник Асен Балабанов

Утвърдено е и 16-членно Изпълнително бюро с конкретни отговорности и териториални ангажименти за осъществяване на разбирането за колективно ръководство на областната организация, съобщиха за Дарик от партийния пресцентър.

За заместници на Емил Костадинов социалистите избраха общинските лидери д-р Владимир Пандев, Тодор Радулов от Гоце Делчев и лидерът на червените в Петрич Димитър Капитанов.

В състава на новото областно ръководство на БСП влизат още кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, Йорданка Слатинска, председателят на БСП Разлог Емил Колевичин, лидерът на социалистите в Банско Костадин Дурчов, Юлия Янчева - председател на БСП в Симитли, партийният лидер в Сатовча, Никола Малаков от Гърмен, Венцеслав Кожухаров от Благоевград.

За осъществяване на постоянни контакти и оказване на помощ на местните партийни органи и организации, членовете на Изпълнителното бюро на Областния съвет на БСП-Благоевград се разпределят по общини по предложение на председателя на партията.
През септември ще бъде структуриран и Областен предизборен щаб.

Сред важните задачи, които си поставя Областният съвет в последните месеци на годината, са отчети за работата и проведени регионални срещи и работата по предстоящите парламентарни избори на Движението на ветераните в БСП с отгворник Венцеслав Кожухаров, Движението на жените за паритет и солидарност в БСП, с председател д-р Екатерина Чакалска, и на МО на БСП с председател Владимир Иванов.

източник: dariknews.bg

10 коментара
02 Септември 2012 12:32 | КОМ!
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Другари, пак не дадохте път на младите - нямате нито един млад в тия ръководства!!!!! Кога? Като ги направите като вас ли? И им утепате всеко желание нещода променнят. . . .


02 Септември 2012 13:57 | ЧЕРВЕНА БАБУШКЕРА
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Хайде, скрийте се в миша дупка и повече не излизайте оттам, червено-сиви дърти мишоци и плъшоци. Вашата идеология е една утопия, която донесе само вреда на хората и погуби душите им. Желязната завеса и липсата на свобода на словото и духа ни унищожиха тлотално. За пример ни сочехте Павел Корчагин, предал баща си в името на партията, Митко Палаузов, доносниците и т. н. Бог за вас беше табу, слухтехте и клеветехте хората, посещаващи храма. Крайно време е да изчезнете от политическата сцена во веки веков. Бог да прости истинските комунисти, починали заради една неосъществена идея. Вие от вчера и днес сте само едни лапачи и нагаждачи.


02 Септември 2012 14:31 | очевидец
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Този другар не го ли линчувахме в петък на областен съвет и сега има наглостта да се пъчи е те това е или наглост или раздвоение на личността


02 Септември 2012 15:39 | за г- жа Нинова
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

сечта продължава ! по случая нищо не се прави !!

Изсечената над Поленица 16 дка гора - предмет на парламентарен контрол

Питането към министъра на земеделието е поставено от Корнелия Нинова

Депутатът от БСП Корнелия Нинова е внесла в деловодството на Парламента питане до министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов относно изсичането на 55-годишна 16 дка борови гори на хълм до село Поленица.

Министър Найденов ще информира по темата депутатите в началото семтември, веднага щом приключи парламентарната ваканция.


02 Септември 2012 18:30 | Гражданин
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Ех, смешници... Емо с тоя ли тъпунгер-гейче Асенчо ли си ходите сириозно???
Серго, че Ви го тури и на двамката!!!


02 Септември 2012 19:40 | Пърле Магарково
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Леле що сте ми мазни, чак капе лой от ухилените ви физиомутри!


02 Септември 2012 20:20 | Гара Пирин
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Много добър избор на Емо Костадинов. Силни личности и силни характери има в това изпълнително бюро. Креативно и интелигентно е подбирал Емо Костадинов, избрал е неговият опонент Радулов за негов заместник, това говори красноречиво какъв политик и човек е областния председател. Успехи ще има това ръководство, разберете го това озверели от злоба хейтъри.


02 Септември 2012 21:26 | до гара пирин
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Хеййй, гара пирин?! Защо така жестоко си дерайлирал ?Язък ти за гарата, оставаш сам на перона с раздрънкания си дърт локомотив. Ха-ха-ха, за тези от червената боя, затри се тя, вашата столетница?!


03 Септември 2012 08:03 | иВО
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

еМЧО, еМЧО, накъде си тръгнал? Искаш депутат да ставаш, ама няма да го бъде! Мазна муцуно! Всички са некадърници и те очаква пълен крах!!! До скоро!


03 Септември 2012 08:06 | +++
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

СМЯХ! Гледаме поредната комедия с мистър/по-точно мисис/БИН!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар