Пратеникът на Ив. Костов - П. Москов, обвини в Разлог: Регионалните водачи на ГЕРБ направиха изборите по маниера на ДПС - с феодална зависимост, репресия и сплашване

16 декември 2009 00:18   29 коментара   36533 прочита
Петър Москов /крайният отляво/ обвини в Разлог местната структура на ГЕРБ в пренатягане по време на изборите
Петър Москов /крайният отляво/ обвини в Разлог местната структура на ГЕРБ в пренатягане по време на изборите


Петър Москов /крайният отляво/ обвини в Разлог местната структура на ГЕРБ в пренатягане по време на изборите

Столичният гост разкри неизвестен факт: След крясъци по телефона премиерът Б. Борисов лично изхвърлил проверяващите от ДВСК два дни преди балотажа

Това, което се случи на изборите в Разлог, е ни повече, ни по-малко опит на местната и регионалната структура на ГЕРБ да въведе в действие добре изпитаните и примамливи схеми на ДПС за печелене на избори - с феодална зависимост, с репресия, сплашване на хората, обяви вчера в Разлог съпредседателят на предизборния щаб на Синята коалиция и член на националното ръководство на ДСБ Петър Москов. Той поясни, че такава е общата оценка за случилото се и на СДС, и на ДСБ.

Ако това е новият начин за правене на политика, съжалявам, но той по нищо не се различава от това, което правеха ДПС и БСП през последните години. Ние не стоим зад това, нещо повече, централното ръководство на ГЕРБ не стои и не може да стои зад случилото се в Разлог. Очакваме в следващите дни официално изявление на централното ръководство на партията на Бойко Борисов за всичките нарушения на кметските избори в Разлог, които ние сме изложили и пред Административен съд при обжалване на резултатите и които по странен начин са потвърдени в едно открито писмо на регионалната организация на ГЕРБ тук, което ми се струва, че не е писано много на трезво, каза още Москов.

Той оповести, че министър-председателят Бойко Борисов два дена преди балотажа разпоредил буквално с крясъци инспекторите на ДВСК да излязат от общината и да отложат проверките за след изборите. За жалост на следващия ден в общината проверка започна друга държавна структура, поканена от регионалната организация на ГЕРБ, т.е. видно е, че местните активисти на партията на Бойко Борисов са превишили правомощията си и някой от тях трябва да понесе отговорността за случилото се в Разлог, каза Москов.


Още за: П. Москов   избори   Разлог   Още от: Политика

Принтирай статия
29 коментара
16 Декември 2009 09:24 | до ДСБ
Оценка:
31
 (
69
 гласа)

Къде беше П.Москов преди официалната кампания и преди първия тур на изборите да види с какви "почтени" методи си служеха Дункин и хората му? На ДСБ-арите не им отърваше по време на изборите да се мяркат в Разлог, защото беше голям гаф издигането кандидатурата на агента Дункин за кмет! Смешни и жалки са декларациите им след загубата...Дето се вика "по тъпан...сватба". Ако са искали да покажат някаква позиция, да бяха дошли преди изборите и официално да подкрепят СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА ГОЛЯМА КОАЛИЦИЯ, застанала зад АГЕНТА Дункин!


16 Декември 2009 09:45 | Разлог
Оценка:
-7
 (
31
 гласа)

Прав си, къде бяха всички тогава, когато г-н Дункин и сие ходеха от къща на къща да агитират и да заплашват хората, че ще останат без работа ако гласуват за ГЕРБ. Къде бяха, когато същия носеше бутчета в дома за стари хора и открито агитираше за измисления "Патриотичен съюз". С техните камъни по техните глави, защо им е чудно как нещата могат да се обърнат, ами разбира се че в ГЕРБ не са събрани случайни хора, това са хора с авторитет, които преди първия турси мислеха, че с идеалистични методи както досега ще победят и в тези избори, но уви! Господата от ПС показаха тогава как трябва да се действа - със обяснения от служители защо са присъствали на събрания на ГЕРБ, със снимкови материали и заплахи, с цялата си административна мощ като ВРИД Кмет и избирателни списъци, които изнесоха, със бюлетини и пари от нашия джоб за една мръсна кампания. Много още има, но вече дотегнахме на хората! АГЕНТ ВАСИЛЕВ - един съвет - стегни се и си иди с мир, че дунята няма да ти стигне да се скриеш!


16 Декември 2009 10:22 | РАЗЛОГ
Оценка:
-43
 (
63
 гласа)

КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШАТ ТИЯ ХОРА ПРОСТО ДА СЕ ПОТРЕСЕШ! КОКАЛА УВАЖАЕМИ ГОСПОДА НЕ ЩЕ ДА ГО ПУСНЕ ГОСПОДИН ТАТАРСКИ ,ЗАТОВА СИ НАЗНАЧИ КМЕТСКИ НАМЕСТНИК В ЛИЦЕТО НА ГОСПОДИН ГЕРЧЕВ.НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА НА ГЛЕДАТЕ ФИЗИОНОМИЯТА НА ВЕЧНИЯ И НЕСМЕНЯЕМ КМЕТ ,КОЙТО ЗА ДА СИ ЗАПАЗИ ПОЛОЖЕНИЕТО ОТИДЕ ПРИ ГЕРБ.ТОВА НЕ ВИ ЛИ ОТВРАЩАВА?НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНАХА НЕПРЕКЪСНАТИТЕ МУ ВНУШЕНИЯ, ЧЕ АКО НЕ Е ТОЙ ГРАДА ЕДВА ЛИ НЕ ЩЕ ЗАГИНЕ И НЯМА ДА СТАНЕ "КУЛИНОТО".ТОВА ВЕЧЕ ГО СЛУШАМЕ ГОДИНИ НАРЕД.НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ НА ПЪРВИЯ ТУР ХОРАТА ГЛАСУВАХА "АНТИ" ТАТАРСКИ И ТОВА БЕШЕ РЕАЛНИЯ И ЛЕГИТИМЕН ВОТ.ЗА ТОВА КОЕТО СТАНА НА ВТОРИЯ ТУР ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАМЕ ВСИЧКИ И ДА СИ ПОСИПЕМ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ,А НЕ ДА ИМАМЕ НАХАЛСТВОТО ДА ГОВОРИМ.С ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ НА ИЗБОРИ ?САМО ТОВА Е ПЪЛЕН СРАМ И ПОЗОР ,А ЗА ДРУГОТО НЕ ИЗКАМ И ДА ГОВОРЯ ТО Е ПРОСТО ПЪЛЕН ПОТРЕС.ПРОГЛЕДНЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ГРАЖДАНИ НА РАЗЛОГ!


16 Декември 2009 10:28 | до всички
Оценка:
-46
 (
76
 гласа)

Кои са бе хората с авторитет от "ГЕРБ"?-лидерката им ли? - докторката,"алвата"ли? и всички около тях?Явно не познавате добре хората в Разлог.Най-големият политик в града е Радко Тумбев и най-интелигентният директор на училище е Георги Тренчев.Община Разлог само губи ,когато такива хора не се оценяват.Не си позволявайте повече да пишете по адрес на ДСБ и СДС-защото сте смешни!


16 Декември 2009 10:41 | един негласувал
Оценка:
32
 (
54
 гласа)

За Тренчев да, ама за Тумбев- леле леле, господ да ни пази!!!!!! Че се гласува против Татарски, това беше ясно, но защо закачате ГЕРБ бе господа от Патриотичен съюз( измислен), дали Герчев ще слуша Татарски - незнам, но ако бяхте спечелили Вие господа- задължително! Умрехте от мъка, че ви изигра човека, който ви създаде и ви остави да си правите каквото искате 3 месеца. Боли нали! И нас ни боли, мизеруваме заради вас, заради вашите неосъществени амбиции. Ще ви се невиди на всичките "политици" разложки- само се ядете та нищо, оставете ни вече намира, било, каквото било. Ясное - Герчев е кмет, а вие се гответе за следващите, че ако продължавате така - никой няма да е с вас. Т.е. ЖороБележков, Бл.Цуцуманов -да - все мастити бизнесмени- няма що.


16 Декември 2009 11:27 | Simone
Оценка:
-4
 (
28
 гласа)

Драги "политици" от т.нар. "Патриотичен съюз" за Разлог,
Няма ли най после да се примирите,че изгубихте изборите и да престанете с глупавите си медиини изяви! На хората вече не сте им интересни!!! Що за глупости са написани в статията по-горе!!??? Регионалната организация на ГЕРБ била "ПОКАНИЛА друга държавна структура'' да започне проверки.Вие чувате ли се какво говорите?? Как така някой си ще "покани" държавна структура на проверки? Това да не е сватба или рожден ден?! Разберете! В тази държава има определена законова процедура,по която се извършват тези проверки! И това което пишете са пълни глупости! И какъв е този политически труп П.Москов, който сте поканили да защитава тезата ви? Говори глупости! Искам да подчертая, че Областното и националното ръководство на ГЕРБ през цялото време подкрепяха Общинската организация и както видяхте, колкото и да не ви се иска НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО СПЕЧЕЛИХА!
Престанете с глупостите и започнете да работите за благото на Разлог! Но явно не искате!


16 Декември 2009 11:38 | РАЗЛОГ
Оценка:
-35
 (
57
 гласа)

КОЕ Е ПЪРВИЧНО ?КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО?ТАТАРСКИ ЛИ СЪЗДАДЕ СДС ИЛИ СДС ТАТАРСКИ? БОЖЕ ГОСПОДИ!ТИЯ ХОРА СЪВСЕМ ИЗПУШИХА ОТ ПРОСТОТИЯ!.А МАСТИТИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ОТ ГЕРБ?-КРУМ ТИМЕВ ИЛИ МИТКО КОПАНАРОВ ИЛИ ЕМИЛ БОЖАНОВ? ЗА ГОСПОДАТА ОТ БАЛКАНСТРОЙ ДА НЕ ГОВОРИМ,НЕ СА ПЛАЩАЛИ ЗАПЛАТИ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ,А ДАЖЕ ГИ ЗАПЛАШВАТ С УВОЛНЕНИЕ.ВСИЧКИ СА УМРЕЛИ ОГ ГЛАД И СА СЕ НАРЕДИЛИ НА ОПАШКА ПРЕД ГЕРБ ДА ИМ ПАДНЕ ПОНЕ ЕДНА ТРОШИЧКА В УСТАТА.АМА ИМА ДА ЧАКАТ.ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ ,ПАК ВИ ИЗЛЪГА ГОСПОДИН ТАТАРСКИ И МНОГО БЪРЗО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ. СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ПАК ЗАПЛАШВАЙТЕ ХОРАТА И ГИ ТЕРОРИЗИРАЙТЕ.


16 Декември 2009 11:50 | левски
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

ее пак ли ви наляха масло в огъня! почна се пак великото плюене!


16 Декември 2009 12:08 | Mustafa Ibrahim
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Ама много сте смешни, бе хора ... Община Разлог много отдавна се командва от "Балканстрой" АД и СИБ. Общината е перспективна, много пари са наети, има още да се наливат. Как бате Боко ще допусне друг човек за кмет? Татарски си получи повишението.
Защо инж. Азис - кмет на Петрич - не бе допуснат от Боко до депутат ? Общината е БЕЗПЕРСПЕКТИВНА и Боко няма интереси в нея. А инж. Азис толкова свирки му направи - пълна програма.


16 Декември 2009 14:03 | До Патриотичен съюз
Оценка:
42
 (
58
 гласа)

Стига вече.Стига вече раздухване.Какво показвате.От всичкото това нещо губи Разлог.
Това ДСБ начело с агент Василев в истинският смисъл на думата , а не кухо досие съсипа и СДС и другите партии.Аз винаги съм гласувал за синята идея и съжалявам заради тия хора и по-специално от ДСБ. Какъв е тоя Москов, и защо сега се появява.Ами той снощи по-телевизията гледаше като дрогиран.Къде е Костов? Защо той не излезне офицялно да защити агент Василев.Защо не дойде в Разлог.Какво правим? Продължаваме да съсипваме града.Вие не мислите за обикновенните хора.Е гадно е когато човек изгуби властта.Не може винаги да си на върха и с това трябва да се примирите.Каквото и да правите шепа хора около Вас Ви защитават и Ви подстрекават.Обикновенният народ е потресен от Вас.До-кога ще продължавате и какво показвате.Синьо-червени комунисти.Стига вече...


16 Декември 2009 14:12 | един негласувал
Оценка:
47
 (
65
 гласа)

ДО РАЗЛОГ
И все пак чакат да падне трошичка за да създадат работа на хората, не забравяйте че толкова години се изхранвахме благодарение на тези хора и пак ще трабва на тях да разчитаме.Никоя ли фирма в България не е закъснявала с парите и не е изплащала заплати месеци та и година - една камара. А ние благодарение на тези фирми живяхме царски 3-4 години , взимаха се заплати на месец колкото дохода на един средно статистически българин за една година . Продадохме земя, изпукахме парите за джипове и изолации, направихме се "господин за един ден" и сега пак нищо. Еми така е бай Ганьо си е бай Ганьо/нямям впредвид Крайновия де/.Така че на тези фирми, а не на Чюс разчитаме да работим и да живеем горе-долу добре. Ами пък като не плащат фирмите- да напуснат хората бе, има достатъчно безработни, които ще отидем там. Ще чакаме даже и година ако трябва за заплата. Пак ще имаме някаква надежда. Големите играчи са си големи играчи - това е живота!!!!!!! Успех Краси-следващия път ще гласувамзатеб


16 Декември 2009 14:15 | До до всички
Оценка:
46
 (
70
 гласа)

Кои са бе хората с авторитет от "Патриотичен съюз"?-Кой бе "Агент Василев ли"? - докторката Георгиев ли, Радко Тумбев ли посочете ми кой и всички около тях?Явно не познавате добре хората в Разлог.Най-големият политик в града е Любен Татарски. И той го е доказал.Община Разлог само губи ,когато такива хора не се оценяват.А това за агент Василев е вярно , че от ходил от къща на къща да агитира да гласуват за него включително и обаждания по телефона.Да попитам аз , защо като на първия тур за изборите бюлетините бяха по-прозрачни, тогава мълчахме защото спечелихме изборите, а сега вием...Ей хора стига вече.Престанете.Ставате смешни и грешни


16 Декември 2009 14:21 | До........
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Характерна черта на българина.Винаги да гледа в канчето на другия.Какво бе го плето този Балканстрой .Ако не е и в момента той в Разложка общена ще има двойно безработни.
Гледате , че сме в икономическа криза.Все ще се намери начин хората да си дъдът заплатите.На който не му изнася да напуска да си намери друга работа.Или ние само можем да плюем и да правим сметка на другия.Докато не си изкореним този манталитет ние никога няма да се оправим в тази държава


16 Декември 2009 14:26 | Ботев
Оценка:
62
 (
78
 гласа)

Драги сънародници Иван Костов се изживява като Месия и Сив Кардинал, той не може да слезе при простолюдието, сиреч при теб бедни народе, а праща този шмъркалник Москов. Уважаеми Разложани, недейте да хапете ръката която Ви храни ? Познавам лично Любен Татарски и мога да ви кажа, че направи изключително много за Разлог!?! Бяхте много, много по назад от Банско, но я се огледайте сега? Използвайте ги правилно и рационално Л.Татарски и новият кмет Герчев и направете от град Разлог, Райска градина и красив туристически център! Г-н Татарски моля Ви да погледнете и малко ро надолу по коритото на Места и да ударите по масата и да въведете ред!Структурите на ГЕРБ в и около Г.Делчев ще си извадят очите кой да води бащина дружина???Информирайте Премиера и здрава честка!Не забравяйте да го информирате за голямата Далавера на директора на ДДС "Дикчан", който закупи обратно от функционер на ДПС дърводелски цех от 85 за 350 000 лева!!! Редно е да му се търси отговорност и да бъде сменен с по читав!!!


16 Декември 2009 14:49 | разлог
Оценка:
-49
 (
67
 гласа)

кога пък вече толкова заобичахте и герчев и татарски граждани на град разлог.сега нали дункин изгуби дай да го плюем и него и сдс.не знам дали дункин е ходил от къща на къща, но за герб със сигурност знам ,че са ходили по селата от къща на къща и открито са заплашвали хората.всичките репресии и натиск бяха от страна на герб и не извъртайте сега фактите или получихте вече пълна амнезия.не мисля ,че за това трябва да престане да се говори,напротив трябва да се говори все повече и повечи, за да не се повтори пак след две години ,иначе пак ще слушаме как ще стане "КУЛИНОТО".а за робските душици-работници от Балканстрой нека чакат пари и нареждания за кой да гласуват.


16 Декември 2009 15:53 | до разлог
Оценка:
52
 (
72
 гласа)

Предствете си само, че има хора в Разлог, които уважават и ценят това, което Татарски е направил за града, а от Герчев очакват също много! Кажете поне едно нещо, което да е направил Дункин или някой от хората, които стоят зад него за Разлог? Само успяха всички да се уредят кой с работа, друг с други благинки /да не изброяваме какви!!!/. Отричате всичко свършено до сега, само защото не сте го свършили вие. От вас никога не сме очаквали нещо градивно и добро! Айде, захващайте се за работата си, стига сте се развявали по медиите! Омръзна ни да ви гледаме и да слушаме празнодумието ви...


16 Декември 2009 16:01 | разлог
Оценка:
-34
 (
48
 гласа)

като чета разбирам ,че нищо не се е променило в разлог.много жалко! защото за просперитета и развитието на една Община не се съди по това,че си забогатял от продажбата на дядовата ти нива,нито от това ,че се строят кооперации и хотели.Вие сами се убеждавате ,че това е така,строителството няма да е вечно.това не може да е поминъка на населението.строителните босове си правят тяхната далавери и не мислят за вас ,разберете го,затова не ги защитавайте.


16 Декември 2009 16:38 | лично убеждавана
Оценка:
20
 (
42
 гласа)

Сега вече имам смелостта да пиша какво ми сториха "добрите" хора от Патриотичен съюз. Работя на общинска работа и лично бях привикана от г-н Дункин, Тренчев, крънчев и Тумбев за да ми се даде да разбера, че ако не гласувам за тях аз, близките ми и даже една приятелка, която кандидатстваше да стане член на ГЕРБ ще останем на улицата ако не си опечем акъла. Иска ми се да кажа на всички, които си мълчат, а са били заплашвани от тях- не се страхувайте да го кажете открито, никой вече не може нищо да ви направи. Аз не съм привърженичка на ГЕРБ, политически съм необвързана, но сега като гледам как се опорочават нещата и всичко, което те са правили го приписват на хората от ГЕРБ, ми се иска да бъда част от екипа на д-р Копанарова, защото това са хора, които мислят трезво за живота и работят за доброто на нас. Никой от тях не е тръгнал да търси лична изгода, никой не иска постове и служби, за разлика от всички останали "демократи"- изтрепаха се да не изпуснат изгодата.


16 Декември 2009 18:08 | 5555
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

Тия хора дето пишат тука да не си са загубили акъла.Вземете се в ръце бе ХОРА.Не виждате ли че които и да дойде на власт за нас е едно и също.Даже от ден на ден положението става по трагично , а ние сме тръгнали да защитаваме тоя и другия.Те ще си седнат заедно и пак ще се разберат кой какво да заграби и ние обикновените хора какво ще правим.Май заплахи е имало и от двете страни-това вече е ясно.Не трябва да гласува народа та да ги видим тогава какво ще прават.Но живота е такъв,какво да се прави.Както е казал някои умник за разлика от днешните управляващи- Кервана си върви а кучето си лае и нема кой да го чуе.Това е деистеителноста в България.


16 Декември 2009 18:10 | БОТЕВ до Разлог
Оценка:
3
 (
37
 гласа)

Разлог, като гледам във форума ти май си Агент-Василев ??? Много те боли и сърби за изпуснатите благинки??? Дори и да се управлява община Разлог от "Балканстрой" , а това не е така огледай се какво е направено през мандатите на Бившия кмет и настоящ Депутат в Общината??? Това не може да се скрие. Лично съм виждал Л.Татарски да хлопа на "затворени" врати и да проси пари за да оправи магистрални водопроводи, отходна канализация пътища и др. инфраструктура, за да може инвеститорите да дойдат и да развиват туризма??? Да не Ви говоря за газопровода от Симитли до Разлог и Банско, който ще струва много пари. Но г-н Татарски не се спря? Да Ви говоря ли за Регионалното депо, управляваха други партии, при които без рушвети не минава нищо??? А ти Разлог, плачеш като вдовица???Боли когато паднеш от високо.Г-н Татарски, човек го посрещат по дрехите и го изпращат по ума! Бъдещите дела ще покажат на тези самозванци, че не са прави. Аз съм за и Ви подкрепям ! Правдата ще победи !


16 Декември 2009 18:48 | до всички
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

ИСТИНАТА ЗА ВАШАТА ,,ПОБЕДА ,, ВИ ЗАБОЛЯ НАЛИ?!
А ТЯ Е:ТЕРОР , ЗАПЛАХА ,УВОЛНЕНИЯ,РЕПРЕСИИ!!!
ТОВА ЛИ ВИ ЧЕСТНАТА КАМПАНИЯ , ГОСПОДА ОТ ГЕРБ?
ИМА ЕДНА ИСТИНА , А ТЯ Е ЧЕ ВЛАСТ ПОСТИГНАТА С РЕПРЕСИИ И УНИЖЕНИЯ Е
ПОЗОРНА ЗА ВСЕКИ СВОБОДОМИСЛЕЩ ЧОВЕК!
ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ! ПОМНИ СЕ ЗАВИНАГИ!!!
ЧЕСТНИ И ПОЧТЕННИ ЛИ СА ХОРАТА , ЗАСТАНАЛИ ЗАД ТОВА???КОЙ НЕ ИСКА ДА ПУСНЕ КОКАЛА НА ВСЯКА ЦЕНА??? ТОВА СИ ЛИЧИ !!!


16 Декември 2009 20:44 | АЗ СЪМ
Оценка:
7
 (
21
 гласа)


ТОВА СИ Е ТО БЪЛГАРИНА ,ХУБАВО СЕ ГОВОРИ САМО ЗА ТОЗИ,КОЙТО Е НА ВЛАСТ ЗА ДРУГИЯ САМО ПОМИЯ .ХООРААА Я ВИЖТЕ КАКВИ БЯХА ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ ПО-ВРЕМЕ НА ИЗБОРТЕ И КАКВИ СА СЕГА ЛАСКАЙТЕ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ТАКА ТРЯБВА БАЙ ГАНЪ0.
КАКВОТО И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПИШЕТЕ ИСТИНАТА Я ЗНАЕ РАЗЛОГ ПОБЕДИ СТРАХА,ЗАПЛАХИТЕ,МУТРИТЕ,СИЛАТА.ТОВА ЛИ Е ВАШАТА ПОБЕДА МЕСТНА СТРУКТУРО НА ГЕРБ СКРИИТЕ СЕ ЗАЩОТО Е СРАМНО, ЧЕ СТЕ НАШИ СЪГРАЖДАНИ И ТИ СЪЩО" УЧИТЕЛЮ "ДЪРПАТОВ
ЖАЛКО ,ЧЕ УПОТРЕБИХТЕ ГЕРЧЕВ


16 Декември 2009 22:30 | Аман бе -част 1
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Нова година,
С Нов Кмет!
Елхата свети, пръска искрици
А под нея селските кметици
Четирите познати хубавици
Стъпват кротко по терлици.
Годлевецо с кутробане
Деби „Дядо Мраз” да хване.
Да му бутне той рушвет
За новогодишния късмет.
Търгове в пликове да печели
От чувала право тях да цели.
Сняг се сипе пухкав бял
Ицо пак е посинял.
Радко е зачервил бузи
Яд го е на власт са друзи.
А Агенто Благо рече:
“Кандидат за пръв чауш съм вече”
Пред американското посолство ще чакам
Посланнико с дненовица да сурвакам.
В Бага Mери наздравици вдигат,
Бизнесмени си намигат.
Тимевия обещава
Насред зима сладолед да се продава.


16 Декември 2009 22:31 | Аман бе -част 2
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Сини джуджета си търсят късмета
и се навъртат около Кмета
сбъркали бяха пътя в гората
прошка искат от депутата.
Бачеваската снежанка
се оказа голяма калпазанка
в синьо тя се издокара
с Дядо мраз се изпокара.
Таз позната компания
Втресе я изборна мания
Покачи висока температура
Заболя я цялата мускулатура.
Симптоми на свински грип разви
Избирателите си тя зарази.
Бюлетини в съда броиха
Но и там не пробиха


16 Декември 2009 22:32 | Аман бе -част 3
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Знамена, шалчета и плакати
Големи харчове, Ега ти
Синджирчета златни,
Телевизори безплатни.
Черпавки, гощавки, седенки
Пари похарчени като семки.
Тонове изпита ракия,
Бравос да им е ерлия!
Фоерверки, заря разхвърча се
От време на избори тя поръча се.
Добре, че напразно не се похарчи,
Че зян е парата в небе да хвърчи.
Новата година наближава
Нов Кмет ни управлява.


17 Декември 2009 07:28 | н.г.
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

ИДЕ СТАРЧЕВАТА.....
Пръв чауш този път на всички махали , ще е Л.Татарски .
Мощно ще бъде подкрепян от незаменимата чаушка- докторката.
Само ще ги гледа безмълвно г-н Герчев. На хорото ще има мощно присъствие от ДВСКА ,РИОКОЗ и всички държавни институции . А народа жално и жалко ще поглежда !
Хайде весело!


17 Декември 2009 10:13 | замислена
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

който твърди че победата не е заслужена а е с терор значи е гаден депесар и само завижда. егати бозите са писали някои. ама не погледнат че ахмед доган ни окраде държавата и хората гласуват за по-добро развитие и затва гласуват за тези лидери които ше им помогнат


17 Декември 2009 17:40 | Xela
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Стига сте плюли. Запретвайте ръкавите и всички на работа.


17 Декември 2009 20:11 | URSA MAJOR
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Ами какво могат да кажат господата от ДСБ? Да не очаквате да кажат - нашият кандидат беше по-малко кадърен и по - малко уважаван, на всичко отгоре беше ченге.
Какво по - добро от това кметът на Разлог да е от настоящата и пожелателно бъдеща управляваща партия на България? Това може да бъде само плюс за хората там.
А това, че съществуването на старата десница се обезмисля си е абсолютно техен проблем. Те имаха шанс да спечелят доверието на българите. И мисля, че александър йорданов на времето беше казал - "спечелихме с малко, но завинаги". Ако не крадяхте толкова, може би щеше да е така.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар