ПП "Зелена партия" - Благоевград даде старт на предизборната си кампания

04 октомври 2011 00:10   9 коментара   27311 прочита


11-те кандидати за общински съветници на зелените с обещание: Изграждаме граждански съвети по места и превръщаме общината в подредена, чиста и достъпна

Заседателната зала на Младежкия дом в Благоевград се оказа тясна да събере всички симпатизанти на ПП "Зелена партия". Над 200 привърженици присъстваха на официалното откриване на предизборната кампания.

Общинският председател на ПП "Зелена партия" Сашо Милчев даде старт на предизборната кампания и обеща пред избирателите си: Ще се борим за подредена, чиста, зелена и достъпна община. Строг контрол и ред при обслужването на гражданите със спазване на всички срокове по преписки.

Ние не сме тук в качеството си на политици, заставаме пред Вас, нашите избиратели, като граждани и ще защитаваме заедно интересите на обществеността, така благоевградският бизнесмен, собственик на комплекс "Bali&Spa", Андон Тодоров се обърна към присъстващите.

Целта на "Зелена партия" е нейните съветници чрез създаване на обществени съвети по места да дадат възможност на гражданите сами да упражняват контрол и да участват в управлението на общината, поясни Андон Тодоров.

Водач на листата е бизнесменът Сашо Милчев, следван от Андон Тодоров, управителя на "Аква Лайн" - Благоевград Елена Атанасова, финансиста Крум Крумов, собственика на цех за производство на мебели Димитър Георгиев, студента Симеон Манов, учителката Янка Шейтанска, Валентина Цветанова, Цветанка Радоева, Роска Иванова и Елеонора Георгьовска.

Под бурните аплодисменти на присъстващите на кандидатите за общински съветници бе пожелан успех в предизборната надпревара и всички представители в листата да бъдат в следващия местен парламент.

 


Още за: партия   кампания   С. Милчев   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
04 Октомври 2011 08:00 | А, ми то
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

от толкова зелени в Благоевград сме на това дередже. Какво направихте с вецовете по р. Бистрица? Или и вие намазахте от тях и сега нямаме вода в реката. Само за вашият бизнес си гледате.


04 Октомври 2011 10:18 | симпатизант
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Именно заради това гласувайте за тях, защото другите "зелени" влязоха и си направиха вецовете за сметка на гражданите, а "Зелената партия" мисли за бъдещото развитие на града.


04 Октомври 2011 10:44 | БАЙ ГАНЧО
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

АБЕ ЦЯЛАТА ВИ ПАРТИЯ НЯМА ТОЛКОВА ХОРА НОЛКОТО СА ВИ КАНДИДАТИТЕ. БЕЗНАДЕЖДНА РАБОТА


04 Октомври 2011 10:52 | гражданин
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Тази партия и досега имаше съветник-Сашо Милчев и въпроса ми е дали сме го чули този поне веднъж да се изкаже или да изрази някаква позиция-че той е едно просто и необразовано момче, което си купува мястото. Вижте как неговите хора обикалят и предлагат вече пари!


04 Октомври 2011 11:24 | ха ха ха
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Хайде да не се заблуждаваме, всеки един кандидат-съветник, кмет и т. н. е воден единствено и само от ЛИЧНИЯ ИНТЕРЕС!!! Така че тези обещания да си ги заврат отзад! И на всички ни е ясно, че най много работа се върши в предизборна кампания, после кой колкото може.....


04 Октомври 2011 12:24 | аз
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ех е х ех не всеки го владее слугинажа


04 Октомври 2011 14:17 | малееееееее
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

бустански плашила.....


04 Октомври 2011 16:38 | гражданин
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Група слабоумни клоуни, събрали се на едно място, за да слугуват на един, който си плаща избирателния глас. Що за дейност и губене на време?!


05 Октомври 2011 10:58 | Кажи ЗЕЛЕ Н
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А, ми то написа:
от толкова зелени в Благоевград сме на това дередже.

Наистина са много псевдозелените партии, но истинската е само една - тази, в която членуват младите хора от неправителствения сектор и екологичните организации. Тези, които организират кампании и протести и наистина се борят за интересите на гражданите.
http://www. izbori2011. zelenite. bg/




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар