ПП „Продължаваме Промяната“ с още структури в Югозапада. В Сандански бе учредена втора общинска организация. Следва Гоце Делчев.

18 март 2023 11:09   17 коментара   13815 прочита


Различни прояви с участието на кандидати за народни представители от листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в Благоевградския МИР 01 предшестваха учредяването на общинската организация на „Продължаваме Промяната“ в Сандански – „Промени Сандански“.

Въпреки необичайно студеното и ветровито за Сандански време на 16-ти март, кандидатите за народни представители Андрей Гюров, Георги Ганев, Димитрина Хаджиева – Недина и Христо Петров се разходиха в парка и по главната улица на града и се срещнаха със санданчани и гости на града. Минувачите разговаряха с интерес както с водача на листата Андрей Гюров, така и с финансиста  Георги Ганев. Пожелаваха успех на изборите на местния кандидат Димитрина Хаджиева и на коалицията  „ПП - ДБ“, а обичайно Христо Петров се радваше на огромен интерес и топло отношение от всички.

В кафе „Рая“ Андрей Гюров, Димитрина Хаджиева – Недина и Христо Петров се срещнаха с млади хора и учители от града. Поставиха се редица въпроси, касаещи образованието и проблемите на младите хора като цяло. Христо Петров разказа за своите мотиви да се включи в политиката, за каузите си, с които помага на най-уязвимата част от обществото ни – децата, които са лишени от родителска грижа. 

Срещата с граждани и симпатизанти на коалиция  „ПП - ДБ“ се проведе в Синия салон на Интерхотел Сандански. Срещата започна с обявяване на победителите в  литературния конкурс за есе на тема „България, в която искам да живея, през моите очи“, организиран от „Промени Сандански“. В конкурса можеха да участват младежи, навършили 18-годишна възраст. На първо място беше класирана Мила Кръстева от гр. Благоевград, на второ – Кирилка Гогушева от гр. Петрич, а трето място поделиха Кристиян Андонов и Кристияна Янудова, двамата от гр. Сандански. Христо Петров обяви победителите и връчи наградите.  На всички участници в конкурса той подари свои дискове с автограф. 

На срещата с граждани и симпатизанти водачът на листата Андрей Гюров говори за необходимостта да осъзнаем, че от всеки от нас зависи да променим живота си към по-добро. Че месия няма да дойде и не бива да го чакаме. Че от това дали на втори април ще излезем да гласуваме, ще зависи дали ще можем да живеем като нормални европейци, или ще продължим да затъваме в блатото на корупцията.

Стартът на Учредителното събрание на  общинската организация на „Продължаваме промяната“ – „Промени Сандански“ беше в 18,00 часа. Кандидатът за народен представител от коалицията ПП-ДБ Димитрина Хаджиева – Недина приветства присъстващите и заяви, че официализирането на местната структура на „Продължаваме Промяната“ е предшествано от естествен процес на обединяване на хора, споделящи каузите на коалицията, който е довел до създаване на силен екип от съмишленици в града.

Димитрина Хаджиева – Недина бе избрана и за председател на новата общинска организация. Тя е един от утвърдените адвокати в града, а членове на ръководния общински съвет, освен нея, са и Пламен Мицански – успешен сандански бизнесмен и Николай Гюров – наскоро дипломиран юрист.

Това е втората общинска структура на Промяната в областта, като за 18.03.2023 г. е насрочено учредително събрание и за структурата в Сандански. С това новата партия показва, че вече укрепва организационно и прави ясна заявка за пълен управленски мандат и силно представяне на местните избори през есента. Всеки сандачанин, който иска да стане член на партията, може да посети офиса на организацията града или да изпрати съобщение на Фейсбук страницата на местната структура – Продължаваме Промяната – Сандански. 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.


 

17 коментара
18 Март 2023 11:43 | 11
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

сон ги лаже пп


18 Март 2023 12:10 | Мравката
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Вие си обикаляйте да агитирате, аз съм обещал на Минерала, Дана и Поли по 500 гласа, да не ми се бъркат в моя район.


18 Март 2023 14:27 | До Кокорчо
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Само да попитам, пияницата Недин, каква промяна може да бъде?


18 Март 2023 16:51 | realist.
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

gei partia nali asene. 6to negi kazva6 tezi ne6ta be gei mr1sen.


18 Март 2023 19:00 | Гнас
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Хаджиева-Недина-адвокатите на мафията! АНАТЕМА!


18 Март 2023 19:50 | Каналин Цолов
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Ейй негативници прос-ти! Гербаджииски платени ботеве. Кухи лейки сте и такива ще си останете.. "магистраладжии"


18 Март 2023 19:51 | герп ботче
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

кажете по колко пари взехте да продадете изборите гербаджиичета бавни?!


18 Март 2023 19:51 | Победа ППДБ
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Само във вас ми е надеждата кадърни млади и умни хора! Смачкайте гербаджииските продажни пияници моля ви!


18 Март 2023 20:09 | Промяната
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Тук е пълно с платени гербаджийски тролчета. Едва ли някой им се връзва обаче. Времето за промяна настъпи, а вие тролчета може да си лаете докато ви спрат кранчето


18 Март 2023 20:11 | Промяната Сега
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Тук май е пълно с гербаджийски тролчета, но едва ли някой им се връзва. Нищо ще си лаете докато ви спрат кранчето, като друго неможете.


18 Март 2023 20:49 | Ужаааас
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Хахахахахахахах


18 Март 2023 21:02 | Стефанов
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Мисля си, ако/хипотетично/ ПП съберат 121 депитата и управляват да речем 4 години/дай боже успешно за обикновения българин/, как ли би се наричала партията им на изборите през 2027 година. Най-вероятно "Продължаваме измамата"...


18 Март 2023 22:16 | Свободни
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Браво на силният екип в Сандански! Промяната зависи от всеки един от нас! Да си пожелаем "България, в която мечтая да живея" да стане реалност!


19 Март 2023 04:29 | Т.
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Стефанов, тоя път пак прекали. Щях да те похваля, че в последо време даже си намалил драстично изявите, ама не - това е компенсация за по- мълчаливия период. Поздрави и мерси, че от време на време ме дразниш да казвам: " Няма що, все ти знаеш". Все пак, полезно е и да има дразнители, в добрия смисъл на думата, разбира се. И да си знаеш- един минус да имаш, най- вероятно е от мен с поздрави.


19 Март 2023 09:05 | джоро
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

на първата снимка показва как се купува глас...


19 Март 2023 22:36 | Чука
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Събираш кухите лейки от дискотеките и правиш общинска структура. Елементарен трик за прости хора.


20 Март 2023 07:32 | И на тия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Са обещани заплати, ах заплати, но само кревати, ах кревати. Много здраве от гуглена.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар