ПП "Продължаваме Промяната" откри тържествено офис в Петрич

16 март 2023 07:29   15 коментара   15838 прочита


Кандидат-депутатите Хр. Петров- Ицо от "Ъпсурт", Ан. Гюров, Г. Ганев, Б. Шалявска, К. Танушев и Ив. Сакарев се срещнаха със симпатизанти и членове, носейки заряда на промяната и увереността, че голямата коалиция ще спечели изборите 

ПП "Продължаваме промяната " откри тържествено вчера офис в Петрич. Кандидат-депутатите Христо Петров- Ицо от "Ъпсурт ", Андрей Гюров, Георги Ганев, Боряна Шалявска, Кирил Танушев и Иван Сакарев се срещнаха със симпатизанти и членове, носейки енергията и заряда на промяната, както и категоричната уверерност, че голямата коалиция ПП-ДБ ще спечели изборите.

Кандидат-депутатът Кирил Танушев определи хода на изборната им кампания като изключително обнадеждаващ, тъй като хората в Петрич вече разкъсвали оковите на зависимостта в града, за да станат част от новото победно обединение ПП-ДБ.

Познатият на всички българи Христо Петров- Ицо Хазарта бе посрещнат с неповторима симпатия, заради необузданата му енергия и неподправен чар на политик, който нито за миг не е прекъснал връзката си с обикновените хора -като депутат, творец и човек, участващ неуморно в благотворителни каузи, насочени най-вече към децата в домовете.

"Не мога да давам прогнози за крайния резултат от изборите, знам само, че аз и моите колеги ще дадем всичко от себе си, за да оправдаем доверието на избирателите. Имах лошия късмет за една година да участвам в няколко предизборни кампании, време, в което не мога да правя това, с което основно се занимавам, а именно децата в домовете, защото каквото и да кажа, ще бъде изтълкувано като предизборно. Изборите ще минат и ще отминат, за мен е важно да свърша колкото е възможно повече в онова, което е моя кауза", заявява Христо Петров.

Водачът на кандидат-депутатската листа в Пиринско Андрей Гюров е категоричен, че усилията трябва да бъдат насочени най-вече към младите хора: "Всяка промяна тръгва именно от тях. В нашия край младите хора са незаинтересовани от политиката, това което ние се опитваме да направим е да ги привлечем.

Промяната трябва да настъпи не само на политическо, но и на гражданско ниво. Не случайно, ние в обединението имаме 77 граждански и неправителствени организации, които се включиха в каузата да променим България. Проблемът, който виждаме в нашия регион, е именно, липсата на възможности за младите хора, казва кандидат-депутатът. Според Гюров, да се работи за младите хора, така че да се върнат в Пиринско, да работят тук, е приоритет на Промяната. 

След дружеските разговори с членове и симпатизанти, дошли за тържественото откриване на офиса, кандидат-депутатите се срещнаха и с петричани, в района на кооперативния пазар, за да чуят проблемите им и ги уверят, че голямата коалиция ПП-ДБ е най-добрата алтернатива за развитието на региона и България. Срещите на кандидат-депутатите с избиратели продължават и днес в Сандански. 

Енергията от обединението е огромна. Във въздуха се носи усещане за изразителна победа. 
Има как! С № 12 и най-добрата кандидатска листа в МИР1. 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
15 коментара
16 Март 2023 07:53 | Буч
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Одииииих малко надоле по Петрич. Чекай Чекай малко


16 Март 2023 08:36 | До буч
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

Хей буч да ти го набуча в газът дебел


16 Март 2023 10:00 | Нормален
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

Браво, истински хора със смелост и чистота между хората. Нека бат Бойко тръгне да ходи по пазарите.. не ще, че ще срещне народната любов.


16 Март 2023 10:45 | ДГС САТОВЧА ЮГ
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Има предположение, че кандидатът Гюров не е подготвен в Банковото дело. За да се докаже като напредничав Банкер, да вземе една печатарка, да отпечати 200 млн лева и да ги раздаде на 10 хиляди граждани- които предположително да глауват за него. Те ще си купят нещо и така ще се завърти колелото на икономикааата в околията. Пада се х 20 хил на жител, без ДДС. Не може ли да свърши тази работа означава, че не разбира от банково дело. Нужно е да се командирова на 3-то ав, до статуята на Медния бик, при ФЕД, да се изучи защо тамошните банкери печатат, а българските - не. Избирателите също питат: Защо преди българските левчета се печатаха в нашата Родина, а сега във Франция? Отпечтването на 1 банкнота от 100 лв в БНБ струва 14 стотинки с ДДС, а във Франция- Ев 073 без ДДС + транспорт и охрана. Изкривен ли е пазарният принцип или се е усукал по целесъобразност?


16 Март 2023 11:16 | Тези
Оценка:
-4
 (
30
 гласа)

Измамници опропастиха държавата, а идиотите им се радват!


16 Март 2023 12:53 | Смело напред!
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

Успех на 2ри април, продължете позитивната промяната, която започнахте. Парите от кражбите на мафията трябва да се използват за хората! Ще гласувам за вас!


16 Март 2023 13:22 | Къде?
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

кога ще видим кандидат депутати от ГЕРБ, Възраждане или БСП така? тези от Възраждане даже ги крият кои са, защото в листите има откровени айдуци като Бубата Стареца - стар изпосник и измамник.


16 Март 2023 15:24 | Акъл
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Лъжаа ве за кво ли не. Шом акъло не ви идва радвайте им се. Вместо да дигнете една сопа и кой дето свари .... пълни боклуци - прешетаа фрет партиите и ся пак на башо. Он и царо ке не опраише за 800 дена, ся и тия така ке не опраат. Ама са по-алчни и не говорат за срок оти сакат да крадат безсрочно.


16 Март 2023 17:47 | Шарлатани
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Шарлатани, боклуци, лъжци.


16 Март 2023 19:49 | Ицето азатро
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

В парламента да л…ш пи*ки е бизнес
И започнаха да л.. т


16 Март 2023 20:11 | Смешници
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Абе, докато бяхте в парламента и бяхте в управлението на държавата не ви пукаше нито за Петрич нито за никой град в България. Сега ви трябват гласове, ходите по градовете, лъжете, мажете и като влезете хоп забравяте хората. Работихте за вашите далавери, помощи за украинците от по 1200 лв на месец, настанихте ги в хотелите и заради вас държавата ги храни, а нас българите кучета ни яли, спим по фургони, детски по 40 лв на месец, пенсии по 350 лв, цените и инфлация яко нагоре... Сега идвате и убеждавате хората пак да ви изберат. Народеее, народе, абе тия за толкова прости ли ни имат, явно да. Какво направи Ицо хазарта, Гюров и цялата партия ПП за югозападна България??? Нищо


16 Март 2023 23:28 | !!!АуууууТолкова прости х
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Толкова прости хора как е могла да сътвори нашата родна земя! Заслужавате кучешкия помиярски живот! Да ви вземат и това, което притежавате! Пожелавам ви го от все сърце!


17 Март 2023 00:00 | Те ни фалираха
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Ако се чудите, заради кого сме пред фалит, то това подмяната и ДС агентите в тази софийска коалиция.


17 Март 2023 07:20 | kkk,
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

pp, pytki i pederasi


17 Март 2023 07:21 | kkk,
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

pp, pytki i pederasi




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар