ПП ГЕРБ се регистрира и в ОИК – Разлог, втори ПП „Движение за права и свободи“

12 септември 2019 13:11   1 коментар   8775 прочита


ПП ГЕРБ се регистрира за участие в местни избори 2019 в Разлог, втори документи за участие в Общинска избирателна комисия- Разлог подаде ПП „Движение за права и свободи“.

ПП ГЕРБ ще участва в изборите за кмет на Община Разлог, кметове на кметства за селата- Баня, Бачево, Годлево, Горно Драглище, Добърско, Долно Драглище, Елешница, както и в изборите за общински съветници. ПП „Движение за права и свободи“ ще участва в изборите за кмет, общински съветници и кметове на кметства в селата- Бана, Бачево, Годлево, Добърско и Елешница.

На заседание на комисията, с председател Елена Пандева бе определен и броя на мандатите за общинските съветници в Разлог, който ще бъде 21.

Цвети Иванова


Още за: участие   избори   Разлог   Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
12 Септември 2019 13:33 | в изгнание
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Неусетно ни приспаха и вече не ни прави никакво впечатление, че “БЪЛГАРИ” се продават за пари и с чест и гордост застават под Турското знаме!
Преди ги толерираха от БСП, сега ГЕРБ ги оставят да си купуват гласовете на цигани и на българия, като на втори тур подкрепят кандидатите на ГЕРБ!
Полицията не ги закача, такива са указанията, мълчат, мигат на парцали и вдигат рамене!
Ние погубихме България, всички ние мълчаливците, търпеливците, страхливците, толериращите!!
Но не се притенявайте, няма да има от кой да искаме прошка, те всички ще избягат, а тук ще останат само Свинете, тези които Чума не ги лови..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар