Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ƒомашен мехлем разрушава шиповете “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

ѕѕ √≈–Ѕ се регистрира и в ќ»  Ц –азлог, втори ѕѕ Дƒвижение за права и свободиУ


12 септември 2019 13:11  1 коментар   4694 прочитаѕѕ √≈–Ѕ се регистрира за участие в местни избори 2019 в –азлог, втори документи за участие в ќбщинска избирателна комиси€- –азлог подаде ѕѕ „ƒвижение за права и свободи“.

ѕѕ √≈–Ѕ ще участва в изборите за кмет на ќбщина –азлог, кметове на кметства за селата- Ѕан€, Ѕачево, √одлево, √орно ƒраглище, ƒобърско, ƒолно ƒраглище, ≈лешница, както и в изборите за общински съветници. ѕѕ „ƒвижение за права и свободи“ ще участва в изборите за кмет, общински съветници и кметове на кметства в селата- Ѕана, Ѕачево, √одлево, ƒобърско и ≈лешница.

Ќа заседание на комиси€та, с председател ≈лена ѕандева бе определен и бро€ на мандатите за общинските съветници в –азлог, който ще бъде 21.

÷вети »ванова

ќще за: участие  избори  –азлог ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

12 септември 2019 13:33 | в изгнание
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ќеусетно ни приспаха и вече не ни прави никакво впечатление, че УЅЏЋ√ј–»Ф се продават за пари и с чест и гордост застават под “урското знаме!
ѕреди ги толерираха от Ѕ—ѕ, сега √≈–Ѕ ги остав€т да си купуват гласовете на цигани и на българи€, като на втори тур подкреп€т кандидатите на √≈–Ѕ!
ѕолици€та не ги закача, такива са указани€та, мълчат, мигат на парцали и вдигат рамене!
Ќие погубихме Ѕългари€, всички ние мълчаливците, търпеливците, страхливците, толериращите!!
Ќо не се притен€вайте, н€ма да има от кой да искаме прошка, те всички ще изб€гат, а тук ще останат само —винете, тези които „ума не ги лови..
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.