ПП ГЕРБ се обяви против областния управител Муса Палев, назначен със задкулисен политически пазарлък

21 юни 2013 18:04   24 коментара   19859 прочита


Преди минути ПП ГЕРБ разпространи декларация, която публикуваме без намеса:
ПП ГЕРБ в област Благоевград се обявява категорично против назначението на областен управител от квотата на ДПС в Пиринска Македония и встъпването в длъжност на Муса Палев.

Подкрепяме позицията на гражданите, които протестират пред  сградата на областната управа в Благоевград в знак на несъгласие с този акт на кабинета „Орешарски”. Категорично заявяваме, че не коментираме професионалните и лични качества на г-н Муса Палев, а сме против задкулисния политически пазарлък, с който е взето това решение. Така държавната власт в Благоевградска област се дава в ръцете на политическа сила, която е третата политическа формация от Пиринско в Народното събрание.     

Това е опит да се подмени вотът на избирателите от Благоевградска област по-малко от месец след парламентарните избори.
ПП ГЕРБ в област Благоевград застава категорично и зад националните протести, предизвикани от последните действия на Министерския съвет и на коалиционните партньори в Народното събрание – БСП, ДПС и Атака.
 

24 коментара
21 Юни 2013 18:14 | ница
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

Ей, събудихте се!


21 Юни 2013 18:32 | ааа
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Това е добре, сега е време да почнете да звъните на хората, да ги подсещате, че трябва да излезат и те на протест. Ако го направите и излете и вие сред хората, ще има по голям успех. Но да излезат всички членове на ГЕРБ, заедно с началниците на институциите, които все още са в ръцете на ГЕРБ. Тогава ще има по голяма резултат. А такива като Манова и Ядкова са позор, заради тях аз и много други не сме на улицата, не мога и да си представя да застана рамо до рамо с тези необразовани и неуки хора. Те показаха и на предните протести, че някой им плаща за да са там, и то това не е ГЕРБ. Грешка е на журналистите, защо не ги питат как се издържат, какво работят, кой им плаща вечер на масата храната, ако цял ден са на улицата. С тяхна помощ падна Бойко, а сега реват, че не е там да ги спасява. Само софиянци могат да ни спасят, там поне са интелигентни хората.


21 Юни 2013 20:25 | ДОКТОРА
Оценка:
-3
 (
33
 гласа)

НАПРАВЕТЕ ЕДНА КОЛИБА НА ПЛОЩАДА, НАБУТАЙТЕ ВЪТРЕ МИСТРИЯТА И ЕТО ВИ АЛТЕРНАТИВА-ГЕРБ СЪС СВОЙ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ!!!


21 Юни 2013 20:27 | 1
Оценка:
-2
 (
34
 гласа)

Така наречените ГЕРБ са хората без морал и нищожна интелигентност! В тоя цървул виждам безнадеждността на хоратаВън завинаги необразовани амеби!


21 Юни 2013 20:35 | гражданка
Оценка:
4
 (
38
 гласа)

мръсни, долни нещастници, заради вашите грешки сме на това положение. ако искате със сто деклараций да излезете никой няма да ви тръгне по акъла пак. тая скумрия дето я изпратихте в парламента, се крие като мишок. уроспия мръсна. герб вече сте политически трупове.


21 Юни 2013 21:13 | гражданин
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

до гражданката.
Уважаема ГРАЖДАНКА, твоето поведение във форума е като човек от първобитния строй. Моля те успокой се, защото злобата и зависта убива.
Ако го проумееш това, няма да си толкова агресивна и крайния резултат ще е добър за теб. Желая ти УСПЕХ от сърце.


21 Юни 2013 21:46 | антикомунистка
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

Смешници, след вас не знам кой ще тръгне..... Позволявам си да изразявам мнение, защото допуснах голямата грешка да гласувам за ГЕРБ, но не заради Дана Тъпото...


21 Юни 2013 21:52 | бл
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

нямате право ТИКВАРИ ОТ ГРОБ да се правите на загрижени вие бяхте и се нааааакахте но и аз не искам този помак за областен


21 Юни 2013 22:33 | бивш мафиот
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

...и аз гласувах досега за ГЕРБ, но такова разочарование не бях изпитвал!... за мен те са история!... БСП и сие също!


21 Юни 2013 22:39 | имена
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Протестът днес е не просто срещу „заговора Пеевски”, протестът е срещу всички онези, които унижават достойнството ни на български граждани. Да си припомним: „моделът Марковска”, „безсрамието Ирена Кръстева”, „провалът Желева”, „позорът Цветанов”, „нахалството Кокинов”, „хищността Цеко Минев”, „провокацията Сидеров”, „срамът Гугушева”, „схемата Цветан Василев”, „мегаломанията Борисов”...

Колко много морални провали с човешки имена, колко много „запазени марки” на българския преход, биографии, които илюстрират ерозиращите процеси в разпадащата се държава.


21 Юни 2013 23:13 | бивш мафиот
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

...а да не говорим за местните политически НЕДОРАЗУМЕНИЯ, които ежедневно лазят по нервите на обикновените хора!


22 Юни 2013 00:20 | теодор
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

кмете още ли обикаляш по кат да спасяваш стоицов


22 Юни 2013 10:19 | смешниците
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Хич и не си точете зъбите отново да сте на власт... комунистите сами си направиха харакири и те са вече за столетия напред са аут от политиката... Но и ГЕРБ в Благоевгрлад са комуноиди... спомнетее си кого младежите направиха народен будител - приятелчето на Първанов... най-ортодоксалния комунист... така че я се скрийте някъде мишоци...


22 Юни 2013 10:38 | magner 67
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ГЕРБ изпусна властта от мегаломанията на Бат Бойко, от непукизъма на говедото Дянков и от постоянните и безпочвени обвинения на Цветанов.... просто сега на себе си да се сърдят... хората им дадоха безрезервна подкрепа и доверие, но така леко го пропиляха.... поне малко на улицата да бяха излязли, да видят и чуят хората от какво се оплакват, от какво имат нужда. в старите приказки се казва, че царят се маскирал за да не го разпознаят и излизал от двореца, говорел с обикновените бедни хора, за да чие болката им.... Ей това е проблема на българина, който е световен феномен! Гледаш свестен и можещ човек, но издигне ли се във властта става неузнаваем, коренно се променя, дори майка му не може да го разпознае в новия му образ.... Затова винаги и постоянно затъваме, все по-дълбоко.... Нас няма кой да ни спаси, защото се лутаме и лашкаме от бряг на бряг, от Русия, до Америка и Европейски съюз, не знаем какво точно искаме.... Казано е в притчата, бог дава и помага, но в кошара не вкарва...!


22 Юни 2013 15:48 | Скрибински
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Нямате никакво право да сте ПРОТИВ. При Вас игра Герберска метла, която все още не сте почувствали.


22 Юни 2013 18:35 | али
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Защо ни мразите. Аз като трудовак съм дал на България за две години колкото хиляда от протестиращите за цял живот.


22 Юни 2013 21:19 | бл
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ТИ Д-Р КАМБИТОФ ЗАБРАВИЛИ КАК ТЕ НОМИНИРАХА ЗА КМЕТ АМА СИ БЕЗОЧЛИВ БЕЗДАРЕН И МАЗЕН


22 Юни 2013 22:20 | до Али
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Али, приятел, ние не ви мразим - комуноидите и техните ортаци от ДС групировката на Каракачанката се опитват да разпалват етнически конфликт... Но надявам се ние няма да го допуснем, нали - ще проявим разум, защото Родината ни е по-мила от всичко...


23 Юни 2013 08:24 | да
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

да всяка мласт си назначава свои хора . данчо миленков беше следствен и благодарение на връзки се отърва . са за какво ревете .вие искате властта . аз не искам муса .


23 Юни 2013 11:12 | историк
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Уважаеми депутати от 1-ви МИР-Благоевград. Вместо да създавате етническо напрежение
между хората влезте в парламента и гласувайте всички 11 в частта промяна на избирателния закон относно областните управители следното:
1. Областните управители да се избират пряко от народа или при изборите на кметове и общински съветници или при парламентарните избори. За да се избегне аномалията, която с


23 Юни 2013 12:41 | нередовен читател
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

дано назначат читав управител на пиринска македония и един ден дай боже и областни управители във вардарска и егейска македония тогава нека да са дори и от дпс или ония сърбомански говняни смръдливи мърши и титовисти омо


23 Юни 2013 15:10 | шшт
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

БРАВО НА КМЕТА НИ! ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА ДА РАБОТИШ ЗА ГРАДА НИ! МНОЗИНСТВОТО Е ЗАД ТЕБ. А НА ТЕЗИ ДЕТО НЕПРЕКЪСНАТО ТЕ ПЛЮВАТ-МАЙНАТА ИМ.


23 Юни 2013 19:43 | до гражданина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

от гражданката- първо съм изключително спокойна, нито притежавам злоба нито омраза, нито пък съм агресивна. затова, че изразявам мнение, което вас ви засяга е ваш проблем. ако всички граждани са като мене, просто в българия няма да е в такова положение. успеха го имам, защото разчитам на себе си, успеха го пожелай на друг. вероятно сте много засегнат. не разчитам герб да ми намери работа гражданино. ти си подлога на герб


23 Юни 2013 21:33 | учудване
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какви очи и уста умате да говорите Вие от ГЕРБ. Нали предишние Ви областен управител на Благоевград / В. Симеонов /, беше активен деен член на ДПС.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар