ПП ГЕРБ регистрира своите кандидати за кметската надпревара в Банско и Добринище

23 септември 2019 11:36   4 коментара   7742 прочита


Кметът на Банско Георги Икономов, заедно с Александър Мацурев - общински ръководител на ПП ГЕРБ - Банско и Петър Галчев - кандидат за кмет на Добринище, регистрираха в ОИК кандидатите си за участие в местните избори. Официално Икономов ще се бори за трети мандат като кмет на Бандско, а Петър Глачев е кандидатът на ПП ГЕРБ за Добринище.

Регистриран бе пълен брой кандидати за общински съветници на община Банско - общо 17. Освен досегашните съветници, в листата намират място изявени общественици, просветни дейци, представители на бизнеса и младите хора. В кандидат-листата за общински съветници на ПП ГЕРБ е и проф. Румен Пандев, един от най-известните ендокринни хирурзи в Европа.

Водач на листата е Георги Икономов, а останалите имена са: Благой Кишев, Костадин Загорчин, Евгения Тренчева, Малин Бистрин, Иван Тонин, Румен Пандев, Димитър Даутов, Десислава Клечерова, Кадри Туталъ, Елена Байракова, Марио Шопов, Емил Терзиев, Сашка Тодорова, Петър Сакарев, Елеонора Барякова, Димитър Проданичин.

Г. Георгиев

4 коментара
23 Септември 2019 15:43 | Питане:
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ами този дето знае само 13 букви от азбуката, дали е научил и другите или ще му търсим и секретарка?


23 Септември 2019 18:03 | Митко
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

А този дето сега е само един обикновен член на герб и рева със сълзи да го оставят като кандидат кмет с какви очи гледа на Мацурев? Дали усеща че му иде края?


23 Септември 2019 18:05 | Nie
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Добре ще бъде, ако многоуважаваният професор Пандев не използва в своята агитация помощта, която е дал на много хора и то с нотка на заплаха. Защото това май е негово задължение и не би било в тон с Хипократовата клетва.


25 Септември 2019 08:30 | Баба ви
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А кандидат кмета на Добринище трябва да се научи да общува нормално, че е мн зле горкия! Явно повечето в тази партия не се избират по интелект.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар