ПП ГЕРБ регистрира инж. Красимир Герчев за трети управленски мандат на Разлог! Ето и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства!

24 септември 2019 11:14   2 коментара   11918 прочита


Инж. Красимир Герчев се регистрира за кандидат за кмет на Община Разлог за предстоящите местни избори. Той е издигнат от ПП ГЕРБ и ще се бори за трети управленски мандат. Водач е на кандидатската листа за общински съветници на партията, която бе регистрирана официално в Общинската избирателна комисия на Разлог вчера. В нея са включени общо 21 кандидата за вота на разложани.

Освен Герчев, останалите в листата са: Мария Копанарова - Тасева, която е председател на настоящият Общински съвет на Разлог, Кирил Калоянов, Атанасия Спасова, Никола Колчев, Георги Крънчев, Петър Попов, Гергана Костова, Соня Крънчева, Радослава Иванова, Николай Сливков, Марио Терзиев, Мария Крънчева, Георги Русков, Даниела Германска, Даниела Клечова, Христо Огнянов, Фиданка Цирова, Гергана Колчева-Фарфарова, Таня Механджиева, Веселина Будина. Шестима от листата присъстват и в настоящия местен парламент.

ПП ГЕРБ регистрира и своите кандидати за кметове на кметства. За село Баня това е Магда Първанова, Росица Чатлабашева ще се бори за кметското място в село Бачево, Стефка Пукнева - за село Горно Драглище, Величка Алуминова - за село Годлево, за село Добърско в надпреварата за пореден мандат се включва настоящият кмет Илиан Джунев, Лиляна Боянова е кандидатът на ПП ГЕРБ за Долно Драглище, а Сашо Мицин се кандидатира за следващ мандат като кмет на Елешница.

Междувременно стана ясно, че е закупена техника и заседанията на новият общински съвет ще бъдат излъчвани на живо. По този начин всеки заинтересован от дейността на местния парламент, ще може да следи случващото се там.

П. Пенева


Още за: Кр. Герчев   кандидат   кмет   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
24 Септември 2019 16:48 | OFF
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Разлог е заспал сън дълбок.... децата Ви избягаха през девет планини в десета и търпите това управление....


24 Септември 2019 18:52 | Не ги съдете разложени
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ами, ако нямат друг по-читав от тоя, защо да ги съдим? Дайте и други кандидати. Може пък да им се отвори парашутът?!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар