ПП БНД - Петрич обяви кандидатите си за съветници и кметове в общината! Застава плътно зад кандидатурата на Д. Бръчков за кмет на Петрич

20 септември 2019 10:08   17 коментара   26467 прочита


Водач на силната кандидат-съветническа листа е председателят на БНД Петрич, управителят на ВиК Ивайло Христов. Вижте пълната листа на ПП БНД

ПП БНД Петрич проведе събрание, на което бе представена листата им за кандидати за съветници и кметове в община Петрич. Със силната кандидат-съветничка листа партията се регистрира за участие в изборите. Събранието бе ръководено от управителя на ВиК Петрич Ивайло Христов, който е председател на партийната структура в града.

Всеки един от кандидатите за съветници и кметове на села в общината бе представен поотдедно, а тонът, който зададе по време на събранието председателят на БНД Ивайло Христов, постави основите на една сериозна политическа битка и даде гаранция за отлично представяне в "Местни избори -2019. Гости на събранието бяха кметът на Община Петрич-Димитър Бръчков, председателят на общински съвет –Георги Тренчев и началник канцелария г-н Ивайло Попов.

"Радвам се, че в този ден сме удостоени с присъствието на председателя на ПП БНД доц. д-р Борислав Великов, два пъти народен представител и председател на народното събрание на РБ. В днешния ден сме се събрали тук, за да обявим пред обществото на Община Петрич, че ще заявим участие в местните избори, като обявим кандидатурите на нашите кандидат общински съветници, кметове на села и затвърдим пълната подкрепа към настоящия кмет-Димитър Бръчков за втори мандат.

Напълно подкрепяме политиката, която водеше до сега, и се надяваме да спомогнем в следващия му мандат за още по-добро управление с креативни идеи за развитието на Община Петрич, като модерна и съвременна община, която има качествата и ресурсите да бъде община за пример, така се обърна към присъстващите Христов, който обяви

кандидатурите за кметове по населени места. Те са общо 7, като 4 от тях са все още действащи кметове. Ето как Христов представи кандидатите:

"Ще започна от село Кърналово, като второ по големина село в нашата Община а именно г-н Стоян Бойчев, който ще се бори за пети кметски мандат.

За село Коларово, ще се пребори нашата съпартийка Величка Спасова, която е още от началото с мен при учредяване на ПП БНД в Петрич и ме е подкрепяла във действията ми.

Село Кулата, вратата към Гърция, нашия кандидат е все още действащ кмет и там ще се бори за втори мандат, като сме сигурни в неговата победа още на първи тур, и това е Димитър Дамянов.

Село Митино-Венцислав Георгиев, пак действащ кмет трети мандат, който още на първи тур очакваме да управлява селото за четвърти път.

Нашата кандидатура за село Яворница е дългогодишният кмет на селото –Стефан Вангелов, който почти сигурно ще спечели още на първи тур.

Ще имаме и кандидатура за село Рупите в лицето на Иван Манов-аплодисменти за смелия човек, който ще се опита да пребори дългогодишния кмет управляващ селото.

И последна, но не и по важност е кандидатурата за село Михнево в лицето на Живко Ласков, управлявал селото три мандата, като за последния си взе просто почивка и го чакаме отново да заеме мястото си, разбира се с наша помощ.

Нека пристъпим и към кандидати за общински съветници. Целта ни беше не да пълним листата, а да включим качествени, чисти образовани хора, хора с опит, приети от обществото с положителен знак.

На първо място Ивайло Христов-тоест аз, за себе си няма да казвам нищо, нека хората сами преценят.

Като управител на Вик-Петрич мога само да отбележа, че са сменени 28 км. водопровод, нещо което е под земята и не се вижда, но нека всеки, който отвърти кранчето на чешмата се сети за тях. Не се сещам за бройката на подменените помпени агрегати, рехабилитирани сондажи, нова хлораторна станция, подменен автопарк, успешно взет заем с ниска лихва и изплащан до този момент стриктно, положителната финансова година с печалба от близо 300 хил. лв. Благодаря на Бога за всичко това, благодаря и на г-н Тренчев, като представител на ОС-Петрич, началника на канцеларията –Ивайло Попов и Кмета на Общината -Димитър Бръчков. Благодаря и на тях за гласуваното ми доверие, което надявам се оправдах.

На второ място-председателят на ПК”Струмешница”-титан в управлението на Общински съвет Петрич с 5 мандата-Георги Ичконов.

На трето място настоящия общински съветник Димитър Пильоков-млад и амбициозен човек, счетоводител и финансист.

На четвърто място е международния съдия по борба, който е и участник на две световни първенства за 2019 г. и бивш общински съветник -Венцислав Филчев.

На пето място е Мирослав Попов с висше образование стопанско управление-работник в социалната сфера и земеделски производител.

На шесто място е заместник Управителя на ПК-Струмешница- Даниел Спасов Порлидалиев.

На седмо място е управителя на фирма-Сенел груп и мой съратник още от основаването на БНД- инж. Асен Митов, с когото завършихме заедно техническия университет, като той пое своя път по специалността си, а именно електро изграждане и проектиране.

На осмо място е зъболекарят д-р Крум Делев, не може без доктор в листата.

На девета позиция е Управителят на дизайнерската фирма "Митов Дизайн”-Костадин Митов, няма реклама в града, която да не е без негово участие.

На десета позиция е първата дама в нашата листа, тя е управител на транспортна фирма „Евротранс” занимаваща се с международни превози и логистика. -Мария Калчункова.

Под номер 11 e все още действащия млад и амбициозен общински съветник –Кирил Стойков. Преди години с него бяхме организатори и участници във факелни шествия и протести, дойде време да седим рамо до рамо.

Номер 12 е за земеделския производител от село Първомай –Методи Касареев, който надявам се ще помогне с идеи, как по по добре да развием селското стопанство в нашата Община.

Номер 13 се заема от Величка Спасова, която ще се включи в надпреварата и за общински съвет освен за кметския стол на село Коларово.

Нашата листа приключва с номер 14 Кирил Симеонов Цапаревски, завърши Христов, който след това даде думата на председателя на ПК-Струмешница и доайен в местната политика - Георги Ичконов, за да прочете предизборната програма на БНД Петрич. Към съпартийците си със силна реч се обърна и председателя на партията д-р Борислав Великов, посрещнат с бурни аплодисменти от присъстващите.

Събранието приключи с пожелания за успешни избори, с много съветници и кметове в Петрич, а видно от стройната му организация и множеството присъстващи, структурата на БНД-Петрич си е поставила и по- високи амбиции след местните избори, а именно участие на национално ниво: "Нашият председател доц. Великов може да очаква пълна подкрепа от нас за едно такова участие, за едно демократично развитие на България. Благодаря Ви още веднъж, че сте тук и ни подкрепяте, така Христов закри събранието.

П. Костадинов

 

17 коментара
20 Септември 2019 11:19 | Игнат
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Лелей, тоя Ичконов не е ли на памперси вече


20 Септември 2019 14:45 | Кърналовец
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Бойчев, Пильоков, Ласков и Вангелов не бяха ли в групата на Вельо на предишните избори. Да же нашия кмет викаше, че е вельовист. Брей мама му стара станал е бръчковлия


20 Септември 2019 15:15 | бъркоч
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

от сичките листи за сега тук е най големият бъркоч. пълно със селяни и гнасотии. както е написал и предишният коментор и със предатели. половината от тия бяха с вельо илие и му се кълняха сега към бръчков са се обърнали със свалените си гашти.


20 Септември 2019 16:06 | Roki
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Този цирке да може да серазделят гласове кой заблуждавате


20 Септември 2019 19:04 | Стефанов
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Безпринципността в българската политика е световноизвестна. А тази в Петрич и общината - още повече.


20 Септември 2019 19:19 | Мендово
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Гнусотии са Вельо и Туфата. От къде тази наглост пак да се явяват на избори. Но нека, тъкмо да се виде колко ги искат хората. Вельо е този кокто се отцепи и отиде в София на високата заплата и му боле за Петрич.


20 Септември 2019 19:49 | Фактология
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Когато хората нямат ясни цели, злобата ги завладява и сипят жлъчния коментари. Лицата в тази листа са доказани професионалисти и могат само да продължат да работят за да бъдат полезни на хората и на общината.


20 Септември 2019 20:12 | от Петрич
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И какво са доказали, тези некадърници и крадци! Никои няма да избира вече ГЕРБ!


20 Септември 2019 22:06 | Roki
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тази листа е да се направи пат на брачо да спечели да може да се разредат гласовете така си пишете глупости


21 Септември 2019 09:56 | Муртагон
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

От това да злобеят и до обсъждат хората по големи специалисти от петричани няма. Що не вземете да си купите по едно огледало и да се огледате какви сте киртаци, пък после критикувайте хората


21 Септември 2019 11:04 | до ФАКТОЛОГИЯ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

На Иво жена му не спира да пише. С една дума, апропо с две. Всички вътре, бключително и мъжа ти са ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ. И да доказани в това.


21 Септември 2019 13:33 | Roki
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

То иво само плете паяжини всички партии са на бр немате срам вземате от бедните за вас така ли а пияници некадарни а на иво жена му е малка мишка интерсчиика парички да имааа пази боже слепо да прогледа драще се за бр за сега там е истината още един сигуреп мапдат


21 Септември 2019 13:37 | Roki
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А саветницитее


21 Септември 2019 13:42 | Roki
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Асен палячото заблуден човек, Коста белата глава тааааап леле. Венци каак се бутааа тихо както винаги то пат нема да стане Венци глей си гугутките и не скакай много


21 Септември 2019 13:53 | Roki
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Иво иво дек ле трагна запетйко не лапаш ли много веикато още ли еее ненаядно алчен тип си коркова тапа иди при бр той ще ти каже кво да праищ


21 Септември 2019 14:06 | Roki
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Друго си е в пиано баро а забивки хахо хихи а иво


24 Септември 2019 16:21 | БНД
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не встъпвай в пререкания с празнодумците : Речта владеят всички,
умът е присъщ на малцина ! Успех момчета и момичета




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар