Позитивната кампания продължава. Кандидатите на ПП-ДБ с активности в цялата област без почивен ден. ПП и с нов офис в Разлог

28 март 2023 11:10   23 коментара   15701 прочита


Предизборната кампания е на финалната права, а кандидатите за народни представители на коалиция ПП-ДБ влизат в последната седмица преди вота с много енергия и позитивна нагласа. 

В последните няколко дни те продължиха срещите си с избирателите на различни места в Югозапада, опознавайки проблемите им. 

В петък водачът на листата Андрей Гюров, заедно с кандидатите Димитър Парасков и Иван Сакарев проведоха срещи с граждани на Пазара в Гоце Делчев и в ромската махала. След това, Андрей Гюров и Сейди Абдишев посетиха селата Фъргово и Кочан (общ. Сатовча), където работници в шивашки цехове споделиха с него своите тревоги и очаквания. 

По същото време кандидатите за народни представители Методи Байкушев и Боряна Шалявска проведоха срещи с избиратели на слънчевия площад пред търговски център „Ларго“ в Благоевград. Димитрина Хаджиева пък беше сред хората на кооперативния пазар в град Сандански. 

В събота кандидатите от Благоевград, Петрич раздаваха агитационни материали на пазарите, а Петър Кулин се качи чак до с. Орцево - най-високото село на Балканите. В понеделник пък „Продължаваме Промяната“ откри и нов офис в Разлог. На откриването присъстваха кандидатите Андрей Гюров и Иван Сакарев, както и областния координатор на партията Марио Граченов. Те поздравиха домакина Петър Кулин с градската победа на предишните избори в Разлог и му заръчаха да работи още по-здраво за затвърждаване на коалицията ПП-ДБ като лидер в града.  

Кандидатите на коалиция ПП-ДБ говориха с гражданите за конкретните решения, които предлагат, за да стане България нормална европейска държава. За Благоевградска област стратегията им включва подпомагане на малкия и среден бизнес и привличане на нови работодатели, които да отворят добре платени работни места, подкрепа за малките и средни фермери и използване на потенциала на Югозападния университет и на АУБГ за включване на повече млади хора в глобалната индустрия, която позволява добре платена дистанционна работа. 

Седмицата завърши с футболен турнир в Благоевград с участие на кандидати за народни представители и гости на коалицията. Подкрепа за най-силната листа в Югозапада дадоха лично Никола Минчев, Радан Кънев, ген. Атанас Атанасов и Кристина Петкова. 

До края на кампанията предстоят още много срещи с избиратели, а голямото закриване на кампанията ще бъде в петък. Очаквайте подробности!  

Предизборна публикация. Купуването и продадването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
23 коментара
28 Март 2023 11:56 | Благоевградчанка 13
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Успех!


28 Март 2023 12:17 | Дела, а не думи
Оценка:
8
 (
32
 гласа)

Тия хора си работят здраво. Без викове к мантри, без пари и схемаджии около тях, без купуване на гласове. Това е бъдещето на България. Нормални хора да се занимават с политика.


28 Март 2023 12:23 | Гласувам с номер 12
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

Поздравления за невероятната енергия, която демонстрираха всички кандидати последните седмици! Наистина се надявам да гласуваме и да гласуваме разумно на 02 април, за да бъде тя вложена където е мястото- в изпълнението на работните задачи, които да доведат до изстрелването на страната ни нагоре. Успехът ще бъде за всички нас.


28 Март 2023 12:27 | Надежда
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Все повече хора около мен, гласували за герб досега, им писна да бъдат насилвани от шефовете си да гласуват под строй, за да не бъдат уволнени... Респект за тях, че този път ще гласуват свободно, това ми дава надежда за бъдещето на страната! Успех ПП-ДБ и убедителна победа на 2 април!


28 Март 2023 12:33 | инфо
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

А дали знаете, че кандидатите за НС от Герб дават по 100. 00 лв. на глас и в момента много ваши привърженици ви предават. Е, така и така всички са "маскари" и правителство няма да има- поне да вземем някой лев"- така разсъждават дори и уж"интелигентни" хора. Попитайте в Разложко - колко дава Мацурев, колко Ст. Апостолов и след това пребройте преференциите- нищо ново под слънцето!


28 Март 2023 12:35 | Браво!
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Ако искаме хората, които на трети април ще седнат в Народното събрание да работят за нас, а не за чекмеджетата, на втори трябва да гласуваме с номер 12! Успех!


28 Март 2023 12:46 | Биляна Тумбева
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Успех! Екипът е от честни и можещи, млади и целеустремени хора! Да гласуваме за тях!


28 Март 2023 13:01 | Митко Бомбаджиев
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Никога за тия бити педераси и джендъри. Половината от тия карат в лявата лента, начело с Кокорчо и бившия министър на културата. Във Възраждане е истината!!!!


28 Март 2023 13:18 | The Joshua Tree
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Поздравления за новооткритите офиси и структури в област Благоевград. Хората искат да ви виждат и чувстват близо до себе си не само по време на предизборните кампании. С офиси по места се създава гаранция че техните проблеми и въпроси ще бъдат чути и след изборите на 2 април!


28 Март 2023 13:35 | 7
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Маймуни с трици ли ловите?


28 Март 2023 13:40 | Rositsa Hadzhipopova
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Успех! Вашата победа е за всички


28 Март 2023 14:12 | Аман
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Промяната така позитивно обра държавата, а вие се радвате като малоумници??!! Отново ги изберете, да я довършат!


28 Март 2023 14:40 | Захари
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Ванката Сакарев този път ще стане депутат!
Ако не стане, на следващите избори ще е кандидат от "Възраждане", примерно...


28 Март 2023 15:37 | Чичо Ристо
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Тези момчета и момичета ми направиха много добро впечатление, продавах на пазара в Петрич стока и дойде Кирил Танушев, много добро момче с много интересна гледна точка.


28 Март 2023 16:39 | Шарлатани
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Тука с боб ли пълните чантите. Шарлатани, боклуци, измамници. Само да кажа на разложение, първо ке си се наместат сегашните маймуни от ппдб и никой нема да влезе от Разлог. Не се лажете, кой ще си отстъпи мястото от парламента? Табутов, Гюров, ицо хазарта, Христо Иванов, Мирчев ли, ген Атанасов, Киро Петков, Асен Василев..... Ще се откажат от парламента за да влезне некой нов разложение.... Хахахаха, използват ви, обещават ви и накрая дедов. Като толко много ви обещават защо не сте първи в листите ами сте последни хахахахахаха


28 Март 2023 17:29 | Чука
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

С шпек салам, лютеница и педали, България няма да се оправи!!!!


28 Март 2023 17:29 | Войвода
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Браво! В тази коалиция има добро съчетание на патриотизма с европейския дух, има кандидати с богат политически опит, но и такива с висока експертиза!


28 Март 2023 17:30 | Войвода
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Браво! В тази коалиция има добро съчетание на патриотизма с европейския дух, има кандидати с богат политически опит, но и такива с висока експертиза!


28 Март 2023 17:38 | Чука
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Цялата листа на коалиция "Шпеки-меки" е ангажирана с писане на коментари.


28 Март 2023 18:45 | Много
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Много прост народ! Избира шарлатани, защото му харесвали, че се усмихват?? Сякаш не за управление на държава става дума, а за клуб по интереси!


28 Март 2023 20:05 | мошеници
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

ПП
- 28% годишна инфлация (45% на основна потребителска кошница)
- 6 пъти теглене на външен заем, общ размер 14, 5 млрд. лв.
- спрени пари по Оперативните програми от Юли 2021
- скандал с въоръжаване на Украйна зад гърба на Правителството
- призив от Кирил Петков за дарение на една заплата от всички българи за Украйна
- купуване на руски газ през трети страни, въпреки решенията на ЕС
- спиране на всички инфраструктурни проекти
- скандал с дела, заведени от бивши бизнес сътрудници на Асен Василев
- скандал с профила на Кирил Петков в приложението за гей запознанства Grindr
- скандал с назначения на роднини в Областните администрации
- скандал с надрусания министър на културата
- скандал с канадското гражданство на Кирил Петков
- скандал с купените депутати от ИТН и склоняването им за гласуване за вот на доверие на Кирил Петков
- протести на учители, лекари, медицински сестри, превозвачи, пътни работници, полицаи, едрия бизнес, земеделски производители за 6 месеца управление


28 Март 2023 20:05 | мошеници
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

ДБ
- единствената българска партия, подкрепила Истанбулската конвенция
- неприкрити връзки с олигарха Иво Прокопиев
- финансирана от 6 НПО-та
- финансирана от финансовата криптопирамида Nexo
- финансирана от редица западни фондации, включително политически
- политическото звено на кръга "Капитал"
- връзки с разследвания банкер Цветан Василев
- подкрепа на ултралеви, комунистически и анархически кръгове, въпреки десния характер на партията
- неведнъж подкрепяла миграцията
- подкрепа от гей и ЛГБТ общността в България


29 Март 2023 12:05 | Каруцар
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Честна сделка. Празна торбичка срещу кило боб.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар