Поредните срещи на СП Български път преминаха при изключително голям интерес

21 октомври 2015 17:45   2 коментара   6423 прочита


На срещата със СБУ - Благоевград бяха дискутирани проблемите в образованието, като един от ангажиментите, които поеха кандидатите е да се възстанови приетия на национално ниво от МОН норматив от 22 деца в група в детските градини, а не както е в момента 28, което допълнително натоварва персонала и децата. Представителите на листа № 25 приеха да бъдат техния глас през следващия мандат в Общински съвет Благоевград.

Присъстващите на срещата в с. Рилци припознаха в кандидатите лицата борили се за запазването на името на Благоевград и инициатори на изграждането на паметника на Васил Левски. По време на срещата бе повдигнат въпроса с неподменения водопровод на част от селото, за което кандидатите обясниха, че вече са предприети конкретни мерки не само в с. Рилци, а и в други малки населени места на общ. Благоевград.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

2 коментара
21 Октомври 2015 23:16 | АПОСТОЛА
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Трябва да се знае, че точно Ал. Мановски и Даниела Симидчиева са хората, които преди 20 години събираха подписи за запазване името на Благоевград, когато Ели Масева и Желката искаха да сменят името на Благоевград.


22 Октомври 2015 02:01 | симо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

А, Мановски е главният виновник в Благоевград да има паметник на В. Левски. Това го казваше и Крум Дерменджиев - автора на паметника.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар