Поправителното общинско събрание на ГЕРБ за кметска кандидатура започна с пародия

20 юли 2011 00:18   79 коментара   43082 прочита
Агитката на В. Сотиров-Мишката /вдясно/ сътвори истинска пародия, като посрещна Цв. Цветанов с ръкопляскания
Агитката на В. Сотиров-Мишката /вдясно/ сътвори истинска пародия, като посрещна Цв. Цветанов с ръкопляскания


Агитката на В. Сотиров-Мишката /вдясно/ сътвори истинска пародия, като посрещна Цв. Цветанов с ръкопляскания

Разследваният от комисията “Кушлев” В. Сотиров-Мишката с агитка и ръкопляскания посрещна вътрешния министър Цветанов в Благоевград, оплака се от ОбС и председателя К. Хаджигаев

Първият благоевградчанин, проверяван от комисията “Кушлев” за имущество, придобито по престъпен начин, Венцислав Сотиров-Мишката начело на агитка здрави момчета, облечени в спортни дрехи, посрещнаха с ръкопляскания министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов пред зала “Скаптопара” в Благоевград, където той пристигна да наблюдава лично повторението на общинската конференция за номиниране на кандидат на ГЕРБ за кмет на общината.

Малко преди да пристигне вътрешният министър полицаи се опитаха да отстранят Мишката и приятелите му от периметъра, което предизвика тяхното недоволство.

Дошъл съм тук като честен гражданин на Благоевград, за да изразя недоволството си от ОбС, и по-точно от неговия председател Костадин Хаджигаев, обяви открито Венцислав Сотиров и дори изрази намерение лично да осведоми Цветанов за всичко това. Съпругата ми Злата Сотирова е съветник и съм наясно, че с малка група съветници около себе си председателят решава всичко в този град, това не ми харесва, а виждам, че не се харесва на много хора, опитват се да ни отстранят от събранието на ГЕРБ, защото знаят, че не сме от техния отбор, добави той.

На журналистически въпрос кой е техният отбор, Сотиров каза: Отборът на “Милан”, и посочи фланерката на свой приятел.

Сред герберите обаче упорито се коментираше, че въпросната група подкрепя опонента на Хаджигаев - депутата Атанас Камбитов. Факт е, че той също като Цветанов бе посрещнат при появата си с ръкопляскания от въпросната група.

Цветан Цветанов отказа да коментира дали идва, за да обяви смяната на общинското ръководство на ГЕРБ в Благоевград, той бе лаконичен: Дошли сме да изберем кандидати за кмет.

Събранието започна след 19 часа вчера и до редакционното приключване нямаше резултат, очакванията бяха, че заради последните скандали дебатите ще продължат поне до полунощ.

Иначе прогнозите бяха 8:1:1 в полза на областния лидер Костадин Хаджигаев и губещи - депутатът Атанас Камбитов и губернаторът Валери Смиленов. Прогнозите бяха, че ще се повтори резултатът от 4 май, когато от около 590 делегати за кметската кандидатура на Хаджигаев, който е и председател на ОбС, гласуваха 540. Тогава считаният за основен опонент депутат Атанас Камбитов получи доверието едва на 20% от присъстващите членове. И за снощи основната интрига бе около двамата, а последните събития, развихрили се около посещението на вътрешния министър и началник на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов в Благоевград преди месец, заредиха с очаквания за обрат част от делегатите, особено тези от лагера на Камбитов.

Основните критики спрямо Хаджигаев, както “Струма” писа, са, че ръководи еднолично или взема решенията в изключително тесен кръг от членове на ръководството, че се е самономинирал за кмет месеци преди Изпълнителната комисия официално да спусне указанията за това, и не на последно място, че вотът през май е бил явен вместо таен, и мнозина, особено тези, които са на държавна работа, не са посмели да гласуват по съвест, защото са се притеснявали това да не донесе последствия за работата им.

Самият Камбитов упреква настоящото ръководство на партията в Благоевград, че допуска да се легитимират чрез ГЕРБ икономически субекти с криминално минало и такива, които открито са работили в предишни години срещу партията. Това са и основни тези, които се очакваше да дадат облик и на започналата снощи общинска конференция, която до редакционното приключване на броя не бе гласувала номинацията за кмет.

В деня преди конференцията в средите на ГЕРБ усилено си проправи път слух, че ако не се стигне до номинация на Хаджигаев, Камбитов или на някой друг от считаните за фаворити, като областния управител Валери Смиленов или неговия заместник Бисер Михайлов, е много вероятно да бъде предложена за поста нотариус Искра Кутева.

79 коментара
20 Юли 2011 02:09 | 123
Оценка:
38
 (
60
 гласа)


Хаджигаев, честито! Имаш страхотен екип. Кунев- убиеца от дефилето, Лазар Андреев - изнасилвач, човека с меките китки -Толи, сержанта Андонов. А какво ще кажеш за дрогата дето се разпределя в Бакарди и нейния пласьор Кп. Роячки? А Божидарчо Спасов как е, отчете ли ти се? Заредиха ли складовете на БИК Кунев и Аврионов след като охраната на С .Костов открадна крановете? Ето така се източва ВИК. Нема начин да не спечелите на изборите. В целия окръг даже няма да имате кмет от ГЕРБ спечелил местните избори. В нито един град та даже и в селата.


20 Юли 2011 02:14 | ..........
Оценка:
22
 (
36
 гласа)


Плочка, сега запиши семинарията в с. Ощава, требва да поучиш повече, та да те направат кмет, па ако щеш и на с. Ощава. Кмет, теляк все пада бакшиш.


20 Юли 2011 06:38 | 123
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

искра кутева не е ли комунистка. герб пълно падание сте.


20 Юли 2011 07:08 | ЦЕЦО ЦВЕТИН
Оценка:
28
 (
30
 гласа)

Е ПА ДРУГАРИ ВСИЧКИ СМЕ КОМУНИСТИ, В БЪЛГАРИЯ ДРУГИ НЕМА! ВРЕМЕННО СЕ РАЗДЕЛИХМЕ НА ПАРТИЙ, НО НАШИЯТ ЦЕНТЪР /ДС/ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!


20 Юли 2011 07:16 | колега
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

до там ли докарахте нещата гербчета айдуците да викат за цвъко па нали и той е от тях


20 Юли 2011 07:36 | К.М.С.
Оценка:
-36
 (
66
 гласа)

От днес нататък още по-неспокойно ще спите мръсни доносниди и провокатори на скандали. Ви дяхте ли, че ГЕРБ е единен и нищо не може да направите за да го разцепите. Победата е наша. Успех г-н Хаджигаев. НИЕ сме с теб ище направим всичко възможно да победим. Краино време е да се отървем от доносници и интриганти които обикалят всички партии за да се самопредлагат. Честито и на Лазар Андреев-той заслужава да бъде в първите редици.


20 Юли 2011 07:47 | !!!!
Оценка:
32
 (
42
 гласа)

Пак не сте слушали внимателно-резултатите ще се обявят след социологическо проучване направено за целия град. Хаджигаев нали знаеш, че си неизбираем


20 Юли 2011 07:49 | лола
Оценка:
32
 (
40
 гласа)

Шайка самозабравили се селски бекове. Нали не мислите, че Борисов пасти яде и незнае как да постъпи. Хаджигаев си тръгва и на никого няма да му е мъчно.


20 Юли 2011 07:53 | Пак ли ?
Оценка:
28
 (
32
 гласа)

Пак ли тъпи Мутри, прости Селяни и нереализирани Малумници ще решават Проблемите ни ?!?!?
Алоооо ГЕРБ ли сте ГРОБ ли сте - нямате ли поне 2 грама мозък ? - Нужен Ви е за да разберете, че сме 21 век ....някъде сте се загубили в 20 началото му


20 Юли 2011 07:58 | хахах
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Миналия път бяха сплашени, а този-НЕ..... ДА БЕ ДА


20 Юли 2011 08:03 | лора
Оценка:
31
 (
39
 гласа)

Предният ден се разбира, че директора на Пътното е присвоил пари, благодарение на Хаджигаев на следващия ден и двамата ги номинират за кметове. Каква партия сте вие?


20 Юли 2011 08:04 | попа
Оценка:
29
 (
41
 гласа)

Ако Хаджигаев ви е кандидата за кмет и магаре ще го бие!!!


20 Юли 2011 08:05 | dreams
Оценка:
8
 (
34
 гласа)

камбитов е полудял. как може мишката да му е съдружник. нали след това няма оттърване бе аланколоо .ако бойко е мъж на място ще уважи вота на хората. в противен случай да забрави благоевград завинаги


20 Юли 2011 08:07 | командос
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

След две седмици ще стане- Първите паднаха в кърви, последните станаха първи!!!!


20 Юли 2011 08:11 | тери
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Борисов ще уважи мнението на благоевградчани, като им види мнението на проучването.... Моля не слагайте каруцата пред коня.


20 Юли 2011 08:15 | 1234567
Оценка:
15
 (
35
 гласа)

НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ. МУТРИ, ПРОСТИТУТКИ, ЗАПЛАХИ И Т. Н И Т. Н. ЗА МОЕ ГОЛЯМО УЧУДВАНЕ ТЕЗИ ХОРА СА СВЪРЗАНИ С НАСО КАМБИТОВ - ЧЕСТЕН БИЗНЕСМЕН КОЙТО НЕ КРАДЕ ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И НЕ ТОЧИ ДДС. НАСО КАМБИТОВ ВЪРНА ГЕРБ МНОГО НАЗАД. И ХАДЖИГАЕВ НЕ Е ЦВЕТЕ НО МИ СЕ ИЗПРАВЯ КОСАТА С РЪКОВОДТВО НА ОБЩИНАТА-КМЕТ НАСО-ЯЙЦЕТО, ЗАМЕСТНИК КМЕТ ЗЛАТА-МИШКАТА, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБС КУЧКАТА-БРИНДО


20 Юли 2011 08:17 | до01234567
Оценка:
19
 (
35
 гласа)

Не измествайте темата- Хаджигаев на става.....


20 Юли 2011 08:20 | 456
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Мистрия, какво става, как смяташ, че ще те изберат? Отново стегна редиците от малуумници и глупаци, а ти си най-големия глупак измежду тях, но колкото и да се напъваш повече не можеш да ги докараш за да спечелиш. С толкова ли гласове смяташ да спечелиш изборите те нема да са ти достатъчни. Помисли си за предложението за кмет на Ощава докато още те искат там, че ако и от там се откажеш друго място за тебе нема да има. Айде да спирам та да дам възможност да напишат нещо драскачите от Спорт 1.


20 Юли 2011 08:34 | германец
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

"На журналистически въпрос кой е техният отбор, Сотиров каза: Отборът на “Милан”, и посочи фланерката на свой приятел. "
Това е баща му бе струмичка, страхотни журналисти сте ..


20 Юли 2011 08:49 | Замунда
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Ха-ха-ха! Голем смех. Каквото е в Благоевград такова е и в държавата. Хвани единия удари другия. За съжаление ще требва да се смееме още две години, защото като гласуват некои мислят с .....


20 Юли 2011 08:59 | Кайо Дебърски
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Данчо Жъчката кмет!!!


20 Юли 2011 09:02 | Стариа Мишок
Оценка:
-12
 (
30
 гласа)

да ви кажа 4есно аз ше си гласувам за Владо Елезов, такива селски бекове неме заинтригуват... а тоиа ми се гледа свясно мом4е...


20 Юли 2011 09:16 | корнелия
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

И Камбитов, и Смиленов са като Бай Ганьо! Важното е да са с тези, които са на власт. Не им пука за благоевградчани. Я ги попитайте колко свои хора уредиха на големи заплати в цигарената или в енергото. Немам думи.


20 Юли 2011 09:35 | до К.М.С.
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

НЕ КАЗВАЙ ХОП ПРЕДИ ДА СКОЧИШ!!!!! 1


20 Юли 2011 09:48 | ИНТЕРЕСНО
Оценка:
22
 (
26
 гласа)

ВСИЧКИ СЕ СЪСРЕДОТОЧАВАТ ВЪРХУ МИШКАТА А НИКОЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА ЧЕ ЛАЗАР АНДРЕЕВ ЧОВЕК С ДЕЛО ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ И РЕКЕТ СЕ НОМИНИРА ЗА КМЕТ АЛО ГЕРБ АЛО СЕЛЯНИТЕ ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО ВЪРШИТЕ ?????


20 Юли 2011 10:02 | Градски
Оценка:
-13
 (
27
 гласа)

До Интересно
Какво дело за изнасилване има Лазар бе малоумник, познавам го от дете, когато идваше при баба си на гости ( майка му е от Благоевград). Лазар е пич и който не го познава, само той може да пише такива простотии за него. С жена му бяха гаджета преди повече от 10 години, дори на сваляч не се е правил, аман от идиоти.


20 Юли 2011 10:05 | редови гербер
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Тоя Лазар Андреев както толкова обича да държи речи, нека излезе и каже какво е работил преди години. "Струма", направете едно журналистическо проучване, къде са ви журналистите. Криминално проявен в челните редици на партията, че как да продължи да членува човек в нея. А най-голямата пародия снощи беше броенето за него - когато се гласуваше за кмет, не можа да стане много ясно, тъй като имаше повече хора, но за общински съветник, от 5 сектор, където имаше трийсетина души, преброиха 80 за Лазар. СРАМ!!! И всичко това пред благосклонните погледи на ръководството!


20 Юли 2011 10:10 | котуньо
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

в тоя град свършиха ли се интелигентните и учени хора бре!
леле като чета за разни хора с животински имена ме побиват тръпки - тук изглажда са останали само животните, егати и зоологическата градина!
джумайци, опичайте си акъла - без политически пристрастия, гледайте личности с образование и управленчески опит, защото после теглото ще ни е голямо и пак ще се псувате


20 Юли 2011 10:15 | цеца
Оценка:
-11
 (
29
 гласа)

гласувайте за елезов.


20 Юли 2011 10:29 | до градски
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

нещо не ти се иска да чуеш истината за Лазар Андреев - има няколко висящи дела, а и не беше много отдавна когато беше в приближените на Кьоравия. А за това откъде и откога познава жена му - някои помнят, че беше прос..... ето такъв човек е на второ място при гласуването на събранието. е, гербаджии щом сте такива глупаци си заслужавате областните ръководители. честито!!! -1-во място -да живеят продажните и неграмотните. 2-ро място - ура за изнасилвачите!!! с герб напред!!!


20 Юли 2011 11:31 | джумаец
Оценка:
-8
 (
28
 гласа)

Косьо, бате, тури си ги на к... тея дето драскат глупости тук... Успех


20 Юли 2011 11:44 | ???
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

При тази номинация БСП ще спечели и то от нищото, хората не искат комунисти, но ще направят наказателен вот на Герб и хоп! я Емо, я Елезов спечелили. Така ще стане!!!


20 Юли 2011 11:44 | а така
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Косьо айде бе момче оставка нещо.....


20 Юли 2011 11:46 | Градски
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Що реши, че съм гербаджия, само защитих Лазар, иначе дори на изборите не гласувах за тях, за което много приятели сега ме поздравяват, че съм бил далновиден и не съм се хванал на Боковата въдица. Лазар си е точно момче, а за Вили не пишете измишльотини, селски цървули.


20 Юли 2011 11:50 | коко
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Момчета толкова сте нагли, че човек като ви гледа и слуша се отвращава от партията. Оставки


20 Юли 2011 12:13 | неврокопчанин
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Егати гербаджийте ужас управляват ни доста добре сложени борчета - Еиииии Събудете се бре Българиииии аман от цигания бе аман от борци бе братя Българи смърт за нечистите депотати и борци


20 Юли 2011 14:00 | !!!!
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Общинската структура на ГЕРБ номинира Костадин Хаджигаев за кандидат-кмет на Благоевград
20 юли 2011 | 10:06 | Агенция "Фокус"
Начало / Избори
Благоевград. За втори път на събрание общинската структура на ГЕРБ издигна областния лидер Костадин Хаджигаев за кандидат-кмет на Благоевград, предаде репортер на Радио „Фокус”-Пирин. Хаджигаев е събрал в своя подкрепа гласовете на 87 % от присъстващите на събранието общо 570 делегати. Предстои Изпълнителната комисия да разгледа кандидатурата на Хаджигаев и едва тогава ще стане ясно кой в крайна сметка ще бъде кандидатът за кмет на Благоевград, издигнат от ПП ГЕРБ. Областният лидер на партията за втори път събра мнозинство при гласуването за кмет, а основните му опоненти в битката бяха депутатът Атанас Камбитов и областният управител на Благоевград Валери Смиленов.
Йорданка БАКАЛСКА


20 Юли 2011 14:03 | !!!!
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Благоевград. Винаги съм се стремял да бъда искрен и почтен по отношение на всичко, свързано с ГЕРБ. Няма да позволя на фона на всичко, което правим с премиера, някой да защитава корпоративни интереси на наш гръб. Това каза в Благоевград председателят на Предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде репортер на Радио „Фокус”-Пирин. Цветанов каза това във връзка с появил се запис в местна медия, от който се разбира, че той е на ясно с източване на средства от ремонта на участък от Кресненското дефиле в края на 2010 г. Цветан Цветанов не посочи име на конкретно лице, но бе категоричен, че няма привилегировани лица. По повод избора на кандидат за кмет на Благоевград от ПП ГЕРБ, който се прави в момента на общинско събрание, Цветанов каза, че членовете на партия ще посочат правилния човек. Според член на ГЕРБ, пожелал анонимност, депутатът Атанас Камбитов ще бъде кандидатът за кмет на ГЕРБ.
Йорданка БАКАЛСКА


20 Юли 2011 14:15 | liberal
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Живях в Благоевград 6 години и мога да кажа, че имам наблюдения върху политическата обстановка ж града... недай си боже да падне града в ръцете на крадливите и агресивни гербаджии... усетиха, че изпускат държавната баница и сега се драскат за сигурни 4 години да лапат от скромниа и културен благоевградчанин... мисля, че е най добре да спечели тва младо и възпитано момче Елезов... нека си запазим града в ръцете на интелигентните хора... ГРОБаджиите нямат място в града...


20 Юли 2011 14:20 | ДЖУМАЕЦ
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

ЕЛЕЗОВ КМЕТ. ТОВА Е СПАСЕНИЕТО


20 Юли 2011 14:47 | SOS
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

ХОРА, ВИЖТЕ КОЙ ИЗЛЕЗЕ ДА ПОДКРЕПИ КАМБИТОВ... ИМА ЛИ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ!
ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО КАМБИТОВ Е И ТЪП.


20 Юли 2011 15:03 | Бивш служител
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

До Котуньо
Не са свършили интелигентните хора в Благоевград. Хаджигаев и Смиленов ни уволниха от работа. Дадоха власт на некадърни директорчета - верни кучета и на жената на заместника на Смиленов - Михайлов и те колят и бесат. Така са се развихрили, че просто не знаят къде се намират. Какво като имаме образованието и управлениския опит? Не си мислете, че някой гледа това. На тези идиоти им трябват хора които мегат да крадат.


20 Юли 2011 15:09 | do liberal
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Абе в Благоевград ГЕРБ не е на власт, а Паскалев който е от БСП-хайде мисли малко


20 Юли 2011 15:10 | ножа
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Абе SOS ти остър ли си?


20 Юли 2011 15:11 | оле
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Камбитов кмет- защото е пич


20 Юли 2011 15:14 | питам
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

Сложете Камбитов до Хаджигаев и ще видите разликата..... Лачена обувка до Цървул


20 Юли 2011 15:25 | 999999
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Наско Камбитов - КМЕТ. Той е достен за това.... Хаджигаев вкара вчера хора да гласуват които не са членове на партиятя.....


20 Юли 2011 16:06 | Кайо Дебърски
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

спасението е Данчо жъчката, он и без това си е началник на градо и от Бл-град, ke го прекръстим на White field country music :)


20 Юли 2011 16:28 | Кайо Дебърски
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

а Венци Мишката зам. кмето по сигурността :)
Шаляво зам по финансите, а Джудисто културномасовик


20 Юли 2011 16:39 | Ку
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А Любе Киното и Луд Диди PR'и на общината!!!


20 Юли 2011 17:10 | ззззз
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Как си постпоихте къщата г-н Хаджигаев..... с комисионните от Агромах, фирмата на БСП и ДПС
колко плочки наредохте по улиците, и един тротоар няма да е като хората.....


20 Юли 2011 17:29 | До ззззз
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Така си е много прав ! Открадна мистрията, но и доста некадърно изпълнение на тротоарите. Махнаха парапетите по улица А. Стамболийски и бог да ни е на помощ !!! Няма да е далеч времето когато някой ще помете хората по тротоара, но на кой му пука от тези крадливи кочини. Може ли такова безобразие, хората си трай-кат и си мислят, че на тях няма да им се случи такова нещо .


20 Юли 2011 18:35 | до плочкаджията
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

АБЕ ПЛОЧКАДЖИЯ ЗАЩО РЕВЕШ СЕГА БЕ НАЛИ ТИ СИ ДЕЛЕШЕ ПОГАЧАТА СЪС ЗЛАТКА НА МИШКАТА А СЕГА МАЙ НЕ СТЕ РАЗДЕЛИЛИ НЕЩО И ВЕДНАГА КАЗВАШ ЧЕ Е С КАМБИТОВ ЕЙ ПЛОЧКА МАХАЙ СЕ ВЕДНАГА ОТ ГЕРБ ТИ СРАМ И ПОЗОР ЗА ПАРТИЯТА


20 Юли 2011 18:47 | ЕХ ТИ
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Ех ти Хаджигаев каква си лисица, като си бъркахте по дупките с тоя ония лошо нямаше, а сега прехвърляш вината на други


20 Юли 2011 18:49 | рени
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ръководството и Хаджигаев да не изместват нещата, а да се съсредоточат върху себе си. Че проблемите идват от тях. Гледайте си вас, че за нищо не ставате!!


20 Юли 2011 18:54 | ??????????
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Най-добре да си подадете оставките и всичко да приключи.


20 Юли 2011 18:56 | да
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Събранието мина и сега чакаме резултатите..... а те ще са за по-добрия.... Дай Боже..... Хаджигаев не си ти!!!


20 Юли 2011 19:01 | до дядо Петър от Ощава
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Дядо Петре ти обеща да си прибереш Хаджигаев, но не го направи, затова ние ти го изпращаме с промоция-Цялото ръководство на ГЕРБ-Благоевград. Може да ги използваш за овчари, кравари и т. н. само, че внимавай, много присвояват абе по наше му крадът. Но рекламации не приемаме, и стока не се връща ние вече им ядох ме попарата


20 Юли 2011 19:32 | до ръководството
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Г-н Цветанов дойде и тъй като е възпитан и толерантен ви даде шанс да си вземете поука да свиете ушите и да си тръгнете, но тъй като вие сте тъпи парчета, образували партия в партията си помислихте, че може да поставяте ултиматуми и да се репчите и вие да диктувате правилата. Жалко номера няма да мине, сега заслужавате да се задейства машината и да си получите това което ви се полага ( най-малко от 5 до10 год.) затвор.


20 Юли 2011 19:34 | ало
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Първо се научи да пишеш на родния си език, а после взимай отношение и то тъпо. Разбира се ако ти е роден


20 Юли 2011 19:35 | до тоя с латиницата
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бегай легай


20 Юли 2011 19:37 | по-добре
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

По-добре не активен депутат, отколкото активен в кражбите и далаверите Областен координатор като Хаджигаев


20 Юли 2011 19:38 | огледало
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Откъдето и да ги гледате нещата Хаджигаев и тези около него си отиват.


20 Юли 2011 19:40 | Плочка
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Ти ли докара Мишката бе Хаджигаев? Да не говорят хората за теб, че беше като бито куче, а да говорят за животни... И на челна стойка да застанеш пак губиш....


20 Юли 2011 19:42 | до парламент
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Никой не ми е плащал, ама виж на майката ти може и да и плащат


20 Юли 2011 19:45 | хахаха
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Тези думи с не те познават хората снощи ги каза лицето Хаджигаев, от което произтича че ти си платения, затова отиди и ти в Габровския университет и ако имаш парички, ако не Хаджигаев да ти даде и да се научиш да пишеш на кирилица. Макар това да се учи в първи клас. Айде не си интересен


20 Юли 2011 19:49 | 123
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Победата е сладка когато е честна и от сърце, вашата "победа" не е такава. Едно е да накараш 500 човека да са за теб, а друго е градът да те подкрепи, което с този ви кандидат К. Хаджигаев няма как да стане. Затова помислете още не е късно. Късно ще е наесен.


20 Юли 2011 19:52 | успех
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Камбитов пожелавам ти успех!!!! Борисов никога няма да позволи криминални елементи в лицето на лидера и тези директори около него, които присвояват да го представляват в този град. Успех!!!!


20 Юли 2011 19:55 | до Фаянса
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Хаджигаев имаш време да се оттеглиш по здравословни причини ( за синузита де! ) и да не се излагаш повече. Ще ни бъде " мъчно" но ще ни мине. Няма да ни мине ако заради теб изгубим октомври, затова- Не те ли заболя вече синузита?


20 Юли 2011 20:38 | 1111
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

както е тръгнало, май " ДАНЧО ЖЪЧКАТА - КМЕТ" съвсем не е далечна алтернатива


20 Юли 2011 22:11 | рамбо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

тоя боклук мишката своднико още не са го вкарали в затвора плаща на политиците с парите от проститутките ама и жена му тая парантия злата като напусне общинския съвет ще работи заедно с тях


20 Юли 2011 23:19 | титан
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Хаджигаев както карате жалко за герб само разлог ако вземем навсякаде губим ито заради теб и курумпиранитети общински председателчета .. запомни тоя коментар и незнам как ще отговаряте пред БоЙко и Цветанов.. кой ще поеме отговорноста. ОТ ЗАГОБИТЕ ..


20 Юли 2011 23:43 | фро-ЛОШ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Х. Г. иди сега да цунеш на тото лай--ото от симитли мазния га


21 Юли 2011 00:08 | Югов
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Хаджигаев е кмета на Община Благоевград и това е ясно за всички!


21 Юли 2011 00:20 | Георгиев
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Всички много добре осъзнават, че само Косьо Хаджигаев може да е сполучлив кмет на Благоеврад. Успех Косьо!


21 Юли 2011 00:25 | Червенков
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Съгласен съм! Камбата за нищо не става. Хаджигаев е кмета на Благоевград.


21 Юли 2011 11:46 | аааа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Цветанов тея сичкити са за Белене как да варве даржавата като в такава измет са парите


23 Юли 2011 13:07 | гербер
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


Страхотен екип КУНЕВ - убиеца от дефилето, ЛАЗАР АНДРЕЕВ - изнасилвач, човека с меките китки -АНАТОЛИ, сержанта АНДОНОВ, Д-Р ЧИЛЕВ - " специлист - кариерист. А какво ще кажеш за ДРОГАТА дето се разпределя в БАКАРДИ и нейния пласьор КРАСО РОЯЧКИ ? А Божидарчо СПАСОВ ? Заредиха ли складовете на ВИК КУНЕВ и АВРИОНОВ след като охраната на С. КОСТОВ открадна крановете? КРАДЦИ!!!! Нема начин да не спечелите на изборите. В целия окръг няма да имате кмет от ГЕРБ спечелил местните избори. Можеш да разчиташ само на гласовете на баба ти и дедо ти дето ги регистрира от Дупница в Благоевград. Те могат да те подкрепят, но даже не е сигурно дали жена ти ще те подкрепи.


24 Юли 2011 16:50 | Дядо Петър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей хора. Хаджигаев не виждали че от София не го искат и ке ви кажа нещо. Те го гонат през вратата а той влиза през прозореца. В с. Ощава ке му поставим въпроса ребром или ставаш кмет ама като кмет а аконе го пращаме теляк в банята на с. Ст. Кресна. И без това там го търсат като топъл хлеб. Ама бабите го искат и за вадар на селската вада в нашто село.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар