Пониженият зам. горски директор Г. Мангушев избран за зам. председател на Съюза на лесовъдите в България

06 ноември 2009 00:18   2 коментара   23692 прочита
Г. Мангушев
Г. Мангушев


Г. Мангушев

Висок обществен интерес за лесничей от Пиринско

Пониженият зам. директор на Регионалната агенция по горите в Благоевград в гл. специалист по опазване на горите от вредители и горски пожари Георги Мангушев бе избран за зам. председател на Съюза на лесовъдите в България. Това стана на редовно заседание в Лесотехническия университет в столицата, чийто декан доц. Иван Палигоров е председател на неправителствената организация. С избирането му на новият пост Георги Мангушев става първият от Пиринско, който се изкачва до толкова висок пост в Съюза на лесовъдите в България. На заседанието, в което участваха 35 членове от цялата страна, бяха излъчени работни комисии, които да помагат в дейността на Изпълнителната агенция по горите. Лесовъдите бяха единодушни, че застават зад политиката на правителството за прозрачност, но се обявиха против някои нови назначения на хора, които не са запознати с проблемите на горските стопанства.

2 коментара
06 Ноември 2009 11:25 | лесовъд
Оценка:
6
 (
54
 гласа)

А кой са запознати с проблемите на горските стопанства нима горе посочения господин е запознат той е запознат само да назначава свмой хора като главната счетоводителка на ДГС Симитли коята е дъщеря на пенсионирала се служителка или как помогна на бившия шеф на ДДС Разлог който се доказа като "перфектен"директор 2002 год 2003 год. да стане отново зам.директор на ДГС Петрич през 2006 година до днес ето такива хора "стопанисват"нашите прекрасни гори за свои джоб.До кога ще работят почти само корумпирани служители в горите.


10 Ноември 2009 21:54 | горски от симитли
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

в нашето лесничейство много неща не са наред уволняват тези,които работят а боклуците които два превозни билета немогат да пуснат като хората остават на работа не е честно




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар