Политикът д-р Г. Соколов: Жертва съм на предизборни страсти, спукаха гумата на форда ми

19 септември 2011 00:01   5 коментара   9482 прочита
Г. Соколов
Г. Соколов


Г. Соколов

Председателят на Зелената партия в Петрич д-р Георги Соколов алармира, че е станал жертва на предизборни страсти след обиколка в петричките села и че неизвестни са спукали предната дясна гума на неговия “Форд Мондео”. Дойдох в Петрич след срещи в Коларово и Първомай. Спрях форда си на паркинга пред Съдебната палата и влязох в паричния салон на Енергото, за да си платя сметката. Там да съм останал не повече от 2-3 минути. Когато излязох, предната дясна гума на колата беше спукана. Закарах я на майстор. След като той я залепи, ми каза: Гумата е спукана умишлено с предмет, приличащ на отвертка, разказа д-р Соколов.

То е било предупреждение към мен да си затварям устата. Спомних си, че в този момент около колата имаше четири-пет души. Там беше и пазачът на Енергото. След случая го попитах видял ли е какво е станало, той само вдигна рамене. Ще внеса жалба в прокуратурата и полицията, заключи д-р Соколов.


Още за: Г. Соколов   жертва   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
19 Септември 2011 06:13 | ЛЮК СКАЙУОКЪР
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ДОКТОРЕ, ПРОБЛЕМИТЕ В ГРАД ПЕТРИЧ ИДВАТ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ВЕЛЮ ИЛИЕВ - ПРЕДИМНО ЖИВЕЕЩИ В КВ . 182 . . .НО И НА ТЕБ КАКВО ТИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ГЛУПОСТИ . . . АКО ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВАШ КАКВА Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ДОКТОР И ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ, ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОБЪРКШ ОЩЕ ТОЛКОВА . ЩОМ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА УЧАСТВАШ В МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ГОДИНИ НАРЕД БЕЗ НИКАКЪВ УСПЕХ, ЗНАЧИ СИ ЛУД . . . А ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ЛУД УМОРА НЕМА . .


19 Септември 2011 08:21 | ле ле...
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Този що не се погледне в огледалото на какъв овчар мяза, па тръгнал да се кандидатира за кмет. Па даже бил доктор?! Аланколооу, трябва да имаш поне сурат за кмет, да не говорим за излъчване и ..


19 Септември 2011 09:17 | Димитър
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


Не драги ми Соколов, ти не си политическа жертва, ти си обект психиатричната помощ. Повярвай, ще ти олекне и ще бъдеш много по-добре, ако се полекуваш. Толкова години си въобразяваш, че си доктор на което хората не вярват, пък сега се превъплати в кандидат за кмет.
Мъка, мъка Боже !Дай спасение на Соколов!


19 Септември 2011 14:28 | гражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

соколов прав си . хората на вельо илиев са я спукали гумата . много говориш и знаеш неща за този крадлив кмет че тои иска да ти затвори устата . но не се плаши ние сме стеб казваи всичко което вельо е направил .имаш нашата подкрепа. ако използваш и документи при своите разкрития ще имаш по голяма подкрепа.


19 Септември 2011 14:30 | ......
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

до всички днес е делото срещу вельо илиев за продадения общински път. да му пожелаем на крадливия кмет успешно развитие на самото дело и осъдителна присъда. тои е достоен за нея




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар