Политически трупове възкръсват в мрежата! Грозен скандал между кандидата за кмет на Благоевград Росен Георгиев и зам. кмета по Сигурност Л. Милев, след обиди към кмета Р. Томов

04 декември 2020 11:44   42 коментара   28784 прочита
Р. Георгиев
Р. Георгиев


Р. Георгиев

Георгиев заклейми Милев: Не изпълваш със съдържание заеманата длъжност, а Милев репликира- Е, ти тебе ли искаш да изберат! Благоевград, достоен за сериал "Политици в повече"......

Че в Благоевград политиката не се прави от политици, а от случайно попаднали и събрани от кол и въже хора, е ясно отдавна. Че любовта и задругата между благоевградските политици, е най-мимолетното и фалшиво чувство, стана ясно веднага след местните избори през 2019, когато избраното с всенародна революция на политическо обединение, управление на града, не успя да запуши зейналите усти и апетитите на кандидатите за власт и облаги.

Че глупостта в местната политика не е недъг, доказват ежедневно местни политици и управленци с изявите си пред всички, използвайки безплатния форум за пиар акции -социалните мрежи.

Грозен  скандал се развихри във Фейсбук  между кандидата за кмет в "Местни избори 2019" Росен Георгиев от НФСБ и зам. кмета на Благоевград Любен Милев.

Под пост на кмета Р. Томов за новата черква, която ще се строи в района на пазара в Благоевград, Росен Георгиев, един  от политиците ,подкрепили  новото управление на Благоевград , влезе в остър сблъсък с Любен Милев, зам. кмет поСигурност в община Благоевград и написа :

"За Любен Милев, за който беше създадена напълно кухата длъжност - заместник-кмет по сигурността, не е неестествено да взима 3000 лв. заплата на гърба на благоевградчани без да върши абсолютно нищо! За него обаче е неестествено, че някой друг може да бъде избран! Интересни двойни стандарти имате, г-н Милев! Тези стандарти вече са остарели дори и за БСП...

Послепис: Г-н Милев, съдбата ви поднесе кризисна обстановка, която продължава вече една година, но вие така и не успяхте да се събудите и да предприемете адекватни мерки за справяне с кризата. Щом имате време за коментари във фейсбук, значи всичко е наред! Браво! "

До тук добре, само че Георгиев "пресоли манджата", влизайки в лични обиди по отношение на кмета Румен Томов , когото сме далеч от идеята на браним.

По отношение на Томов, Георгиев  продължи  с квалификации   от сорта " вие не сте политик ,не сте добър човек,вие сте един неориентиран, никому неизвестен и случайно монтиран на този пост от Паскалев, човек. "Знаем, че се договаряте да останете на поста,но няма да стане," написа още Георгиев. 

Заместник - кметът Любен Милев, който също явно виси в мрежата, репликира и получи порция обиди от Георгиев, след което се намесиха граждани и кавгата и обидите продължиха.

Налице е истинско показно на нивото на общуване между политическите субекти в областния център, станал пословичен с изцепките на политиците си, с управлението на инат, вече почти една година. С кавгите в общинска администрация между кмет и ОБС председател и с това,че цяла България се пита кой е кметът на областния център Благоевград?!

Росен Георгиев не успя да спечели кметските избори, но люто скачаше срещу предишното управление на града, в лицето на кмета Атанас Камбитов, по чието време той управляваше село Дъбрава. Беше уж човек на Камбитов, после незнайно защо се обърна и застана срещу него със същата агресия, с която снощи агресираше и срещу Милев и Томов,   подкрепен с "две ръце" на балотажа от Росен Георгиев от НФСБ.

Обърна се Георгиев на 180 градуса срещу новата власт по подобие на голяма част от участниците в победното обединение, довело БСП и Румен Томов във властта.

Очакванията им бяха излъгани и в момента ставаме свидетели на срамни крамоли във Фейсбук, между лица с претенции да управляват областния град.. Жалко, срамно и недостойно поведение..

Кавги между Мъже.. Позор! Благоевград, достоен за сериал "Политици в повече"!

Че Благоевград тръгва към дъното на обществения, икономически и политически живот, се заяви в първата нощ, когато Томов спечели изборите. На бул. "Джеймс Баучер" видяхме архаични фигури от миналото ,които се настаниха в последствие близо до кмета, за да го съветват как да управлява.

Само, че тези хора доведоха Благоевград до революционна ситуация - Онези, които са "отгоре " да не могат да управляват по новому , а тези "отдолу " да не искат да живеят по старому и така  гневът на благоевградчани от това, че в областния център не се случва почти нищо, започва да ескалира.

Има напрежение срещу управата, има напрежение вътре в общинска администрация между кмет и общински съветници и резултатите са налице. Благоевград в условията на коронакриза не може да се справи, Благоевград загуби милиони по вина на новото управление, начело с Румен Томов и Благоевград влезе в хрониките в страната с многобройните си управленски гафове.

Замириса на избори и политическите червейчета изпълзяват едно по едно, правейки си пиар по смехотворен, а понякога дори срамен начин.

Отваря се нов фронт за действие, нова възможност за облаги. Политическите формации са силно обезличени заради провала, който претърпяха на изборите и в момента в Благоевград политика не се прави. Местната политика е дело на политикани, научили уроците си в местните кръчми.

Жалко, благоевградчани! Срамно е, че един от най-хубавите градове в страната загуби своята идентичност, а неговите жители са на път да загубят достойнството си, аплодирайки изявите на политически номади, неуки и невежи хора ,яхнали вълната по пътя към властта.

П. Костадинов

42 коментара
04 Декември 2020 12:05 | ���. K������� ������
Оценка:
-15
 (
39
 гласа)

ПРЕЗ ПРОЛЕТТА ИЗБИРАМЕ Д-Р КАМБИТОВ И ТОЗИ КОШМАР ЩЕ СВЪРШИ!!!


04 Декември 2020 12:28 | Андонов
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Кой от кой по-голем палячо


04 Декември 2020 12:29 | Рени П.
Оценка:
-11
 (
27
 гласа)

Ако не беше жалко, щеше да е смешно. цирк. Тепърва ще съжаляваме за Камбитов, тепърва


04 Декември 2020 12:35 | �� ������
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Добре де защо не написахте и един ред за еквалибристиките на Дончо. Нима той не е пример за предателство, интриги, злословене и работа срещу интересите на Благоевград. Използва фалшиви сайтове с фалшиви новини и всички мълчите. Вярно е че недостойни политици се упражняват в момента. Но медиите също имате вина, защото давате трибуна на скандала и интригите, а не на доброто и градивното


04 Декември 2020 12:45 | До горния олигофрен
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Не е лошо да си пиеш хапчетата редовно.


04 Декември 2020 12:45 | До първия олигофрен
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Не е лошо да си пиеш хапчетата редовно.


04 Декември 2020 13:46 | Гражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Най-култова е галя общата Богдански, да не говорим за василиска, пролет есенова и ансамбълката биша на доверие


04 Декември 2020 13:47 | Дъбрава
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Тоя Росен къв мизерник е. Пълно леке. Използва Камбитов докато може, после му заби нож в гърна. За милев даже не мисля да коментирам


04 Декември 2020 13:57 | Йовов
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Двама идиоти със самочувствие до небето


04 Декември 2020 13:58 | Деа
Оценка:
-4
 (
22
 гласа)

Благоевград стана нарицателно за цирк в цяла България. Има да търсим Камбитов


04 Декември 2020 14:10 | До йовов
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Трима идиоти, включи и томов


04 Декември 2020 14:17 | Бойко
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Че Томов няма бъдеще като кмет на всички е известно. Човека се провали с гръм и трясък, но още по-голям провал за града ще бъде реабилитирането на крадеца Камбитов.


04 Декември 2020 14:24 | До Бойко
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Не се опитвах да анализираш какво ще бъде провал и кой бил крал. По-успешно се справяш с дюнерджийството


04 Декември 2020 14:41 | Жоро
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Като им видиш ехидните мутри и на Росен и на Милев...


04 Декември 2020 14:46 | До бойко
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Айде да се занимаваш с пияници те рокаджии, не с политика


04 Декември 2020 15:18 | Георги Росенов
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Ако не беше Камбитов, Росен щеше да върти арабските питки на Джеймс Баучер. Най-мразя не благодарните хора


04 Декември 2020 15:18 | Да се знае
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Росене, нали ти подкрепи Томов и екипа му. Виновен си колкото тях за упадъка на Благоевград


04 Декември 2020 15:35 | Паола
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Росен от Дъбрава,
На града ни кмет решил да става,
Грозен, мазен и надут,
С наглостта си е прочут.
.....
А Любен Милев горкия,
Пак забърка помия,
Известен е със своите издънки,
Правейки си сметки тънки
.....
Те и двамата са жалки,
Душиците им са нищожно малки,
Е, вЕрно Томов им е конкурент,
Наглостта им е патент!


04 Декември 2020 16:00 | Шумантов@
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Паола, любя те


04 Декември 2020 16:02 | Милев младши
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Искам пак зурни и да си клатя телесата дебели до зори, ама вече няма да ми се получи, явно нещо лошо за чичо ще се случи


04 Декември 2020 16:05 | Олелеле
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тоя Росен, добре че камботов го направи селски кмет, за нищо не става


04 Декември 2020 16:19 | хх
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Благоевград, зона свободна от гробаджии! Никога повече, за да може хората да живеят нормално.


04 Декември 2020 16:31 | ��
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ей дюнерджия надменен. Женати заслужава ли си заплатата. Аман. Не сте се преработили, ама уядени сте ей. Болни хора се превиват и работя т неподходяща за тях работа, ако си намерат де. Кво охранявате бре, кво работи жена ти бре Росене. М...


04 Декември 2020 16:36 | �������ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ХОРА НЕ ВИ ЛИ СВЕТНА ЛАМПИЧКАТА. С ИДВАНЕТО НА ТАДАРЪКОВ В НАЩА ОБЩИНА. ЗА КАКВИ ИЗБОРИ ГОВОРИТЕ .Д П. С. СИ ОПЛЕТОХА КОШНИЧКАТА. ЩЕ СПАСИЯВАТ ЧИЧКО ТОМЧО И ЩЕ ВЗЕМАТ БЛАГОЕВ ГРАД В СВОИ РЪЦЕ.


04 Декември 2020 16:37 | Деебрава
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Роска, споко брат, сега като стане Донката кмет всичко ще е наред, Лилето заместник, а ти на културата ще си наместник!


04 Декември 2020 17:10 | Кумчо Вълчо
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Защо не му го кажеш на Милев Младши в очите, а мишкуваш по форумите, а мишленце?


04 Декември 2020 17:31 | ...
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

За съжаление е прав човека ... даже е бил културен в изказването си ! Такива калинки като Милев тъпкат на едно място, а за гражданите са безполезни!


04 Декември 2020 17:47 | Грозната истина
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Наистина положението в Благоевград е много зле. И трябва да се помни, късата памет води до нови още по сериозни грешки. Сега всички обвиняват Томов, но нека си припомним КОИ го подкрепиха:
Андон Тодоров, Росен ГЕОРГИЕВ, Албина Анева, Иван Ризов, Валери Смиленов, Калоян Хаджийски. Тези всичките бяха на софрата на Пакалев и Томов. Всичките тези са ВИНОВНИ. А не сега ни лук яли, ни лук мирисали да плюят и да се правят на активни борци, тези заедно с Томов трява да отидат в политическото небитие


04 Декември 2020 21:18 | Запознат
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Абе Милев. е зле, ама Роската е още по-зле. Мазен, нагъл и тъп дебелак. Жена му Олга още ли е с Антон Ковачев от Обшината, ама Тонката поне е пич за ЕС лика от пуяка Росен. Роската да си припомни как го хванаха с наркотици в Синия лъв и ХаджигЕв го спаси, а този се обърна срещу него, много долно човече


04 Декември 2020 21:31 | Гражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

тоя е ебати наглия тип, нагъл и ехиден, пълен комплексар


04 Декември 2020 22:21 | Ops
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Чели са някъде за политика!


05 Декември 2020 04:06 | HEKTOR
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Само ЦСКА


05 Декември 2020 04:07 | HEKTOR
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Само ЦСКА 990


05 Декември 2020 04:07 | HEKTOR
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

кзл


05 Декември 2020 08:08 | реален
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Простаците се намърдаха в политиката защото за друго не стават. Нито са низнесмени нито политици, а жалки елементарни влечуги!!!


05 Декември 2020 09:48 | До кумчо вълчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аз редовно си подавам сигнали, за това има втора дисциплинарка


05 Декември 2020 09:49 | До кумчо вълчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И съм жена, не съм мишле


05 Декември 2020 10:02 | Костинброд
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Росен, скрий се


05 Декември 2020 12:16 | възмутен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Милев бегай заедно с отрепката Томов бе мишоци пийте си заедно ракията и не ставайте вече за срам ама ние сме виновни че избрахме пиянде за кмет


05 Декември 2020 12:30 | Коси
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Единствено Герб седи елитарно в тая община, единствените политици в общински съвет са гербаджиите (с малки изключения) всичко друго е мишки, луди и некадърници, който за друго не стават. Докъде стигна града ни такива като Томов да ни управляват криеики се зад Тадаръков и пеедаващи ни на ДПС, за пари, докъде!


05 Декември 2020 19:28 | Шушана
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тоя пуяк Росен хубаво се пъчи, ма жена му за кой работи в общината - за тоя който плюе. Много странна позиция, да напусне тогава, това е липса на достойнство. Ма кво може да иска човек от такива муфтеше Камбитов накрая му заби ножа щото си повярва че нещо става от него. Много жалки същества за. би


06 Декември 2020 19:47 | Калоян
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

На Росен защо му лъщи така главата? И носът му расте напоследък.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар