Политическа хипотеза: В Благоевград подготовката за избори започна! Партиите сноват в търсене на кандидати, тежки дилеми в ГЕРБ, вкарана в играта с нов шанс, подарък от Ат. Камбитов

26 януари 2020 10:42   74 коментара   46407 прочита


След възможността сегашният кмет Румен Томов да падне, заради нарушение на закона за местното самоуправление и администрация, в Благоевград започна подготовката за нови кметски избори. Нямаха време партиите да си отдъхнат след тежките местни избори през есента на 2019-та година  и сега отново се впускат в битка за управление на общината и областния център.

Въпреки, че все още няма решение на ВАС за кмета Румен Томов, градът се раздвижи и усещаме мириса на нови избори, според прогнозите, до края на май 2020 година. Това се случва  само няколко месеца, след мръсните и крайно цинични местни избори -2019 година, довели до загуба на ГЕРБ и падането на кандидата им Атанас Камбитов.

Нагледахме се на потресаваща простотия и липса на всякаква политическа интелигентност при провеждане на подобни състезания. Говорехме за ПОЛИТИКА , без политика и политици. Изборите минаха под флага на всевъзможни тежки удари под кръста, ЗАГОВОРИ  между криминалнопроявени лица, които в тези избори се оказаха основни стратези и помагачи на определени политически сили, външно вмешателство в местните избори ,както и вътрешни крамоли и предателства в структурите на загубилата партия ГЕРБ.

Заговори се, че това са НАЙ-СКЪПО ПЛАТЕНИТЕ ИЗБОРИ  в политическата история на Благоевград. Партии и политици наддаваха за гласа на избирателя. Цената достигна до над 100 лева за глас. В такава обстановка, стигнахме до революционна ситуация, в която столетницата БСП, сгушена зад победителя в изборите Румен Томов, успя да се докопа до така жадуваната власт, след серия срамно загубени избори.

Празникът в деня на победата им бе показателен за стила и нивото на новите управленци. Чалга до зори и кръшни кючеци отбелязаха детронирането на Ат. Камбитов, а бул. "Джеймс Баучер", където бе офисът на победителя Томов, стана свидетел на невиждана по рода си еуфория, в центъра на която, бяха изхвърлени от естествения отбор, политически играчи и криминалнопроявени динозаври.

Тути, Мути и разни политици ,които преди години скачаха до демократите от СДС, спазвайки призива "Който не скача е Червен! ", в този ден, смениха окраската си и слогана си, и скачаха гордо до Червените, загърбвайки политическите си клетви за вярност към род, родина и партия. Скачаха, озарени от дълга и богата заря в небето над Благоевград.

ПОЛИТИЧЕСКА  МИМИКРИЯ И КРАЙНО ЛИЦЕМЕРИЕ се видяха отчетливо. Този ден указа последващите политически действия в ръководенето на областния център Благоевград- до тогава ОТЛИЧНИК в усвояването на европроекти, с изцяло ПРОМЕНЕН ОБЛИК  и слава извън пределите на страната ни, с кмет, носител на множество награди за работата на екипа си.

Всичко това бе забравено в деня на избора и ТЪМНИТЕ СИЛИ  на внушението, лъжите и манипулациите -възтържествуваха. ГЕРБ се сгромоляса и кметът им загуби изборите. Антивотът ГЕРБ и Камбитов качи на трона непознатия  до началото на предизборната кампания, строителния предприемач, Румен Томов, който вече трети месец управлява общината.

18 000 благоевградчани с гласа си върнаха едно отдавна забравено статукво, гласувайки на инат против Атанас Камбитов и ПП ГЕРБ. Водещата политическа партия ГЕРБ получи ЗВУЧЕН ШАМАР  от избирателя на Благоевград, независимо от щедростта на правителството към областния център.

Атанас Камбитов падна, след 2 успешни управленски мандата. Съпартийците му гузно наведоха глава и отчетоха изборната загуба, като загуба по вина и заради Камбитов, скривайки се като щрауси зад него. И месец след изборната загуба Камбитов " СЕ ИЗВИНИ  " за загубата и се реабилитира -разкривайки нарушението на Томов, което може да му коства кметския пост.

РЕВОЛЮЦИОННА СИТУАЦИЯ! Ексградоначалникът върна ГЕРБ в играта с послание- Този път, ако има избори ТЕ СА НА ХОД ! "Виновникът" е вън от играта и даде възможност ГЕРБ да си върнат загубения областен център-пречистени и освободени от "воденичния камък" Камбитов, който с тях и без тях спечели хиляди благоевградчани. Спечели заради това, че винаги е бил добър СТРАТЕГ И ПОЛИТИК ,ДОКАЗАНО ВЕЩ  в правенето на избори. Вярно е, гласовете му не стигнаха за победа, a резултатът показа, че Атанас Камбитов има твърд електорат, неизневерил му с години. Но и разкри че в партията има тежки проблеми.

АНТАГОНИЗМЪТ  между големите в ГЕРБ Благоевград излезе на повърхността, въпреки опитите, Камбитов да бъде заклеймен като основен виновник за загубата .Struma.com много преди изборите алармира, че нещата във водещата политическа партия в Благоевград не са наред.

Герберите се разделиха на лагери, които враждуваха помежду си за сфери на влияние и постове ,клеветяха се пред лидера им БОЙКО БОРИСОВ, интригантстваха " ан гро" ,криейки политическото си БЕЗСИЛИЕ зад здравия гръб на Атанас Камбитов . И ето -дойде страхотна нова възможност герберите да покажат -виновен ли бе Камбитов за изборната загуба?

 И те започнаха с промяната .Смениха лидерите си в областта и в Благоевград. Евродепутатът Андрей Новаков пое областното ръководство и даде заявка за бързи промени и стягане на дисциплината, провеждайки поредицата от срещи в региона. А начело на ГЕРБ Благоевград застана шефът на ВиК Благоевград Росица Димитрова, от която се очаква сериозна подготовка за предстоящите местни избори. РЪКАВИЦАТА  пред ГЕРБ е хвърлена.!

Тежки дилеми терзаят герберите! Разединени, озлобени един към друг, герберите се лутат в избора на кандидат за кмет. Кой ще е той? Кой ще рискува да се бори за народната любов в евентуални нови избори?! Няма ли да лъсне ОСНОВНАТА ПРИЧИНА за загубата на изборите, извън Камбитов?

"Топката" е в полето на партия ГЕРБ, отговорността им този път е изключително голяма. Местната организация е на бойна нога, защото -. ЗАЛОГЪТ Е ГОЛЯМ !. Лидерът им Бойко Борисов индиректно ги натовари с голяма отговорност, тъй като лично подписа обжалването на решението на ОИК Благоевград, отказала да детронира кмета Томов. Жалбата бе внесена в Административен съд, с което Борисов даде зелена светлина. за участие в изборите.

Даде им нов шанс за реабилитация. и връщане на областния град. Сега ще стане ясно -ЛЪГАХА ЛИ  герберите ,че Камбитов е виновен за загубата на изборите, и ще се върнат ли "на бял кон " във властта? Това е въпрос с повишена трудност в момента.. Истинско стихийно бедствие се разразява в  в ПП ГЕРБ. Засега от партията не съобщават имат ли. вече набелзан кандидат.

В публичното пространство се спрегнаха разни имена, но всичко е в сферата на слуховете. Герберите все още нямат кандидат. Време няма, изборите чукат на вратата, коментират симпатизанти на партията, които са категорични, че ГЕРБ имат прекрасна възможност този път да покажат как цяло десетилетие бяха водеща политическа сила в областта и Благоевград.

Следизборната ситуация, която създаде Камбитов с прословутия член 41 от ЗМСМА, който Томов е нарушил и решението на АС, потвърдил това ,настърви малките партии, излъчили в изборите свои кандидати, да затегнат коланите и да полетят с нови надежди към кметски престол. Започнаха СОНДАЖИ , совалки и номинации на евентуални кандидати.

Вече се спрягат разни имена, сред които и такива на изключително достойни кандидати, които ще се състезават от името на партии, различни от ГЕРБ. Няма да съобщаваме имената на евентуалните кандидат-кметове ,които се гласят да щурмуват кметския пост, умишлено.

Видно от предишните местни избори, всеки кандидат бе подложен на окаляне, цапане и гнусни откровения, което   превърна и медиите в съучастници в една ЦИНИЧНА ПРЕДИЗБОРНА   битка. Надяваме се, този път изборите да се правят от политици, а не от ОЗЛОБЕНИ ЛАИЦИ, които направиха Благоевград за срам пред цяла България.

Единственият сигурен кандидат-кмет, заявил се за участие, е сегашният кмет РУМЕН ТОМОВ, който бе категоричен, че ще участва в евентуални местни избори отново, воден от дълга си към хилядите си избиратели.

Този път обаче и на Томов няма да му е лесно ,тъй като при разпределението на общинската "БАНИЦА ", по силата на предизборни ангажименти, част от политиците, които го подкрепиха, останаха извън трапезата и освирепяха от глад, така че на тяхната подкрепа, в бъдещи избори Томов НЕ МОЖЕ  да разчита,коментираха пред struma.com запознати . Не е съвсем ясно и дали БСП ще го припознаят като свой за втори път, или ще издигнат партийна кандидатура, предвид добитото самочувствие от победата им, осигурена им с любезното съдействие на множество малки партии, обединили се около Томов.

Въпрос на много малко време е  маските да паднат и кандидатите да излязат с лицата и имената си в предизборната битка, а дотогава сме в предизборна хипотеза и в очакване да изригне ВУЛКАНЪТ  "Местни избори -2020", след решението на ВАС, който ще определи съдбата на сегашния кмет Румен Томов.

П. Костадинов

75 коментара
26 Януари 2020 10:55 | Боса
Оценка:
16
 (
42
 гласа)

Трябва да се забрани на кмет които е отстранен да участва в новите избори. през следващите 4 години


26 Януари 2020 10:59 | 7
Оценка:
27
 (
79
 гласа)

Благоевград си има кмет той се казва Румен Томов


26 Януари 2020 11:00 | Keks
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Е тва обида ли е, ми придошли са от селата, да не са от Лас Вегас


26 Януари 2020 11:01 | Данио
Оценка:
9
 (
29
 гласа)

Вие не разбрахте ли, че няма да е Камбитов .ама и Румен Томов няма да е, не хранете надежда


26 Януари 2020 11:03 | До keks
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Еми защо и изтриха коментара на момичето.? Какво нещо е свободата Санчо.


26 Януари 2020 11:04 | Hallo
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Румката не се знае дали има право да де кандидатира


26 Януари 2020 11:06 | Лили
Оценка:
19
 (
33
 гласа)

Гледах те ли "Мармалад" по Бтв? Егати майтапа с Камбата.


26 Януари 2020 11:07 | Опа
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Опа, Опа, много коментарчета изтрихте! Как си личи колко сте платени.


26 Януари 2020 11:08 | Боби Колев
Оценка:
-9
 (
37
 гласа)

С това видео с Камбата се насраха, вече не е интересно..... май много ви боли за Томов. Страх тресе кочинката на Томое, за Мариетка нема пари и за мажо и


26 Януари 2020 11:08 | Zori
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Защо ми изтрихте коментара?


26 Януари 2020 11:13 | Гого
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Благоевград ще има нов кмет, БСП и ГЕРБ ще предложат нови имена!!!


26 Януари 2020 11:21 | Панорама
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

То е повече от ясно, че Томов няма шанс при евентуалните избори, ама да видим Илко Стоянов, Андон Тодоров, както и кой ще бъде кандидат на ГЕРБ, дали БСП няма да издигнат техен кандидат, като виждат, че Некадърчо е имбецил..... а да и Тасков и той може да тръгне да става кмет, абе интересно ще бъде!


26 Януари 2020 11:26 | Ne
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Какъв Андон Тодоров, кой ше гласува за тоя, има да връща бая ресто


26 Януари 2020 11:43 | Тени
Оценка:
-15
 (
33
 гласа)

Илко трябва да е кмет, от партията на Слави Трифонов.... нещо различно, не мошеници като останалите


26 Януари 2020 11:43 | Ицо
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Вие триете коментара, ама хората го прочитат


26 Януари 2020 11:48 | ��������
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Абсолютно точен прочит на ситуацията. ако тези избори са мръсни като предишните цялата ми фамилия няма да гласува. за герб е вярно те не гласуваха за техния си човек мърлява работа


26 Януари 2020 11:50 | Тошо
Оценка:
-16
 (
40
 гласа)

Най-нормалният избор ще бъде между двама кандидати Илко Стоянов и Андрей Новаков! Само тези ще имат шанс да работят истински за града, с подкрепата на останалата част от партиите и коалициите в общинския съвет и извън него, с правителството.... Всеки друг би бил пълно посмешище, кат тоя Близалката ли е, Некадърчо ли е, Разсипников ли е, къвто и да е там тупан.


26 Януари 2020 11:54 | Илко
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Андрей Новаков от Пазарджик?!?


26 Януари 2020 12:15 | Венцо
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

След онзи стратег, пълководец, оръженосец или там както си го наричате, трябва да си Луд да си кандидат кмет от Герб.


26 Януари 2020 12:27 | старогражданин
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

ПОЧИСТВАНЕТО СЛЕД ЦВЕТАНОВ ЩЕ БЪДЕ РАВНОСИЛНО НА РЕВОЛЮЦИЯ В ЮГОЗАПАДА!!!


26 Януари 2020 12:28 | Коксал Баба
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

Аз не познавам Новаков, но Илко ми е съсед и го познавам от дете, за мен той не е оправен за кмет на града. Така или иначе Томов ще си изпълни мандата, т. е., няма нужда оттолкова разсъждения по въпроса.


26 Януари 2020 12:30 | Тери
Оценка:
-27
 (
45
 гласа)

Бойко, върни Камбитов.. Благоевград осъзна грешката си


26 Януари 2020 12:30 | Тери
Оценка:
-28
 (
42
 гласа)

Бойко, върни Камбитов. Благоевград осъзна грешката си


26 Януари 2020 12:36 | Тени
Оценка:
-5
 (
29
 гласа)

Коксал баба, а Томов е най-оправния хахахахах смешни сте, Илко поне е интелигентен, начетен и не е пияница


26 Януари 2020 12:38 | Ива
Оценка:
-24
 (
40
 гласа)

Ако Наско се върне като независим, пак ще е на власт, ще си го изберем


26 Януари 2020 12:55 | Иван
Оценка:
23
 (
39
 гласа)

Струма стига с тези с*ирки за Недялко Зарята. Успешен бил - как, като за три прекрасния ни град ли. На дъното сме на всички класации. А този Новаков е толкова тъп милия. Браво че и той прави орална любов на подходящите хора та изкара някой лев.


26 Януари 2020 13:06 | Нико
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

Томов и компания стават за маса, не и за управленци


26 Януари 2020 13:10 | Яна
Оценка:
-24
 (
40
 гласа)

И следващите 100 години няма да дойде по-кадърен кмет от Камбитов. Ама ще си сурбаме по парата, така е


26 Януари 2020 14:08 | Do teri
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Ще се върне бе слънце, ама щял да е от партията на Слави, след тоя фурор с неговата песен:) Ако ли не, ще е Главен хореограф в балет Магадан.


26 Януари 2020 14:18 | Ciiic
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Ще са ми интересни физиономиите на сегашните управници като ги отстранят хахс


26 Януари 2020 14:32 | Благоевград
Оценка:
12
 (
34
 гласа)

Кмета на Благоевград е Румен Томов. Мечтайте насрани герберасти Мечтайте. Крайно решение взима ОИК.


26 Януари 2020 14:53 | Фани
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

Румене, ходи си


26 Януари 2020 15:37 | �����
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Гладна кокошка просо сънува


26 Януари 2020 15:50 | Мима
Оценка:
15
 (
31
 гласа)

Ама че тъпи коментари! Чалга слушали и играли в щаба на Томов. Ами този с петдесетолевката да не танцува валс или да слуша Моцарт. Подарил бил нови избори??? Неговият гаф, къде по - голям беше с фирмата и парите, ама тогава друга песен пеехте. Не се учудвам на публикацията 50% от собствеността на струма. ком е на Камбитов, а той си има милиончета да си пише каквото си иска. Очаквам да побързате да изтриете. Нали така Силвичка


26 Януари 2020 16:05 | Петра
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Имаме право да знаем - с какво Калоян и Дончо държат натясно Томчо???


26 Януари 2020 16:07 | Васил
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Томов, кажи, ще се застрои ли "Бачиново". Продажно племе сте, вие комунистите


26 Януари 2020 16:22 | Коксал Баба
Оценка:
11
 (
25
 гласа)

Тени, според мен е по-оправен от Илко, кмета е много сдържан и спокоен, вчера като гледах пресконференцията избухна на въпрос за Камбитов, но не си мислте, че сдържаните и умерените хора са прости, точно обратното. Камбитов привлече много евро пари в града, евала, с гърба на партията, направиха се улици, смениха се здрави плочки, направиха се пеещи фонтани, които не пеят, но се закриха предприятия и работни места. Живи и здрави да са от КФМ и бирената иначе града е погинал! Кажете всички защитници на ГЕРБ, каква високо квалифицира работа може да се работи в града - да си IT, инженер, бизнес администратор или имаме само шивачки, продавачки и сервитьорки. Каква сериозна фирма привлече Камбитовв града? Благоевград е най-добрия градза купони и кръчми, но за работа сме до никъде!


26 Януари 2020 16:33 | До Васил
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Румен Томов е в близки отношения със строителни предприемачи, които имат дългогодишен апетит към парк „Бачиново“ и планове за неговото застрояване. Да, предстои да бъдат застрени "белите дробове“ на Благоевград, разбира се не без благословията на Р. Томов


26 Януари 2020 16:48 | Tenio
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Коксал Баба, от кога дебилите ги наричаме спокойни


26 Януари 2020 16:50 | До Tenio
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

За тоя даже и определението дебил е комплимент, нали го гледах


26 Януари 2020 16:59 | До струна
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Струна, какво ще кажете-- да плащаме ли по 18 000лв за снимка? Няма ли да питате успешния?


26 Януари 2020 17:13 | ...321
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Не знам какво е каже струна, ама аз ти казвам, че са ще плащате много повече и то не за снимка. Томов няма никаквъ ориентир как се управлява, след него и потоп. Дано бъде свален по-бързо, че всеки час е животоспасяващ


26 Януари 2020 17:39 | Коксал Баба
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Застрояването на Бачиново започна при Камбитов, не знаете ли Чапов какви къщи направи, в Холивуд няма такива, а вецовете на Рашко като се тръгне към Бодрост, сумати незаконни вили нагоре, да не би Томов да ги е разрешил. Между другото и Томов има има вила на Бодрост, вземете проверете дали и тя е законна, защото тези на демократите Минго, Пасков и т. н., не са. Не някои после да ми казват бил си из тоя и оня, аз не съм из никой, но мисля, че Томов е класи над Камбитов!


26 Януари 2020 17:53 | До Коксал Баба
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Май не си толова компетентен, колкото си мислиш. Камбитов спря този процес, а началото на същия този процес бе поставено от едни предсшественици на Камбитов. Предшественици, чиито политически идеи се споделят от сегашния


26 Януари 2020 18:01 | Гого
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Кой разреши на ансамбъл от Петрич да замине за Китай на 22 януари...


26 Януари 2020 18:05 | Коксал Баба
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Знам, че почнаха при Паскалев, знам че с Манов и Причкапов са придобили почти всички терени нагоре, но Камбитов не ги е спирал, защото при него се довършиха. Там е такъв хаос и неразбория, че вместо да си пишем за Франкофоли, по-интересно ще е нагоре да отиде прокуратурата и да разследва, там ще излязат по-интересни неща и за едните и другите.


26 Януари 2020 18:11 | гражданин
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

РИБАТА В МОРЕТО, ТЕ СЛОЖИЛИ ТИГАНА НА ПЕЧКАТА.... ПО-ПОЛЕКА МОЖЕ И ДА НЯМА ИЗБОРИ... …………….


26 Януари 2020 18:53 | До Коксал Баба
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Не стига, че си си избрал име като на куче, ами си и простак с претенции! Камбитов спря застрояването на Бачиново! Спря го, и има решение за това! А Томов още с влизането в общината поиска тази документация, та да задвижи процеса отново! Не се прави на умен, а си налягай парцалите.


26 Януари 2020 18:58 | пиринлия пак от тия
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Милевчетов да доди в милицията и даси земе онова недоносче дето Камбата го направи образ на годината е он е най достойния да кметува оти тесно му станало в милицията казах


26 Януари 2020 18:59 | ,
Оценка:
0
 (
0
 гласа)26 Януари 2020 19:12 | До Илко
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Какво значение има от къде е кметът!? Важното е да е знаещ и можещ! Андрей Ковачев е изключителен млад човек и само идиоти могат да го обиждат и отхвърлят! За сведение най-успешният кмет за миналата година - Калин Каменов е израснал и учил в Благоевград, но стана най-добрият кмет на Враца!


26 Януари 2020 19:13 | До Илко
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ИЗвинявам се - Андрей Новаков!


26 Януари 2020 19:42 | Иванчева
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Ако изборът е между Илко Стоянов и Андрей Новаков, дума не може да става за колебание. Единият се реализра като зам-кмет в петрчико, а другият като евродепутат в Брюксел. Разлика?


26 Януари 2020 19:51 | Костадин П.
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Томов, срам ме е, че те познавам


26 Януари 2020 20:10 | Ммммммммм
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Партия ГРОБ дано никога повече не ви избират


26 Януари 2020 20:11 | Mmmmmmm
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Да го духат


26 Януари 2020 20:32 | Коко Шанел
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Здравейте, всички сме гледали клиповете с онзи мъник от Турция - Коксал Баба, който млати всичко наред и говори със странен, горе-долу детски глас заради болеста си. Доста е забавен и има милиони фенове, правят мемета и колажи с него. Но каква е историята му? В официалния му сайт (хехе има такъв!) всичко е на турски и разбрах само, че е фен на Фенербахче и като малък е бил шампион по бокс. "Баба" на турски е нещо като "кръстник", "големец" и след дълго ровене в нет-а намерих оскъдно инфо на руски, че е Коксал Баба е свързан с някакви престъпни групи. Въобще всичко около този комичен човечец ми е доста интересно. Но той е звезда в Турция, а турския сегмент на Интернет е като, например, руския - всичко си пишат на руски, имат си свои неща и сайтове и соц. мрежи и така.


26 Януари 2020 21:05 | Коксал Баба
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Аз съм готов да се обзаложа на всичко, че бачиново няма да се засртои и може да съм си избрал име на куче, ама вас 8 годи ви управлява и окраде КУЧКАТА!


26 Януари 2020 21:12 | Коко Шанел
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Това не е име на куче, но ти имаш престъпни намерения, както и хората, на които служиш, а именно чичо рум дом, леля вас пав и ясен поп Василев, които има проблеми с алкохола


26 Януари 2020 21:26 | Коксал Баба
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Коко, адашка, аз нямам престъпни намерения и не служа на никой, аз си имам бизнеси в София, бачкам си всеки ден от 8 до 8 гледам си семейството и съм щастлив. Започанах да пиша и се включих тук само защтото всеки ден чета и струма и откакто е Томов много взех да се дразня на тъпите и платени статии. Иначе честно казано ми е през оная работа за всички, но като човек роден и живял в Благоевгград 18 години, и който всяка седмица се прибира ми става болно и обидно и затова взех да пиша.


26 Януари 2020 21:59 | Коко Шанел
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

А знаеш ли, че в Благоевград вече и кучетата не искат Томов за кмет?
Всички сме подразнени от неугледния вид на екипа на този кмет. За жалост, за голяма наша жалост. А в другите медии нима няма подобни статии. Струма Ком поне казва истината. На грешен влак си се качил.


26 Януари 2020 21:59 | Коко Шанел
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

А знаеш ли, че в Благоевград вече и кучетата не искат Томов за кмет?
Всички сме подразнени от неугледния вид на екипа на този кмет. За жалост, за голяма наша жалост. А в другите медии нима няма подобни статии. Струма Ком поне казва истината. На грешен влак си се качил.


26 Януари 2020 22:40 | Коксал Баба
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Не мисля, че струма казват истината, защото новия екип излиза с документи и факти, не мисля че на града им е писнало от Томов, защото той е само от 3 месеца, даже и Блумбърг да дойде и да стане кмет за това време мяма да мобеда оправи нищо. Аз много подкрепям томов за уволненията, но го хейтя и за някои назначения, като например Мама Кажа, Кире Глобето, Тинчев и подобни престъпници!


26 Януари 2020 23:28 | Коко Шанел
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Къде е назначен мама кажа?
Не си запознат, аз съм независим човек, работя в Благоевград и отглеждам децата си. Томов е зависим и некомпетентен. А за теб остава времето да го разбереш, много скоро.


26 Януари 2020 23:41 | Коксал Баба
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Коко, в стрима, но. бг и много други сайтове отразяват това, което става в града по много различен начин. Тук си личи пристрастието, не може да се пишат такива статии и да се взема страна. Трябва да се отразява всичко безпристрастно.


26 Януари 2020 23:50 | Коко Шанел
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Попитах нещо друго, явно си пристрастен.


27 Януари 2020 00:49 | Коксал Баба
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Коко, не съм пристрастен, Павел Джунев постна в групата, че е назначен за председател на комисията по здравеопазване, а какво разбира той от този ресор, при все че имаш д-р Пандев?


27 Януари 2020 07:44 | Била
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Всички са маскари!


27 Януари 2020 09:10 | мими
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Новаков трябва да е новия кмет ако искаме града да се развива.


27 Януари 2020 11:18 | До ГЕРБ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Уважаеми съграждани и неуважаеми от струна. Кон родил съм се в този град и със съпругата ми работим и отглеждане децата си тук. Вчера имах удоволствието да се разходя по алеята и прекрасния ни парк БАЧИНОВО, на връщане случайно чух група от 5 мъже (трима от тях известни бизнесмени в града, другите не ги познавам), да си говорят, че Бойко е претърпял тотален крах по време на управлението си и, че щом чуе думата протести, винаги дава задна, за всеки закон, който се опита да прокара, което е напълни вярно. По на долу се размина с трима трима мъже, добре облечени, които откровено псуваха Бойко и Герб. Накрая при аквапарка на една от пейките възрастна жена, ядеше обикновена суха филия хляб. Та за какво говорите вие от герб, града ни е празен, няма нито един завод и има 5000 студентизот които 3000 задочно. Убеден съм, че на следващите избори крадците от герб, които съсипаха държавата ще бъдат изметени, ако това не стане и по - рано


27 Януари 2020 11:50 | Коко Шанел
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Това не е назначение на кмета, явно и правилата не знаеш. Комисиите се гласуват от общински съвет, попитай наркоман и сытеньор Дончо и всички макари там. Томов няма вина за това, освен че опропастява града, за това да си ходи. И тъй като изглеждаш интелигентен човек, бъди така добър да четеш и да се информираш повече. Пак казвам, Струма казват истината, а ти си на грешния влак.


27 Януари 2020 13:58 | люба Спириева
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе Коко, какво обясняваш на някакви лаици обстановката, ясно, е че никой не харесва Румен томов, още по-малко кликата около него, но и герб не се харесва. Ясно като бял ден, е че ще има предстрочни избори и да му мислят благоевградчани, които определено са поевтиняли в разсъдака си, продават се за жълти стотинки. През всичките тези години мълчах, защото наистина нещо се правеше за града, а сега какво, нищо. Пияници.


27 Януари 2020 16:56 | в изгнание
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ОБЯВА! Търси се болен китаец, който да кихне в парламента ;


28 Януари 2020 10:03 | Арно
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Камбитов загуби катастрофално, това е подарък за града, другото е опит да се измъкнеш от наказателното преследване!


28 Януари 2020 10:04 | Арно
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Камбитов загуби катастрофално, това е подарък за града, другото е опит да се измъкнеш от наказателното преследване!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар