По сигнал от “активисти на ГЕРБ” разследват директора на ДЛС “Дикчан” Пл. Поюков

14 януари 2010 00:20   242 коментара   104815 прочита
Пл. Поюков
Пл. Поюков


Пл. Поюков

Човек на ДПС на прицела на прокуратурата

Директорът на Държавно ловно стопанство “Дикчан” в Сатовча Пламен Поюков е обект на разследване от полиция, прокуратура и Министерство на земеделието. Поюков е уличен в злоупотреби в сигнал, изпратен в прокуратурата от активисти на ГЕРБ. Те са настояли да започне спешна проверка на сигнал, който е анонимен и е подписан “активисти на ГЕРБ” и в него се твърди, че Поюков системно е злоупотребявал със служебното си положение, организирал незаконен лов, раздавал незаконно дървесина.

Най-голямото му “престъпление” според анонимните дописници е, че по време на изборната кампания силово е принуждавал подчинените си да гласуват за ДПС. Сигналът е постъпил най-напред в прокуратурата, откъдето са го изпратили в Министерство на земеделието с нареждане министър Мирослав Найденов да извърши вътрешна проверка, която да бъде докладвана в срок.

Според запознати целта на анонимния донос е търсене на начин за дискредитиране на директора и да последва неговата смяна по политически причини, тъй като е активист на ДПС. Ако се окаже, че посочените в доноса нарушения са престъпления, то той ще бъде освободен и предаден на прокурор за наказателно преследване.

242 коментара
14 Януари 2010 04:23 | ВОЖИК
Оценка:
-29
 (
67
 гласа)

КЕ МУ 4УПИТЕ ДЕДОВИЯ ,МРЬСНИ ПУМА4АГИ С НОВАТА виПАРТИЯ И ПРАВИТЕЛСТВО


14 Януари 2010 08:02 | ЧЕЧ
Оценка:
133
 (
149
 гласа)

Добро утро Благоевград, добро утро България, добро утро и на лъганите и мачкани хора от ЧЕЧ ! Както виждам Пламене капана ще щракне ? Пишат за незаконния лов, кпадения дървен материал,дървата и здравата ти подкрепа за Арбенката и партията мила родна ДПС ? Никой не е подал сигнал на Министър Найденов за закупения цех за 350 000 лева от стратега на ДПС в Общината, Джават Шикиров ??? От 85 000 до 350 000 лева разликата е космическа за бедния ни регион ??? Както съм ти казвал, грабвай багажчето и в САЩ ! Седни си на камиончето чиста работа??? Ти не ме слушаш ??? Прокуратурата се задейства, след като вече ти няма подкрепата??? Ако другите не забелязват от понеделник твоят МЕНТОР, КАСИМ ВЗЕЛ , простете ДАЛ, вече не е зам председател на ДПС ??? Защо ли??? Явно лидера е спал лошо в неделя вечер? Сега ще го видим и Арбенката !?! Много неща съм видял и твоята политическа и професионална гибел ще видя. Седнал съм на брега на реката и чакам труповете на мойте врагове, а те неминуемо идват!?! ЧЕЧ


14 Януари 2010 08:06 | 65925
Оценка:
44
 (
70
 гласа)

най-после , но да видим как ще премине проверката.


14 Януари 2010 08:16 | Даракчиев
Оценка:
77
 (
131
 гласа)

Чудно мие как е минала цензурата за тази статия ? Как Краса Красивата е допуснала да пишат за Велможата Пламен ? Мило вестниче Срума, много ти благодарим че отразяваш живота в Югозапада и на Вас благодарим, г-н Еремян, че ни давате трибуна в електронния вариант на вестника свободно да дискутираме проблемите на региона ! Кой щеше да чуе в София ако не беше Струма ??? Благодарим Ви че Ви има ! Хайде сега Пламенчо да гостува на прокуратурата, а до края на годината и Арбен . Пламене бъди сигурен, че няма да могат да ти помогнат Софийските Партийни другари ??? В такава ситуация всеки сам се спасява. Всичко има начало и край...... А ти трябваше да слезеш от влака на време....... Късно е чадо, имаш много мощни врагове ???????


14 Януари 2010 08:44 | Кочанец
Оценка:
66
 (
86
 гласа)

Велко, Веско ставайте. още спите. вижте кво пише струма. Браво на вас момчета. вие сте като аллах забавяте но не забравяте. справифте са с Пламенчето са дайте да бутаме и Арбенката.... Нема 12 години да ни матят водата и да ни тровят живота, да ни доодат на сватбите, погребенията а ся и на родилките..... Стига толкова


14 Януари 2010 09:39 | До 65925
Оценка:
56
 (
76
 гласа)

както и да мине проверката,младежа е патник.почнат ли ти проверки иди доказвай че немаш сестра.


14 Януари 2010 10:05 | браво
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

еееии сети се даржавата и за нашта община наи сетне


14 Януари 2010 10:24 | Даракчиев
Оценка:
8
 (
82
 гласа)

Ей пак е стара информацията на Струма , тя провирката на прокуратурата по анонимните сигнали на вельовата подла потеря мина сега проверяват документациите за училишата в Плетена, Ваклиново и други . Прокуратурата започна да разследва далаверите на набеденият строителен бос с бившият кмет на Хаджидимово Георги Шопов и брат му Ангел. много проверки вървят от прокуратурата , проверяват и подарената кола от вельо мангала на кмета Людмил Терзиев , документацията и на смръдливият му хотел та наистина предстои да видим кой трупове ще тръгнат по реката и кой ще се смее последен.


14 Януари 2010 10:41 | браво Велко
Оценка:
32
 (
92
 гласа)

Браво Велко Давидов, браво подлого кумонистическа но защо анонимно пишеш доноси подпиши се веднъж та да ти видим смелоста . пускаш напред малоумните си помияри брандо, генчо, кальонев , бранко и други подобни утрепки като теб . от човек който е изгонил майка си от родната й къща ,който уби брат си и зачерни семейството му без да му трепне окото какво може да се очаква разбира се че само подлост и мръсотия ..Велко Велко цяло Кочен не само те плюе но и те храчи . Бъди сигурен че долните ти доноси няма да хванат декиш най- много да изядеш хляба на сина ти . Ще му пръднеш верно на дедовия на Пламен Поюков .


14 Януари 2010 10:43 | ГОРЕЩО
Оценка:
33
 (
55
 гласа)

Разума и волята надделяха- задвижи се колелото отгоре и това е много добре- време беше! Но има и не маловажни детайли- като това да се знае кой ще извършва проверката и какво ще обхваща. Ако са стари муцуни от системата нищо чудно да са му авери и да се опитат да прикрият по-голямата част от злоупотребите! Така както катаджиите могат да глобят даден шофьор и за едно и за няколко неща, зависи от настроението им или пък от това-какво ще им сложи между документите и дали ще си го позволят! Важно е да са професионалисти- читави, неподкупни и сериозни! Макар да знаем, че вътрешноведомствена проверка- едва ли ще извади толкова неща на яве- както външна проверка от конкретни институции- знаете ги! А Пламен и да не е сам виноват- както бе ясно, че трябваше да изпълнява поръчки на ДПС и да захранва партийната им каса и функционери, трябва все пак да си понесе отговорността! c'est la vie!


14 Януари 2010 10:45 | Даракчиев - Весо Давидов
Оценка:
4
 (
42
 гласа)

подлец и долно същество също като баща си . Крушата не пада по далеч от гнилият си дънер


14 Януари 2010 10:53 | по-горещо
Оценка:
16
 (
44
 гласа)

хехе.. боли ли ли ви агенти на баш-агент"Сава"? Анкара ще ви дърпа ушите май за дето сдавате фронта! Колкото до другите ви долни инсинуации и плюнки- просто са жалки! хабите се на празни обороти колкото да омърсявате форума на Струмата! все на некъде требе да ви избие!


14 Януари 2010 11:27 | няма кой да ви верва комуноиги
Оценка:
-5
 (
47
 гласа)

прах в очите хвърляте на народа колкото и проверки да предиизвикате в горското няма за какво да се хванат проверяващите освен да похвалят ръководството че изправи институцията на нужното ниво след погрома и некадърното управление кражбите и безвластието на Генчо когато той беше директор . Пламен е перфектен ръководител и професионалист и точно там ви е болката . Уважаван и ценен на най- високо ниво от всички управляващи така че дерзайте . Нямате кадър който да превъзхожда професионалните му качества а това е най- важният компунент а не за кого е работел за изборите . Ами каквото и да си говорим на Велко сина не беше за парламента хората си избраха депутатите той не влезе защото ние избирателите не пожелахме да имаме ниско морален депутат от компрометирано семейство с лошо име и който се сваля на всяка фуста също като баща си .


14 Януари 2010 12:48 | лесовъд
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

Колкото и проверки да направите няма да може да му направите нищо той пак ще си работе в системата на горите защото все ще се намери някой да защити директора.Може за награда само да бъде преместен в друга ДГС или ДЛС.Както имаме пример с бившия директор на ДЛС през 2003 година беше доказана толкова много незакона сеч 8666 кубика и за наказание беше преместен в ДГС Петрич .То не какво да е но на отгаварен пост.Кучето си лае кервана си върви.И това най добре го знае бившия зам.директор на РУГ Благоевград.


14 Януари 2010 13:25 | помак
Оценка:
12
 (
38
 гласа)

Защо не проверят незаконното стройтелства на новата постройка на Дикчан.За нея няма нито проект нито разрешително за строеж.Да не говорим за акт !16 . Калабаков му бил казал. Кмета го прикрива. Защо не е съставен акт за незаконното строителство? Докога ще е така? Сега постройката трябва да се събори, а директора да плати щетите.


14 Януари 2010 13:32 | Владислав
Оценка:
-8
 (
32
 гласа)

Поне се пастарайте да прочетете статията!
Най-голямото му “престъпление” според анонимните дописници е, че по време на изборната кампания силово е принуждавал подчинените си да гласуват за ДПС. Сигналът е постъпил най-напред в прокуратурата, откъдето са го изпратили в Министерство на земеделието с нареждане министър Мирослав Найденов да извърши вътрешна проверка, която да бъде докладвана в срок.
Не впрягайте каруцата пред коня!
Гербери ( СЛЪНЧОГЛЕДИ ), досега само в България знаехме, че сте негоден материал! Сега цяла Европа научи за некомпетентността Ви.
Не пречете на успелите и можещите, те са кът в България.


14 Януари 2010 13:44 | 123
Оценка:
12
 (
32
 гласа)

ПЛАМЕН Е СЪЩИЯТ КАТО БАЩА СИ ДВУЛИЧНИК. НЕ САМО ДВУЛИЧНИ А И ТРИ ТА И ЧЕТИРИЛИЧНИК. СПОРЕД ЧОВЕКА И ОТГОВОРА. СПОРЕД СЛУЧАЯИ ДЕЙСТВИЯТА. ТОВА Е ЛЕКЕТО ПЛАМЕН


14 Януари 2010 13:47 | 123
Оценка:
-17
 (
67
 гласа)

ЗАЩО СПОРЕД ВАС ТЪРЧИ ВСЕКИ ДЕН В СОФИЯ, ЗА ДА ЗАМАЗМА ГНУСОТИИТЕ СИ, ЗА ДА СЕ ОНЕВИНЯВА И ДА ОСТАНЕ НА ПОСТА СИ ЗА ДА МОЖЕ ОЩЕ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА КРАДЕ И КРАДЕ.


14 Януари 2010 13:49 | 123
Оценка:
6
 (
26
 гласа)

ВРЕМЕ Е ВЕШЕ ДА ГО ХВАНАТ В ИЗДЪНКА, СТИГА СА СИ ЗАТВАРЯЛИ ОЧИТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. СТИГА СА Я КРАЛИ ТАЗИ ГОРА, СТИГА.


14 Януари 2010 14:39 | komisar
Оценка:
-15
 (
37
 гласа)

кви прверки ви вдят вас бе нема да му направят ништо на пламен ти е мн силен и вразкар пак ште г пдминат,и ако става на вапрсо при генчо имало незаконна сеч а ма не чак толкова да ви е ясно!


14 Януари 2010 15:04 | наблудател
Оценка:
-5
 (
43
 гласа)

поздравявам ви гн пеуков за смелостта и наи вече за хитроста която имате сас тази статия,ама да не се обарни всичко срешту вас наи накрая.мн добре сте се працелили чрез тва нешто за да се искарате като жертва на герб сатовча.ама хората знаят всичко никои не е тап в обштината


14 Януари 2010 15:05 | 333
Оценка:
12
 (
28
 гласа)

последния се смее наи дбре акто е казал народа


14 Януари 2010 15:38 | няма кой да ви верва комуноиги
Оценка:
-9
 (
37
 гласа)

кои са тези активисти на ГЕРБ които пишат анонимни доноси . В ГЕРБ няма такива изцепки . Хората са свестни и откровени и не ги е страх да си напишат имената под какъвто и да е сигнал особено когата са убедени в правотата си . Тук мирише на доносничество и кьорфишеци на простаци . Това не са хора от ГЕРБ а клакьори . От такива самозванци вече кафа сикме или писна ни . Хем ги боли , хем ги сърби хем пък са посрани до ушите като този незначителен герой В. Давидов - комисиона .


14 Януари 2010 15:44 | до Димо Гяуров
Оценка:
4
 (
36
 гласа)

г-н Гяуров вместо да прокарваш доносите на в. Давидов и компания вземи му спретни една проверка та да те признаем за истински седесар. Ти май вече си се убедил що за птици са сатовчанските самозвани гербери . Преди ГЕРБ бяха БСП у ДПСу СДС, сега задуха вятъра и ето ти ги в ГЕРБ с най- личният доносник Давидов . Докато министър Илчо Атанасов беше на власт си делнаха с Велко парите за непостроените училища в община Сатовча .Сега сеопитва да се домогне до ГЕРБ ама няма да му се отвори парашута . Бойко си знае работата скоро ще е .


14 Януари 2010 15:50 | silimcho0o00000000
Оценка:
-6
 (
42
 гласа)

Пламен тъкъв варнете се назад да видим др директори 6то направиха за горското не кат тия плетенци коит искат да дърпат конците нека ги търпан сагласен съм ако съ по къдърни от пламен аз съм пас но не съ тия от краи време са знае колко матриял изпродадоха ама 6том пламен стои толкожа дълго 4е то е ясно 4е некои 6те му завиди.Да не говорим за др.директори до колкот ми е ясно к-н Пламен и г-н Манолев са хората коит искарваха горското на пържо място.А сега искат да намърдат плетена да не мойи един 4оже4ец да си набере дарва трябжа с зор и с труд много труд.кат Пламен 6те търсят директор ала нема да го намерите а и плус тжа тои е с изграден автуритет


14 Януари 2010 16:33 | !
Оценка:
11
 (
29
 гласа)

от ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!
А къде е Областния упранител ?
воеводо ,как те пита бай Доне ,кажи му нещо ?
pitane
за Атанас Стоянов -председател на общинския съвет при община Сандански Андон Лазов Янев, наричан Кьосето пита кой ще потърси отговорност за тези престъпни решения които се вземат от Общинския съвет при община Сандански,контрола е от Областния управител на Благоевградска област !! – Как стана така ,че градинката на с.Ново Делчуво Община Сандански се раздели на два парцела и единия го купи кмета на селото Вальо,голямите – голями даламери ,Вие малки далаверки …тази гадост е приета с решение на общинския съвет при община Сандански…осъзнайте се …! това решение противоречи на един куп закони и най-важния човешкия закон … в тази градинка има един запустял паметник на загиналите в войните и пред техната памет не се спряхте …
За Председателя на ОбНС Сандански- Насе това ли са идеите на ВМРО,да разпарчасате градинкака с паметника на загиналите във войните----------


14 Януари 2010 17:39 | сиси
Оценка:
17
 (
37
 гласа)

идва видовден


14 Януари 2010 18:37 | някой
Оценка:
18
 (
36
 гласа)

Браво, някой хора наистина си помислиха, че могат да прават каквото си поискат и то безнаказано, е да това беше така докато ни "управляваха" БСП и ДПС, но съм много радостен, че свърши тяхното време и дано никога незапочва отново ! Дано всички си получат заслуженото !


14 Януари 2010 19:56 | Stoni
Оценка:
4
 (
34
 гласа)

А сега, кой ви управлява:))))
Спомням си има няма вече 5-6 години, когато се върна момчето от САЩ за да "управлява" горите..
Казах му какво ще стане и това става..някой от старите форумци ако си спомня:)))


14 Януари 2010 20:34 | zzz
Оценка:
3
 (
33
 гласа)

какъв управник е Пламен бе хора та и той е като Велко изцепка на Кочан. Пламен е леке като баща си, доносник и сътрудник на ДС. А велко е възможно най ама най-големия крадец. Нека каже къде е чилището в Плетена, къде е училището в Боголин. Ами защо да го питаме парите са в хотел Зенит при дъртата му женска.


14 Януари 2010 20:39 | zzz
Оценка:
3
 (
37
 гласа)

Велковите изцепки ги знаят всички от околията барабар с хората от областта. Плюнки кочански с измислени фалшиви дипломи от германия. Та нали се вижда колко му отсича акъла на синчето му. Та нали се вижда че всичко е пари и игра за власт. Та на изборите не се ли насра без извинение. Та али го видяхме в най-върховата му форма как се вихри с плюнчестата си мутра, но тогава не пита народа къде е училището в Петена, къде са парите които погреба на други обекти. Не му стигна нашия край тиде в хаджидимово да краде и тамДъверши ли обектите не. Каде са велко парите- в джоба и по... Не отиде ли да се излага и да краде и лъже народа в Симитли къде са му мостовете. Нема ги ама паричките къде са в хотел Зенит. Ах Велко ах плюнко долна наври си ги отзад


14 Януари 2010 20:42 | zzz
Оценка:
4
 (
32
 гласа)

Боъко още не ги е познал и не ги е разбрал, ах леле какви тупалки ги чака ах леле само да мога от некъде да ги зърна. Заради такива като Велко и Пламен нема да има свестна партия нито Герб нито Дпс. И двамата са лика прилика единит за гервания а другия за сащ. Айде по скоро че отровихте въздуха на народа айде къш пед....


14 Януари 2010 22:12 | финансит
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

като пишете коментари поне пишете без правописни грешки горски


14 Януари 2010 22:24 | МАКЕ
Оценка:
19
 (
37
 гласа)

СМЕШНИ СТЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ ВИ СЪЧИНЕНИЯ ПРОТИВ ВЕСКО И ВЕЛКО.ВИЖДА СЕ ЧЕНЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ МЯСТО ОТ ЗЛОБА АМИ ХОДЕТЕ НА РАЗХОДКА В ГОРАТА ЗА УСПОКОЕНИЕ.ПОСЕТЕТ Я ВЕДНЪЖ ГОРАТА БЕЗДА Я СЕЧЕТЕ И КРАДЕТЕ.ИМА И ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ АКО НЕ ЗНАЕТЕ


14 Януари 2010 23:12 | брей тук имало пожари
Оценка:
-4
 (
40
 гласа)

Поздравления за всички положителни оценки за Пламен Поюков . Имало е и реалисти тук във форума които заглушават тътена на безпомощните ковментари на Велко Давидов и непрокопсаника му за който за съжаление гласувах и аз. Да време е да попитаме чрез прокуратурата Велко Давидов за читалището в Плетена , за училищата в Боголин и Ваклинова , за парите които получава като комисиони защото той не е строител а комисионер - разбойник . Има ли довършен от него обект до сега без забележки . Няма и няма да има . Затова няма и оекти за него , виж много е добър в заблуждаващата документация с която краде пари и получава комисиони . Но свърши се затова хапе толкова много сега , ще го изтърпим още малко . Омлъзнал е с наглостта си и в Благоевград и в София . Ходи като гламав по централите на ГЕРБ и само доносничи той за друго не е кадърен .


14 Януари 2010 23:34 | 456
Оценка:
0
 (
38
 гласа)

Абе тая партия ГЕРБ ще я оакат такива като "анонимните гербери" - Велковци и тем подобни крадци, измамници и престъпници. От където задуха вятъра на там се обръщат.От кол и въже събрани - ей такива ни представиха и в Европейския парламент та станахме за срам. Че после БСП са им виновни, ЕП не е българския, там хората за знаещи и можещи, неможе да се манипулират, просто багажа на повечето от ГЕРБ си им е толкова. Има и свестни, и можещи ама нито Велко и челядта са от тях, нито Желева....


14 Януари 2010 23:59 | до 456
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

много си прав братле БЛАГОДАРЯ ти аз съм на същото мнение особено те подкрепям в оценката ти за В. Давидов , Хилива не я познавам лично но този боклук ми е до болка познат затова те подкрепям и благодаря на всички които не не му се продават за едната ракия и са толкова откровени тук във форума . Не го числи към ГЕРБ този помияр приятелю той не е дори и член . Той е ушето , доносника и рушителя на ГЕРБ - Сатовча - троянски кон поставен от ДС. Такъв е бил във всички партии пръкнали се в община Сатовча , абе кво да ти разправям - кочански предател, нагаждач, страхливец и доносник .


15 Януари 2010 00:05 | до Маке
Оценка:
-2
 (
32
 гласа)

Кое ни е смешното бе Маке че си думаме истината ли . Кое не е верно тук за Велко Давидов . Неговите доноси са известни на всички както е известна некадърността му . Виж кои са приятелите му и си прави сметка кой е той. Пък под маке си се подписва и защитава сам самият Велко . Тук във форума само те със синът му пишат и правят хората на по- големи абдали от тях самите .


15 Януари 2010 00:15 | до ГОРЕЩО
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

Ха, Ха, Ха Весо Давидов в ролята на Венета Райкова - смях в залата


15 Януари 2010 00:25 | до там горе
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

не се ксете дами и гспда нали знаете че всеко начало си има и краи.стига толкова мн им беше оставете и на др малко кокала не го дарпаите само вие.мн ли е ценен този стол та така яросно го браните.сас всички непозвлени нешта вие си знаете кви аи ся да не расмардяваме пак.


15 Януари 2010 00:27 | студено
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

маи ви набараха болното место,и сега се чудите кво да кажите и направите,колко сте смешни доиде време разделно ак сте чували тва нешто


15 Януари 2010 05:40 | ВОЖИК
Оценка:
2
 (
28
 гласа)

ДО ели МЕРСИ ЗА ХВАЛАТА ВЬВ ФОРУМА, ОЛИГОФРЕНКА И ХААФРОДИТ КОМУНИСТИ4ЕСКИ ,МОЕ6 ДА СИМЕРАКЛИИКА ЗА КАКВОТО ИДА Е,АМА СИ МНОГО СТАРА И ГРОЗНА ЗА ДА ТЕ ТОГЛЕДНЕ НЯ КОИ,ЗА ТОВА ЗЛОСЛОВИ6 ПО ФОРУМИТЕ


15 Януари 2010 11:27 | ДО АНОНИМНИТЕ АКТИВИСТИ НА ГЕРБ
Оценка:
2
 (
24
 гласа)

ЗАЩО СТЕ АНОНИМНИ БЕ МИШОЦИ ТАКИВА? ПОКАЖЕТЕ СЕ ДА ВИ ВИДИМ КАКВИ СТЕ ТАКИВА АКТИВИСТИ И КАК ЩЕ НАДВИЕТЕ ПЛАМЕН


15 Януари 2010 11:59 | URSA MAJOR
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

Всеки да получи това, което заслужава. Време е за възмездие.


15 Януари 2010 12:43 | помак2
Оценка:
13
 (
39
 гласа)

Не мога да си обясня кяквя е тази злоба в нападките.Явно ние помаците сме си канибалско племе и сме склонни да се самоизяждаме.Нека да ни се смеят и да ни се радват на глупоста.Не е койзнае голяма трагедия че се сменят властите а напротив това е добре за да влизат свежи лица с нови знания и идеи за развитие.Крайно време е и метната власт да се смени защото много се застоя и започна да трупа грешки.Тово не е в полза на хората естествено.Не можем да очакваме промяна ако ние не се променим и не искаме да се променим.


15 Януари 2010 12:50 | едва ли
Оценка:
13
 (
29
 гласа)

До помак2.Приятелю прав си но не за всичко.Тук ясно се вижда че елита иска да се спасява с цената на всичко.ДПС е потъващ кораб и съвсем естествено първи плъховете изчезват а съвестните моряци остават да спасяват каквото могат-на края остава капитана /ако не е изпреварил и плъховете/.


15 Януари 2010 12:53 | помак2
Оценка:
13
 (
31
 гласа)

Да за съжаление сте прав.Плъховете определено са доста назад с материала.Изпреварени са разбира се.Техният инстинкт за самосъхранение е доста по слаб от на другия ВИД.


15 Януари 2010 12:58 | едва ли
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Може и да се получи нещо при условие че ГЕРБАДЖИИТЕ не са се нагушкали и не са се прегърнали с велможеството.Все пак интереса клати феса.


15 Януари 2010 13:01 | помак2
Оценка:
5
 (
23
 гласа)

Може и да има такива дето са се нагушкали .То в тия сиромашки времена знае ли се кой с кого се прегръща.Това обаче се хваща хлесно и ще лъсне в най-неподходящия момент.


15 Януари 2010 13:05 | едва ли
Оценка:
13
 (
27
 гласа)

Най-добре е пълна дезинфекция за да няма останали микроби.Видяхте ли във фонд земеделие какви крадци цъфнаха.Явно това е било начин на живот при преждеуправляващите.Да се реже до здраво.


15 Януари 2010 13:06 | помак2
Оценка:
20
 (
38
 гласа)

Аз съм ЗА 100%


15 Януари 2010 13:07 | приятел
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

?


15 Януари 2010 14:18 | ловен до анонимните
Оценка:
2
 (
30
 гласа)

а зашто вие мишки такива не си пишите истинските имена а ,само знаете да плувате почтените хора,ако ви стиска напишете си ги и после и ние ште си га напишем,а што се отнася до пламен тои сам се надви няма смисал ние да го надвиваме.нали знаете че един човек кво си направи сам др неможе да му го направи и така.ште видим тия дни докаде ште я докарате вие активисти на пламен.но на вас не ви пука тои ако потани вие ште си свиркате нали заштото нема да имате облаги лични от него за сега имате и сте сас него мили и драги му сте,ама да видим до кога,разбирасе докогато е шеф,зашто ли питам пак ште се преместите кам др.такива сте вие мижитурките.пламен е виновен зашто ви дисва сега тои ша го тнесе а на вас не ви дреме на тва!!!!


15 Януари 2010 14:22 | лош
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

много точно казано по горе,пламене ти си наистина точен човек не слушаи хората само да те набутваи ти си имаш акал,аначе ште го закасаж да си знаеш.както си трагнал само разкаж пари на аваяси да знаеш,рано или касно штете прецакат.


15 Януари 2010 15:51 | благоевградчанка
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Не знам за какво си говорите един против друг на всички им е ясна ,че ной голямата корупция и кражба е в системата на горите до като не се отстранят всички директори , замдиректори и главни счетоводители от системата на горите няма да се оправят нещото ще си излагаме постояно и гората ще продължава безобразно да се изрязва.И да нямат право да заемат повече държавна длъжност тогава нещата ще се оправят.


15 Януари 2010 22:15 | до б;агоевградчанката
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

евала мн дре казно е тва докато не се отстранят вс директори на дпс няма да се прави работата,даваите герб само така да ги нема ван.като не искат да си идат сас мир то сас мн шум пален напред.


15 Януари 2010 22:17 | 007
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

САМО ГЕРБ!!!


15 Януари 2010 23:50 | стоянчо от Грамада
Оценка:
6
 (
32
 гласа)

ей , този велко давидов от злоба жив ще влезе в гроба си ако не постигне целта си за уволнението на пламен поюков. Ха дано момчето остане на поста си защото наистина е ценен кадър та да се насладим на трупове . Какъв ГЕРБ какво ДПС бе господа , всичко е лични интереси и амбиции . Вземаха пари по време на изборите такива като В. Давидов и обещаваха постове на куцо , кьораво и сакато но сега нещо не им се нареждда пасианса и ще се пръснат от собствената си злоба и безпомощност защото трябва да се връщат освен жестове то и доста парици на тези дето сега гладят панталони да седнат на поюков на стола . Това е истината много го боли велко за ГЕРБ . Той цял живот е бил храненик и доносник на някоя партия службите го пробутаха в ГЕРБ за муле а той си помисли че са го избрали за министър председател.


16 Януари 2010 00:20 | до благоевградчанка
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Така ли бе душицо, затова ли се натискат вашите хора от Плетена да стават директори и чиновници в горските ??? те да не би да се натискат толкова здраво за да спрат корупцията . Боже Господи какви глупости на търкалета . приготвили сте си вече едни филии от големите и чакате на гюме белки някой се хване на анонимките ви за да мажате и да лапате барабар с тебе , таткоти , майкати брат ти и цялото ви бандитско обкръжение . Дано да не идват гладните въжки като вас че докато се налапате ще минат години и в горите няма да остане и една борова игличка . Ай жалната "благоевградчанка " какви крилати мисли са я осенили по вечеря .


16 Януари 2010 00:33 | до 007
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Само така 007 не веднъж а хиляди пъти на ден трябва да пишеш Само ГЕРБ щото ако не беше тази партия нямаше да се биеш в гърдите в коя голяма сграда на пъпа на София бачкаш. На Любо Татарски да целуваш задните части дето го навихме да не кажа принудихме да те вземе . Верно сега той ни псува за протекциите и затова че му извихме ръцете оти си си показал роговете и там ама важното е че те уредихме за да имате усти да плюете по ГЕРБ. и да пишете анонимни компромати срещу тези които ти отвориха очите .


16 Януари 2010 08:38 | 007 до коментарите горе
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

маи твоита злоба е мн п дляма а вие кво искате да си лапате ште ли бе я кажи,всички знаят за вашре далавери.целия чеч знае че пламен е вече милионер и откаде тези пари!!!а зашто не кажете колко пари са пробутали тези депесари на ха хяки гербаджии за да си запазят постовете а.това не се вижда ах колкко е игестичен вече светат наи мн вие качани,заштото кога др ште видите вие хубави дарва и наи вече букувици а.


16 Януари 2010 08:38 | 333
Оценка:
5
 (
23
 гласа)

аиде наште пален напред


16 Януари 2010 11:39 | ibrahim
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Само така наште смело напред.


16 Януари 2010 12:08 | eooooo
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

яд ме е ,че гласувах за Герб заради този доносник Давидов да не се крие,а да излезне и да каже каде има завършен обект като хората


16 Януари 2010 12:35 | закон
Оценка:
12
 (
32
 гласа)

трябва да мине една много голяма проверка през община Сатовча за незаконните дейности на много хора от дървения бизнес.


16 Януари 2010 14:49 | 333
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

много си прави закнджи требва да мина маа яка прверка,и наи вече да вземат да прверят парво ки печели наи хубавите обекти на горското в сатвча та тогава да видим кво ша стена.заштото на всички ни е ясно кои ги печели дпсарите разбирасе и да се провери дали няма някакав конфликт на интереси сашто на шефа и шурето му кито е дарвен магнат.и тогава говорете,стигнахте мн далеч и неможе човек да си малчи вече!!!!


16 Януари 2010 14:50 | адвоката
Оценка:
2
 (
26
 гласа)

иначе дали наистина има такива сигнали срешту пламен или е поредният им номер.


16 Януари 2010 14:51 | адвоката
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

му номер


16 Януари 2010 14:53 | зоро
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

??????моля отговорете


16 Януари 2010 14:54 | до еееооо
Оценка:
-4
 (
22
 гласа)

еи ти избшт не си гласувал за герб ки ти заблуждаваш а,пак др пат кгато има избори може но само за вашто лубимо дпс


16 Януари 2010 18:13 | 456 до 333
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Поне се научете да пишете горе долу правилно та човек да разбира какви глупости пишете. Толкова неграмотност не вярвах, че има.


16 Януари 2010 21:37 | 999
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

Абе хора може и да не е случайвно ВД толкова силно да желае да назначи Кальонев за директор на горското в Сатовча . Я си помислете за него не се ли говори че е обърнал резбата - Кальонев де . Може двамата да си имат нещо по специално ха, ха, ха,.


16 Януари 2010 21:43 | до 333
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Това е инженерският правпис на В. Давидов . Той много може човека затова като сготви някой донос го препраща на сина му по интернет да го напише по добре и да му го редактира - [email protected]


16 Януари 2010 22:05 | до 999
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

ако ти стиска зашто не го питаш ти лично геичо такав!!!!хи ха хиа ха


16 Януари 2010 22:10 | 001
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

ах клко е голяма злобата на тапите и завистливите хра кито не виждат по далече от носа си,това се тнася за те 999 деветка такава ти сами и си го написал че си деветта дупка на кавала.леле каф смях вав залата,и да се праснеш ако штеш няма вече да е на вашето.аре се бегаи някаде се скрии да не се занимавам сас тапаци и днсници като теб.


16 Януари 2010 22:13 | eeeooo
Оценка:
5
 (
23
 гласа)

абе Зоро ти най-напред се научи да пишеш правилно тогава може да говориш за политика,имам чувството че си учил до трети клас и не си наясно изобщо с нещата опитваш се и ти да пишеш нещо ама ти се получават някакви несвързани глупости,които дори и ти самия не разбираш.


16 Януари 2010 22:14 | кочанка
Оценка:
-1
 (
37
 гласа)

Мога да кажа само, че и Велко и Пламен са от Кочан, но.... Пламен го уважават всички, а Велко и семейството му са едни от най-ненавижданите и плюти хора. Погледнете сградата на Горското преди години и я вижте сега в какво състояние е и тогава говорете и не е само това. Пламен е човек, който е с народа и помага на всички ни, а не като Велко надменен и отвратителен индивид. Ако зависи от народа Пламен и Арбен ще са вечните управляващи в общината!!!


16 Януари 2010 22:43 | до кочанка
Оценка:
2
 (
30
 гласа)

Най-после да се намери един човек,който да напише нещо смислено.Това е вярно,че Пламен Поюков е човек от народа и е сто класи над Велко Давидов,който е лицемер и доносник.А Пламен не трябва да се притеснявя от доносите по негов адрес,защото той е кадърен,а хората обичат кадърните хора.


16 Януари 2010 23:55 | кочанка
Оценка:
33
 (
75
 гласа)

Така е, но има нищожна група от завистливи некъдърници, които нямат друга работа, а изкат да изкопчат някой лев от новосъздалите се партии, като нападат Хора с изградено име и авторитет и им завиждат на постигнатото и направено за хората. Ние ще продължаваме да подкрепяме, както Пламен Поюков, така и Арбен Мименов и всички други, които е очевадно, че се борят за доброто и просперитета на общината, а такива като Давидов и сподвижници мога да кажа, че са Временно явление !!! Докато Герб ( нямам нищо против управляващата партия ) е на власт те ще подкрепят партията, а вземат ли властта някой други- същите тези лицемери ще търсят всячески да се сближат с тях.
Друго, което искам да кажа и на което бях свидетелка е , че на последните избори, не Пламен обикаляше всички заведения като цветарка да убеждава и черпи хората за да гласуват за него, а Веско Давидов, което от страни погледнатп беше твърде смешно.Заради него много хора НЕ гласуваха за Герб,той с глупавото държане отблъсна народа


17 Януари 2010 04:54 | АДВОКАТА
Оценка:
12
 (
34
 гласа)

ЕХ КО4НКЕ КО4АНКЕ ИСКА ТИ СЕ ВСИ4КИ ДА МИСЛЯТ КАТО ТЕВ НО СИГОРНО И ТИ СИ НЯКОИ ГЬЗОЛИЗЕЦ КАТО НЯКОИ ПО ГОРЕ ИЛИ И ТИ СЕ ОВЛАЖВАш ПОКРАИ ТЯХ ЗАТОВА ТАКА ГОВОРИш НАРОДА НЕЕ СЛЯП И ВИЖДА ВСИ4КО ХАИДЕ СТИГА С ТЕЗИ ИНТРИГАНСТВА Я ПО ДОВРЕ СИ ГЛЕДАИ БЕДНОТИЯТА И ГЛЕДАИ КАК ДА СИ НАХРАНИш ДЕ4ИЦАТА 4Е ТОВА СТАНА ТРУДНО А ТЯХ НЕ ГИ ЗАщИТАВАИ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ НАТРУПАХА МИЛИОНИ ПОНЕЖЕ СА МНОГО РАБОТНИ НА ГАРВА НА ТАКИВА ЗАщИТАВАщИ ГИ КАТО ТЕБ


17 Януари 2010 06:52 | Орфей
Оценка:
66
 (
94
 гласа)

Прав си Адвокате! Скъпата ни Кочанка се досещам че е Марийчето. Секретарката на Арбен. Иска ти се Марийче да си Кочанка?????Такива рога си сложила на Кочанката, че не може да излезе от къщи?????Какви управници са Арбен и Пламен че толкова ги защитаваш???Има и други умни и кадърни хора в общината.Нека да им се даде шанс пък да видим. Ти лапаш парички и други неща и как настървено ги браниш като "Матросов"Хотела на Шефа ти, Арбен на името на Вуйчо ти??? Фирмите на Арбен на чие име са??? А за конфликт на интереси да си чувала??? Сега за Пламенчо. И той здраво работи да има за черни дни? Шурея му, Дядо му, стратега Даилов???За конфликта на интереси да е чувал?Толкова е "кадърен" Пламен ,че го докара Арбен от САЩ да си връткат далаверите заедно!Както казва Благоевградчанката Министър Найденов трябва да подкара и главните счетоводители?Главната на ДДС"Дикчан" е счетоводителка и на Д.Шикиров от този бранш, а добре е да се погледне как с мъжа и построиха къщата??? Но........Темида е сляпа???


17 Януари 2010 11:35 | до кочанка
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

злобата няма край. не обръщай внимание на гнусните коментари кочанке.


17 Януари 2010 11:42 | Владислав
Оценка:
2
 (
28
 гласа)

Рибново = Кочан = Бай Ганьовци!
Уважавайте успелите!


17 Януари 2010 11:49 | до кочанката горе
Оценка:
7
 (
35
 гласа)

абе кочанке зашто говориш само какво е направил пламен сас горското ок,аи сега да погледнем кво направи пламен сас него си стана милионер нали.кажи сега нешто по този вапрос кочанке.


17 Януари 2010 11:50 | до владо
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

успелите богаташи нали на гарба на бедния народ?????


17 Януари 2010 12:05 | до адвоката
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Ех,голям адвокат си с твоите правописни грешки и аз ще стана адвокат.УСПЕХ В ЖИВОТА!!!Ще ти трябва,защото до никъде няма да стигнеш с твоите безмислици.


17 Януари 2010 12:11 | Владислав
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Малцина от нас могат да понесат щаститето — имам предвид щастието на ближния си.


17 Януари 2010 12:32 | Сатовица
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Ганьо Балкански, Фильо Гочоолу и Танас Дочоолу са кочанлии


17 Януари 2010 12:34 | до владо
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

да бе штастието варху гарва на др нали така,значи не отричаш че вече е бгаташ а,сас заплата от 1500лева.колко сте жалки поне не говорете да ви се смеят хората.точно заради това нешто дразните обикнвените хора ние знаем за кво става на вапрос ама вие кат мн знаете сега ша си патите.аре бегаите вече да ва нема безрамници


17 Януари 2010 12:37 | точният
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

еи кочанска главо земи са скрии на некаде докато не са та накопали и теб прокуратурата и ченгетата,и тогава пиши заштитни коментари.поне си малчете бе нештасници.


17 Януари 2010 12:39 | точният
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

заради вас ште си опати пламен оти ви одисва на мазните газове сега тои е на пангара,утре ште си замине тои и пак ште си намерите др жертва да смучите т нея и така нататак.


17 Януари 2010 12:40 | 1331
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

погледнете се в огледалто ако имате такова


17 Януари 2010 13:29 | еи 998
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

зашто пишеш на на англииске бе за да мже да се махне гнусният ти коментар нали,за да не го четат др хора ,ште си опатиш мн ти да знаеш


17 Януари 2010 14:09 | до всички
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

Ако днес проверяват Пламен нека утре започнат проверки на строителната дейност на Велко Даведов за да се види кой повече е крал и е смукал кръвта на народа и държавата . Сигурен съм че Велко Давидов е най- крадливият пес и трябва да лежи в затвора а парите откраднати да връщат децата и внуците му които се помпат със самочувствие на недосегаеми величия и ни гледат от високо все едно че сме им длъжници да им слугуваме цял живот . Засремете се всички вие които уйдидвате на акъла на Велко Даведов , той е зад колисите вие сте отпред и ще ви държат отговорни властите за всичко което сега вършите . Давидов е добре ще си плати и пак ще излезе чист а вие !!!!!!!!!!!!!!!! Бяжайте от него докато е време че тъмни облаци надвисват над Сатовча и скоро ще дойде видовден .


17 Януари 2010 22:40 | евала лондонски
Оценка:
2
 (
30
 гласа)

Браво по точен коментар от този на лондонски няма . Кратко , точно и Ясно !!!!! Ето това е голата истина за всички дето пишат тук врели и некипели . Скоро ще се случат хубави неща , Хаджигаев вече трябва да вземе мерки срещу този мерзавец В. Давидов .


17 Януари 2010 22:59 | до лондонски
Оценка:
-10
 (
30
 гласа)

наи много направи за горското но и за себеси не забравяи това нешто аи ся не се прави на ударен,сас ремонтите на горското на вилите се изпраха мн пари но това нешто не се вижда,гледате си само вас.зашто ли имам тва лошо самнение че тази статия е направено лично от вас за да злепоставите герб сатовча пред жаджи гаев,или нето баркам но маи си вкарахте афто гол ако е наистина така.заштото всички знаем че ако има проверка ште цафнат мн работи и няма отарваване.и незнам зашто се занимавам сас простолудието тук да си хабя нервите всичко е ясно като бял ден капана штракна и то мн моштно за някои.


17 Януари 2010 23:04 | тарикат
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

и си пишите коментари и си отговаряте там горе лондонските кочани,много сте зле бе браточки само незнам накаде сте се засилили,я спрете малко да не паднете че ште се ударите много.сигорно сте от простите хора като използвате такива ценизми вав този форум,то др не ви остана освен да прибегнете кам отчаивашти коментари.много ви здраве


18 Януари 2010 06:07 | Ловен резерват -Дик- чан
Оценка:
14
 (
32
 гласа)

Лоши времена настъпиха за Пламен ,но тези мръсотии ги сътвори не кой да е а Велко Давидов.Какъвто и да е края , богатия си е богат. Както и да го проверяват, Пламен отдавна си спестява парите в Америка и в Бг,нее оставил и стотинка.
Много лошо ще е за Велко Давидов-дано той се осъзнае да си прати парите в Америка на някой роднина иначе има само един път ,който води само до затвора в Бобовдол.
Нека неси мисли,че някой ще го спаси -просто трябва някаква жертва на ГЕРБ и тази жертва ще е някой помак независимо как се казва -Велко,Белко, Пламен ,Огаснал .
Ако ГЕРБ не вкара някой от вас в пандиза ,вие ще станете още по нагли в кражбите .За това най -доброто решение е: и двамата в затвора .


18 Януари 2010 07:45 | Кирил Караколев
Оценка:
31
 (
45
 гласа)

Пламене, след такова плюене, на твое място бих си подал оставката и си тръгвам с достойнство !!! Трябва да знаеш кога да слезеш от Върха !?! След това много боли, като паднеш ??? Смятам те за умен мъж ! Остави ги кучетата да си лаят. Маши в живота винаги ще има. Въглените от огъня няма да ги вадят другарите от София. Ще ги вади, машата, Велко и Весо ? Постъпи УМНО и навреме !!! К.К


18 Януари 2010 08:00 | отговор
Оценка:
14
 (
42
 гласа)

Всички мръсотии идват от боклуци като,Мадьо,Т.Камбов,Живко,Дарака и малоумника Аивазов,а от горското Генчо,Брандо и Кальонев(все корумпирани,некадърни,нереализирани боклуци в обществото)


18 Януари 2010 08:14 | До отговор
Оценка:
26
 (
42
 гласа)

Мноооооооооооого си прав, отговор, а за Айваза малкия уцели право в десетката!?! Селска бъркачка, клюкарка и интригант??? Заради него и Живко, Каврачето остана инвалид, а сега даже не му се обаждат , а кво остава да идат да го видят........... Пламене, защо още даржиш жена му на работа, да ти изнася информацията от горското??? Предаден си отватре пич !?! Вън, вън, вън мекеретата.............


18 Януари 2010 08:27 | отговор
Оценка:
0
 (
28
 гласа)

За Аивазов,става на въпрос некадърният даскал(ВРАБЧО)


18 Януари 2010 08:41 | до отговор гре
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

ти маи много си сигорен откаде идват мрасотиите нали,а зашто ли имам тва чувство че си ти тапако неден,маи вече знам ки си заштто пишеше по едно и сашто време работно спукана ти е работата да си знаеш .


18 Януари 2010 11:22 | до кочанка
Оценка:
20
 (
38
 гласа)

Много сте доволни кочанките от управниците си.Да ама ние не сме съгластни
да е така.Не става Кочан квото иска да е така.Щом толко ги цените земете им направете мемориал и им се кланяйте на изгрев слънце.Тяхното некадърно управление води общината към обезлюдяване и фалит.Велко Давидов не му пука и за това им скача без здадръжки и право в лицето,за това ви е такъв трън в задниците.Знаете че той е единствено способен да ги изврати и за това цялата атака е срещу него и семейството му.Като падне ДПС всички ще се гушнете с нови приятели.Даже сега се наблюдават натегачки....


18 Януари 2010 12:12 | до кочанка
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Ей момей , хич не можеш да мислиш.Добре-Велко Давидов има пари , но има фирма ,която се предполага че може да се провери. Хайде сега ми кажи твоите велможи как са милионери от заплати?


18 Януари 2010 12:13 | приятел
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

?


18 Януари 2010 14:01 | пак от Кочан
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Само да кажа, че ДПС никога няма да падне - ха-ха-ха!!!! Да видим тогава тия, дето сега ги ПЛЮЕТЕ, как отново ще залюбите Сокола и с какви мазни муцуни ще се набутате в партията - ОТНОВО!Слънчогледи такива!


18 Януари 2010 14:19 | чеч
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

та разбирасе ниекато вас преди беше ба власт соколо и вие сас него сега е на власт генерала и вие пак си бутате газвето там,та после имало сланчгледи ами как нема да има та вие цело кочан сте така,драште си там за дпсето че лшо ви се пише ако доган ва напипа кви гги варшите.може да нападате велко ама тои е голям пич хич на тва не го е тои единствено застана срешту вас дпсари,и сега пак вие искате да сте парви но не става не сте направили ништо за герб и се бутате.ама ако го немаше са бат ВЕЛКО тои ша ва оправи вас мизерници.а за дпс вече е минало сега ша има ново дпс това не го знаете нали еазк че сте такива агенти!!!!хаха хихихаха


18 Януари 2010 14:23 | подвижен
Оценка:
2
 (
26
 гласа)

нешто се запукахте кочанци нема да има вече дебели сурови дарва и мазни букови трупчета.та за тва скачате така яко пак ште берете трастики за огрев.или от корените на титуина стига ви толкова малк ли ви беше да видите и вие кво е хубаво,аре марш в трастиката.


18 Януари 2010 14:39 | адем
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

голема говорилня тук бе


18 Януари 2010 14:43 | иван
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

Трябва да се отговаря за нарушения, независимо от кого са направени....


18 Януари 2010 14:55 | до иван
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

разбирасе иване трябва да се отговаря за нарушенията нека парви си отговаря този шеф пак после ште се прехфарлим малко на бившия шеф тапака шекеров,беше дпс на власт и си правиха квото им
е кеф на тях,до скро виждане другарчета мои.


18 Януари 2010 14:57 | саветник
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

всеки да си гледа в негобата си чиния моля!!!


19 Януари 2010 00:06 | ясно
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

всичко е ясно дами и господа няма за какво да се нападате тука в този форум всичко е мн ясно доста отдавна,ПЛАМЕН ша си остане шеф на горското а другите да го духат та и ВЕЛКО сашто наи вече,пламен си са е погрижил за столаси така или иначе евала муправя просто му свалям шапка как изигра всички дори и тапите гербаджии,и велко и хаджи гаев ли та цветанов ли браво на теб.сега ште се сработиш сас гербаджиите като камбитов и андонов и тва е.дишаи спокоино вече които си го може си го може.


19 Януари 2010 00:10 | ясновидец
Оценка:
-2
 (
28
 гласа)

ГЕРБ ти са одупиха яко, твои са вече ти ги купи така или иначе ти ште порачваш музиката като са много хитри тупаи ги и тва е нема каде да шават вече твои са колко са жалки само тези та ни став вече смешно,яд ма е че гласувах за тех.


19 Януари 2010 08:16 | До чеч малко по горе
Оценка:
59
 (
73
 гласа)

ЧЕЧ тъпако се пише с главни букви !?! ЧЕЧ е географска област,ЧЕЧ е история !!!Както виждам по горе наистина трябва да се провери Пламен???Да го попитат как уреди местата на "Гроба" за вили за него, Арбен и компания Богопомазани? Как придоби мястото на "Голямо блато", доста голям терен горски фонд??? 1-2 пъти в годината пътуват до САЩ той и семейството му да си поддържат зелената карта и да наглежда спестяванията? Самолетни билети по 1000$, сигурно са от заплатата?Дървения материал на шурея му и Тъста му и приятели???Прокуратуратасе съмнявам , че ще си свърши работата,защото Районния прокурор е съпруга на Петър Мутафчиев, зам кмет на Арбен Мименов???А Арбен го покани да се върне от САЩ да гепят заедно,защото Шекеров не го бръснеше по поръка на стратега и ментор Джават Шикиров и му застрашаваше бъдещето?Колкото до Шекеров,Джават го държеше да краде спокойно и да си осребри разходите?Шекеров се опита да открадне с Камбов 1-2 камиона и Брандо веднага ги докладва и...... чукаше тикли на к.


19 Януари 2010 08:52 | Живко Мутафчиев
Оценка:
61
 (
81
 гласа)

Скъпи братя мюсюлмани, като гледам как се плюете във форума ми става тъжно.Ще се обидите че най добрия кмет в историята на общината е Митко Стоянов и най добрия директор на ДДС "Дикчан" е Манол Кръстев?Ще кажете да ама не?Защо?Единия аправи общината а другия горското!За да може след 1991г. да крадете без сметка и контрол!Казвам го на глас и не ми пука!Като дойде време за избори и почват заплахите,гласувайте за ДПС, че пак ще ви сменят имената и ще ви режат шалварите.Атук във форума са плюете като пепелянки.Генчо,Синанов,П.Поюков и Манол Козелов по един здрав ГЕРБ-ски шут и в съда със задна дата!?!Същото се отнася и за ветеринарния доктор Мименов!?!Арбен гласи мача,да се оттегли и да дойде пияницата С.Арунов? БАСТА !!! Омръзна ни да ни управляват "Гаджели"???????Сатовчани,християни и мюсюлмани, събудете се и да сложим ред в общината!!!На изборите да се обединим за обща кандидатура с Кочани и да катурнем "Гаджелите"!Стига с тези партии, да изберем личност обединяваща всички! Стига.......


19 Януари 2010 09:47 | до ЯСНО
Оценка:
0
 (
26
 гласа)

И като ти е много ЯСНО я кажи тук на всички с какви пари и за колко е направена покупката на всички от герб?


19 Януари 2010 09:51 | до Живко
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

А така Живко това си е самата истина .Погледнете само какво плюване пада.Срамна работа.Да те е гнус да влезеш във форума,който е място за истина и градивност.Да ама гаджелете нямат такова нещо в чипа си.За това трябва да ги уметем иначе видяхте каква нагла сган са.


19 Януари 2010 14:10 | ясното
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

герб сепродаде много ефтино само това мога да ви кажа,дори един бре купен само за мизерните 15000 бона,а на другия тепарва ште се издалжават чрез дарвен материал смарчов де.


19 Януари 2010 14:16 | милко
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

а за незаконния лоф зашто не кажеш нешто многознаико,дето организират сас важните клечки от герб,и за бизнесмените дето идваха ореди на лоф та то не остана нито едно животно вав резервата бе,сам сам виждал преди колко имаше а сега са ништо трябва да вземем да внасяме от другото горско гармен или от гоцето по може те са двамата шефофе гастаци ако не се лажа нали момчета.всички големи клечки беха поканени на лов от маистора пламен,извинете от специлистат пламен и предружавани от него за лични облаги и ваштане на вразки.


19 Януари 2010 14:59 | сатовчанец
Оценка:
14
 (
38
 гласа)

сатовчанци събодете се.Самоче незнам кой щее този кандидат честен да бъде избран.Те всички докато ги изберем са много честни и наивни и после ходи им хвани края.НЯМА УПРАВИЯ КОЙТО И ДА ЗАСТАНЕ НА ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ.


19 Януари 2010 15:56 | кочанка
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

писна ми от тези тъпотии,които чета . Хванетете се за нещо градивно и се уважавайте помежду си. Когато дойдат избори тогава мислете а не сега да се обвинявате по между си. Възмотена съм от написаното във форума. Не съм партийка на никаква партия и няма да бъда защото ме е срам от това което става. На добър път на всички .И все пака да сте живи и здрави ,защото това е най важното. А кои колко е открал и кои колко пари има това е временно явление никои не носи на гробището нищо.За това се обичайте. Чао


19 Януари 2010 22:00 | баш шефааа
Оценка:
30
 (
48
 гласа)

пламка пътник си.....когато щтангата говоре6е по ваш адрес как му затворихте устата с 50хиляди нали за някаквиси измислини скулптори вси4ко се знае,и с този плетенски кмет истинаталие,лажата лие кадето заради него спряха единствения поминак каманите несе правете на голяма работа 4е ще падните от високо скоро време.колкото до ко4анката сигорно някои от тази банда на апаши я еее............................ та за това говори така..


20 Януари 2010 01:06 | До Сатовчанец и Баш шефа
Оценка:
33
 (
47
 гласа)

Сатовчанец, много си прав ? В началото всички са вода ненапита, но като този играч, двойно рафиниран крадец и омайник !?! Започна във кафето и с бусчето на Живко и Каврачето, през сватби, кумуване, през погребения та сега и на родилки........ Имам чуството че отменя и гурбетчиите? Направи си баня и тоалетна в кабинета.Та Пламен нали той го докара и той му е учителя? Сега Пламен крал? Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава..... А кмета на Плетена си подрежда бизнеса,нормално е плаща си за концесията и е редно да се спре безразборното добиване на тикли.Природата ни заприлича на лунен пейзаж.Добре е да се добива на места отредени от държавата и да се заплаща за това.Той го направи и има право.Не е редно да го плюете.Плюят онези които ДПС ги заблуди и си затваряше очите за да гласуват.Трябва да има ред и в този отрасъл!Борката само сгреши, като прие да лансира и да е гръб на Пламен пред ГЕРБ и Ц.Цветанов!?!Борка, Б.Борисов знае какво се случва в Общината!Скоро резултати..


20 Януари 2010 01:25 | До г-н Мирослав Найденов
Оценка:
31
 (
47
 гласа)

Уважаеми г-н Министър, след прочетеното по горе, аз съм омерзен ! Съобразете се с мнението на хората от общината относно директора на ДДС "Дикчан" ! Хората гласуваха с едничката мисъл, че ще настъпи някаква промяна, а то се оказва , че и вие мерите с двоен аршин? В Силистренско и на други местав страната, където ДПС е силно застъпена, сменихте директорите за една нощ! В Благоевградска област, избирателно? При най ЯВНАТА ДАЛАВЕРА, Държавна фирма, ДДС "Дикчан" купува, свой бивш дърводелски цех, който по рано ликвидатор продаде за 85 000 левау срещу сумата от 350 000 лева??? И това ако не е пладнешки грабеж и лично обогатяване, здраве му кажи!?! Уверявам Ви, не очаквайте хората да гласуват отново за ГЕРБ !!! С тези действия ги обезверявате..... Надяваме се да подходите разумно и да смените Директора Пламен Поюков ! Иначе и Вие сте като Ония ?????????


20 Януари 2010 11:04 | Господа - Давидови - престанете
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

Г-да Давидови не чувствате ли че вече минавате всякакви граници и започвате да се вживявате едва ли не на министри и не дай боже на влиятелни управляващи . Ако Пламен Поюков имаше такива нарушения за които вие всеки ден пишете доноси то отдавна да беше изхвърчал от поста си . Вашето доносничество е на лична осново , проверки има и ще има а те са нещото което може да каже кой да си ходи и кой не . По добре си подредете вашият двор че хич не е лицеприятен и не се отъждествямайне точно вие с ГЕРБ защото ако вас ви има в ГЕРБ верно хората няма да гласуват за тази партия на които ние залагаме големи надежди . Не се бъркайте в политиката след като тя за вас се оказа единствено и само за лични облаги . И Пламен да махнат и Арбен да го махнат вие и вашата долна клика няма да сте нито кметове нито директори .(


20 Януари 2010 11:16 | До министър Мирослав Найденов
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

Г-н Министър ,
обръщаме се към вас с единствена молба : Не се потдавайте на доносници които бяха пробутани в ГЕРБ от челвените генерали и от най върлите опоненти на ГЕРБ. Вие сте професионалист и почтен човек . Наредете щателни проверки в ДДС " Дикчан " и публично оповестете резултатите и вашето решение дали инж. Пламен Поюков е достоен да заема тази длъжност , дали е съсипал или е възродил горското стопанство и дали кандидатурите които ви се предлагат за директори на ДЛД Дикчан превъзхождат професионализма на Плавен Поюков . Не оставяйте той да стане жертва като Руми Желева която бе буквално изядена от хора като тези които ви заливат с доноси . Направена е анкета сред населението на община Датовча зад Пламен Поюков стоят 96 % от житерите които са категорични че той е човекът който спря поголовните сеч и лов .


20 Януари 2010 11:35 | До министър Мирослав Найденов
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Ние жителите на община Сатовча ви молим в проверките в които ше назначите в ДДС Дикчан непременно да включите произволно избран прериод от време от управлението на стопанството по време на Евгени Генчев , да проверите работата работата на кандидата за директор Кальонев и на горския Исмаилов от с. Плетена за да се уверите в кадърнастта им . Молим ви да направите и лично събеседване с Евгени Генчев и Кальонев за да добиете представа с какви хора ви занимават както да се уверите и в техният интелект и познания . ГЕРБ -Сатовча в лицето на Велко Давидов работи против ГЕРБ и правителството -


20 Януари 2010 12:04 | !!!
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

еи стига сте се изяждали за власт и не намесваите Кальонев с Пламен и неговият приятел Краси,с който бяха заедно в Америка и за които всички знаем,че имат не6то повече от приятелство,а именно че са любовници,еееее! какво да се прави все пак са хубава двойка нали!!!!!!!!!!!!!!!


20 Януари 2010 13:19 | до министара
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

господин наиденов елате аз лично да ви кажа и да ви дам косвенидоказателстава как бившия член на герб от село плетена румен арнаудов по извеатен сас прякоро боро лажата доиде и ми предлагаше паари да ги взема за да се подпиша че сам сагласен да си остене пламен шеф на горското и на това ако не му казвате безочлиездраве му кажете,да не се правят на много интересни че като тех нема имам доказтелства за тва нешто дето беше боро при мен.пак псле да видим за кво става на вапрос.


20 Януари 2010 13:24 | до министара
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

дриго много важно да проверите мениджара на горското таи наречения КРАСИ които е много приблежен на пламен не ви трябва да се качвате дори и до балкана да правите проверки в него е цялата информация за далаверите,тои е човекат кито варши цялата черна работа на шефа не случаино го докара от сащ,зада си враткат далаверите.


20 Януари 2010 13:30 | маитап
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

кво казва там горе колегата че е спрял пламен незаконната сеч ли в горскто,а бе хора сигорно вие не сте влизали бая отдаавна по балкана,мога смело да твардя като вие сте толкова нагли и мрасници че в момента горското е много по зле отколкото при известния като бившия директор некадарника шекеров,незаконната сеч е много по голяма но като минавате вие всяка граница ние сашто повече нема да малчим да ви е ясно,и за това ште кажат 96% от хората че е дбар оправник поради простата причина че тои раздава дарва на всеки,даите да погледнем кочан всека вечер там влизаха камиони сас сурови дарвета за дарва без никои да ги спира,това ставаше когато са некои кочани на пунктовете.


20 Януари 2010 13:30 | депотата
Оценка:
11
 (
25
 гласа)

г-н Министър разгледаите добре вси4ки тези коментари и вижте 4е 90% са против Пламката мн кадарния няма що,,,вижте му отношенията с борката как изси4ат и оширяват ливадите с фалшиви докоменти...колкото до премиера г-н Борисов ако иска в общината следващия кмет дае от ГЕРБ трябва и шефа на горското дае от ГЕРБ защото 80% от гласовете зависят от шефа на ДДС Дик4ан...


20 Януари 2010 13:38 | лесовад
Оценка:
20
 (
38
 гласа)

еи тапако при управлението на горското от инж ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ изобшто не е имало такива груби нарушения в това горско,напротив имаше реди и много голяма дисциплина за разилка от сега и предишния шекеров,доидоха директрите на дпс и сасипаха гората,проверете го тва беше един от наи добрия директар за времето дето беше,когато доиде пламен директор от сащ ,доидоха хора които почти един месец взимаха заплати за да искарат нашто горско номер едно и наи накрая било заслуга на пламен кви сте смешници само,като ништо не знаете за петте лева!!!!


20 Януари 2010 14:20 | ататюрк
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

То бива помия,но и в кошарата на свинята няма такава!? Няма партии,а вечни парични интереси! Докато се плюем и хулим,лудите ще се налодуват ,а народа ще духа супата....
Никой от вас не казва кава е алтернативата,затова трябва да се обърнем към светия синод и главното мюфтийство белкем те ни помогнат!?...А може и към папа Бенедик 16 в Рим! Вие на свестните викате луди,а на лудите целувате ръка!
Нужно ни е или разум или сопата и ножа?!


20 Януари 2010 14:23 | до теб ататурк
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

тва е решнието даваите само газ тапаци такива,взимаите си чукалата и да ви нема само оставете ножовете че става лоша така аре каш да ва!!!!


20 Януари 2010 14:28 | коректен
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

браво браво пламене и натеб борка истината,много хубаво поверка сте спретнали и двамата,ти пламене да не би си работил като беше в америка в някаф филм та си понаучил нешто много добре замислено но осаваршенствано хаха,а ти боре научил си нешто кат беше агент,но ти разбирасе си ги можеш да ги вартиш тия номера ти си пекан даже и много яко обраштана лопата.да не си мислите че хората сас тапи,тва ви бече много лоша шега ша ви излезе много скапо да си знаете.заштото има и ответни удари!!!!!


20 Януари 2010 14:31 | милко
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

зашто не излезете вие агенти такива сас собствените си имане а че били сигнали на герб активисти,зашто не писахте активисти на дпс и компания,зашто ли имах тва самнение че всичко си е дело на пламен сас тази статия да се направи на жертва за да го зажелят и беким си ги оставят на мира,та и да се исфрацка на обштеството пак като жертва,и обштински нема да станеш като го беше замислил ште ти падне реитинга набарзо предадоха си те твоте хора.


20 Януари 2010 15:29 | фърговеца
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

шефове на вестника моля ви обърнете внимание на тези коментари и ги докладваите на премиера 4е изкрадоха гората моля ви пратете ги на някакъв саит та даги видят оправниците 4е все още мал4ат...


20 Януари 2010 15:38 | фърговеца
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

пламене голям хитрец си а как само ги цакаш с топла бира голям изнамник си пращаш си ти тези сигнали та дано те оставят намира ве4е а ама няма да стане....скоро ще те хапят ку4етатаа.


20 Януари 2010 15:41 | професора
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

до фарговеца браво само такава е работата та за това още него са подгонили


20 Януари 2010 22:59 | мil
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

поздравления пламка,и за теб сашто боро истината много хубав сценарии ни бехте спретнали много яко,големи хитреци сте немате просто равни.откаде се сетихте да направите този донос и то от името на герб активисти и то.за да може да отклоните фниманието от вас и се прекривате като активисти боро беше де ама заради теб вече не е и нема да е кмет повече,нито ти директор.сега се кефите че не откриха ништо заштото всичко беше много добре замислено но не барзаите да се радвате последния се смее наи добре.зашто имаше само проверка в един участак а не вав всички знаете че калионев е мн добар началник и набутахте там проверката да ви се размине.ама небарзаите очакват ва оште мн лоши времена.


20 Януари 2010 23:04 | част от донос на В. Давидов - документ съхр. в ГЕРБ
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

Пламен Поюков /също агент,проверете за счупените кръстове в християнските гробища в с. Сатовча, кой счупи кръстовете/Пламен/ а кой яде бой една седмица и го върнаха в одеяло на семейството му / Цанко Хаджиев, умря от алкохол, не се примири до смъртта си с тези агенти и предатили/
Да не забравя , че в същото село живее кмета на Община Сатовча, Арбен Мименов.
Заместник кмет в Общината е Петър Мутафчиев трети мандат, негова съпруга е Районната прокурорка на Гоце Делчев, Нели Вълчева-брак по сметка! Прекрасен тандем.
Джават Шикиров - Вуйчо на Общинският председател на ДПС в Сатовча Елхан Кълков , преди година купи цеха на ДГС "Дикчан" за 80 000 лева а сега преди месец Пламен Поюков го купи обратно за 350 000 лева?
С уважение, Велка Давидов от с. Кочан


20 Януари 2010 23:04 | ловен
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

а зашто не докараха тази проверка малко и при нас та да им покажем малко др наришения,зашто е бил кмета на плаетена сас проверяваштите каф е тои да не е заместник дирейтор или кав е,иначе знаем че тои е личен саветник на директора пламен,колко хора набута тои в горското без дори да имат заваршени образувания.


20 Януари 2010 23:06 | ок
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

браво много дабре написано а дали го е видел некои!!!!


20 Януари 2010 23:10 | още един и то против министър на ГЕРБ изпратен от ГЕРБ І Сатовча
Оценка:
11
 (
21
 гласа)


From: gerbsatovcha Sent: Monday, November 02, 2009 11:10 AM
Министърът от ПП „ГЕРБ” седна на Президентския стол на чакалото в ДЛС „ДИКЧАН” САТОВЧА
Министъръът на Земеделието и горите Мирослав Найденов седна в успя дя опита стола на Президента Първанов в чакалото на територията на ДЛС „Дикчан” – Сатовча,където на 24.10.2009 година почти цяля нощ дебнеше за вълк. Той успя да простреля вълчица, но паради мрака и падналата мъгла, хищникът не беше намерен. Той изрази възхищение от чудното местенце /къщичка/ за чакане. То е пригодено за VIP –ловци и най вече за г-н Първанов с алуминиеви прозорци и врати, мокет на пода, меки столове и барче с мезета и напитки. В чакалото, което е на 8 м.височина има изградена тоалетна и писоар, за да могат височайшите гости да задоволават и биологичните си нужди по време на дългите нощни бдения. Това място наречено „ Орфей” вече четири години се посещава най – редовно от президента Първанов. За целта Директора на ловното стопанство ежегодно


20 Януари 2010 23:18 | Весо
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

Сматам че ви стана ясно кой пише доносите . Не се връткайте повече че Пламен сам си ги пише няма такъв будала на света сам да си пише доноси . Спрете да лъжете и забруждавате хората . Всичко е предадено на ББ и скоро ще ведите за какво става въпрос . Жалко че Давидов младши ще изхвърчи нека си купи той билет за Германия а не Пламен ва америка . Хайде чаи ви и розови сънища .


20 Януари 2010 23:51 | Траян
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

Който е грамотен да чете доносите на Велко мушингията . Цял живот е бил такъв подлец и продължава .За него няма приятел, няма роднина , нама брат , няма сестра , никой просто няма . Той е с всички ако има от тях килипир след това е против всички . Подлеца е толкова безкруполен че те кани на гости , черпи те и после пише доноси против тебе . Така че скоро ще завалят доносите и срещу неговата клика само някой да направи крачка в страни свършено е с него . Но и на Велко няма да му се прости . Ако не някой друг то горния ще го накаже но той не се усеща. Няма не наказано зло . Жалко че Господ или Аллах той е един и същ удря по децата та докато ни гледат очите да ни боли .


21 Януари 2010 00:38 | до весо
Оценка:
22
 (
36
 гласа)

грешиш приателио много,има такива прости хора да си пишат сами доносите,но пламен не е изобшто простак или смотан тои варви и мисли как да се спаси вече 5 месеца искат да го свалят от стола му,много е хитар даже ште ви разскажа на кратко ква му беше целта сас тази негова статия слушаите сега,парво тои да ддескремнира власта и по точно герб сатовча ане както пише те него,второ да обарне мнението за активистите на герб че му слагат капани за да го свалят от стола,трето да се направи на жертва заштото е голям специалист ама в др работи не в горското,четварто наи вече да дескреминира велко давидов пред хаджигев заштото знае че требва всеки момнет да го махнат,и петто да блесне като силен пламак пред роководството че е наи добрия директор и да не го сменят,заштото сега като искат да го сменят това ште е кос че нема нарушения.СЕГА ВЕЧЕ КАТО ОТИВА БОРО ЛАЖАТА В СОФИЯ ДА ХОДОТАИСТВА ЗА НЕГО ШТЕ Е МН СИЛЕН ШТЕ ИМА ДА КЗВА ЧЕ Е НАИ ДОБРИЯ А ДР СА НЕКАДАРНИ НАЛИ БОРКА,ние знаем всичко за вас!!!!


21 Януари 2010 00:42 | темида
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

като си може боро да си лаже имаже пак ште скача кои пламен е наи добрия зашто ште го сменяте,така унака.знаем го тоава вече,доиде проверка и пак хора на пламен дето ги познава боро платно до него да не испусне нешто.и поздравления за сценария дето вратнахте на все лаганите хора от обштината не ви прави чест това нешто агенти такива.


21 Януари 2010 01:14 | лл
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

борисе,лажа,истина и 1000 още имена какв си ти та пак се баркаш и в горското цветарка такава в сяка манджа сол.....ти нямаш осми клас трагнал дасе мисли за голяма работа взимаи си коса4ката и по полето то това ще стане скоро де,за глупостите кадето варшиш те клеветят хората и откоре има 4овек кадето гледа оставямете на него...


21 Януари 2010 01:17 | метата
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

боклуци такива яще докато можете 4е скоро щее...от мн мн мн високо ще паднете апаши такива ако трябва до стразбърг ще изпратим писмо за ваз измет такава


21 Януари 2010 08:32 | До Министър Мирослав Найденов
Оценка:
55
 (
67
 гласа)

Г-н Министър, Оставете другите злоупотреби за сега ! Проверете сделката по закупуване на дърводелски цех за 350 000 лева във време на КРИЗА ! Проверете как Ликвидатора когато го продава го оценява на 85 000 лева, а когато го купува Директора на повереното ви ДДС "Дикчан" го купува за 350 000 лева , забележете за 350 000 лева по време на КРИЗА !!! И защо му е на ДДС " Дикчан" дърводелски цех ??? Тепърва ще си прави производство??? Знаете ли колко цеха затвориха в региона ??? Това г-н МИНИСТЪР се нарича ДАЛАВЕРА или ЗЛОУПОТРЕБА !!! Сезирайте Прокуратурата !!! Или Ви е неудобно? Щом и Вие сте седнали в Президентското чакало...... Надали??? Когато горяха съгражданите ни във влака София-Кардам, г-н Президента на Републиката Георги Първанов беше във същото чакало.....за по непросветените, а не в Симитли !?!?!?! Г-н Найденов покажете, че наистина има промяна и че Виновните ще си получат заслуженото!!! Ако не предприемете действия ни остава съмнението, че и вие сте намазали от ДАЛАВЕРАТА??????


21 Януари 2010 08:36 | сатовча
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

добро утро на всички„на вас в обштината кадето пишете,в горското на краси и на шефа,и на вас кочанци.зашо оште не сте станали да вратнете неки коментар незнаете ли че има мнго нова новина.ште има нова проверка и то истинска а не фарш като тази от вчера и завчера,аи да видим сега кои е номер едно много ви здраве.


21 Януари 2010 09:40 | до министрите
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

виждате господа министри,депотати и така нататак 4е този 4овек 93% от хората го мразят поради простата при4ина 4е всеки коментар тука е истина вземете ве4е решение слаляитего от стола ве4е


21 Януари 2010 13:24 | Помак-Ахмак
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

Абье, дай на Помаците малко нищожна власт и сами ще се изядат и изпотрепят един друг! ХАХАХАХА!


21 Януари 2010 14:16 | помак сас голям калпак
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

аре оставете го този пламен на мира вече де тои си е платил човека стабилно и нема да го махнат не рзабрахтели вече!!!!!ако сикате да минат и 100проверки тая си е дреме му на него сега тои ша уволнпва вместо него да го уволняват!!!!


21 Януари 2010 14:18 | баш шефа
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

НАКРИВИХТЕ МИ ГО ДАЖЕ ПОВЕЧЕ!!!!!


21 Януари 2010 16:15 | Владислав
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Всички учители по Български език и литература от община Сатовча да се засрамят от правописа на участниците във форума. Няма да е лошо да се откажете от професията си и върнете дипломите си, за да не контузвате мисловно и следващите поколения!
Така ли няма поне един коментар без груби граматически грешки!
Точно на Вас ли участвуващи във форума се падна честта да коментирате и критукувате успелите?
Та в община Сатовча едва ли има 5-6 души ставащи за управленци, в което силно се съмнявам!


21 Януари 2010 19:32 | 333
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

Сигурно далаверите са патент на Кочанци,защото делата на Пламен бледнеят пред тези на един друг кочански представител-председателя на Поземлената комисия митко дайлиев.Стойността на държавните и общински гори и земи,които станаха частни е огромна.Но той понеже е лизни- мазни, не обръщате внимание на кощунството,което извърши той.


22 Януари 2010 07:07 | 999
Оценка:
23
 (
45
 гласа)

За 20 години преход=на бандитски грабеж,родиха и своите герои в общината! Ето някои от тх:Арбен, Байрам, Балев, Зайра, Генчо, Пламен, Исьов, Драмския Пешо, Мария С, Дайлов, Синанов, Джават, Елхан, Балтачито и колеги горски, Айша Ушева, Гълаб, Недко Хаджиев, М.Дайлиев,Велко Д, Борито-Ленко, Русите от Долен, Даначните инспектори, Арунов и пр.Да са ни живи и здрави,да ниДОЯТ, СТРИЖАТ,Е....Т И УБИВАТ БАВНО НО СИГОРНО?...ТОВА ЗСЛУЖАВАМЕ!?...


22 Януари 2010 07:39 | До 999
Оценка:
29
 (
51
 гласа)

Браво 999 ! Ашколсун !!! Уцелил си 10-та тази сутрин. Но да имаш куража да се изправиш и да го кажеш на центъра на Сатовча на площада!?! Ако има 20-на куражлии като теб и общината ще си намери успешни управници. Да ама не, във форума всички пишат и казват истината, но на цетъра се усмихват и поздравяват гореизброените. Защо, защо не започнем да ги плюем и подритваме и публично, с лица и с имена? Да знаят които седнат на стола , че властта ще им се даде, но и ще им се вземе! Няма нищо вечно на този свят, само смъртта !!! Но те трябва да го знаят в самото начало, да не им се налага да ги гоним с юмруци. А не като теци дерибеи, седнаха на топлите места и трудно пускат? Но, за всичко сме виновни ние, гласуващите, ние им делегираме права. Затова на следващите избори, ВНИМАТЕЛНО !!! Не робувайте на партии, да гласуваме за личност ! Като не става, ВЪН ! Не като Арбен, окопа се за 12 години и се самозабрави, та се обгради и с "големи специалисти" които даже върна от САЩ, като Пламен Поюков...


22 Януари 2010 07:51 | До 333
Оценка:
21
 (
35
 гласа)

И на теб браво 333 ! Митето Дайлиев, Пламен Поюков, Арбен Мименов направиха тайни чудеса !?!Патента е на Тамадата, Арбен. Но нали знаете шило в торба не стои............. ще се покаже ! Но, по важното е Темида да си свали маската и да видим някой в съда, поне ???


22 Януари 2010 14:14 | 007
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

пламене успокоили се вече,вземи си малко ваздух че идва акция 2.


22 Януари 2010 15:37 | До 999
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Браво това е измета и лаймската болест на Общината.От който и да започне Прокуратурата -ако има такава, няма да сгреши.Г-н Главен прокурор от всички коментари обьрнете внимание на До 999-кратьк и точен с персонални имена. А що се отнася до факти -в Общината и слепите ги виждат.При такьв коментар в Бели дьржави реагират незабавно.Остава вие да ни отговорите ние такава ли сме или не ??


22 Януари 2010 15:51 | ИЛИНДЕН
Оценка:
17
 (
29
 гласа)

Към всички реалисти и трезвомислещи в това число и 999 е 333,защо не посочите и мишоците мъродери,помагачите на първата кохорта от гамени като:Краси Айвазова, Тодор Харизанов, Киро К., Живко М, Живко К, Цаньо бензина, Чинджо, Щангата, Савко М, Ани Моллова, Радо Кастаманов, Нейзиров, Абдишев, Хюсеин Джуджев, Руси К, Кацара от Фър., Шазаи, Автоинструкторите, братята на Арбен и много други!?...Те натрупаха също доста пари на наш гръб и продължават да ни доят! Ще ви река ,СЪБОДЕТЕ СЕ ХОРА ОТ ЦЕЛАТА ОБЩИНА И НА ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА ДА ИМ ДАДЕМ УРОК ПО СПРАВЕДЛИВОСТ!


22 Януари 2010 16:42 | стойчо
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

Плюене,плюене, помашко пюене, без свян и капка срам.От написаното до тук наднича зависта ,алчността и всички недъзи на човешкия характер.


22 Януари 2010 21:42 | 333
Оценка:
-9
 (
21
 гласа)

нешто не виждам агенти по тукакаде ли сте се сйрили пак межитурки такива.или чакате пак на посия!!!!!!!!


23 Януари 2010 19:32 | 456
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

Малее що тъпаци има тук. Научете се да пишете грамотно най-напред - нито сте на акъла на Пламен, нито на Арбен, нито на Дайлиев, нито на доста от изброените хора, за да ги плюете. Завистници такива. Това са хора, които са завършили образованието си - лекари, инженери, и за разлика от вас са грамотни и достойни хора. А вие и 8-ми клас незнам дали имате, седнали сте да пишете тук по поръчка на долни интриганти и пияници. Айде заврете се там където слънце не грее.....Човешката злоба граници няма, това е!


23 Януари 2010 21:45 | ДО 456
Оценка:
0
 (
26
 гласа)

НЕ БЪДИ ТОЛКОЗ УВЕРЕН БЛЮДОЛИЗЕЦ!
ВИЖ КАКВО ЛЪЖИ АРБЕНАТА ВСЕКИ ДЕН В ПРЕСАТА,КАК СЕ НАГАЖДА НА НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ


23 Януари 2010 22:53 | 456
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Ти или излизаш от Психото или тепърва си за там. Като те гледам си много прост! Г-н Мименов има едно д-р пред името, което го прави много повече от теб. Ти сигурно смени много партии /и с........и/ и от личен опит предполагаш и за другите.


25 Януари 2010 00:46 | Траян
Оценка:
6
 (
36
 гласа)

В Давидов видя дебелия край и отиде на крака при Арбен да иска помирение . Било решетие на общинският съвет на ГЕРБ на който той не е член . В качеството си на какъв е бил при Мименов се питаме хората от Сатовча . Отговорът е за запази собственият си задник и поста на сина си защото в прокуратурата вече има сигнали за разследване на обектите и парите за хотела и апартаментите в София на Давидови. Стола на сина му също се клати и скоро ще изхвърчи , предупреден е лично от Татарски . Разжрита е и доносническата схема на В Давидов в нея е и синът му който се представи в предаването на Светла Питрова като симпатизант на ГЕРБ пък беше в листата за депутат и хората го назначиха на работа в парламента. Неблагодарници и той и баща му . Самонадеяността и простотията ще им изиграят лоша шега . Следват радостни събития през февруари.


25 Януари 2010 08:32 | 333 до траян
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

траяне ти сноши маи си по ппрекалил сас алкохола нешто брато,нешто много си се размечтал да знаеш,а ти марои колко си проста само кога е бил при арбен велко и за кво много му дреме на него немжете да му стапните и на малкия му праст.колко смештно само очакваите хубави сабития през фефруари да много си прав траичо ама да видим за кои???????та може и малко по рано зашто требва да шакаме чак до другия месец.!!!!


25 Януари 2010 08:36 | 007
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

а ти откаде знаеш че е бил предопреден лично от татарски ни е много интерсно на нас хората от обштината,да не ходите пак сас палмката по софия и сас арбен да топите пак хората от герб та знаете,или нешто се натягате на татарски а,кво ли ша излезе пак от тая случка да видим,нешто започнахте да се претеснявате всички,зашти ли така да не сте на зор или ва застрашават от изчезване кво ли е!!!!


25 Януари 2010 11:06 | Траян
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Точно от тези хора от групата на ГЕРБ никой не се интересува защото в Сатовча няма структора отдавна . Хаджигаев я разпусна , каза им на всички да си подадат оставките и за него и за областното ръководство в Сатовча структорана ГЕРБ няма . А колкото до Татарски да така е оставането на сина на Велко при Татарски виси на косъм и всеки момент може да се ските , въпрос на малко време . Не може да служиш на много господари и да си против тези които ти дават хляб. типично по помашки , нали .


25 Януари 2010 11:11 | 008
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Татарски трябва да е луд да държи такива хора поккрай себе си . Направи компромис под натиск разбира се но сега си бре плодовете . Пък кмета Мименов ще ми падне в очите ако след всички мръсотии се помири с В. Давидов и свитата му . Виж с друго ръководство на ГЕРБ в името на хората в общината може да има допирни точки но по някой въпроси . Велко се дупи за обекти това е цялата работа , одрязаха го от всякъде сега ще пада на колене на Мименов ,хак му е щом не си знае устата . Цървула трандафор не става трябва Мименов да го знае и да стои далеч от тези предатели .


25 Януари 2010 11:46 | лондонски
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Абе хора вие тютюн нямате ли за кълпене та се чидите какви да ги ядете. Тия коментари се пишат от хората които са наи големите крадци и лъжци. Лахте лахте като палета и пак избрахте мафиоти да ви управляват. Аз от сатовчанци по големи измикяри не съм виждал това е наи мръсната сган с която съм имал и имам шанс да общувам както се вика фурнаджииски лопати сте Пак някой ви е виновен, аз ще ви кажа защо защото вие сте некъдърници като не можете да ги заемете тея постове Гаджели ще ви управляват умирайте от яд и само можете да плюете .. Пламене не се притесняваи че те оплюват и ти говорят зад гърбът радвай се че си пред тях и както Другаря Живков казва Имаме си работа с едно недоразвито общество така че няма смисъл повече да пиша, акъл немога да ви набия да беше друго на драго сърце пък ако пак не сте Хепи я изберете Къралиев за кмет и Батю за директор на горското тогава ше се оправите


25 Януари 2010 14:54 | кмета
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

ти кмете знаеш че ако сменят пламен от грското ти нема да си вече кмет заштото тои ште се гандатира и наи вазможния следвашт човек за столати,тои използваше яко че е директор за да се вазползва като си печелеше приятели и подражници за новата си идея.теб те е страх наи много от него та за тва така тапаш и ти сашто да го спасяваш по софия.вие сашто си имате предатели сас вас и ние знаем всичко да ви е ясно ма ха да видим много скоро даже по скоро от колкото очакваме ште има много голяма изненада за вас,отсега да ви е честита предварително!!!!!


25 Януари 2010 15:00 | наблудател
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

еи траянчо заспал земи са осети на каде си драгнал че ша загазиш много яко,герб е имало оште като беше дпс на власт и си продалжава да си има само ставате много жалки ние сме против вас ама ни започна да ни став жал за ваште отчаяни деиствия и опити.ГЕРБ В СЕЛО САТОВЧА ИМА И СКОРО ШТЕ ГО ОСЕТИТЕ АИДИ МАШАЛАЛА.опититеви за дескриминация на партия герб беха неуспешни в село сатовча,сега повече от всякога ни озверихте.много ви здраве че ште ви требва заштото ште се праснете от нерви и яд близките дни,ОЧАКВАИТЕ


25 Януари 2010 16:47 | Кирил Караколев - Автентичния истинския
Оценка:
-8
 (
26
 гласа)

Пламене, прочетох във форума на в. Струма отностно статията касаеща теб. Този "благожелател" който се крие под моето име се опитва да те склони да бъдеш мъжкар. Напротив Кирил Караколев истинския ти казва в никакъв случай да не напускаш мястото си и думата оставка да излезне от твоя речник. Когато един ръководител е на първо място в България в неговата област напускането на поста е равнозначно на предателство както за себе си така и за колектива. Пожелавам ти с още по голям ентосиязам да раководиш ДЛС "Дикчан".
Анонимността е признак на слабите и страхливите, само те си служат с тези подли похвати но те никога не са водили до успех бъди Здрав и Жив.


25 Януари 2010 16:49 | чеч
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

П Р А В О П И С А ?


25 Януари 2010 19:28 | 456
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

наблудател написа:еи траянчо заспал земи са осети на каде си драгнал че ша загазиш много яко,герб е имало оште като беше дпс на власт и си продалжава да си има само ставате много жалки ние сме против вас ама ни започна да ни став жал за ваште отчаяни деиствия и опити.ГЕРБ В СЕЛО САТОВЧА ИМА И СКОРО ШТЕ ГО ОСЕТИТЕ АИДИ МАШАЛАЛА.опититеви за дескриминация на партия герб беха неуспешни в село сатовча,сега повече от всякога ни озверихте.много ви здраве че ште ви требва заштото ште се праснете от нерви и яд близките дни,ОЧАКВАИТЕ
Ей от този ГЕРБ - аджия тръпки да те полазят! Сигурно не е чувал наистина за правопис, а пък иначе Осеща, че има дЕскриминация. Ей такава ако е структурата на ГЕРБ Сатовча е ясно защо я отричат.....


25 Януари 2010 19:42 | до караколев
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

на парво място е в дикчан но благодарение не само на шефа бе брато,тои сам ли си работи в тва горско.ле ле нямате срам вие активисти кочански.има оште много работи които не са ти известни ама хаиде да е на живот,пак другото само си идва,а зашто не кажеш нешто и за имуштеството на шефа на горското сашто е номер едно само че в обштината де.


25 Януари 2010 19:44 | до караколев
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

вземхе вече да се хвалим ние самите си че другите не на фалят,браво караколче ама да видим да не се набиеш на некое колче!!!


26 Януари 2010 17:47 | Яне-Сандане
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Гледам, гледам и не мога да повервам на ушите си!
Но, щом видех и разбрах, че това са Помаци от ЧЕЧ-а, ми са проясни всичко!
Ами то като гледам, че те циганите и турците, май имат по-големо достойнство от тия Злобни човечата!
Толкоз завист, толкоз злоба и злъч, могат само Помаците да имат!
Да ги оставим един друг да са изядат и унищожат, много са жалки тези наши комшии!
Нема що да ги поробваме и променяме, те сами са си най-големите роби на Егоизма и Зависта в Българията!
ХАХАХУХАХАХУХАХАХУ!


27 Януари 2010 14:13 | мил
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

малко остана даже сме започнали да броим на прасти,от 5 надолу нали знаете как е 4,3,2,1 и краи ште заварши картинката.време беше!!!


27 Януари 2010 14:18 | до яне
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

еи яне ти вече си се побаркал бе,ти нешто да не си роднина на професор вучков,мани че си тап даже и прост,незнаеш да пишеш а си седнал тук.виж кво си написал ГЛЕДАМ И НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ НА УШИТЕСИ, а бе приятел ти сас ушите ли гледаш или нешто се баркам,уш гледаш пак не виждаш ква е тази работ незнам,маи някои ти е бракнал в здравето и ти е рзацентровал центровката!!!побаркал си се бате я се осети вече де е


28 Януари 2010 01:45 | до наблудател
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Велко ти ли си този неграмотния дето вика че има две висши образования пък не мохе да пише правилно . Синът ти във форума само пише "ПРАВОПИСА " но то се отнася за тел . Да ти вземат една начална учителка та да те научи да пишеш правилно буквите . Защо продължаваш да плюеш по Арбен , нали му обеща че вече няма , пак действаш по агентски брато то доносничеството си е в кръвта ти . Казах ти и по- горе цървул трандафор не може да стане та и ти от мошеник и доносник почтен човек никога не можеш да станеш . Вече всички те знаят по делата те познават колкото и да се правиш на интелегент и от висшето общество . Аз съм беден човек имам достатъчно средства да издържам семейството си но никога няма да падна на твойто ниво нищо че имаш пари, хотер, коли и много жени . Оставаш си пълен галфон в очите на обществото .


28 Януари 2010 01:47 | боже
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Коя ли ще легне пък с този лилипут


28 Януари 2010 14:31 | до наблудатела горе
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

пресмял се е штарбел на харбел,земи парво ти пичи правилно тогава казваи на другите как да пишат,некадарен доносник тап.иначе бая ша легнат само да искара магизите,тои е пич а не като вас крагли глупаци завистливи.


28 Януари 2010 14:32 | часовник
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

тик так,времето си трака,и вашто време сваршва господа!!!!


28 Януари 2010 14:35 | еи ти горе
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

и си пишеш и си отговаряш,ах ди каде я докарахме като лудите,някои са се побаркали вече.поне исчакаи малко време де ти пак веднага го пишеш не виждаш ли че има време там и се забелязва от самолет даже.и ако казваш че си умен мн дрешиш брато.


30 Януари 2010 00:30 | еи горе
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

земи са скрии на некаде,и да спукаш от нерви и праснеш ако штеш тои си е пич,не кат вас помиари и да им се омилквате за да се смелят над вас.и да искаш неможеш да пишеш правилно кат си прост и тап като габровски галош,аире бегаи да се скриеш некаде да не види ники грознико ти пак согорно имаш нос исправен на горе да саабира дажд когато вали.хахаха


01 Февруари 2010 12:09 | читател
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

много ви е яд с тоя Пламен ,ами бива си го човека ,добър шеф сие.но аз сам сигурен че писаните по горе неща са от двама или трима души,злобата ще ви изяде които и да сте.Т о се знае ,че цялото село Кочан го баркат 5, 6 човека и те се знаят кои са нямя какво да се прикриват под разни имена.Стига лицемерие.


01 Февруари 2010 14:34 | до читател
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

маи вас ва е повече яд заштото не искате да здадете власта нали,вие сте приваржаници на пламен и сега ви е дбре и ако го нема тои ште сте зле,и затова вие повече яд,скоро пак ште се грамнете много е кадарен човека ама зависи за кво.


01 Февруари 2010 14:50 | истина
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

много си прав читателио тои е много кадарен нали,виж само кбо кино спретна сас проверките преди седмица,оди в софия и си докара негови хора проверявашти за да не цавнат изданките на предварително набелязани обекти които са по чисти.и после сигнала е бил на активисти на герб зашто е всичко това за да замазва на хората очите че го топят уш гербаджий.и сега бил най добрия директор,поне си малчете не се фукаите толкоз ништо не сте постигнали сас този номер,вс е ясно нахората и на грбаджийте горе в софия.качзват кои какво си посее това си жане та и ти палмене сашто не се бий много в гардите че боли.


01 Февруари 2010 22:52 | интерес
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

нешто да сте чували за конфликт на интереси,нека да проверят малко в горското да видим дали има между пламен,дядому даилов и шурето му красо„дарвените босове от кочан,правят квото си искат в горското печелят само наи хбавите обекти и после ги дават на др фирми рзабирасе кат земат комисионни яки.така се правят далаверите но това не се вижда нали.и после пак бил наи добрия директор дран дран.


02 Февруари 2010 08:22 | до истина
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Ако сте на неговото място маи много ще ви хареса ,но там се слагат само кадърни хора разберете го това .


02 Февруари 2010 08:22 | до истина
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Ако сте на неговото място маи много ще ви хареса ,но там се слагат само кадърни хора разберете го това .


02 Февруари 2010 14:50 | 333
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

да кадарни хора се слагат нали кат него без никакаф стаж по партиина дпсарска линия,какво има да го разбираме че си прави игрите сас дедому и шурето му ли или кво!!!


02 Февруари 2010 14:53 | 01
Оценка:
-36
 (
54
 гласа)

Иначе е истина че е много кадарен но знаете ли за кво за правене на пари,тои знае как се правят има си даже и учител арбенката.и ако на това му казваш кадарност егати.та тои да не е само в тва горско има и др кадарни хора там сашто които не се виждат нали само един се вижда.


03 Февруари 2010 14:31 | 123
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

маи някои др има такива проблеми а не за тези които казвате от плетена,ште ви видим спокоино да видим повече накрая,хахахахихо


03 Февруари 2010 14:34 | 123
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

то маи даже казват че сте исперкали вече от нерви че даже и не спите а варшите по селото като луди,но нали и вие немате умора и вашто ште сварши скоро,тогава ште видим колко струвате и не се правете на одарени че ако оште един пат пишеш такива работи ша водиш кво ша получиш тапако неден и некадарен за мн работи!!!!!!


03 Февруари 2010 14:37 | !!!!!
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

вижте колко сте кадарниче са написали вече хората толкова коментари против пламен и компания,и имате наглоста да пишете тук вав форума вие сте мн луди и без никаф срам,хората скоро ште се надигнат и ште ви изгонят от обштината сас камани и то ваште си по ваште си глави .


04 Февруари 2010 14:44 | до 007
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

мале вижте се в колко часа сте писали маи не сте спали -горкичкият)))))))))))))))))))))))))))))


07 Февруари 2010 09:08 | Софиянец
Оценка:
30
 (
42
 гласа)

Пламене, като гледам тази статия в електронен вариант е най посещавана , 9220 пъти и 222 коментара ??? 90% са недоволни и те плюят и 10% твои служители те подкрепят??? Плюят повръщат по теб обаче ти си мислиш, че дъжд вали и се забърсваш от време навреме и продължаваш да ходиш гордо, все едно , че нищо не се е случило??? ТОВА ПЛАМЕНЕ СЕ НАРИЧА ГЬОНСУРАТЛЪК !!! Нямаш ли достойнство??? Или парите са по-важни от ДОСТОЙНСТВОТО ??? Прав си кокала трудно се пуска, когато пачките сами те шляпат по ръцете........... Не е лесно да го пуснеш.............Лили Иванова има една хубава песен за такива , като теб. Не всичко е пари приятелю, не всичко е пари?????????????


07 Февруари 2010 09:41 | до набеден софиянец чиста проба кочанец
Оценка:
-10
 (
26
 гласа)

Ами така е Весо , като само ти и баща и вашите мекерета Брандо , Кальонев и Генчо пишете тук . Заебахте си работата и по цял ден пижшете коментари под чужди имена против Пламен Поюков . Извадени са всички айпита и се знае кой стои зад всеки коментар . Следва продължение а и среща в прокуратурата и съда . Ега ти и кочанския софиянец . Песента на Лили Иванова важи само за вас знаеме се , така че не плюй там където не трябва виж си фирмата виж и тези на баща ти , ние знаем а ти се правиш на светец . Няма да ви се размине нищо че се бутате в ГИРБ и търсите чадър .Той ББ ще покаже в какво се състои вашата почтенност и патриотизъм , още малко търпение .


07 Февруари 2010 15:17 | до горе качака кочански
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

еи хитрец не си ли даваш сметка че тва сас айпи адреса дето го казваш важи сашто и за вас,наи вече за това мекере кочанско красо менеджара на горското,тои пише наи много и ние сме го искарали сашто тва нешто.споко


08 Февруари 2010 06:54 | Софиянец
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

Пламене, много важно , като са извадени ай пи адресите ! Плашиш гаргите ? Да не би това което е казано по горе да не е истина ? Вола рие на гърба му пада !?! Ако съда и прокуратурата си свършат работата не знам кой ще облече райето ??? Тъкмо ще Ви изплуват далаверите............


08 Февруари 2010 08:29 | 222
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Алоооо София, продължават проверките в ДЛС "Дикчан" които предиизвиквате непрекъснато . Нека оставим специалистите и прокуратурата да си кажат думата . Чрез форума не можете да налагате вашето мнение . Колко проверки до сега са направени но вас не ви удовретворяват защото нещата не стоят така както ги представяте . И на децага в сатовчанско стана ясно какво целите но това на този етап не се случва защото такива нарушения които вие описвате в доносите си просто не съществуват . Прочините да доносничите срещу Поюков са ваши лични интереси които дори и ГЕРБ не подкрепя . И не се пиши нито софиянец нито германиц защото си просто кочанец, сатовчанец . Пък какъвто и да се пишеш и каквото и образование да имаш от коментарите ти става ясно какъв е манталитета ти . Образованито няма нищо общо на теб ти срлужи за показност и избиване на комплекси .


08 Февруари 2010 08:47 | 222
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Ей, будаляга кочанец искаш ли да напишем 5000 положителни коментара за Пламен Поюков които ще са действителни а не като тези вашите дето ги пишете трима- четирима интриганти. Няма смисъл от такова драскане тук , истината е оценката която се дава на ДЛС Дикчан и директора Поюков от най- високо ниво . Това що си пишете тук мие си е бош лав никой не ви обръща внимание . Живеем в демокротична държава а ние имаме претенции да сме европейци а не абуригени като вас.


08 Февруари 2010 09:59 | 333
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

хах..Дайте ги тия 5000коментара де!!! Много ще се радваме да гледат и айпитата ако така ставаше тая! Те и сега долнопробните ви поезии един ви ги пише за разлика от многото какви ли и от кой ли не коментари срещу Пламенчо и далаверките му. Всъщност една е поетесата ви и добре я знаем коя е!!! Личат си от 100км! Поне думата абориген напишете грамотно като сте тръгнали да обиждате! Мижитурки смахнати и полуграмотни секретарки! Истината се знае- не е в тъпите ви коментари тук и не е в самоизмислените ви проверки на метеното. Тя идва бавно, но сигурно!


08 Февруари 2010 19:53 | МЕХМЕД СИНАП
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Време е вече Кочан отново да поиска да си възстанови статута на Общински център и да се категоризира за град. То и без това село Сатовча е с по-лошо географско положение от Сатовча спрямо другите села. Това което трябва като начало да се направи е да се възстанови старият и пряк път от Слащен и Вълкосел към Кочан и Жижево. След това трябва де се довърши асфалтирането на пътя от Ваклиново към Црънча и Бръщен и двете села отново да се присъединят към Кочанска община. Така и Кочан си става и е естесвеният център на общината с най-добро местоположение. Да се вземе пример от Доспат, едно нищо и никакво село стана град и общински център, като през 1988 г. примами двете села заради един водопровод.
След това да видим и Сатовските мекерета, какво ще правят, те и без това са занемарили общинския център до пълна разруха и се занимават само с глупости!


08 Февруари 2010 22:16 | еи ти 2222 двоикар
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

такав кои ви предизвиква проверки бе нештастник такав,ти нямаш ли страм поне малко,некадарници такива кат е толкоз кадарен там вашия пламен зашто оня ден пак беха сас боро лажата от плетена на огняново да се бутат да се срештнат сас министара наиденов,тарчите като некои мухи на лаина дасе лепите зад гербаджиите да се спаси пламката,и постоянно топите всичко вече излезе оште повече на яве,сега як ви граб вече!!!!!


08 Февруари 2010 22:20 | 666
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

аиде даите ги тез коменатри за пламен дето казвате даваите,започнете парво с тва нешто дето го наричат далавера и печатане на пари,та те си му идат сами и му се бласкат в рацете.за истинските нарушения не за фалшивите.вие ако криете то балкана не крие там си стои всичко и може да се види.поне си малчете та да не дразните хората,но не вие продалжавате о сте нагли много,незнаете кога да спрете.стоп!!!!!!


08 Февруари 2010 22:28 | ОТЗАД
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

еи набедения горе та то не че си набеден но си даже осаден,виждатели го човечецач бедничкия тои бил набеден за кво ли????нека да помислим само,да не би да е крал нешто този набедняк да не би да е правел далавери,или злопутреби сас сложебното си положение,да не би да е депесарска машина за равене на пари та да има за избори пак кога доидат.за кво ли е тоя небеден бе хора зашто така казвате не виждатели че човечеца се чуди и ваика кво става!!!!!леле един ритник и там в трастиката та да се сети за кво го обвиняват.


08 Февруари 2010 22:32 | 007
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Та вие един коментар неможете да направите кат хората да го напишете без една грешка пак как ште ги напишт тези 5000коментара незнам,бреи колко са били срачни не са били само такива вав далаверите и подмазването.браво мн добре 5,50 ви пиша.


08 Февруари 2010 22:44 | до ОТЗАД
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Абе човече като имаш доказателства за всичко тове дето драскаш що не опишеш всичко и го подкрепиш с доказателствени документи , па го дай на прокуратурата та да ти кажа евала. Ти кво правиш , пишеш тук врели не кипели клюки и фантазии породени от завист и некадърие и си мислиш че някой ти вярва . Напиши си името дай на нас документите ние ще я свършим тази работа ако ти не мажеш но спри да се излагаш и да си фантазираш щото си много смешен. Мъжка клюкарка нищо повече .


08 Февруари 2010 22:46 | до ОТЗАД
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

на такива в нашият край им викаме ЖЕНСКИ ДУКИ . Ама сега жените станаха мъжки мадами а някой мъже първи клюкарки и женски дуки . В този форум са в изобилие . Продължавайте да се излагате това ще ви остане .


08 Февруари 2010 22:52 | ей 007
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

гола водица се ти като много знаеш виж си словореда от него става ядно какви хора пишат тук а не че от бързината е пропусната и згрешена някоя буква . Тъпо парче си нищо че се биеш в гърдите че си голямата работа - ПИНОКИО


08 Февруари 2010 22:54 | 44
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

продавам дъждобранчета за дълги носове , на ПИНОКИО едно безплатно да не го вали снега и дъжда . ХА, Ха , ДЖА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


09 Февруари 2010 14:34 | 123
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Пинокио ли си исал та ти даже и за варел не ставаш бе,преличаш на некоя дива свиня!!!!даждобрана ште ти трябва на теб маи не на нас,даже и повече от даждобран може би едно ентелбе за да се скриеш смешнико,напиши си ти твоито име да те видим кои си после ша си говорим кав си бил ти смелчага,много ти здраве.


09 Февруари 2010 14:38 | 123
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Знаеш ли пак ние как казваме в нашия краи на тези дето тарчат зад задниците на хората и се подмазват и лицимерят???подлезурки!!!аз ако сам тап ти трева да си поне правоьгалник сас газообразно формаХАХАХА аи джа на тев смешник неден!!!!!


10 Февруари 2010 14:31 | ЧЕЧ
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Пламка поне покриваш ли поне разходите на борката лажата дето спи по 5,6 дена на хотели в столицата!!!!!


11 Февруари 2010 00:01 | ха
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Сън в лятна нощ , пак забълнуваха велковите помияри ква София , кви хотели ги гонят тези хора вече от собствената си сянка се плашат .Давайте да видим накрая кво ще стане . И при Камбитов проплакахте но той ви би бързо шута защото и него го клеветите мислите че нищо не се знае като се подписвате с чужди имена . " Октопода" май скоро ще кацне в хотел " Зенит"


11 Февруари 2010 00:13 | до ха кото горе
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Каф сан бе ква ношт те водят теб кви 5 лева,последния сме се смее наи добре както е лазал народа,като гледам маи ти нешто не спиш не те лови сан а.Нщма повече да се занимавам сас вас глупаци такива аиде каш да ви нема.а откаде знаеш умнико ти за камбитов да не би ти да му се се молил нешто и тва се знае за срештата която направихте вие си знаете каде кои я уреди нештаснико кажи де.


11 Февруари 2010 00:15 | 007
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

помиари ли бе а ти каф си я кажи,зашто не пишеш името кат си толкова голям хитрец,даваи де да видим дали ти стиска!!!!


12 Февруари 2010 00:15 | зоро
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Маи актопода ште требва да мине парво през горското,та тогава да достигне зенит.нали знаете че горското е по напред от хотела!!!!касмет


14 Февруари 2010 21:50 | 123
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Затишие пред буря!!!!


16 Февруари 2010 23:35 | ха
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Велко и приятелчето му Багрян Кавалов в кюпа барабар с ониа комуняги дето ревяха като диваци на беседката над ваклиновските ливади това лято .Колелото се върти бавно но сигурно и всеки ше си получи това за що си е заслужил само по спокойно господа за да сте живи и здрави да видите .


18 Февруари 2010 23:15 | до ха
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

еи хако ште исхакаш скоро време нали знаеш колелото се варти,безрамнико такав виж си парво теб пак после пиши.колко жалко само скоро ште се смеят на теб идва време раделно бавно но сигорно на прицел си не можеш да се спасиш!!!!!!!


18 Февруари 2010 23:16 | до ха
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

На теб ште ти требва повече здраве за да не се пукнеш от нерви хахахаха аи да видим сега кои е н1


23 Март 2010 20:23 | ссссс
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Какви са тези като Велко и сина му,и как се осмеляват да пишат такива глупости .Та това са хора като Костов.През кадето минат все едно ураган минава.И си мислят че хората са забравили тяхните добрини ха,ха,ха,ха,ха Тръгнали да се занимават с наи свестният човек а не поглеждат в миналото си




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар