Племенникът на градоначалника Андон Тотев - Младен Тимчев, приет тайно за член на ГЕРБ

09 март 2010 00:16   109 коментара   91886 прочита
Мл. Тимчев
Мл. Тимчев


Мл. Тимчев

Читатели сигнализират в "Струма"

Племенникът на кмета на Сандански Андон Тотев - Младен Тимчев, който е и зам. кмет на общината, стана член на ГЕРБ, съобщиха в “Струма” читатели. Приемането му бе забулено в дълбока тайна и близо месец общинското ръководство отказваше да отговори приет ли е г-н Тимчев за член, как е кандидатствал и кога е приет. Членовете и симпатизантите на ГЕРБ коментираха спорно членството, имайки предвид статуквото и начина на управление на община Сандански, неразделна част от което през последните 7 години е и Младен Тимчев. Интересни са и мотивите на Тимчев за членството му. Кметът А. Тотев на местните избори през 2003 година бе подкрепен от НДСВ. През 2007-ма - от БСП.


Още за: Мл. Тимчев   ГЕРБ   А. Тотев   Още от: Политика

Принтирай статия
109 коментара
09 Март 2010 04:19 | .браво
Оценка:
67
 (
81
 гласа)

браво


09 Март 2010 07:32 | Таня Петрова
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Има ли значение дали са от НДСВ, БСП, или ГЕРБ, те си променят политическата принадлежност, но за нас гражданите какво се променя - НИЩО !?!


09 Март 2010 08:30 | .
Оценка:
-4
 (
22
 гласа)

към teana
гражданитте са тотално объркани !!


09 Март 2010 09:20 | не
Оценка:
3
 (
29
 гласа)

Гражданите не са тотално объркани, а са тотално бездействеунеи. Не може някои да те лъже, че прави всичко добро за хората в общината и града, ти да виждаш с очите си, че не е така и пак да гласуваш за него. Да не говорим за мизерията, безработицата и др. Да вземем един виждащ се с очите проблем - паркирането на леки автомобили. В Сандански е ужасно да шофираш в града. Никаква политика от страна на Тотев, въпреки че изпраща Младенчо Тимчев по екскурзии в Холандия да черпи опит. После миризливата река. После питейнтата вода и откриващата се няколко пъти пречиствателна станция, която все още не е готова!!!!
Та местенето от партия в партия е и въпрос на морал. но такъв на управляващите и на Младенчо Тимчев липсва. Той просто се готви за следващия мандант, за който вероятно няма да се кандидатира попульрния му чичо - Андон Тотев.


09 Март 2010 09:35 | ха-ха-ха
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Избора за общински съветници е незаконен, но за Кмет на общината е законен реши умния български съд. Това е другарчета давайте да се уредим докато сме на мласт и да приватизираме каквото може особено чрез вуйчо Владика Тотев. Но недай си боже да дойдат други гладници на власт трябва да имаме човек и от тези да ни пази хрантути и закриля, та за това и другаря Тимчев е приет от Бойко за техин член щот разлика между ГЕРБ и БСП няма само това че едните са още гладни и народа трябва да умира с Безработици, Глад, и виновен е само народа че ги търпи


09 Март 2010 09:48 | аз
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Поредният политически плазмодий!


09 Март 2010 10:48 | 8989
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Вече нищо не ме учудва в тази държава. Утрешния ден и Сергей Станишев да стане член на ГЕРБ не би ме изненадало. Живеем в смрадлива кочина, но такава ни била орисията.


09 Март 2010 10:51 | нормално
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

и ние се чудим защо местните ГЕРБ-аджии, които междувпрочем са си заспали патки , не демонстрират опозиционно поведение, а се стаяват като мишоци в дупка. а тоя каква била работата, побратимили са се с Келнера и са приютили жалркия му племенник в редиците си. пълна порнорграфия е тази община, тежко им на гражданите!


09 Март 2010 10:54 | 123
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

БРАВО ГЕРБАДЖИИИ ЩОМ ТОВА ДОПУСКАТЕ.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ТОЗИ БОКЛУК ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ ВАС,КАКТО И МНОГО ДРУГИ.ТОТАЛНО ЗАГИВАТЕ


09 Март 2010 10:58 | Гергана
Оценка:
2
 (
26
 гласа)

Не малко сигнали бяха изпращани и до централата на ГЕРБ за мижавото и невзрачно участие на местните им общински съветници и какво от това, ....промяна никаква не последва. Същите утрепки си дремят в общинския съвет и гласуват послушно на Келнера предложенията. Хората останаха измамени и подведени обаче. Тъжно! Сега лъсна и истината: на Доньо отрочето го приели за член в местната структура на ГЕРБ и го готвили за кандидат-кмет. ...е това ако не е гавра с народния вот и доверие, здраве му кажи.


09 Март 2010 11:04 | !#
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

ГЕРБ =НДСВ. Поредната заблуда. Неокомуняги в действие. Вижте ги - до един червени или децата им. Заблудени народе- докога!


09 Март 2010 11:04 | АБСУРДИСТАН
Оценка:
61
 (
121
 гласа)

Е БРАВО ЛЕ БОЙКО, БРАВО ЛЕ БОРИСОВ!!!! ДОВЧЕРАШНИЯ ВИ ОПОНЕНТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ, ДОНЬО-КЕЛНЕРА Е СТАНАЛ ВАШ ВЕРЕН ДРУГАР!!!???? ..КАК НЕ СЕ ЗАСРАМИШ?!?!?!? ПРИЕЛИ СТЕ МАЛОУМНОТО МУ ПЛЕМЕНИЧЕ ЗА ВАШ ЧЛЕН, А ПОСЛЕ И ЗА КМЕТ ЩЕ ГО ИЗДИГАТЕ, ТАКА ЛИ? ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СТЕ ВСИЧКИ, И ПРОМЯНА НЯМА ДА НАСТЪПИ, ТОВА ВЕЧЕ ГО РАЗБРАХМЕ.


09 Март 2010 11:15 | НЯМА фаКти АК
Оценка:
2
 (
46
 гласа)

браво на герб дотам ли я докарахте малко ли свесни хора има в сандански та вземате протежетата на тотев нямате ли срам та и вие сте апаше като тях няма да гласувам за вас


09 Март 2010 11:19 | Силвия
Оценка:
46
 (
54
 гласа)

Познавам Младен Тимчев от ученическите ни години още. Изключително слаб ученик беше, всички мислихме, че е бавноразвиващ се. После се ожени за една негова съученичка от с.Лешница, която беше на неговото интелектуално ниво - семейна двойка полу-идиоти. После пък вуйчо му А. Тотев го уреди за шеф на ОМW - бензиностация, от където собствениците го изгониха като мръсно коте, поради некадърност. Малко след това като избраха келнера за кмет , вуйчовото стана негов заместник. Разбира се, не можа да поумнее дори за седем години на този пост. Остана си същия невзрачник и идиот. Но със сигурност обаче вуйчо му за това време го е научил на корупционни трикове, научил го е как да ръководи общинска администрация от кретени, как да краде, как да харчи и прибира общински средства, как да прави далавери. Много ще ми е интересно като кандидат-кмет каква биография ще му изфабрикуват :)))) ...Едва ли има жител на общината , който да не гледа с присмех над това жалко биологично недуразомение.


09 Март 2010 11:22 | miki maus
Оценка:
11
 (
31
 гласа)

Чрез подправяне на протокол бе приет за член на ПП ГЕРБ незаконно назначения зам. кмет на град Сандански Младен Тимчев /племенник на Андон Тотев/.
Целия сценарий бе режисиран от благоевградския шеф на ГЕРБ Костадин Хаджигаев /или по известен в град Сандански като новия Чадър на Дончо Тотев/. Куклите на конци които извършиха самата измама са секретарката на ГЕРБ в Сандански Роза Орманлиева и бившия военен Крум Аргиров/чиято съпруга Тотев наскоро назначи за шеф на детска градина/. Сделката за продажба на ГЕРБ Сандански е на прост принцип Хаджигаев лобира за печелене на европроекти неговата фирма извършва строителството Тотев краде останалото. По този начин хамелиона Тотев не само, че няма да бъде съден, а отново ще бъде от управляващите и ще прави пари на гърба на ГЕРБ. Като допълнителна клауза в сделката е и малоумния племенник на Тотев, който трябва да бъде кандидат кмет на ГЕРБ следващия мандат. Въпросът ми е защо хората бяха подведени да се гласуват за ГЕРБ като по места всичко си


09 Март 2010 11:24 | ГЕРБАДЖИЯ
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

АКО НАШИТЕ НЕ ОПРОВЕРГАЯТ ТАЗИ НОВИНА И НЕ СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ НАПИСАНОТО ТУК, ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЩЕ ПОИСКАМ ПЕТРИЧКО ГРАЖДАНСТВО, НО НЯМА ДА ПОНЕСА ТАЗИ ГАВРА С НАС.


09 Март 2010 11:33 | та това си го знаем
Оценка:
20
 (
34
 гласа)

Винаги съм твърдял, че в местните редици на ГЕРБ се събраха само жалки утрепки и сополанковци. така, че не се учудвам на заспалото им присъствие в местната власт.
Аргировци, стоянчовци, бахановци..... все убити чепове. та кой до сега ги е припознавал като сериозни политици и общественици..., никой. Тези безобидни създания са поставени там само за да слушкат. така че напълно е възможно да са приютили довчерашния им опонент. Лошото е, че от тук насетне хората няма да имат алтернатива на Тотевщината и ще трябва да се примирят доживотно с феодалното управление на тази фамилия.


09 Март 2010 11:39 | ДО СИЛВИЯ
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

СИЛВИЯ НАПЪЛНО СТЕ ПРАВА И ВИ ПОДКРЕПЯМ ЗА НАПИСАНОТО


09 Март 2010 11:43 | симпатизант на ГЕРБ
Оценка:
63
 (
81
 гласа)

Не, не е възможно това, не мога да го повярвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!! кака така Тимчев ща става наш член, абсурдно е!!!!!!!!!!!!!!! Моля ви се, нека се провери достоверността на тази статия, мисля, че е някакъв фишек само, някаква провокация. но за Бога, та това е равносилно на предателство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


09 Март 2010 11:55 | браво
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

Браво ле Келнер, за пореден път доказа, че си ненадминат в политическото хамелеонство!
Ама така е, в тази скапана държава, паричките диктуват и властват. няма да е изненада ако станеш след година и нкой зам. министър от ГЕРБ.


09 Март 2010 11:56 | ОТВРЪТ
Оценка:
20
 (
34
 гласа)

ОТВРЪТЕНИ СМЕ ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ В САНДАНСКАТА СТРУКТУРА НА ГЕРБ! ТОВА НЕ СА ПОЛИТИЦИ, А МАЗНИ И ДОЛНИ ПОДЛОГИ НА КОРУМПИРАНАТА В ГРАДА КЛИКА.


09 Март 2010 11:59 | .
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

комбинацията от алчни инвеститори и два пъти по ялчни общинари съсипа града !!60 % процентта от това строителство ще стои като палентик на архитентурното безумно строителство и да ни напомня за алчността на главния архитект !!Града загуби своя облик !!


09 Март 2010 12:08 | уеуеу
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

ако този некадърник стане кмет и аз напускам града.


09 Март 2010 12:15 | .
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Към ГЕРБ-аджия
Ако продължава това герджийско бездейдтвие хората ще излезе на улицата и Вас ще Ви насметат !!


09 Март 2010 12:36 | Съвет
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Нека наистина да се провери истиността на тази статия. Според мен не е вярна информацията в нея. Няма как Тимчев да стане член на ГЕРБ. Най-вероятно е някакъв подхвърлен фишек от заинтересовани хора, които искат да настроят обществото срещу местните лидери на партия ГЕРБ.


09 Март 2010 12:38 | към Съвет
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Не се притеснявай, то това ще си проличи. Ако Баханов и останалите отрепки от ГЕРБ не вземат отношение и не опровергаят официално информацията, значи е истина.


09 Март 2010 15:15 | Съвет
Оценка:
5
 (
39
 гласа)

Бойко ,Бойкоооо тая рабата само с пожарникарски плам не става,ела ги виж Хаджигаевци, Бахановци, Заховци, как можа цялат измет да събереш, махни крадеца Келнер,махни некъдърните от ГЕРБ , иначе си бауууууу,няма власт ,няма мънгизи,нищо няма !!!! няма да гласува ме за твоя кандитат, в Благоевград ще стане същото, Доньо -крадеца го дръж по-далече,Младенчо също, ехх Бойко,Бойко и от теб чеп за зеле не става !!!!


09 Март 2010 16:52 | браво
Оценка:
5
 (
39
 гласа)

ЧЕТРИ МЕСЕЦА БЕЗДЕЙСТВИЕ !
“Жалбите за злоупотреби от страна на Никола Малчев са получени в Областната администрация”, потвърди пред Дарик зам.-областният управител Георги Баханов. Той обаче отказа да коментира конкретни факти, тъй като специализираната проверка на всички документи все още не е приключила.


09 Март 2010 16:53 | .
Оценка:
-54
 (
96
 гласа)

срам българска !!
Господин Смиленов бездейстнието Ви по случая с градинката с паметника в с.Ново Делчево община Сандански минава всякакви законови и морални граници !!
Това е жива гавра с паметта на тия що са загинали за свободата на Майка България !Бог да ги прости !!
ЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !!!??


09 Март 2010 17:44 | демократ
Оценка:
5
 (
23
 гласа)

Защо никой не казва кой е назначен за шеф на НАПС-а в Сандански.По предложение на ГЕРБ е назначено едно недоучило селянче от Струмяни,което е човек на Тошо Гикенски и на Тотю-келнера.Срам. Срам. Ако тези не се вразумят, скоро Бойко ще плаши само гаргите с предсрочни избори. Нещастници.


09 Март 2010 18:52 | .
Оценка:
6
 (
30
 гласа)

срамуваме се от общинските ни съветници влезли от листата на партия ГЕРБ в общинския съвет- Сандански,област Благоевграска Вече сме изпратили писмено до центаралата възмущението си от тези хора, от бездействието им, от липсата на вскаква гражданска позиция и активност. Нещо повече, те са съучастници в престъпните действия на общинския кмет, Андон Тотев гласувайки всичките му предложения. Това е недопустимо!!!!


09 Март 2010 18:53 | .
Оценка:
2
 (
32
 гласа)

седем годинш пълно бездействие !!
НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30.06.2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общшнски имоти
На основание чл.21,ал.1,т.8 от ЗМСМА, Общинския съвет
Реши:
1.Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възтановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30.04.2003 год. Беше настанена Общинската азминистрация
-Свободната площ зад упаменатата сграда плюс пастройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв.м
-Паркинга /около 1 000 кв.м/ находящ се под ГУМ
2.В срок до 30.07.2003 год.Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното,като приложи съответните искове и други документи,удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация ,в противен случай да му бъде потърсена отговорност.


09 Март 2010 19:38 | иван
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Гласувах за ГЕРБ . Но ако продалжават да не правят ништо за да тръгне нагоре икономиката а само плямпат глупости и делят баницата наново НАРОДА ще ги гони с тояги.


09 Март 2010 20:16 | .
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ СЪЩО ЗАЩО
Областния управител на Благоевградска област със заповед № ОА-14/2501.2000 год.на основание чл.29ал.9 от ЗСПЗЗ във връзка с чл.80 ЗД е провъзгласил нищожността на проведените търгове на сградите и прилежащите терени към тях в стопанския двор на бившото ТКЗС ” Мелнишка поза” с.Лозеница община Санданскиобласт Благоевград и разпорежда същите да се изземат по административен ред.Заповедтта е обжалвана по съдебен ред и съда е одтавил в сила заповетта на Областния управител на Благоевград.
Защо г-н Кмете не е иззет имота съгладно заповедтта на Областтния управител потвърдена със влезло в сила съдебно решение от гражданите неправомерно закупили имота .
Защо прокуратурата също не взима решение по това че не се изпълняват решения на Областния управител потвърдени със съдебни решения . Защо ??


09 Март 2010 21:56 | бай Ганьо
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Хубава работа! Защо съм Ганьо Балкански, ако няма да зная и този занаят. Ти, господине мой, тури ме в която щеш околия и ми кажи когото щеш да ти избера. Едно магаре тури за кандидат, и магарето ще ти избера!
- Пустия му бай Ганьо! И онези простаци намерили с кого да се борят. Тежко им ....


09 Март 2010 22:22 | Съвет 2
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

не ви ли прави впечатление където се казва истината за Келнера,племеника,областен и зам областен управител,за техника Хаджигаев всички оценки са отрицателни,абе малоумници това не ви помага,крадеца си крадец,дебила си е дебил,всички ги знаят,направете така че да ги махнете иначе духате супата !!!!


09 Март 2010 22:57 | Дончо
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Не забравяйте,че Тотев бе подкрепен и от ВМРО,и от БЗНС /всички безенесета/,и от ССД,и от ДСБ,и от БКП,и от Съюза на военноинвалидите,и от Партията на пенсионерите и от който още се сетите!!!


09 Март 2010 23:12 | към Дончо
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

той мо,же и от Евророма да е подкрепен,въпроса е защо пак го избрахме ,като го знаем що плюнка е,грешките не трябва да се повтарят,неможе един крадец да остава не наказа ,за документните измами да не говорим,особено в строителния отдел,на пангара трябва да е и главния архитек,тя що поразии направи


09 Март 2010 23:15 | Дончо
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Благодаря ня този,който ме е поправил.За Евророма и ДПС не бях се сетил.И те подкрепиха Тотев,така че не хвърляйте вината само на БСП.


10 Март 2010 00:01 | родолюбец
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Хара дайте да организираме ние симпатизантите една подписка и г-н Хаджигаев - защитника на Келнера да поеме своята политическа отговорност с тоя ГАВ !!!
....също и Стоян Стоев - хо..... да подаде оставка.


10 Март 2010 00:41 | 9999
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

истината е, че ГЕРБ си се оакаха с местната им структура. Събраха в нея само олигофрени. и може би за това са принудени да подготвят Тимчев за техен кандидат. иначе друг начи начин да изберат техен кмет няма. На предишните избори издигнаха един, който едва събра 1000 гласа. повече от сигурно е, че ако го издигнат пак него или който да е от яловата им структура , пак ще загубят изборите. та може би това е и единствената им възможност. келнера ще извади пачка и ще пазарува гласове по селата и така после ще се бият в гърдите, че хората на Б. Борисов спечелили изборите.


10 Март 2010 00:45 | жив зян
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

малеееееееееееееееееееееее Младенчо и кмет, смяяяяяяяяяяяяяяяях!!!! :))))))) нима не виждат хората, че тоя е изваден от лаборатория за ГМО.


10 Март 2010 00:48 | Марио
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

айдеее, келнерът и фамилията му заковани доживотно да управляват таз общшина. е верно си е, че сме крепостни селяни и един феотдал с поколенията му ще властват тук до като свят светува. и това представяте ли си се случва в страна членка на Евросъюза.
Никога, никога, ама никога няма да има управия в тази скапана държава, винаги ще си остане един замирисал нужник.


10 Март 2010 00:51 | към Министър - председате
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Г-н Министър Председател, много скоро няма да има и един избирател, който да ви вярва.
та вие не можете да се отървете от некадърната и посредствена сган в собствените ви партийни редици, тръгнали сте държавата да оправяте. Няма как да стане, разберете го.


10 Март 2010 00:57 | тв зрител
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Онзи ден гледах по Телевизия ОКО директно предаване от сесия на Благоевградския общински съвет. За първи път чух как говори К. Хаджигаев. Та тоя ми се стори изключително- тъп индивид, малограмотен , със страшно беден речник и просташки изказ. Е как е допустимо този примитивен образ да бъде областен ръководител на ГЕРБ?!?!?!?!? не се учудвам сега като чета тук, че е бил и покровител на Доньо келнера. та тези двамата са си лика-прилика, на едно интелектуално ниво са.


10 Март 2010 00:59 | Владислав
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

истината е, че ГЕРБ нямат кадри. Събрали са ги от кол и въже. Имат 5-6 човеки малко по-свестни на национално ниво, и от там надолу само шкарто.


10 Март 2010 01:08 | Петрана
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Кво се учудвате бе хора, та всички сандански ГЕРБаджии до един са негодни. как се излъгаха избирателите и тези 1000 гласа да им дадат на местните избори през 2007 г. само не ми е ясно още. Същите ако бяха издигнати от друга листа, щяха да съберат не повече от 20 гласа от роднините им. Та благодарение на партийната абревиатура дойдоха гласовете за тях.


10 Март 2010 01:21 | Жоро
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Ужас!!!!! Този Тимчев ще е следващия ни кмет - трагедия!!!!!


10 Март 2010 01:26 | Петрана
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

Още през 2004-та бях чувала от близки до Тотев хора, че келнерското племе се гласи да управлява минимум пет поредни мандата. Сега разбирам, че действително стратегията им е била такава. Тази нагла и крадлива левунска фамилия ще ни погребе със сигурност.


10 Март 2010 01:27 | Владислав
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Всички искахме млад кмет, ето ни го сега. подготвен, можещ, научен. Единственото, което ни остава е само да се молим на Бог нас самите да опази!


10 Март 2010 01:35 | Пею
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Оооо, кой се изкиприл на снимката тук - вуйчовото отроче. Ай на вуйчо ми го милия!
Той може да е с едно мозъчно полукълбо, ама щом вуйчо е решил кмет да го направи, значи ще го направи. Вуйчо заграби и открадна толкова много общински и държавни пари през тези два мандата, че няма да е никакъв проблем да закупи нужните гласове на изборите и да тури племенника на кметското столче. Чичо Васко Бабалев ще бди над него, ще го пази, както и кака му Лидка Матеева. Вуйчо ще му купи и общински съветници, за да го слушкат. Вуйчо за всичко ще се погрижи, няма страшно.


10 Март 2010 01:50 | гражданин
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Всички хубаво пишете,но тово не СТИГА !!!НА ВОЙНА -САМО РЕВОЛЮЦИЯТА ПРОМЕНЯ ЖИВОТА НА ХОРАТА- КАКТО ТЕ ЖЕЛАЯТ,ДА ПРОГОНИМ ТОТЕВЦИ ОТ САНДАНСКИ....ЗА ВИНАГИ...


10 Март 2010 04:57 | Милен
Оценка:
-57
 (
79
 гласа)

Много ви се радвам граждани на Сандански!!! Продължавайте да гласувате като овце!!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ-НАКРАЯ КОИ СА ЛОШИТЕ И КОИ СА ДОБРИТЕ???


10 Март 2010 06:13 | .
Оценка:
-63
 (
81
 гласа)

Евгени Панайотов, СанданскиОбщинският съветник Евгени Панайотов: Защо трябва да се дават пари фондации и бизнесмени?…За фондация “Спартак“ – 10 000 лв., за участие в Международни туристически борси – 20 000 лв.
Защо общината ще плаща разходите за тези борси, за издаване на в. “Сандански “ – 18 000 лв.?
Има бизнесмени, които да финансират издаването на вестника.


10 Март 2010 06:44 | иво
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

писането на простотии по форумите няма да промени нещата !!!! а и модератора трябва да ги премахне що то протеваречат на изискванията на форума !! пишете неща за които сте сигурни !! че са незаконни,сигнали за кражби…и т н… бездействието на държавата е страшно -гледате областев управител от ГЕРБ-смях , прокуратура всичко мълчи !! сляпия гняв е страещен , той ще изкара хората на улицата и ще стане страшно самоизбиване ……!! за това на мирен протест по главната улица на града против бездействието на държавата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


10 Март 2010 10:44 | Нема връкза
Оценка:
-58
 (
92
 гласа)

ГЕРБаджийте се оказаха мекотели! Просто пичовете станаха марионетки на г-н Тотев, както и половината град :) Едно е да се тупаш в гърдите и да парадираш със самочуствие, друго е да го демонстрираш наистина и да правиш достойни неща. В крайна сметка явно само Бойко го може това в известна степен - неговите последователи са си просто обикновени овчици :) Жалко мислех си, че може да има някаква промяна, ама май ни липсват "смелите" и "достойни" хора в Сандански.


10 Март 2010 12:29 | .
Оценка:
60
 (
82
 гласа)

Пълен циркОценка:

Какви протести какви пет лева! Представам си как се организира протест в Сандански! 50 човека протестират на площада - други 300 седят на кафе в заведенията наоколо - гледат си сейра и ги одумват колко са тъпи :) Санданчани са баяяяя комплексиран народ щом стане въпрос за тва кой може да те види и кой може какво да каже за тебе :)))) Синдрома на малкия град - какво да се прави?



10 Март 2010 13:05 | възмутена
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

И той като чичо си........преди демокрацията чичо му беше комунист,след това независим,после подкрепен от НДСВ,по после от БСП,сега незнам какво ще следва за чичото,но племенника върви плътно по стъпките на чичо си,явно много добре си е научил урока.........................


10 Март 2010 14:48 | Марияна
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Това е вярно! комплексът на малкия град не може да бъде пенебрегнат. За това и толкова голяма част от жиеещите тук се слагат на Тотев. Никой от тях не си дава сметка, че по този начин отстрани изглеждат жалки, без никакво достойнство хорица. Този комплекс междувпрочем е започнал да се изгражда още от времето на комунизма. Тогава се зароди и разви това подлизурско поведение и слагачество. На такива управници като сегашния кмет, които са рожби на онова време това определно им харесва и ги превъзнася още повече.


10 Март 2010 14:51 | .
Оценка:
65
 (
69
 гласа)

мариана -20 години се комунизма ни е виновен


10 Март 2010 14:59 | Стефка Георгиева
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Всяка гнида, излязла като кадър от тоталитарно време в последствие се превръща в жадна и алчна въшка. Проблемът е, че обществото макар и години след промените продължава да вярва и да се осланя на такива гадини. с което се обяснява и трагичното състояние на държавата ни, разбира се. Когато избраха Андон Тотев за кмет на Сандански не можех да повярвам, че един посредствен и простоват селянин, поставен заради агентурските му и доноснически качества за шеф на единствения по соц. време интерхотел, ще бъде управник на града ни в демократично време. Останах шокирана. Тогава си дадох сметката, че тълпата продължава да се доверява на стара болшевишка слава на тези екземпляри и за съжаление трудно ще ги напусне носталгията по комунистическите години. Сега обаче положението е още по-страшно, същите тези болшевики подготвиха и обучиха рожбите си за техни заместници, което ни обрича за винаги да тънем в помията на безнравствените им, нечовешки и престъпни деяния.


10 Март 2010 15:25 | Марияна
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Не 20 , 200 години остатъците от комунизма ще си ги има.


10 Март 2010 15:44 | загубени сме
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Да ни е честит новия кмет!!! Дойде си му времето и на кастрата Тимчев да седне на вуйчовото кресло. Той си бе подготвян за престолонаследник през всичките тези години и сега никой не е изнанадан от новината. Надявам се да им е светнала лампичката на избирателите в село Сандански и да са наясно какво ги чака още дъъълги години занапред. Опичайте си ума селяниии!!!! ако не искате този травестит да ви управлява, изнамерете свестен човек и го издигнете като независим кандидат-кмет, който да се яви като алтернатива на келнерката династия. иначе се смятайте за отписани!


10 Март 2010 15:56 | РЕДОВЕН ЧИТАТЕЛ
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

ТАЗИ СТАТИЯ Е ОТ ВЧЕРАШНИЯ БРОЙ И АКО НЯКОЙ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ТЕРБ Е ИСКАЛ ДА ОПРОВЕРГАЕ ДОСТОВЕРНОСТТА НА СЪДЪРЖАНИЕТО Й, ТО ТРЯБВАЛО Е ДА СТАНЕ ОЩЕ В ДНЕШНОТО ИЗДАНИЕ. НО УВИ! МАЙ НЯМА ТАКОВА ОПРОВЕРЖЕНИЕ, СЛЕДОВАТЕЛНО Е ИСТИНА!!! МЛАДЕНЧО ТИМЧЕВ Е ЧЛЕН НА ГЕРБ И СЛЕДВАЩИЯ КАНДИДАТ-КМЕТ ИЗДИГНАТ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА СА НАЯСНО ГРАЖДАНИТЕ НА САНДАНСКИ, ЧЕ КЕЛНЕРЪТ Е СКЛЮЧИЛ ВЕЧЕ БРАК С ХОРАТА НА Б. БОРИСОВ ТУК. ЗА ТОВА ИЗПОЛЗВАМ СЛУЧАЯ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ И РАЗСЪДЛИВИ ИЗБИРАТЕЛИ: НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГЕРБ, И ТЕ СЕ ОКАЗАХА СЪЩИТЕ ПУМИИ!!!!!


10 Март 2010 16:14 | към Б. Борисов
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Генерале, вчера се изцепи, че носиш оставката на кабинета в джоба си. ми подавай я тогава, кво ни плашиш! щели сме да видим кво ще ни се случи след като паднеш от власт. по-добре е наистина да видим, че нещо се случва отколкото да гледаме нищо неслучващото се през седеммесечното ти ялово управление. хората не са толкова прости генералееее.


10 Март 2010 16:17 | Дренката
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Ако това лице Тимчев стане кмет, заричам се да не бъда повече жител на Сандански. Ще се махна от този кенеф!


10 Март 2010 16:24 | заг-н Цанев
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Със стоенето Ви в общинския съвет Вие и останалите съветници от СДС …легитимирате тези кражи …и ставате част от машината за грабеж .


10 Март 2010 16:28 | заг-н Цанев
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Прокуратурата мълчи и за Хладилника в Дамяница който прилича на Тора Бора !
Човек ли трябва да загине за да се направи нещо ! ЗАЩО ?? ЗАЩО ??


10 Март 2010 16:29 | Левуново- viktori
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Хаджигаев закрилника на Тотю Келнера да си вземе кастрата Тимчев да му кметува в Благоевград .
Чува се, че крумчо старшината който е подлога на келнера е пробутал тимчев в ГЕРБ ....тъмните сили са Паскал, Крум и РозаОрма > дон Хаджи
В ГЕРБ ни беше надеждата да спре кражбите и тиранията от страна на келнера, а сега каква стана тя ???


10 Март 2010 16:30 | поезия
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ПЕТ МИНУТИ ДА БЪДЕМ ХОРА !!!
Комай ни лъжат тия синковци!”
Н. Й. Вапцаров
Отново синковците лъжещи,
едва коремите побрали в гащи,
за нас чертаят светло бъдеще,
а те живеят в светло настояще.


10 Март 2010 16:35 | фермер
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ! ТОВА Е ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА НА СЕДМИЦАТА- МЛАДЕН ТИМЧЕВ КМЕТ НА ГРАД САНДАНСКИ...........БИ БИЛО ИНТЕРЕСНО ДА СЕ ВИДИ, САМО ДА НЕ ЖИВЕЕМ ТУК..ДА АМА НИЕ ЖИВЕЕМ.И ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ.И ТОВА Е НЕДОПУСТИМО.МЛАДЕН МИНА ПРЕЗ ВСИЧКИ ПАРТИИ- НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ МАНДАТ БЕ НА 5 МЯСТО ОТ ЛИСТАТА НА НДСВ..ПОСЛЕ, КАТО СЕ РАЗБРА ЧЕ ЩЕ ИМА ВТОРИ МАНДАТ СЕ СГУШИ В ЪГЪЛА И " ПОМАГА " ЗА ИЗБОРИТЕ.ДА АМА НЕ . НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА ПОБЕДАТАТ НА ТЕТИН / ЕЙ ТОЙ МУ Е ТЕТИН, А НЕ ВУЙЧО ИЛИ ЧИЧО/ КАКТО И ДА Е .ОСТАНА ЗАМ.КМЕТ. И КАКВО ????????? НИЩО . ДА НО Е ЕТАМ ЗАЩОТО Е УДОБЕН.ЗА КОЙ??? ПИТАЙТЕ В.Б. ТОЙ ЗАНЕ ВСИЧКО. И УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ, ТАКА И ПОВДИГНАХМЕ ТЕМАТА- НЯКОЙ ЗАНЕ ЛИ ЗАЩО В.Б. РАБОТИ КАТО ЗАМ КМЕТ ВЕЧЕ ДВА МАНДАТА???? ЗАДАЧКА ЗА КРАЯ НА СЕДМИЦАТА.
ТА ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ТИМЧЕВ.
ДА ВСИЧКИ СТЕ ПРАВИ. к.хАДЖИГАЕВ Е ДРУГАР НА ТОТЕВ. ДА ИМА ЗАВЕРА ДА ГО ПРАВЯТ М.Т. КМЕТ. САМО ЧЕ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ С БАТКО ИМ Н.МАЛЧЕВ.ЧОВЕКА С ПАРИТЕ. КАК БИХА ГО ПРИЕЛИ ГЕРБ НАГОРЕ ? ИМА ОЩЕ НО ДР.ПЪТ.


10 Март 2010 16:50 | Спас
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

а ле тетин ли е, чичо ли е, вуйчо ли е ..какво значение има?! ...племенник му е, на келнерската сестра син. Факт е, че Доньо си приватизира общината и племето му ще царува тук с потомците му. Знаят ли, читателите, че на келнера брат му - Кольо Тотев е на ръководен пост в общинската фирма по чистота,а? Това не е ли конфликт на интереси питам аз? е тъпата прокуратура и корумпирана съдебна власт къде дреми толкова време? каквото и да си говорим някои от читателите правилно са определили състоянието на цялата ни държава - КЕНЕФ! а и Б. Борисов да не ми се прави на светец. Той и неговата нескопосана партия вече седем месеца не са пипнали нищо по тази съдебна система и никакви реформи няма в нея.Замазва очите на простия електорат с показни милиционерски акциики. Много скоро и неговото надуване ще се пукне като балон. Народа става от ден на ден все по-отчаян, все по-беден и мизерстващ. Какво им пука на мизерните хорица дали Тимчевото е станал член на ГЕРБ, или не.


10 Март 2010 16:54 | смешник
Оценка:
-3
 (
25
 гласа)

до смешника дето прави обръщения към Т.Цанев: а ле и теб ли те удря гюлето в главата като Цанев ле идиот? та нали заради този психопат СДС в града няма.


10 Март 2010 16:58 | марин
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Интересното е че и гербаджийте скачат на това червено хорце.Браво.Продължавайте в същия дух.Догодина пак на избори.


10 Март 2010 17:00 | към фермер
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

а ле агроном, що го пишеш с иницали В. Б. онова безврато и мутирало същество? Всички знаят отговора защо Бабалев е втори мандат зам. кмет. Балгария продължава да е управлявана от бивши доносници и ченгета. Тук службите не са спирали да властват прези всичките тези години.


10 Март 2010 17:03 | питане :
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Господин Кмете искаме да знаеме за какво са отишли тези пари !!! Публично-частно партньорство -Извори наживота – Мирото-Медицинските Спа на Сандански 30 525 евро Програма ФАР Грантовасхема ПЧП МИЕ Реализиран


10 Март 2010 17:39 | питане :
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Към Фермер защо ?ИМА ОЩЕ НО ДР.ПЪТ.


11 Март 2010 11:26 | фермер
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

защото драги ми съглаждани има още много неща които искам да споделя...ала нямам време да седна да пиша..защото ако почна , няма да мога да спра...
но ето ви една задачка...
всички мобилни телефони в общината/ служебните/ са към глобул...от другият месец тези телефони минават към м-тел.
пита се защо?
7 години към един доставчик, сага днес изведнъж към друг.....
да но рег.управител на м.тел е кой???? С.С. от поленица...
та питането е : Защо днес ?
защото всеки обяд се плаща...
а ние обядвахме с членството в герб.
та сега трябва да платим...
поздрави на всички
ако има време ОЩЕ...а то има много....ЗАЩОТО МАЙ Е ВРЕМЕ ЗА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО В ГРАДА НИ...
АКО МОЖЕМ РАЗБИРА СЕ И ИСКАМЕ...


11 Март 2010 14:57 | аз
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

какво стана с корумпирания данъчен (туджара)още ли е в герб?


11 Март 2010 15:58 | към фермер
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

от къде ги знаеш тези неща да не си бил в обкръжението на Тотев и сега те е отбил от яслата и си отмъщаваш !! сега ! пиши имали такова нещо ??


11 Март 2010 20:02 | Венци
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

По дяволите всички, и ГЕРБ се оказаха същите измамници. Да сключиш сделка с Андон Тотев, това е гати подигравката с хората. а иначе Тимчев е ясно, че ще продължи политиката на тетин му. Омерзен съм.!


11 Март 2010 20:03 | Генко
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Да ходят по дяволите Тотев и ГЕРБ-аджиите!!!! Всички са боклуци и смърдят!


11 Март 2010 20:06 | Силвия
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Олее глупакът Тимчев ще бъде кмет, ама какво ли се учудвам до сега келнер беше кмет, за напред ще е кастриран евнух.


11 Март 2010 20:08 | БРАВО
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Прокуратурата в Сандански ще остане да ръководи като временен шеф Румяна Арнаудова. ВСС повиши възнаграждението на обвинителя Арнаудова, която вече е с ранг "апелативен прокурор".


11 Март 2010 20:13 | КЪМ СИЛВИЯ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

25 Януари 2010 @ 19:39 | към силвия
Оценка: -2 (10 гласа)

бягай силвия,бягяй тази мутра ще е наследи друга мутричка ,бягай силвия ,бягай !!!!!!!!!!!!
Никай на никого нищо не прави не виждаш ли бягай , дорде си млада бягай !!!!Този град не е твой той е на тези що го украдоха ,наши са форумите !!!!! Бягай силвия, бягай !! Тук неможеш да се развиваш в тази мърсотия бягай !!


11 Март 2010 20:25 | КЪМ СИЛВИЯ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

5 Януари 2010 @ 19:20 | КЪМ СИЛВИЯ
Оценка: 6 (16 гласа)

БАХАНОВ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ЗАМ.ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАСТ, МОЖЕ ДА НАПРАВИ ДОСТА НЕЩА .......НО И ТОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ .............???????????????? тИЯ ПРЕСТЪПНИ РЕШЕНИЯ ПО ЗАКОН МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ ИЛИ ПРАТЕНИ В СЪДА ...НО ВСИЧКО МИНАВА ....ЗАЩО ??мИНАВА И ЗАМИНАВА И ОТ ТОЯ ГРАД НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ....САМО НАДУТИ ПАРВЕНЮНА , НАКРАЛИ СОБСТВЕНОСТ БЕЗНАКАЗАНО.вИЖ КАКВО СТАНА С ПАРКА ИЛЬО,ЗДРАВКО И ДОНЧО ГО СЪСЪПАХА ОКРАДОХА И ЦЪФНАГА ГРОЗОТИИ ОДОБРЕНИ ОТ АРХИТЕКТ ТЕРЗИЕВА !!! ТОВА ЩЕ СА ПАМЕТНИЦИ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ТОЗИ ГРАД ,ЛОЩОТО Е ЧЕ ТО НЯМА СВЪШВАНЕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!уНИЩОЖИ СЕ УНИКАЛЕН ПАРК ,И ТОВА ДЕТО ОСТАНА Е ЗАНЕМАРИНО.....!!!! тИЯ ЩО СТЕ ПО- МЛАДИ БЕГАЙТЕ ДОРДЕ Е ВРЕМЕ ,ТУКА ЩЕ ПОТЪНЕТЕ У ТАЯ СТРАШНА КАЛ И ЧОВЕШКА МЪРСОТИЯ !!!! И НЕМА ИЗЛИЗАНЕ !!!!!!!!!!!!!!


11 Март 2010 20:28 | КЪМ СИЛВИЯ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

БЯГЯЙ !!!!!!!!!!!БЯГАЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СИЛВИЯ ДОРДЕ СИ МЛАДА !!!
25 Януари 2010 @ 19:30 | СИЛВИЯ
Оценка: 12 (22 гласа)

НЯМА ДА БЯГАМ ОТ ГРАДА СИ. АЗ НЕ ВЯРВАМ АНДОН ТОТЕВ ДА УПРАВЛЯВА ТРЕТИ МАНДАТ, А ОТ ТОЗИ МУ ОСТАВА САМО ГОДИНА И ПОЛОВИНА. ВСЕ НЯКЪК СИ ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕМ. МНОГО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ПОДГОТВИМ СЕРИОЗЕН КАНДИДАТ-КМЕТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, КАКТО И СВЕСТНИ ХОРА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ. СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ КАЗВАМ - АНДОН ТОТЕВ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Е КМЕТ НА САНДАНСКИ. ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ, МАСОВО ГО НЕНАВИЖДАТ И МРАЗЯТ. А СЛЕДВАЩИЯ ГРАДОНАЧАЛНИК ЩЕ РАЗКРИЕ И ВНЕСЕ В ПРОКУРАТУРАТА ВСИЧКИТЕ МУ ПРЕСТЪПНИ ДЕЯНИЯ.


11 Март 2010 20:44 | .
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

"Българинът обича свободата, но друг на тепсия да му я поднесе." Васил Левский


12 Март 2010 02:35 | ха ха
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ха-ха.ха,Тотев е най -големият играч,комбинатор и пич,ще си сложи в джоба и Б.Б.както всички преди него.Гордейте се Сандански,и си трайте!!!???


13 Март 2010 07:47 | .
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ГОшО дамянишки !! - 13.03.2010 г. 06:52:21
ЗАЩО Областният управител мълчи и за Хладилника в Дамяница който прилича на Тора Бора !
Човек ли трябва да загине за да се направи нещо ! ЗАЩО ?? ЗАЩО ??
ВСЕКИ ДЕН ТАМ ХОРА БУТАТ РАЗБИВАТ , СКОРО ИМАШЕ И ЧОВЕК СЕ КОНТУЗИ !! ЯВНО С ТАЗИ СТОПАНСКА РАЗРУХА СЕ ЦЕЛИ ДА СЕ ПРИКРИЯТ НЯКОИ СЛЕДИ !! ГОСПОДИН СМИЛЕНОВ , КАТО ИДВАТЕ ДРУК ПЪТ В ДАМАНИЦА ВИЖТЕ И ТОЗИ ДЛУЧАЙ!!!!!!!!!!!!!!ТАМ КАК ВЪРВЯТ НЕЩАТА ЧОВЕК ЩЕ ЗАГИНЕ !


13 Март 2010 10:56 | сандански простотии
Оценка:
3
 (
5
 гласа)


Санданчани,и Вие като Петричани сте страхливи и само говорите и пишетепо форумите,а после отивате и ги избирате същите по няколко мандата.От простотия ли е,от безразличие ли е.Защо отивате до урните,като после не харесвате това което сте избрали?Или като се види,че не е добре,да се иска сваляне на който и да е от ОА,защото с нашите пари и общински имоти,си правят каквото си поискат.


14 Март 2010 20:04 | .
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ
АКТУАЛЕН РЕГИСТЪР ЗА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ


16 Март 2010 13:22 | Соня
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Браво на Младенчо, той горкинкия цял живот е бил убит и спляскан чеп, ама благодарение на тетин му градоначалник ще става.


16 Март 2010 13:23 | Георги Баханов
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Понеже от мен нищо не става и съм прост като папуда, по-добре е кастрата да стане кмет от нашите редици.


18 Март 2010 16:24 | Марин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ей, вие от в. Струма не изрязвайте от читателските мнения. Защо сте изтрили позицията ми, на това ли му казвате свобода на словото?!?!?!?!?!?
Бях написал и сега пак ще го напиша, ЧЕ ПО-ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЗА САНДАНСКИ ОТ ТОВА, МАГАРЕ (МЛАДЕН ТИМЧЕВ) ДА СТАНЕ КМЕТ, НЯМА!
мисля, че много ясно и грамотно го написах.
Сега е важно гражданите да се усетят и навреме да предотвратят това задаващо се бедствие.


20 Март 2010 14:22 | Стефка
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

До кога физиономията на този ще се кипри тук?


20 Март 2010 14:25 | Джендо
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Младенчоооо... , да е жив и здрав тетин ти, всички в града иначе знаем що за стока си.
Прост си беше и прост ще си останеш. След края на мандата на келнера, ти и грозната ти женица ще си се приберете в с.Лешица моето момче. Сам разбираш, че от теб дъска за кочина не става.


20 Март 2010 14:28 | =======
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ой, чичовото за кмет го гласим вече, а.
Егати гаврата!


20 Март 2010 14:32 | до Келнера - Доньо Тотев
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Келнер, смили се над това безобидно, смачкано създание и не го подлагай на такова изпитание като си решил кмет да го правиш! Ясно, че чрез неговото назначаване ще си продължиш геноцидната политика спрямо общината, ама имай поне малко милост и към племенничето ти де. То горкото съвсем ще изперка.


20 Март 2010 14:34 | съученик на Младен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

:))))))) освен да се смея на новината, друго не мога.
:))))))) това умряло шиле ще става кмет, хахахахахахааха!!!!!! :)))))))


20 Март 2010 14:36 | гражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

а ле не е виновен Младенчо, а крадливия му чичо.


20 Март 2010 14:46 | памет санданска
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Няма да забравя как едно време Туджара и кастрата Младенчо ходиха да се мазнят на Коко. После тетин му като разкара Туджара, издърпа ушите и на малоумния ме племенник и го накара да кротува мирен в ъгъла. После новата Пи Ар-ка на общината, оная кюстендилска свирка, Сн. Димчева ходише при племенничето да му джвака скопания му чеп. и пак тетин требваше да се намесва като уволни дребната непослушница, з да избегне семейния скандал. та се питам колко още ще е жив тетин, за да поучава недораслия му глупав племенник?


20 Март 2010 14:50 | към ГЕРБ-аджиите смешни
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Нещастницииииии, нека после ще се чуди Б. Борисов защо като идва на вашите предизборни срещи се събират не повече от 40 човека. Тогавашния председател Цветан Цветанов ви събра куцо и сакато на времето и сега нека той да дойде да си обира пешкира за поредния гаф, който надробихте.


22 Март 2010 00:27 | ГЕРБ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

В иницираната от нас подписка събрахме за броени дни над 1000 подписа срещу подмолното и противоуставно записване на импотентния Мл. Тимчев за член на ГЕРБ. Вчера имахме и среща с Министър Цветанов по този повод. Той беше категоричен, няма да допусне хора, които са работили на предните избори рещу партията ни да стават нейни членове. Нещо повече, ще започне детайлна проверка на случая и виновните ще го отнесат. Така че да спрем с тази тема. Трябва гражданите на Сандански да бъдат сигурни в едно: ПЛЕМЕННИКА НА КЕЛНЕРА НЯМА ДА БЪДЕ ЧЛЕН НА ГЕРБ!


24 Март 2010 14:34 | ДИДИ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ДАНО ДА Е ВЯРНО ТОВА! ИНАК НЕ СИ ГО ПРЕДСТАВЯМ ГРАДА НИ В СЛЕДВАЩИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ КАК ЩЕ БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ ТОЗИ - ТИМЧЕВ.


29 Март 2010 00:42 | ДОДО
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ПРИВЕТ МЕРЗАВЦИ-ФОРУМДЖИИ!
ОЧЕВИДНО СКОРО СТЕ РАЗКРИЛИ ИНТЕРНЕТ ФОРУМИТЕ КАТО СРЕДСТВО ЗА КОМУНИКАЦИЯ МЕЖДУ СЪМИШЛЕНИЦИ.ВЕРОЯТНО ДА ИЗПЪЛЗИТЕ ОТ ДУПКИТЕ СИ ПРЕДСТАВЛЯВА ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ ОТ СЛАБИТЕ ВИ СОЦИОПАТНИ ХАРАКТЕРИ.
ОЧЕВИДНО НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ПРОУМЯВА,ЧЕ ЧЛЕНСТВОТО НА ТИМЧЕВ Е ПРОДУКТ НА ВАШАТА ПОЛИТИЧЕСКА И ОБЩЕСТВЕНА ИМПОТОНТНОСТ.СБИРКИТЕ В РЕСТОРАНТ НА ОКОЛОВРЪСТНИЯ ПЪТ,ПРИДРУЖЕНИ С ОБШИРНИ ОБЯСНЕНИЯ КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ НА ГОЛЯМА ГРОЗДОВА САМО И ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА ВИ ДОКАРА ДУШЕВНА БОЛКА .


29 Март 2010 00:49 | кара ибрашим
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

до:памет санданска
да ти опиша бъдещето:поляните на Вълков камък са ти добро поприще,а има и бълхи в добавка.


29 Март 2010 00:53 | Неподписал се
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Стоянчо,пусни едно съобщение къде събирате подписите ,бе?Ако вече е късно да иницираме друга подписка ,белким тоя път успеем да се съберем към 1300 души


29 Март 2010 01:02 | До Силвия
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Силве,по -добре си трай. А спомняш ли си как ти удържахме за храна?Аха,я!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар