Пиринският депутат Корнелия Нинова: ГЕРБ спечели изборите в Разлог в полицейски стил, с насилие и страх

24 ноември 2009 00:16   8 коментара   13825 прочита
К. Нинова
К. Нинова


К. Нинова

Народният представител от БСП обяви действията на финансовия министър Симеон Дянков за некомпетентни и неадекватни

Спечелването на кметските избори в Разлог от ГЕРБ е резултат от налагането на нов авторитарен и полицейски стил на управление, стил на насилие и страх. Не вярвам, че кметът на ГЕРБ ще се справи с общинските проблеми, защото правителството демонстрира абсолютно пренебрежение към местните бюджети, които ще получат през 2010 г. по-малко с 364 млн.лв., каза вчера в Благоевград народният представител от БСП Корнелия Нинова. Тя за пореден път атакува финансовия министър Симеон Дянков заради непоследователните му действия с думите:

Политиката на Дянков е неадекватна и некомпетентна за условията на България. Тежестта в бюджет 2010 е прехвърлена върху обикновените хора с увеличаване на данъчното бреме, в същото време минималната заплата за пръв път ще падне под прага на бедността, констатира Нинова. Коалиция за България ще предложи минималната заплата да скочи от 240 лв. на 280 лв., добави още народният представител от БСП. Според нея най-сериозно ще пострадат от политиката на ГЕРБ здравеопазването и образованието. Ще се закрият 100 болници, а парите за сектора се намаляват с 400 млн. лв., обясни Корнелия Нинова.


Още за: К. Нинова   оценка   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
24 Ноември 2009 09:14 | корко
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Единица за отврат - 1 корнелия/нинова /


24 Ноември 2009 11:28 | чеч-мен
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

аман от тая не овца ами уфсъ- хиляди пари прибра от тютюнджиите чрез булгартабак, а сигурно не е виждала тютюн на нива през живота си! отклоняват вниманието от себе си да не им ревизират мърсотиите и кражбите през последните години!


24 Ноември 2009 13:19 | Атина Палада
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Корнелия, ти не си ли прочете коментарите от миналата ти поява на страниците на в. Струма, че се появяваш пак? ГЕРБ спечели изборите, защото ти се появи да агитираш за другия кандидат. Нямаме доверие на хората, които разчитат ти да ги поддържаш. И иди на следния сайт да си преговориш урока:
http://www.struma.com/politika/deputat-k-ninova-kandidatut-na-gerb-kr-gerchev-ne-zaslujava_3412/


24 Ноември 2009 14:14 | ЧЕРЕН ПЕТЪР
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

СПАС ПАНЧЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ДВАМАТА ДЕПУТАТИ ОТ КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ,БИВАХА ИЗПРАЩАНИ ОТ Б С П ТАМ ,КЪДЕТО СЕ ПРАВЕХА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ .


24 Ноември 2009 16:10 | тропалан
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Курнелия я е яд че некои друг им ползва патента на БСП.


24 Ноември 2009 16:50 | ехоо
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Винаги съм мразела комунистите и съм работила срещу тях, но това което видях в Разлог през последната седмица ме отврати изцяло. Ако трябва да избирам между БСП и Герб вече бих предпочела БСП. Не искам да живея в мутренска държава, управлявана под натиск, със заплахи и раздаване на пари, власт, изградена от омраза и реваншизъм , омразата ражда омраза,господа от Герб, след 2 години и вие ще се сринете като НДСВ, но това което стана в Разлог историята ще го помни дълги години Отвратена съм от политиката"ку....ва" и никога повече в мчоя живот няма да приближа урните. Като гледам хората в Герб,това са хора били в БСП, СДС, НДСВ, Евролевица, Лидер, т.е. това ли е потенциала,който ще ни управлява?политически пе.....си и к....ви? Срам за управляващите в България. Но Бойко е добър ученик на Т.Живков, добър бодигард на царя и е наследил от тях начина им на управление. Честито Краси , дано не си като учителите си, запомни ,че с уволнения и с реваншизъм,със заплахи и омраза само ще изгубиш.


25 Ноември 2009 21:57 | БЕТИ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ехо искам само да ти припомня изборите за кмет на Благоевград.В града беше пълно с полиция изпратена от Румен Петков.На тези избори разложани мислиха трезво.Да му мислим ние с този Парцалев.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар