Пиринските депутати от ГЕРБ обсъдиха със зам. министър Евдокия Манева проблемите с довършването на ВиК инфраструктурата на кварталите “Грамада” и “Струмско”

28 август 2009 00:10   4 коментара   20566 прочита
Ат. Камбитов
Ат. Камбитов


Ат. Камбитов

Председателят К. Хаджигаев на среща днес с министър Плевнелиев за спряната реконструкция на 8 улици в Благоевград

Има ли финансов ресурс да се платят проектите по подмяната на ВиК и канализацията на благоевградските квартали “Струмско” и “Грамада” и другите проекти, финансирани по оперативни програми към МОСВ, дискутираха вчера на среща със зам. министър Евдокия Манева пиринските депутати от ГЕРБ Атанас Камбитов, Георги Икономов, Георги Андонов, Митко Захов и Любен Татарски. Срещата бе по наша инициатива, искаме да сме наясно дали това, което в момента се прави в Благоевград и региона, може да се завърши, за да не се получи като многобройните проекти, стартирани от МРРБ при министър Гагаузов, за които сега се оказва, че няма пари, каза пред “Струма” народният представител от Благоевград Атанас Камбитов. Както е известно, реконструкцията и подмяната на ВиК инфраструктурата на осем благоевградски улици с пари от МРРБ бе замразена от министър Росен Плевнелиев.


Още за: Е. Манева   ВиК   среща   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
28 Август 2009 10:33 | Цаца
Оценка:
-39
 (
95
 гласа)

Някой знае ли в каря ка краищата милият ни Кмет по ПУДООС или по ОПОС ни нареди???Понеже колкото статии излизат все различно се пише.


28 Август 2009 11:12 | иво
Оценка:
-17
 (
131
 гласа)

събрали са се ,също да се разберат на кой от депутатите фирмата да довърши обектите.


29 Август 2009 11:04 | kikoli poli
Оценка:
24
 (
120
 гласа)

е сега ще падне делба.


29 Август 2009 11:52 | loki poki
Оценка:
58
 (
178
 гласа)

Атанас Камбитов - Търговия с желязо, дървен материал, тухли и други строителни и инертни строителни материали
Георги Иванов Икономов - Ай Еф Джи Консултинг" ЕООД, специализирали и доказали се в областта на строителството, хотелиерството и търговията,
в страната и в чужбина. В някои от тях фирмата има дялови участия.
Митко Живков Захов - строителен инженер ПГС Управител на строителна фирма;
Росен Плевнелиев- "Не бях удовлетворен да се занимавам със строителство, исках да направя нещо запомнящо се", казва Плевнелиев. И шансът идва с новия управител на надзорния съвет на "Линднер" - г-н Шефер. Той дава идеята за изграждането на бизнес парка в София. Останалото вече е история.





Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар