Петър Паунов предложи референдум за строителство на здравен център

29 януари 2011 00:20   1 коментар   9562 прочита
П. Паунов
П. Паунов


П. Паунов

Кметът на община Кюстендил Петър Паунов поиска местен референдум за новия здравен център "Св. Иван Рилски". Градоначалникът внесе в местния парламент искане за извънредна сесия, на която да се гласува провеждането на народното допитване.

Предложението на Паунов е на 27 март кюстендилци да се произнесат подкрепят ли изграждането на здравен център с осигурено от абщина Кюстендил външно финансиране, или са против идеята градът да се развива като туристически център.

Искането се прави за първи път в новата история на Кюстендил. До този момент нито един градоначалник на областния център не е искал мнението на кюстендилци и жителите на общината по нито един въпрос, бяха коментарите вчера.

Аз съм привърженик на пряката демокрация и смятам, че това е начинът хората да определят собственото си бъдеще и това на децата си, обясни мотивите за референдума Паунов.

1 коментар
30 Януари 2011 14:22 | иван
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

виж драги ми кмете. щом финансирането е от ЕС направо го започвай. не питай хората защото кой знае какво ще реши многолюдието. това е начинание, което ще донесе само позитиви за града и региона. смело напред.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар