Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  ƒомашен мехлем разрушава шиповете  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

ѕетър √алчев, кандидат за кмет на ƒобринище с ексклузивно обръщение към съгражданите си: »мате думата ми, заедно ще предприемем едно перспективно пътуване към добруването на всички нас


9 октомври 2019 10:16  7 коментара   10465 прочитаќбръщение към жителите на ƒобринище направи кандидатът за кмет на ƒобринище от ѕѕ √≈–Ѕ ѕетър √алчев. ƒумите му са истински, изпълнени със съдържание, а един млад човек дава сигурна за€вка да работи за града с много обич и грижа. ≈то какво казва ѕетър √алчев:

—къпи съграждани от ƒобринище,

ќтново сме изправени пред избор, един от най-важните - този за местна власт.  ато кандидат за кмет на наши€ град от ѕѕ √≈–Ѕ, аз се обръщам към ¬ас, за да ¬и призова да ме подкрепите с гласа си, да подкрепите √еорги »кономов за негови€ трети мандат, да подкрепите нашата листа за съветници, в ко€то има четирима представители на ƒобринище. ѕрав€ го открито и честно. ѕрав€ го с цели€ си опит като общински съветник и като гражданин, чийто живот е минал пред очите ¬и.

ƒържа да знаете, че аз не обещавам празни приказки, а поемам пр€к ангажимент към ¬ас, към бъдещето на ƒобринище. »мам €сно начертан график - месец по месец какво ще се случва в града ни, за да бъдете спокойни, че неговото развитие ще продължи, и то с ускорени темпове. √отов съм за всички предизвикателства, защото зна€, че ще застанете до мен, за да бъдем заедно в едно ново, още по-перспективно пътуване към добруването на всеки един от ¬ас.

Ќаши€т град, с всичките си природни дадености, с ¬ас, гордите, работливи и предприемчиви негови граждани, с подкрепата на √еорги »кономов и общинските съветници от ѕѕ√≈–Ѕ, точно след четири години ще бъде едно от най-добрите места за живот в ц€лата област, а защо не, и в страната. “ова го казвам с ц€лата си отговорност, и така ще бъде! »мате думата ми!

ѕетър √алчев

ѕолитическа публикаци€!  упуването и продаването на гласове е престъпление

ќще за: ѕетър √алчев  работа  град ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


7 коментара

9 октомври 2019 13:27 | Ѕего
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

«а ѕепи незнам, ама √ошо само празни приказки и лъжи. јма златните тоалетни са истински.


9 октомври 2019 18:33 | €нко граховски
ќценка:
0
 (
6
 гласа)

достойни хора, достойно бъдеще


9 октомври 2019 21:44 | ¬альо
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

ѕетър е добър човек, познавам го лично него и ц€лото семейство и съм убеден че ще направи много и хубави неща за гр. ƒобринище !!
“р€бва да се даде шанс на момчето и ще видите че града ще просперира и занапред !!


9 октомври 2019 22:22 | «акономерност
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ўе го разберем, когато го изберем. јми като сбъркаме-какво ще правим?


9 октомври 2019 22:46 | јсен
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

ћного е добър и ѕепи! ¬зел е всички земеделски земи и не е оставил на никой! » той като »кономов си мисли, че всичко му се полага само на него! ¬ комбинаци€ с »кономов, ще искат да вземат всичко, навс€къде! «ащо му е да е кмет, когато има най доходни€ бизнес в ƒобринище? «ащото и на него като ма »кономов не му стига! Ћакоми€та е ненаситна!


10 октомври 2019 08:42 | Ivanov
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

«а разлика от другите земеделци, ѕепи си плаща за всеки квадратен метър аренда на хората. ј не е открал зем€ на никой! ¬сичко което има е направил с много труд и желание. » затова ще бъде един достоен и работещ кмет.


10 октомври 2019 08:58 | Ivanov
ќценка:
-2
 (
6
 гласа)

Ќали всички са много силни, защо не излезнат самосто€телно срещу »кономов? Ќо поетът е казал:, всеки народ си заслужава съдбата! Ќека да дойдът другите и ще върнат общината с 20 години назад. «ащото ако не беше √еорги »кономов, н€маше да го има јлександър ћацурев, ¬ладо  олчагов, “они “ренчев, јлександър ¬еско и много други който покрай него станаха хора. ”спех на »кономов и √алчев, ¬ие сте силни и знаете как да си вършите работата. » нека народа да се огледа и да види какво е направено за общината и да прецени за кой да гласува, а не под натиск и заплахи. Ќие сме свободни да избираме кои да ни управл€ва!
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.