Петричкият съветник Б. Марков отстъпи мястото си в местния парламент на К. Герчев

24 януари 2012 00:10   7 коментара   8736 прочита
Б. Марков
Б. Марков


Б. Марков

Влиза в администрацията

Петричкият съветник Борислав Марков депозира заявление в деловодството на местния парламент за напускане на Общинския съвет. Неговото място от квотата на политическа партия Обединени земеделци ще заеме следващият в листата - Костадин Герчев, бивш кмет на село Марикостиново. Герчев заема и местата на Марков в трите постоянни комисии към местния парламент - по ТСУ, транспорт и екология, по образование и вероизповедания, и по здравеопазване и социални дейности.

Напускането на Борислав Марков не е изненада, тъй като се очаква да попадне отново като служител в Общинската администрация по новата структура, предложена от градоначалника Вельо Илиев. Предишния мандат Борислав Марков бе директор дирекция “Земеделие и здравеопазване”, по-предния мандат бе заместник-кмет по земеделие, здравеопазване и социални дейности. Сега за Борислав Марков има два варианта - да оглави отдел “Земеделие”, който ще бъде към дирекция “Евроинтеграция, земеделие и екология”, или да стане началник отдел на служба ГРАО в общината. Каквато и длъжност да заеме в общината, той не може да продължи да бъде общински съветник. Политическа партия Обединени земеделци успя да вкара трима общински съветници в местния парламент, останалите двама са Георги Ичконов и Георги Зарков.

7 коментара
24 Януари 2012 08:38 | номера
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Игри за напреднали, това е положението в полгическия живот в Петрич. Всичко трябва да е пито-платено! Мнооооого отдавна още по време на изборите Вельо и компания бяха наредили пъзела в т. ч и в Общинския съвет, така че нищо ново. Обещанията трябва да се изпълняват!


24 Януари 2012 09:45 | ЕХО от Кукуряхцево
Оценка:
2
 (
2
 гласа)


Хей Боре Боре, да би мирно седяло у, не би са на ...рог наденало. Кой е тръгнал срещу Бащицата, добро не е добрувал. Не се надявай на "мекото "вече!


24 Януари 2012 16:35 | Зарков
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не обиждайте моля.
Не е петрички съветник, а сие огражденски.....


24 Януари 2012 19:43 | Васил
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

айди до велйо да си близо кат го подкарат с белизници та и теб


24 Януари 2012 22:30 | ххххххххххххххххххххххххх
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Нищо ново под слънцето! Този Марков уреди всички негови роднини на хубави работни места, който не му е близък и не дава пари за него няма работа. Ето това е Боби Марков който не го познава! Сега пак е измислил неща за да напусне общинския съвет той играе по правила, не е туко така той вече скоро ще замести Вельо Илиев от него може всичко да се очаква!


25 Януари 2012 15:45 | АПТЕКАР
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

БЕШЕ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗАТОВА ФАРМА ПЕТРА Е ТОЛКОВА НАПРЕД ОТ ОБЩИНАТА .
КЪДЕТО ИМА ЗА ЛАПАНЕ ТАМ Е БОБЧО, А АПТЕКАТА ДА СЕ СПАСЯВА


25 Януари 2012 21:10 | Васил
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

то тоа беше и на земиделието и на здравето и нема ни земиделие ни болница ни нищо.
ама нали е от глутницата - азис- гюпката-пилйоко-пуфчо-кабуров-
така е, да са си имали ум петричани като гласуват
така е граждани така е
те са за затвор вие ги избирате да ве управляват
трайте сега и се кефете




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар