Патриотичният фронт в акция срещу опасните "Свидетели на Йехова ", с жив щит не допуснаха хора на сектантско сборище

28 септември 2014 17:55   16 коментара   23296 прочита


В Благоевград, Патриотичния фронт - НФСБ и ВМРО, организира протест срещу сектата „Свидетелите на Йехова”. Възмутени симпатизанти и граждани се опитаха да провалят сбирка на йеховистите, която бе насрочена в неделя от 16 часа в помещение на улица „Ал. Стамболийски” 29 в града. Голяма група от граждани, водени от кандидата за депутат от листата на Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО , Георги Васев, Георги Костадинов и Николай Черкезов, направиха жив щит, за да не допуснат хора на това сборище. Хората с право негодуваха, защото се оказа ,че тази секта не е регистрирана и по този начин развива нелегална дейност.

В помещението успяха да влязат и семейства с деца , което още повече нажежи обстановката и това доведе до намеса на полицията. Георги Васев каза ,че утре Патриотичния фронт пуска жалба в Прокуратурата срещу действията на незаконната секта в Благоевград. От днес в града започва и подписка против „Свидетелите Йехова”. Подписка ще има и в черквите на Благоевградска община . Хората на Патриотичния фронт предупредиха сектантите да си „Идат с мир”, и че днес този протест е предупреждение. Георги Костадинов каза: „Изгонихме ви от Гоце Делчев, изгонихме ви от Петрич, от Благоевград ще ви изгоним с още по-голяма сила! Целия Благоевград ни подкрепя!”

П. Петрова


Още за: ВМРО   йехова   Благоевград   Още от: Политика

Принтирай статия
16 коментара
28 Септември 2014 18:01 | Иван Михайлов
Оценка:
6
 (
30
 гласа)

Само така ВМРО и НФСБ! Бюлетина номер 24!


28 Септември 2014 19:37 | чука
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

Голямата група граждани беше точно толкова, колкото са на снимката.


28 Септември 2014 20:08 | Хаха
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Засрамете се бе Благоевградцки мишоци требваше да се надигните всички на нож глопаци става дума за децата ви мършиииии!!!


28 Септември 2014 20:21 | ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

До " чука": пред монитора с клавиатурата всички са много силни! А защо не вземеш да направиш нещо полезно за Благоевград, вместо да се криеш вкъщи? Иначе всички недоволстват и говорят, но когато трябва да се действа всички се крият и почват да измислят оправдания! Започна да ми омръзва от такива като теб! Все някой трябва да свърши тежката работа, а други ще си правят проветрение на празното пространство между ушите! Затова сме били почти 500 години под турско робство - шепа хора са се борили за свобода, а такива като "чука" просто са били свидетели отблизо!


28 Септември 2014 20:24 | МАМА
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

ХОРА СЪБОДЕТЕ СЕ ИЗХВЪРЛЕТЕ ГИ НЕ ОТ БЛАГОЕВГРАД А ОТ СТРАНАТА, НИЕ ОТ ЕКИП ВИ ПОТКРЕПЯМЕ И ОТ ЕТРЕ ЩЕ ИМА ЖИВА ВЕРИГА ПРЕД ОФИСА ИМ.


28 Септември 2014 20:53 | аk
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

https://www.youtube.com/watch?v=KIEXsYCpwgk


28 Септември 2014 21:03 | 123
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

От Петрич още не са изгонени, но тече подписка...


28 Септември 2014 21:34 | чука
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

А бе "фронтовак", защо си мислиш че си по-патриот от мене. Коментара ми беше насочен към "Струма". Защото утре ти ще бутнеш някой от тия отрепки от сектата, а тия от тоя сайт ще те изкарат че си нанесъл тежка телесна повреда. Нека сме обективни!


28 Септември 2014 21:36 | Въпрос до журналята
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

"направиха жив щит, за да не допуснат хора на това сборище. Хората с право негодуваха, защото се оказа, че тази секта не е регистрирана и по този начин развива нелегална дейност. "-Кои хора от коя страна са?


28 Септември 2014 21:40 | OOO
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

А бе какъв № 24 какви пет лева. Насо Мравката ли ке правите депутат . Това продажно копеле което не знае що е това патриотизъм. Тоя се занимава с трафик и е подпирачката на Тотевите мафиотщини в Сандански. Затова е и председател на общината. Оти слушка дедо Доне Тотев. Иначе с един ритник ке го прати в шивашкия цех в село Склаве. Не гласувайте за ВМРО. Те са мекерета каракачански.


28 Септември 2014 21:49 | ggggg
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Това ми хареса вече! Браво!


28 Септември 2014 23:23 | Доктора
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Николай Черкезов!? Ама той не е добре...


29 Септември 2014 10:33 | гражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Моля, репортер на вестник "Струма" да снима фонтана в подплощадното пространство и да го показва всеки ден докато не бъде измит. Така не е било никога. Там мирише на тиня и смрад. Пълна гнусотия!


29 Септември 2014 11:18 | една идея
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Давам една идея-да се провери кой е наемодателят на помещението и да се помоли най-учтиво да прекрати наема си с тези сектанти. Предполагам, че ще се съгласи, ако ли не-има и други варианти-малко натиск, някоя и друга проверка от всички възможни контролиращи органи, един-два акта, все такива неща. Не е толкова голям проблем да се махнат от там. От полицията могат да контролират паркирането пред офиса им, да вдигнат някоя и друга неправилно паркирана сектантска кола, да се направи малко ревизия на собственика на помещението-леко и нежно. Помослете-идеи много, и рано или късно ще се махнат от там, после така и с другото място накоето се преместят. А от нас лично-като ви заговорят такива на улицата-викайте-ПОМОЩ, ТОЗИ ИСКА ЛЮБОВ ОТ МЕН, НАСИЛВА МЕ, ИСКА МИ ПАРИТЕ. Да почне да ги е страх да ви спират по улиците. малко нещица, направени от повечко хорица вършат чудеса.


29 Септември 2014 18:23 | Златан
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ТУК ЕДИН ШИЗОФРЕНИК ПОСТОЯННО СИ ПИШЕ НЕЩО ЗА САДНАНСКИ ПОД ВСЯКА ЕДНА СТАТИЯ НЯ КАКВАТО И ДА Е ТЕМА. ОЩЕ КАТО ВИДЯ ПЪРВОТО ИЗРЕЧЕНИЕ И Я ПРЕСКАЧАМ. ТАКА ДОРИ НЕ ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ КАТО Я ПИШЕ ПОСТОЯННО НЯКОЙ ЩЕ Я ПРОЧЕТЕ. ПИТАМ СЕ ОБАЧЕ, НЯМА ЛИ И АДМИНИСТРАТОР ТА ДА МУ ГИ ТРИЕ. КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ПРОБЛЕМА НА ШИЗОФРЕНИКА. КАТО ИМАШ ПРОБЛЕМ ИМА СИ ОРГАНИ, ИНСТИТУЦИИ, СЪД БЕ ИДИОТ, ИДИ СИ ТЪРСИ ПРАВАТА ТАМ, НЕ ЗАНИМАВАЙ ВСИЧКИ ТУК С ТВОЙТЕ ПРОБЛЕМИ, НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ ТАКА.


29 Септември 2014 18:40 | за Златан
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

а как ????




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар