Партията на Слави с летящ старт в Пиринско! Адв. Илко Стоянов поведе млади и образовани хора по пътя на кардиналната промяна, ето кои ще ръководят "Има такъв народ " в областта

22 юли 2020 16:08   33 коментара   55955 прочита


Летящ старт за партията на Слави Трифонов. За по-малко от седмица след официалното и регистриране, партията вече е с изградени структури по места в цялата страна. Напълно готова е структурата на "Има такъв народ " в Благоевградска област., изградена за рекордно кратки  срокове с активните действия   на областния лидер адвокат Илко Стоянов.

Избрани и одобрени от централата са общинските координатори на партият -млади образовани хора с безукорен авторитет, реализирани професионално  и политически неопетнени. За това, че Илко Стоянов оглави партията на Слави се знае отдавна, името му е сред спряганите като евентуален  кандидат за кмет на областния център и буди респект, предвид дългогодишния  му  опит  в местната политика.

Умерен и диалогичен, адвокат Илко Стоянов,   е сред  активните политиците в областта, бивш съветник от ОБС Благоевград и успешен зам. кмет на Петрич в първия мандат на кмета Димитър Бръчков. Огромен потенциал за правене на политика има адв. Стоянов, който като областен лидер успя за кратко да подбере подходящите лица в областта, които да представляват партия "Има Такъв народ " -интелигентни, идейни и креативни хора с различен мироглед и хъс за реална промяна към по-добър живот. Ето кои ще ръководят партия "Има такъв народ " по места в Пиринско.    

БАНСКО 

МИХАИЛ ИВАНОВ РАХОВ, на 53 години. Женен, с две деца. Роден и живущ в град Банско. Завършил висше образование в УНСС –София. Бивш професионален скиор и алпинист. Собственик и управител на хотел „Мартин” в град Банско. Председател и участващ в наколко местни сдружения в обществена полза и местна политика в община Банско. 
  

СТАНИСЛАВ ИВАНОВ БОГДАНСКИ, на 30 години. Роден и живущ в град Благоевград. Женен, с едно дете. Средно образование в Езикова гимназия "Академик Людмил Стоянов" в Благоевград. Висше образование в ЮЗУ „Неофит Рилски”, специалност „Публична администрация”. От над 10 години работи в ЗАД "ОЗК-ЗАСТРАХОВАНЕ" АД Благоевград. Заема длъжността Регионален застрахователен представител - област Благоевград. 

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ 

Доктор ГЪЛЪБИЦА СПАХИЕВА-МАЧКОВА, на 28 години. Омъжена с две деца. През 2017г. завършва магистър в Медицинският университет София, специалност „лекар по дентална медицина”. През 2019г. завършва в Българско училище за политика „Димитър Паница“, в същата година е организатор на благотворителен търг в град София във военният клуб, където събират средства за книги и книги на български автори необходими за българските училища и библиотеки зад граница. След завършването на политическото училище получава покана от Съвета на Европа за световният форум по демокрация в Страсбург, Франция, в който взима участие. В днешна дата е кандидат – студент по специалност „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ в Медицински университет София. Работи като стоматолог в град Гоце Делчев в дентална клиника А-дент и в град София в Стоматологичен кабинет д-р Спахиева. 


ГЪРМЕН 

ПЛАМЕН РОСЕНОВ КАЧАКОВ, на 36 години. Роден е в село Огняново, община Гърмен, област Благоевград. Женен с едно дете. Средно образование: Технология на тютюна в ПГ по МСС „Пейо К. Яворов” град Гоце Делчев. Висше образование: Бакалавър по Екология и ООС-Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, в периода 2005-2010г. Магистър по Счетоводство и контрол-Аграрен университет-Пловдив, в периода 2011-2013г. Английски език в частно училище за чужди езици „Аlexander ” град Гоце Делчев в периода 1999-2004г. Ниво- upper intermediate, първоначален (въвеждащ) езиков курс по немски език-ниво А1, курс по компютърно обучение за напреднали: MC Office advanced training. През 2014г. работи в най-голямото шивашко предприятие в региона ПИРИНТЕКС (Rollmann APAREL), собственост на германски инвеститори. Там е назначен като логистичен координатор в офис Логистика, където работата му е свързана най-вече с комуникацията с клиентите на фирмата, организиране на международен транспорт за клиентите, следене на производствения процес и много други. Отговарял е за клиенти като Томи Хилфигер, Оскар Якобсон, Есприт и др. 


КРЕСНА 

ЙОРДАН НИКОЛАЕВ СТЕФАНОВ, на 34 години. Роден и живущ в град Кресна. Женен с едно дете. Средно образование: електротехник. Месторабота: специалист телекомуникации, видеонаблюдение и контрол на достъп. 


ПЕТРИЧ 

АНИТА ПЕТРОВА КОЦЕЛОВА, на 29 години. Неомъжена. Родена и живуща в град Петрич. От 2009г. до 2013г. висше в Технически университет - София, специалност,, Публична администрация”, от 2013г. -2015г. в Технически университет - София, специалност,, Стопанско управление - управление на маркетинга”. От 2018 - 2020г. в Медицински университет - София, специалност „Обществено здраве и здравен мениджмънт”. 


РАЗЛОГ 

МАРИЯ ЛЮБЕНОВА ЧОБАНОВА, на 41г. Омъжена с две деца. Средно образование: „Икономика, управление и финанси на вътрешната търговия“ при Търговска гимназия -  Пловдив. Висше образование: ЮЗУ „Неофит Рилски“ гр. Благоевград, специалност „Математика“ – магистър. Професионални квалификации „Учител по информатика“ и „Учител по математика“. Работила като учител в продължение на 3г, понастоящем управител в собствен бизнес в търговията. 


САНДАНСКИ 

Доктор ХРИСТО ВАЛЕРИЕВ ГУШКОВ, на 36 години. Неженен. През 2009 година завършва магистърска степен в Медицинският университет Пловдив, специалност лекар по дентална медицина. През 2020г. завършва квалификация по здравен мениджмънт за доктори по дентална медицина в ЮЗУ „Неофит Рилски” Благоевград.

Обучения и завършени курсове по имплантология в Хъб Дентал Кембридж, Tipton Training Royal College of Surgeons и Swiss Dentaprime. Работил е като ординатор в УМБАЛ „Свети Георги” - отделение по лицево-челюстна хирургия, мениджър на отдел „лицево-челюстна хирургия” във Военна болница – Пловдив, манипулации свързани с орална хирургия Хъб Дентал Кембридж, доктор по дентална медицина в МДИ дентална клиника – Кембридж, главен лекар в Дентапрайм ФЗТ ПЛС – Лондон, частна клиника в Сандански. 


САТОВЧА 

БИСЕР МЛАДЕНОВ УШЕВ, на 50 години. Роден и живущ в село Сатовча.  Женен с едно дете. Завършил е Университет „Професор д-р Асен Златаров” - Бургас, магистърска степен - специалност „Технология на водата“, професионална квалификация - инженер – химик. Има допълнителна квалификация – от ЮЗУ „Неофит Рилски“ град Благоевград за учител по „Технологии и предприемачество“. От 2000 – 2006г е работил като Началник на ПСПВ - село Сатовча. От 2006година - Управител на ЕТ „Бисер Ушев - Цвети“. Притежава и управлява успешен бизнес в сферата на кабелната телевизия и доставка на интернет в селата Сатовча, Долен и Плетена. Председател на Читалищно настоятелство „Свети Свети Кирил и Методий – 1926г. “-  село Сатовча. 


СТРУМЯНИ 

ДИМИТРИНА ИВАНОВА НИКОЛОВА, на 48 години. Омъжена, с две деца. По образование е педагог, завършила е ЮЗУ „Неофит Рилски“ - Благоевград. Има завършена магистърска степен „Образователен мениджмънт“ и преквалификация за преподавател по английски език. Работила е 8 години като детски учител. Два мандата е била заместник-кмет на община Струмяни от 2007г. до 2015г. В момента работи като областен координатор за област Благоевград към Агенция за социално подпомагане – София. 


ХАДЖИДИМОВО 

ФИКРЕТ АЛИЛОВ ГЕГОВ, на 50 години, женен с две деца. Роден и живущ в село Абланица община Хаджидимово. Средно специално образование. Месторабота в строителството. 

Петя Георгиева 

33 коментара
22 Юли 2020 16:17 | Илко
Оценка:
27
 (
39
 гласа)

А Илко Стоянов колко партии обиколи "за благото на народа"?! Пълен абсурд - зам. кмет на ГЕРБ ще сваля ГЕРБ и ще бори статуквото..... хахааххахха


22 Юли 2020 16:45 | Реалността
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

Не знам кои са по отвратителни гербаджии или лизгари като адвокатчето Стоянов. Ако човек има нерви да проследява този с кой и какви ги е правил за последните 25 години ще срещне имената на най големите боклуци. Този срещу статуквото голям смях


22 Юли 2020 16:45 | герб
Оценка:
-4
 (
24
 гласа)

Гербаджиите са толкова уплашени, че непрекъснато извращават фактите. Не е бил зам-кмет на герб, а благодарение на такива независими като него - Бръчков стана кмет. Герб никога не е печелил избори в Петрич, спечелиха ги обединени хората срещу Вельо. И по същия начин сега ще изгонят и герб и Бръчков. Илко се оттегли достойно, точно когато Бръчков сля партийната и кметската власт.


22 Юли 2020 16:48 | ГАНДАЛФ
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

ФОРУМНИ ТРОЛОВЕ И ОРКИ КОЛКОТО И Д А ПОДСКАЧАТЕ ИДВА КРАЯ ВИ


22 Юли 2020 16:52 | ИСТИНАТА
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

партията на Слави е поредната схема на мафията. Всеки знае, че Слави е вече 20 години слуга на Доган. Щом Струмата така ги рекламират е поредно доказателство. а за този Илко Стоянов всичко е казано. Измекяр та измекяр. общ съветник в Петрич беше и зам. кмет в Благоевград по едно и също време. какво да коментираме.


22 Юли 2020 16:54 | до Истината
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Лошото е, че има много пари зад тях и ще купват гласове плюс страшна кампания по медии. Дано хората не се излъжат и погледнат кои са "местните" кадри.


22 Юли 2020 17:19 | Онзи
Оценка:
-13
 (
21
 гласа)

"Истина", никога Илко не е бил зам кмет на Благоевград или пък общински съветник в Петрич, точно обратното е.


22 Юли 2020 17:29 | Наблюдател
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Новият кмет на Благоевград няма да бъде от нито от ГЕРБ, нито от БСП, или от някоя друга политическа партия. Хората не желаят вече партии. .Новият кмет ще бъде нашият съгражданин Атанас Киряков.
Община Благоевград вече ще бъде на гражданите на Благоевград и на хората от общината, а не на партийните централи и техните партийни марионетки.
Затова ние гражданите си избираме за кмет Атанас Киряков - войводата.
Давай Войводо ! Ти можеш ! Благоевград е зад теб


22 Юли 2020 17:41 | Реален
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Киряков ще събере между 100 и 200 гласа. Успех ви пожелаеам.


22 Юли 2020 18:14 | Обективен
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

И 5 000 гласа да събере Киряков няма да стане кмет защото е македонист.


22 Юли 2020 18:33 | джоро
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

поредния барек, домогващ се до власт и пари! ще има яка чалга и простотии до изборите! после ще реват, също като при дудука, дето ги излъга и не им плати!


22 Юли 2020 18:36 | смеееех
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

Този какъв политически хамелеон е, не е истина.


22 Юли 2020 18:46 | стратег от Мировяне
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Е, браво, ето най-после нещо весело!


22 Юли 2020 19:17 | Попето
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

С то мафиот Слави показва какви са истинските му намерения да влезе във властта! Слави Трифонов е ЗАВИСИМА ОТ ОРЛИН АЛЕКСИЕВ, т. е. от БОЙКО БОРИСОВ подлога. Телевизията му вече фалира, паричките му свършиха и това е последния влак, който иска да хване. Самата Фандъкова изгони Алексиев като знаме на корупцията, а сега Слави е биз-бизе с него. А по-подходящ за тях от Илко Стоянов няма.


22 Юли 2020 20:59 | Щерьо
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Щом Слави Трифонов е мафиот, какви ли са Борисов, Пеевски, Доган? Вие като пишете под команда, дали се замисляте какви глупости сътворявате?


22 Юли 2020 22:14 | Тотев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Вземете и младен тимчев при вас той честно момче


22 Юли 2020 23:37 | Зрител
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Искам и младата изгряваща звезда Стоян Джельов за зам. кмет на културата....
Хахаха


23 Юли 2020 04:49 | ГРАД КОЗЛОДУЙ
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

СЛАВИ ТРИФОНОВ няма да успее


23 Юли 2020 04:51 | ГРАД КОЗЛОДУЙ
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

СЛАВЧО мечтите са безплатни


23 Юли 2020 09:26 | До ГЕРБ
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

От сайта на ПП ГЕРБ - Димитър Петров Бръчков, общински ръководител на Община Петрич!!! Кой беше до преди няколко месеца негов заместник - Илко Стоянов. Какъв ни го представят днес Илко Стоянов - водач на "новото", на моралното, на чистото, на неопетненото! Айде няма нужда, Слави си е станал патерица на ГЕРБ и се е договорил явно с Бойко да не ги преследва много, ако изобщо влезе в управлението с тия "новатори"!!!!
http://www.gerb.bg/bg/structures/region-blagoevgrad-29.html


23 Юли 2020 09:39 | struma
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

еееее струма стига триете коментари смешни сте вече


23 Юли 2020 09:42 | До ГЕРБ-2
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

.... или по-точно Слави може и да не ги знае по места тия далавераджии, които са му поставили.... ако е подведен от някой негов приближен, който да е близък с Илко Стоянов. Със сигурност обаче няма как Слави да говори едно, а реално по места да се случва точно обратното. Само преди няколко месеца Слави разчистваше по областите такива, които са компроментирани или са били членове на други партии. А Илко Стоянов е чист далавераджийски хамелеон, говори ти сладки приказки и си върти далаверите. Явно той има много близък човек до Слави, който успява да заблуждава в София и да го покрива за малко, но няма как вечно да е така. Лошото е, че много хора повярваха на Слави и сега другите под Илко ще страдат, заради него, само не знам не се ли срамува, като имат такъв водач!?


23 Юли 2020 10:22 | тиква
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Не гласувайте за Слави, защото ще получите Боко тиквата...


23 Юли 2020 10:59 | gorski
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

защо ми изтрихте коментара....


23 Юли 2020 11:36 | Стефанов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ужас!!! Тея хорица не знаят с какво се захващат. По мръсна и отвратителна работа от политиката няма. Политика първо лъже хората, че ще направи нещо, за което предварително знае, че няма да се случи. След това лъже хората защо това не е станало:не по негова вина - естественно/. Впоследствие лъжите се мултиплицират до степен, че накрая политика почва сам да им вярва. И това е началото на края му. Той си отива с лъжа, както е и дошъл с лъжа. Кофтито е, че след него идва друг/пак с лъжите/, друг и друг - до безкрайност... Докато не се намери някой месия, дето ще заблани политиката и политиците. Утопия, ама знае ли човек?


23 Юли 2020 12:42 | Митко Бомбаджиев
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Гербаджийската пасмина се тресе яко, троловете са налазили форумите и плюят ли плюят опонентите. Дерзайте, скоро Тиквунии ще се сгромоляса яко, и тогава ще умрете от глад цървули!!!


23 Юли 2020 12:42 | Запознат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кой ще вземе мерки относно детската учителка в Банско Валентиная Даутева, която по цял ден мирише на алкохол между нашите деца?


23 Юли 2020 14:00 | gogo
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

TIA SA SE POBARKALI KAKAV NAROD IMA NEKA DA PO4ETAT STXOTVORENIETO NA PETKO SLAVEIKOV NIE NE SME NAROD A MAR6A IASNO LI VI E SEGA


23 Юли 2020 14:55 | �� ���������������
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Да си зъболекар в Лондон и да работиш в Сандански! Работа за д-р Велков!


23 Юли 2020 16:32 | �� �����
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И кой е този "СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН ЗЪБОЛЕКАР" в Сандански ???


23 Юли 2020 22:19 | ууууууууу
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Слави е новият Бареков - вервайте му


16 Септември 2020 10:16 | Рамбо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нов бардак със стари персони


28 Септември 2020 10:42 | Градски
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво Илко! Ти си следващия министър на правосъдието! Много сме, силни сме!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар